Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Soren Paul Petrek

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Soren Paul Petrek
  131,95 - 200,95 kr.

  De allierede og nazisterne er i et dødbringende kapløb om at udvikle det ultimative våben, mens supersoniske V-2-raketter regner ned over London. Madeleine Toche og Berthold Hartmann, den tyske supermorder, der lærte hende at dræbe, leder efter den hemmelige fabrik, hvor Werner von Braun og Gestapos bruger slavearbejde til at bygge våbnene, mens ligene af de uskyldige hober sig op.Da han finder fabrikken Kohnstein-bjerget, kontakter Hartmann sin gamle fjende, Winston Churchill, og tilkalder Madeleine. Mens hun arbejder på at knuse sine fjender, står Hartmann i spidsen for en dristig flugt fra den frygtede Dora-koncentrationslejr som et led i sin hævn mod de monstre, der har ødelagt hans elskede Tyskland.Sammen med de russiske Nachthexen, Natheksene, som er en gruppe frygtindgydende kvindelige piloter, strammer kapløbet til, da USA og tyskerne med succes gennemfører en atombombetest.Tyskland installerer en atombombe i en V-2 med retning mod London, mens USA leverer en til en base i Stillehavet. Anden Verdenskrigs skæbne og menneskehedens fremtid ligger i vægtskålen.

 • af Soren Paul Petrek
  131,95 - 208,95 kr.

  Madeleine Toche haster til fronten for at finde sin bror, men han er blevet dødeligt såret under det tyske blitzkrieg-angreb på Frankrig i begyndelsen af Anden Verdenskrig. Hans død og den voldtægt, hun bliver udsat for af en SS-soldat, fører til, at hun tilslutter sig British Special Operation Executive. Den vej, hun nu må følge, er brolagt med død og ødelæggelse. At dræbe folk fra Gestapo er én ting, men da hun bliver sendt efter feltmarskal Erwin Rommel, spærrer hele den tyske hær hendes vej.

 • af Soren Paul Petrek
  131,95 - 178,95 kr.

  Dræb eller bliv dræbt. Sheriffen i Patience County, Sam Trunce, er i lige i hælene på et mexicansk narkokartel. Han er ikke alene. Patience Countys hemmelige hær af krigsveteraner, masaikrigere og historiens mest dødbringende kvindelige snigmorder står ved hans side. Kartellets mordpatrulje og Patiences hær er nær ved at tørne sammen i krig. Vinderen tager alt.

 • af Soren Paul Petrek
  131,95 - 173,95 kr.

  Mens hendes mand, Henry, er på forretningsrejse, modtager Claire Porter skilsmissepapirerne. Hun er faldet i baghold og blevet skubbet til side, uden at hun ved hvorfor. Claire ansætter en privatdetektiv og finder ud af, at Henry har introduceret sin nye unge kæreste til sine forretningspartnere og venner, en varm, ambitiøs ung kvinde, der er fast besluttet på at blive Henrys træfækone og samtidig knuse Claire. Da Claire finder ud af, at Henry har bedraget hende på mere end en måde, beslutter hun sig til at slå tilbage. Uddrag af bogen Jeg rejser mig fra sofaen med et støn. Jeg føler mig usikker og drænet, men jeg kan holde mine fødder under mig. En ting ved jeg: Jeg har grædt nok for nu. De siger, at en skilsmisse er som at miste en, man elsker, og der følger fem stadier af adfærd med. Det første er benægtelse. Det er jeg over nu. Det her er ægte. Nummer to er vrede. Den rammer hårdt. Jeg er blevet forrådt og forladt. Det næste stadie er at forhandle med sig selv og give sig selv skylden. Den springer jeg bare over. Jeg har ikke gjort noget forkert. Jeg nægter at tage skylden. Jeg kunne have haft andre elskere. Nu ønsker jeg at jeg havde. Jeg kunne have haft en affære – jeg er sikker på, at min mand havde en. Om forfatteren Soren Paul Petrek arbejder som advokat i kriminalsager. Han bor og arbejder i Minnesota, USA. På dansk er tidligere udkommet Engle dør ikke.

 • af Soren Paul Petrek
  145,95 - 150,95 kr.

  Da en amerikansk agent tages som gidsel, dukker Madeleine Toche op igen for at redde ham og slås mod PLO og andre modstandere i Israels Yom Kippur-krig. Toche, som alle frygter som Dødsenglen, må send en klar og blodig besked til PLO, få agenten befriet eller dø i forsøget. Med hjælp fra Mossad slipper Toche sit raseri løs og efterlader sig et spor af ødelæggelse i sit kølvand. Uddrag af bogen”Som vi planlagde forbliver Karen her med sit køretøj. John kommer tilbage til fods, når hans mission er afsluttet. Jack vil køre os tre nærmere målet og positionere sig for en hurtig tilbagetog. John, sørg for at give dig selv god tid til at komme til Karen.””Det skal jeg nok. På vej tilbage stopper jeg bag bunken af klipper.” John pegede på en lille klippeformation, der stødte op til bunden af en gradvist skrånende bjergside. ”Jeg står imod ethvert modangreb, der kommer fra den retning.””Det var det, vi ved alle hvad vores job er,” sagde Madeleine. ”Lad os gå hen og få det gjort.””Toche, lad nu være med at blive dræbt eller fanget,” sagde Jack og rakte hånden ud og trak hende tæt.”Det har du sagt til mig før, MI6,” sagde Madeleine. ”Og husk, engle, dør ikke.” Om forfatterenSoren Paul Petrek arbejder som advokat i kriminalsager. Han bor og arbejder i Minnesota, USA.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.