Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Søren Dybdal

Filter
Filter
Genre
 • (2)
 • (1)
Type
 • (3)
Format
 • (2)
Sprog
 • (3)
Pris
DKK
Tag
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Søren Dybdal & Niels Overgaard
  302,95 kr.

  Du kan frigøre mindst 30 minutter på hver af dine arbejdsdage, hvis du bruger principperne i denne bog. Metoden giver dig bedre overblik, større effektivitet og mindsker risikoen for, at du får stress. Mere end 13.000 er blevet trænede i det simple koncept, som denne bog repræsenterer.

 • - Få konkrete værktøjer og metoder - og bliv stressfri for altid
  af Søren Dybdal
  302,95 kr.

  HVER DAG ER DER 35.000 PERSONER, SOM ER SYGEMELDT MED STRESS I DANMARK. SÅDAN HAR DET VÆRET I MERE END 10 ÅR.At så mange mennesker lider af stress i Danmark er absurd, og det er en tragedie. Det er dybt ulykkeligt for de implicerede - for deres familier, for deres kollegaer og for deres virksomhed. Stress har store omkostninger både menneskeligt, økonomisk og samfundsmæssigt.Talløse initiativer har spillet fallit. Der er mange ting, som er gået galt og mange ting, der skal rettes op på. Vi skal anlægge et helt anderledes syn på stress, og det skal angribes fra en helt ny vinkel. Ellers risikerer vi, at der også om 10 år stadig er 35.000 sygemeldte med stress hver dag. Den gode nyhed er, at der er ting, du selv kan gøre for at forebygge arbejdsrelateret stress. Hvis du følger principperne i denne bog, får du styr på alle dine arbejdsopgaver, så du hver dag kan gå hjem fra job med visheden om, at du har styr på dine ting, og at du har en god og realistisk plan for i morgen. Det er grundlaget for at kunne slappe af, når du har fri, så du reelt lader op i din fritid. Bogen er skrevet til dig, som: vil forebygge stress enten for dig selv eller dine medarbejdere. Er på nippet til at blive stressramt, og som vil tage det i opløbet. Til dig som er sygemeldt med stress, men på vej tilbage på jobbet. Til dig som har brug for en konkret guide til at forebygge stress og får styr på tingene.Bogen giver indsigt i de nyeste analyser og undersøgelser og henviser til udtalelser fra centrale aktører i stressdebatten. For mange vil der være tale om ny viden, som sætter hele stressproblematikken i et nyt lys. Vi guider dig hele vejen igennem etableringen af nye rutiner, strukturerer og opsætninger, så DU kan finde vejen ud af arbejdsrelateret stress. God fornøjelse.

 • af Jan Knudsen, Søren Dybdal & Janus Flachs Madsen
  302,95 kr.

  Du kan spare meget tid på alle dine arbejdsdage, hvis du bruger principperne i denne bog. Og du kan få bedre møder og blive en bedre mødeleder. Du vil samtidig mærke, at motivationen og begejstringen hos mødedeltagerne vil stige væsentligt, og det vil sprede sig som ringe i vandet i hele den organisation, du arbejder i. Derudover kan du skabe bedre resultater på bundlinjen. Det tager bare et par timer at læse bogen, og så kommer du til at holde bedre og mere tilfredsstillende møder fremover. "Denne bog kna med stor sikkerhed hjælpe dig med at forbedre mødekulturen. Fremover bliver det en ren fornøjelse både at lede og deltge i møder. Resultatet er fremkommet efter kun ganske lidt træning og herefter forsøg. Mødekulturen er totalt ændret hos os, nu sker der virkelig noget på møderne. Møderne starter til tiden, deltagerne er forberedte, der træffes beslutninger - der "rykker" - og frem for alt stopper møderne til tiden. Opskriften i denne bog kan bruges på alle typer møder. Henrik Vittrup Pedersen, General Manager, Airtech - Air Pollution Control FLSmidth A/S Det er forfriskende at læse en bog, som ikke pakker budskabet ind i fine ord og højtravende ledelsesteorier, men som er let læselig og præcis og som giver praktiske og direkte anvendelige metoder. I bogen er anført, at "du får ikke ros for at være velforberdt, men du får resultater", og hvis du vil spare tid på møder og samtidig opnå flere resultater så er denne bog svær at komme udenom". Michael Dahm-Hansen, Senior Manager, Novozymes A/S "En velskrev et og let forståelig bog om, hvordan teorien om effektv mødeledelse anvendes i praksis". Denne bog er et "MUST" for enhver leder. Frank Fjord, Director, LEGO System A/S

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.