Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sternberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sternberg
  167,95 kr.

  Helbredende digte, som er skrevet for at gøre nytte, og som styrker læseren.jeg er ung i dag og fyldt op med champagnejeg blander gloser for at glemmealle dårlige digte mine tekster er lys kastet hengivent på en verden der er ligetil jeg løsner havet fra kysten med en præcis og safrangul sommerSternberg (f. 1973) debuterede i 2004 medGuGu Skaterdigte – hovedværken og har senest udgivet digtsamlingen Simple dage (2020). Derudover har han bl.a. udgivet tidspentalogien, som består af Stenalderdigte, Depressionsdigte, Guldalderdigte, Tidsrejse-digte og De sidste dage-digte. Sternberg er medlem af Øverste Kirurgiske og har været med i adskillige kunstneriske konstellationer, bl.a. digterbandet T/S STERNDOLPH.

 • af Sternberg
  116,95 - 147,95 kr.

  "Det er befriende at læse om et frit menneske, der bare er, flyder rundt, svømmer frem og tilbage, spiller ping-pong, pendulerer, er i sorg, er glad osv."- Litteratursiden"Jeg anbefaler denne bog for dens finhed, de små detaljers skønhed midt i bølgegangen."- Asger SchnackSimple dage er Sternbergs til dato mest personlige digtsamling.Samlingen kredser om kærligheden i nuet og om de forhold, der var i fortiden. Og på den måde kommer det lige så meget til at handle om at finde et sted i verden, hvor man kan være.Det er digte om at være i forhold og om at miste. Det er digte om at ville kærligheden, og det er digte om det fælles vilkår, at vi allesammen har mennesker, vi engang var tætte på, men som vi nu i stedet bærer med os. Og hvordan gør vi så det?Sternberg står på kanten mellem sårbarhed og humor, svajer på et sted hvor intet større sker, og tilbyder læseren et digt at se verden igennem

 • af Sternberg
  150,95 kr.

  Fremmeddigte er afvisende digte, som igen og igen prøver at skubbe verden og læseren væk, og midt i al sin galde tindrer humoren frem.Bogen er en undersøgelse af vores relationer, selvbillede og billede af ”de andre” – noget, som må siges at være aktuelt i en verden med stigende polarisering, fake news og selvfremstillingen på sociale medier.I 2021 udkom Sternbergs roste Helbredende digte på forlaget, og hvor den er farverig og magisk, indbydende og boblende, er Fremmeddigte nærmere en grå depri-funky mur. Digtsamlingen handler om hårde, nærmest krigeriske modsætninger mellem grupperinger og om fremmedgørelse i et urbant liv.Om forfatteren: Sternberg (f. 1973) udgav i 2021 Helbredende digte på Ekbátana. Derudover er han mest kendt for Tidspentalogien, som består af Stenalderdigte, Depressionsdigte, Guldalderdigte, Tidsrejsedigte og De sidste dage-digte. Sternberg er medlem af Øverste Kirurgiske og har været med i adskillige kunstneriske konstellationer, bl.a. digterbandet T/S STERNDOLPH.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.