Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Susan Casserfelt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 1. Bind
  af Lisa Bjerre & Susan Casserfelt
  115,95 - 197,95 kr.

  Igen har skyderier i en stockholmsk forstad kostet et ungt menneske livet. Men denne gang er noget anderledes: Offeret er en ung kvinde uden kriminel baggrund. Drabet er sket i en lejlighed, hvor 13-årige Eddie bor sammen med sin mor og lillesøster. Og med sin bror, der er bandemedlem. Politifolkene Lina Kruse og Jack Karlberg skal hver dag balancere i stockholm­forstaden Bagarmossen med indbyggere af mange nationaliteter og store sociale skel. De er overbeviste om, at Eddie var vidne til drabet, men hvordan får de ham til at have så meget tillid til dem, at han vil tale? DET STILLE VIDNE er en højaktuel spændingsroman, som går bag om mediernes dækning af bandekrig og ghettoproblemer og fortæller en menneskelig historie om loyalitet og social udsathed. DET STILLE VIDNE er første bog i Linje 17-serien. “Tempofyldt og troværdigt fortalt om en tragisk virkelighed, som næsten ingen længere er uberørte af.” EXPRESSEN “Alt føles helt ægte. Derudover er historien fortalt med det drive og den sikkerhed, som kun rutinerede forfattere har.” BORÅS TIDNING “Kan du lide tv-serien Den Tynde Blå Linje? Så er denne krimi det næste, du skal gå i gang med.” MITT “En serie der tegner virkelig godt.” NERIKES ALLEHANDA “En spændende krimi med et højt tempo, hurtige skift og høj spændingsfaktor.” DAST MAGAZINE “En særdeles dramatisk og stærkt realistisk fortælling – en af de bedste romaner jeg har læst om bandekriminalitet.” BIBLIOTEKSTJÄNST

 • af Susan Casserfelt
  72,95 kr.

  Den excentriske kunstner Zeta er efter mange år vendt tilbage til Örnsköldsvik for at lave en kunstudstilling, der bearbejder hendes eget barndomstraume. Her bliver hun opsøgt af sin gode veninde Kajsa, der for nyligt har fået arbejde som politibetjent i byen. Kajsa fortæller, at Zetas bror, Sten-Åke ”Toget” Wallbäck, har fået udgang fra fængslet, og beder Zeta om at være forsigtig.Forretningsmanden Mats Lejonbäck har længe været en stor beundrer af Zetas kunst, og da han besøger udstillingen, bliver han vild med hende ved første blik. Kort tid efter frier Mats til Zeta, og til alles store overraskelse siger hun ja.Men snart begynder der at ske ubehagelige ting omkring Mats Lejonbäck, og da en af hans nærmeste findes brutalt myrdet, er Kajsa sikker på, at ”Toget” står bag. Zeta tager det hele med ophøjet ro, for hvis hendes bror dukker op, ved hun, hvad hun skal gøre. Men hvad Zeta ikke aner er, at der findes flere end broderen, der vil hende det ondt … Susan Casserfelt har skrevet en nervepirrende psykologisk spændingsroman om politibetjenten Kajsa og den excentriske kunster Zeta. Serien er på fire bind: ”Præstens lille pige”, ”Den tatoverede cirkel”, ”I betragterens øje” og ”Tusind grader celsius”.

 • af Susan Casserfelt
  72,95 kr.

  En kvinde findes død ved Örnsköldsvik kunsthal, og den pensionerede efterforsker Christian Modig bliver ringet op og må køre til gerningsstedet – lige midt i sæsonens første surströmming-middag.Det tyder på, at den dræbte kvinde har forbindelser til den verdensberømte kunster Zeta, som har været forsvundet de sidste to år. Samtidig er kunsthallen ved at forberede en stor udstilling med Zetas værker. Efterforskningen er kompliceret, og Modig savner sin tidligere kollega Kajsa Nordin, der er på ferie i Spanien med sin kæreste Sam.Tingene kompliceres yderligere, da Zeta pludselig dukker op i Firenze sammen med en ung elsker – og da Modig får et opkald fra en skræmt Sam, der fortæller, at Kajsa er kommet i problemer med det spanske politi …Susan Casserfelt har skrevet en nervepirrende psykologisk spændingsroman om politibetjenten Kajsa og den excentriske kunster Zeta. Serien er på fire bind: ”Præstens lille pige”, ”Den tatoverede cirkel”, ”I betragterens øje” og ”Tusind grader celsius”.

 • af Susan Casserfelt
  72,95 kr.

  En ung mand bliver skudt og dræbt i Stockholms Gamla stan. Kajsa Nordin er tilfældigvis i nærheden og bliver den første betjent på gerningsstedet.Sammen med sin tidligere kollega Christian Modig begynder Kajsa at grave i sagen, og de opdager et særligt kendetegn på den dræbte: en tatoveret cirkel på indersiden af håndleddet.Sporet fører til den verdensberømte kunstner Zeta, der har en tatovering magen til. Via Zeta bliver Kajsa og Modig inddraget i et virvar af løgne, hemmelige selskaber og risikable eventyr. Og Kajsa har svært ved at afgøre, om Zeta virkelig vil hjælpe dem med at opklare drabet, eller om hun har sin helt egen agenda …Susan Casserfelt har skrevet en nervepirrende psykologisk spændingsroman. Glæd dig til de næste bøger i serien om politibetjenten Kajsa og den excentriske kunster Zeta. Serien er på fire bind: ”Præstens lille pige”, ”Den tatoverede cirkel”, ”I betragterens øje” og ”Tusind grader celsius”.

 • af Susan Casserfelt
  72,95 kr.

  16-årige Josefin kommer ikke hjem igen efter sin sangtime. En gruppe frivillige leder efter den unge pige, der er datter af Sten-Åke Wallbäck, træner for den kendte ishockeyklub Modo. Eftersøgningen kompliceres yderligere af en kraftig snestorm, der lammer hele Norrlandskysten.Sagen om den forsvundne pige sætter også politiet i Örnsköldsvik på prøve. Den uerfarne politiaspirant Kajsa Nordin indser, at jo dybere hun graver i sagen, jo flere hemmeligheder finder hun.Samtidig er den berømte og excentriske kunstner Zeta vendt hjem til Stockholm fra New York. Zeta forsøger at redde sin skrantende kunstnerkarriere og har ikke brug for flere problemer. Men så ringer en ung mand på døren, og pludselig er Zeta også involveret i Josefins forsvinden.Hvad er der sket med Josefin – og hvad skjuler præstens lille pige?Susan Casserfelt har skrevet en psykologisk spændingsroman, der tager læseren med fra den svenske kyst til Stockholm og New York. Glæd dig til de næste bøger i serien om politiaspiranten Kajsa og den excentriske kunster Zeta. Serien er på fire bind: ”Præstens lille pige”, ”Den tatoverede cirkel”, ”I betragterens øje” og ”Tusind grader celsius”.

 • af Lisa Bjerre & Susan Casserfelt
  115,95 - 197,95 kr.

  Politiassistent Lina Kruse rykker ud til et nødopkald. En kvinde er blevet overfaldet i sin lejlighed. Situationen eskalerer, Lina affyrer et skud, og på et splitsekund er alting forandret.Skuddet sender en chokbølge af vrede gennem Stockholm-forstaden Bagarmossen, og der opstår voldsomme protester mod politivold. Men kan Lina drages til ansvar?Jack Karlberg er faldet godt til i efterforskningsafdelingen, men rockerbanden fra hans fortid presser ham hårdt. I sidste ende kan Jacks dobbeltspil koste ham alt.EKKO AF ET SKUD er en højaktuel spændingsroman om sårbarhed i et hærdet samfund. Det er anden bog i Linje 17-serien om politifolkene Lina Kruse og Jack Karlberg. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

 • - 3. Bind
  af Lisa Bjerre & Susan Casserfelt
  214,95 kr.

  Tredje bog i Linje 17-serien.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.