Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Susanne Sayers

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Tidsskrift for naturkritik
  af Joseph Roth, August Strindberg, Aksel Haaning, mfl.
  162,95 kr.

  Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.

 • - 17 MÅL - 9 MIA. MENNESKER - 1 FREMTID
  af Susanne Sayers
  292,95 kr.

  2030 NOW beskriver FN's Sustainable Development Goals (Verdensmålene) som skal være opfyldt senest i 2030.Kunstnere, videnskabsfolk, aktivister, berømtheder, erhvervslivets ledere, politikere – over hele verden arbejder mennesker hårdt på at skabe et værdigt liv for os alle på en sund planet. FN’s bæredygtighedsmål for 2030 viser vej mod den fremtid. Denne bog handler om de 17 mål og om nogle af de mange mennesker, som kæmper for at gøre dem til virkelighed. Blandt bogens kunstnerne er Ai Weiwei, Yoko Ono, Olafur Elisasson og Jeppe Hein. Blandt ambassadørerne er Glenn Close, Zoe Saldana, Sir Richard Branson, Paul Polman og Nikolaj Coster-Waldau. Presse:Politiken 4 ud af 6 hjerterJournalisten 4 ud af 5 stjernerNetmediet P.O.V (Point of View) skrev bl.a.: "Da jeg fik bogen 2030 NOW med undertitlen 17 MÅL, 9 MIA. MENNESKER, 1 FREMTID i hånden, var jeg ved at falde ned af stolen af ærefrygt. Hvor er det bare en flot bog. Nu kan ingen danskere længere komme og sige, at verdensmålene er for verdensfjerne for almindelige mennesker. Tænk, at man kan trylle noget så knastørt som 17 FN-verdensmål om bæredygtig udvikling om til et mesterværk, der pynter på kaffebordet, giver viden, underholder og inspirerer til handling."

 • af Frank Erichsen & Susanne Sayers
  181,95 - 229,95 kr.

  Frank Erichsen og hans familie har i årevis søgt efter andre måder at leve på end den “brug løs, og smid væk”-tankegang, som har gjort os allesammen rige på penge, men fattige på natur, og som truer vores fremtid. I Udsigt fra en malkeskammel deler Frank Erichsen personligt og usentimentalt sine tanker om, hvordan en radikalt anderledes tilgang til livet ikke bare er nødvendig for planeten, men måske også for os selv. Den grønne omstilling kommer nemlig til at kræve forandringer overalt i samfundet, men det begynder og slutter hos os selv.Med udgangspunkt i sit eget familieliv og arbejde på Kastaniegaarden har Frank Erichsen i samarbejde med journalist Susanne Sayers skrevet en jordnær appel for genopdagelsen af håndværket, det langsomme, det genanvendelige og det bæredygtige. Bogen giver samtidig et indblik i Frank Erichsens liv og de oplevelser og erfaringer, der har overbevist ham om, at vi har brug for at forandremåden, vi lever og forbruger på.Theresa Maria Jessing, der er gift med Frank Erichsen, har illustreret.

 • - 100 grønne oplevelser i København
  af Poul Arnedal, Stine Trier Norden, Susanne Sayers & mfl.
  88,95 kr.

  "KØBENHAVNERGRØN - GUIDEN" er den lille handy'e lommeudgave af den større hardcoverbog "Københavnergrøn". Guiden beskriver 100 af de mest spændende grønneog rekreative områder i København og byens nærmeste omegn, fortæller om stedernes historie, deres rekreativekvaliteter, om deres natur og mange forskellige aktivitets- ogoplevelsesmuligheder.Her er både dekendte, de mindre kendte og de nærmest hemmelige grønne og blå oaser i ogomkring byen. Der er nemlig ikke mangesteder i verden, man på mindre end et kvarter kan komme fra byens pulserendecentrum og ud i en veritabel vildmark. Eller kan hoppe direkte i bølgerne fleresteder inde midt i byen. Men det kan man i København.Til forskel fra hardcoverbogen har guiden udvidede informationer om bl.a. handicapadgang, turen dertil, muligheder for køb af mad og drikke mm.Bogen udspringeraf fotoudstillingen KØBENHAVNERGRØN, som vises på Højbro Plads i København frem til midt i oktober.

 • - 17 GOALS - 9 BILLION PEOPLE - 1 FUTURE
  af Susanne Sayers
  297,95 kr.

  2030 NOW beskriver FN's Sustainable Development Goals (Verdensmålene/bæredygtighedsmålene) som skal være opfyldt senest i 2030. Kunstnere, videnskabsfolk, aktivister, berømtheder, erhvervslivets ledere, politikere – over hele verden arbejder mennesker hårdt på at skabe et værdigt liv for os alle på en sund planet. FN’s bæredygtighedsmål for 2030 viser vej mod den fremtid. Denne bog handler om de 17 mål og om nogle af de mange mennesker, som kæmper for at gøre dem til virkelighed. Blandt bogens kunstnerne er Ai Weiwei, Yoko Ono, Olafur Elisasson og Jeppe Hein. Blandt ambassadørerne er Glenn Close, Zoe Saldana, Sir Richard Branson, Paul Polman og Nikolaj Coster-Waldau.

 • - Naturen i byen fotograferet af aarhusianerne/ Nature in the city photographed by the people of Aarhus
  af Susanne Sayers
  201,95 kr.

  Habitat:Aarhusviser Aarhus fra en anden vinkel. Det er Aarhus som levested for en lang rækkevilde arter, hvad enten det er vores hurtigste fugl, vandrefalken, eller ræve,harer, rotter, delfiner, sæler, sjældne sommerfugle og farvestrålende sommerblomster. Vier vant til, at vi skal langt væk for at finde naturen, men den er lige her,hvor vi bor. Og bynaturen bliver stadig vigtigere som levested, efterhånden somlandet uden om byerne bliver dyrket mere intensivt. Ifantastiske billeder, de fleste taget af århusianerne selv, og tankevækkendetekster fortæller Habitat:Aarhus om det liv, som leves lige for øjnene af os,nogle gange uden at vi ser det. Habitat:Aarhuser skabt som både en udstilling og en bog og er en fejring af den naturligemangfoldighed, vi er omgivet af, men det er også en bog, som kan gøre osklogere på, hvad både byen og naturen er. Og som stiller spørgsmålet: Hvormeget plads vil vi give naturen i vores kulturlandskab? Projekteter et samarbejde mellem Naturhistorisk Museum i Aarhus og Life Exhibitions, oger støttet af Nordea-fonden i anledning af Aarhus 2017 Europæisk KulturhovedstadBogen har både dansk og engelsk tekst

 • - Ægte, sporbart og uerstatteligt
  af Jan Damsgaard & Susanne Sayers
  246,95 kr.

  Arbejdet med denne bog startede i vinteren 2021 under coronanedlukningenaf Danmark. Jeg sad hjemme på mit interimistiske kontor og kiggedeud på en mørkegrå februardag, som syntes endnu mere februargråend tidligere år, da der tikkede en e-mail ind fra Anette Wad fra DjøfForlag med en opfordring til at skrive en bog om blockchain og kryptovaluta.Det var for mig en motiverende udfordring på en ellers mørkegrådag under coronanedlukningen, og derudover var kryptovalutaerne igeni hopla under coronakrisen efter at være erklæret for døde siden det sidstekryptohysteri i slutningen af 2017.

 • - – strategi, teknologi, organisation og lederskab i 5 generationer
  af Pernille Kræmmergaard & Susanne Sayers
  348,95 kr.

  Denne bogs sigte er at give dig et indblik i, hvordan teknologien har udviklet sig siden digitaliseringens spæde begyndelse, og hvad hvert udviklingstrin – som jeg kalder generationer – stiller af nye krav til strategi, organisation og lederskab.Du skal som leder forstå, hvordan din virksomhed eller organisation kan skabe ny værdi for kunder og borgere med digitale muligheder. Og bogen giver samtidig et indblik i, hvilke kompetencer der er nødvendige for andre niveauer på hvert generationstrin. Det kan hjælpe organisationen til at blive bevidst om at rekruttere og udvikle kompetencer rigtigt i forhold til den nuværende digitale modenhed og den ønskede i fremtiden.

 • - – Få succes med langsigtede value-aktier
  af Susanne Sayers & Kurt Kara
  265,95 kr.

  Denne bog vil ikke lære dig at købe og sælge aktier. Den vil lære digat investere i virksomheder og på den måde stille og roligt bygge enformue op. Du bliver ikke rig i en fart. Men gør du det rigtigt, kandu kalde dig økonomisk uafhængig, hvad der efter min mening eret bedre ord end rig.

 • af Kim Fupz Aakeson, Monica Krog-Meyer, Thomas Milsted, mfl.
  144,95 - 187,95 kr.

  Vidste du, at man kan kurere jalousi over at have fået en ny lillesøster med lyst rugbrød?Det lykkedes i hvert fald for den tidligere DR-radiovært Monica Krog-Meyer. I Barndomsfortællinger får du hendes og fjorten andres levende, morsomme og rørende fortællinger om at vokse op. Blandt andet to søskende, hvis barndomsminder viser, hvor forskelligt man kan opleve den samme familie.Fortællingerne strækker sig fra det hårde slid i mark og stald på Mors i 30’erne til at vokse op i Albertslunds progressive nybyggeri i 80’erne. Tilsammen tegner de et billede af et samfund i hastig forandring og viser, hvordan barndommen præger os som voksne og ikke mindst hvor forskellige livsvilkår, vi hver især har. Og så er ”de gode gamle dage” måske ikke altid så gode endda?Læs blandt andet om, hvordan det er som barn:- At se en mand hænge på hovedet i et træ og spille trompet- At kede sig til døde i en sønderjysk landsby- At vokse op i et alkoholikerhjem- At få fødderne skrubbet med en hård børste som straf for at have udforsket seksualiteten sammen med en anden dreng- At have en far, der var psykopat – eller en far, der led af traumer fra 2. verdenskrig- At blive mobbet, fordi ens far er borgmester- At have en far, der pludselig ikke vil se dig mere, fordi han har fundet en anden- At vokse op i et religiøst hjem. Og at vokse op i et rodet, men kærligt kollektiv.Barndomsfortællinger har bidrag fra Monica Krog-Meyer, Mimi Jakobsen,Kim Fupz Aakeson, Lone Thiels, Annegrethe Felter Rasmussen og mange flere, kendte som mindre kendte.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.