Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Steffen Gronemann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Steffen Gronemann
  73,95 kr.

  ALT OM BARCELONA har alle de informationer, en ægte Barcelona-fan skal bruge: den catalanske klubhymne med dansk oversættelse, historien bag klubbens trøje, logo, stadion, fodboldfilosofi og sloganet ’Mere end en klub’. Spillerportrætterne tæller klublegenderne Ladislao Kubala, Johan Cruyff, Michael Laudrup, Luís Figo, Ronaldinho og Samuel Eto’o samt de aktuelle profiler Messi, Xavi, Iniesta og Puyol.ALT OM BARCELONA fortæller også om stjernefabrikken La Masia, hvor de unge talenter udklækkes, om Dream Team og sammenligningen med nutidens altvindende mandskab.Baggrunden for rivaliseringen med Real Madrid beskrives i et historisk perspektiv og ud fra ’forræderne’ Michael Laudrup og Luís Figo, der gjorde det utænkelige og skiftede til hovedstadsklubben.

 • af Steffen Gronemann
  73,95 kr.

  ALT OM ZLATAN fortæller hele historien om Sveriges suverænt bedste fodboldspiller, der deler vandene med sine attituder og kontroversielle udtalelser.Efter en hård opvækst i Malmøs indvandrerkvarter Rosengård får Zlatan sit gennembrug i Malmö FF på hold med danskerne Peter Sørensen og Brian Steen Nielsen, inden turen går til Ajax. Efter en svær begyndelse og magtkampe med holdets stjerne får Zlatan succes og tager videre til Italien, hvor han vinder fem mesterskaber i træk. Drengedrømmen går i opfyldelse, da Barcelona betaler en gigantisk sum, men klubben er ikke stor nok til at rumme Zlatans ego. Derfor er han nu tilbage i Italien, hvor man elsker hans store armbevægelser og flabede kæft.Fire danskere fortæller om deres forhold til Zlatan Ibrahimovic: den tidligere holdkammerat og nuværende AGF-træner Peter Sørensen, agenten John Steen Olsen, der opdagede Zlatan, den unge forsvarsspiller Frederik Sørensen og sportskommentatoren Kurt Thyboe medvirker alle i interviews.Få også forklaringen på Zlatans mange tatoveringer, hvorfor han kalder sine børns mor en ond superluksuskælling, og hvilken spiller der har været hans største inspiration.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  Balotelli er angriberen, man enten elsker eller hader. Han forarger og fascinerer og er altid i centrum. I ALT OM BALOTELLI kommer man hele vejen rundt om det italienske problembarn, der i en alder bare af 21 år har trukket flere overskrifter, end de fleste af hans kollegaer når på en hel karriere. Bogen er desuden fyldt med historier fra hans farverige tilværelse og spændende interviews.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  ALT OM MANCHESTER UNITED er historien om en af verdens mest berømte fodboldklubber. Fra de fantastiske Busby-babes over triumferne i 1990’erne med Schmeichel og Cantona til nutidens stjerner, der altid kæmper med om titlerne.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  ALT OM REAL MADRID er historien om kongeklubben, der regerede Europa i 1950’erne og senere i begyndelsen af 00’erne. Om alle de store sejre og titler og perlerækken af stjerner fra Di Stéfano til Cristiano Ronaldo.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  Verdens hårdeste cykelløb i tekst og billeder 20 etaper, 3484 km fransk landevej og 25 bjerge på tre uger. Sådan lyder menuen i 2012-udgaven af verdens største og hårdeste cykelløb. I Alt om Tour de France er der portrætter af feltets mest farverige ryttere, markante skikkelser og årets favoritter samt interviews med danske profiler. Her iblandt Chris Anker Sørensen og Matti Breschel. Bogen indeholder desuden etapeoversigter, statistikker, rekorder og de bedste anekdoter fra 99 års Tour-historie.

 • af Steffen Gronemann
  73,95 kr.

  ALT OM Liverpool har alle de informationer, en ægte Liverpool-fan skal bruge: historien bag klubbens oprindelse, logo, spillertrøje og stadion samt alle titler og rekorder. Endetribunen The Kop, ’This is Anfield’-skiltet og sangen ’You’ll never walk alone’; der er masser af nostalgi og historie i den traditionsrige klub, der dog også er mærket af tragedierne Heysel i 1985 og Hillsborough i 1989. ALT OM LIVERPOOL portrætterer klublegender som Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Jan Mølby, Robbie Fowler, Steven Gerrard, Jamie Carragher, Daniel Agger, Fernando Torres, Luis Suárez og Andy Carroll.Managerlegenderne Bill Shankly og Bob Paisley er selvfølgelig også med i bogen.I et interview fortæller Dan Eggen om sit mål for Brøndby på Anfield i 1996 og om sit andet møde med Liverpool, da hans spanske klub Alavés tabte UEFA Cup-finalen 5-4 i 2001. I et andet interview fortæller Jørgen Nielsen om sine seks år som målmandsreserve i klubben.

 • af Steffen Gronemann
  52,95 kr.

  Nicklas Bendtner er en af de mest farverige og kontroversielle personligheder på det danske fodboldlandshold. Alt om Bendtner fortæller om hans opture og nedture både på og uden for fodboldbanen.

 • - - Lunken Suppe og leverpostejsbold
  af Jens Andersen & Steffen Gronemann
  196,95 kr.

  Lunken Suppe og leverpostejsbold - FODBOLDBROKs guide til Superligaen.Betragter man den danske Superliga udefra fremstår den som en trist, grå grød af økonomisk ramponerede og kedeligt spillende klubber, befolket af en hær af karakterløse og ligegyldige fodboldspillere, trænere og ledere. Men takket være alt fra det Sønderjyske integrationsprojekt af islændinge, den århusianske gymnastikforenings storhedsvanvid over Per Bjerregaards forsøg på at køre sit elskede Brøndby i sænk til det forvoksede parcelhuskvarter i Farums tikitaka-fodboldrevolution leverer Superligaen sammen med et herligt galleri af langt-ude personager alligevel så meget brokværdigt materiale, at den altid bevæger sig på grænsen mellem det uudholdelige og uundværlige. Lunken Suppe og leverpostejsbold - tager samtlige Superligaklubber og de største profiler under ukærlig satirisk behandling med portrætter, analyser og baggrund. Mød Fodboldpensionisten, Fizzkarlen, Valdano, Varmluftsbohemen, Jamen-Altså Johnny, Tonstunge Retov, Menneskehandleren, Den Blege Klapperslange, Hipster-Holst og mange flere af Superligaens mest og mindst farverige karakterer på banen, trænerbænken og i direktionsgangene. Bogen tager også læserne på en smuttur tilbage i tiden til dengang FCK var en falleret fusionsklub på randen af nedrykning, Røde Romario huserede på topscorerlisten og Boye Habekost var et brandvarmt målmandsnavn. Alt sammen ingredienser, der gør den danske Suppe til verdens mest svingende, mest tragikomiske og på gode dage bedst krydrede liga. - Om FODBOLDBROK.Leverer mavesure opstød om en fodboldverden af lave. Går efter manden og ikke bolden, og sparker gerne til dem, der ligger ned. FODBOLDBROK er startet på internettet, hvor de to brokkere kommenterer og analyserer lystigt, vredt og passioneret på alt, hvad der rører sig på fodboldscenen - især den hjemlige danske Superliga, som i deres verden ikke hedder andet Suppen. Brokvinklen er über-nørdet og satirisk, og går ud over de dyrt betalte spilleres primadonna-nykker og tudefjæs-attituder på banen, de selvfede klubchefer, de tåbelige trænerdispositioner, intetsigende spillerinterviews, kiksede fodboldeksperter, svinetacklinger, fejlkendelser, falske 9'ere, fjollede fans og meget mere. FODBOLDBROK-holdet består af de to angrebsivrige brokhoveder Jens Andersen og Steffen Gronemann - begge uddannede journalister og fodboldnørder ind i hjertet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.