Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sine Bang Nielsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sine Bang Nielsen
  130,95 kr.

  SOL er et digt, et kraftfelt. Ikke ét komma er sat i denne musikalske bog, som med nærværende intensitet skildrer jeget og hendes forhold til sit barn. “Mit barn slog mig i panden med en sten. Mit barn kastede en taburet efter mig. En hammer. En pude,” står der i begyndelsen af bogen. Barnet får en autisme-diagnose. Familien flytter i et lejet hus nær havet, og nye rutiner opstår. Haven udforskes, barnet begynder i skole, energierne suser. De tager på stranden, de indtager mad, de tager på Femølejr. SOL foregår i hverdagen, i omskifteligheden. Volden og smerten er integreret i omsorgen og kærligheden.I dansk litteratur oplever vi en bølge af litteratur om moderskab, og den føjer Sine Bang Nielsens nye bog SOL sig til og bryder den måske også. Det er en rørende og vedkommende bog, der skriver sig forbi diagnosen og finder et eget sprog til barnet.Sine Bang Nielsen er født i 1980, bor i Svendborg og har bl.a. udgivet Appelsin og Den grønne ø: Karin Michaelïs' asyl.

 • - Essays
  af Maja Lucas, Kristina Stoltz, Mia Degner, mfl.
  164,95 kr.

  Afbrydelser er en antologi med nyskrevne tekster om afbrydelsens væsen, som den opleves af en række skønlitterære forfattere i Danmark netop nu. En vildtvoksende og flerstemmig samling af tanker om og refleksioner over afbrydelsens mange former.Her er blandt andet tekster om kroppens grænser, om kærlighed og venskab, om tilknytning, tab og sorg, om p-piller som fængsel og ikke som frigørelse, om stress, angst og ADHD, om multitasking, transnational adoption, racisme og rumskibe. Og først og fremmest er her tekster om tekst og om det at skrive med og imod sine afbrydelser.Bogens tekster er skrevet af Caroline Albertine Minor, Cecilie Lind, Ditte Holm Bro, Joan Rang Christensen, Johanne Bille, Julie Sten-Knudsen, Kirstine Reffstrup, Kristina Stoltz, Louise Juhl Dalsgaard, Maja Lucas, Puk Qvortrup, Sabitha Söderholm, Sine Bang Nielsen, Tina Frank og Ursula Scavenius og redigeret af Mia Degner.

 • af Sine Bang Nielsen
  18,95 kr.

  "Mit barn slog mig i panden med en sten. Mit barn kastede en taburet efter mig. En hammer. En pude. Mit barn slog mig i hovedet. Mit barn slog mig i hovedet. Mit barn slog mig. Sparkede. Slog sit hoved tilbage mod mit hoved. Mit barn ligger i mine arme og sparker mig. Mit barn.""SOL" er en poetisk fortælling om livet som mor til et barn med autisme. Digtet beskriver familiens liv og hverdag, den indre og ydre smerte, der nager, fordi barnet bliver ved med at slå, og den kærlighed og skønhed, der blomstrer op mellem mor og barn på trods af alle udfordringerne.Sine Bang Nielsen (f. 1980) er en dansk forfatter og digter. Hun er uddannet på Forfatterskolen og står blandt andet bag bøgerne "Appelsin", "Den grønne ø: Karin Michaelïs’ asyl" og det episke digt "SOL" om livet som mor til et barn med autisme.

 • af August Bovin Boberg, Emeli Bergman, Mads Joensen, mfl.
  65,95 - 119,95 kr.

  Udvalgte digte og tekster fra Forfatterskolens afgangselever 2014, indlæst af de spirende forfattere selv."I den bredere offentlighed har vi oplevet mange betydningsfulde udgivelser i år, fx digtsamlinger, der har fået stor opmærksomhed og gennemslagskraft. Flere af værkerne har berøring med politiske, samfundsmæssige, biografiske forhold. (...) Tak for to livlige år. Tak for gode tekster. Tak for risikovilligheden i form af nye teksttyper. Tak fordi I har arbejdet. Tak fordi I var med til at skabe skolen. Tak fordi I gjorde den til jeres egen. Det er dét, den er der for."- Pablo Llambías, rektor for Forfatterskolen. Fra forordet til AfgangsantologienVÆRKERNEAugust Bovin Boberg: Dejlige generEmeli Bergman: TennisMads Nordtorp Joensen: KejserenMaria Hesselager: Tiden ilerReimar Torkil Juul: Kæmper på jordenSigne Gjessing: Uden titelSine Bang Nielsen: Brønden

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.