Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Sven Skovmand

Filter
Filter
Genre
 • (17)
 • (4)
 • (25)
Type
 • (24)
 • (8)
Format
 • (10)
 • (8)
 • (8)
 • (7)
Sprog
 • (31)
 • (1)
Pris
DKK
Tag
 • (13)
 • (7)
 • (7)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Sven Skovmand
  148,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  145,95 kr.

  -

 • af Sven Skovmand
  126,95 kr.

  Hvis vi vil forstå den tid, vi lever i, må vi interessere os for fortiden. Og den er utrolig spændende. Tænk bare på det gamle Ægypten og Mesopotamien. Eller på grækerne og Romerriget. Og tager vi den nyere tid, kan vi se på, hvad den franske revolution og de to verdenskrige har betydet for os. Vi kan også se på begreber som kapitalisme og socialisme samt på sygdomme og epidemier, som i den seneste tid har fået en helt uventet aktualitet.Vi håber med denne bog at have skabt et overblik, som vil give interesse for at vide mere.

 • af Sven Skovmand
  227,95 kr.

  -

 • af Sven Skovmand
  145,95 kr.

  -

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  263,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  234,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Mellemøsten har en lang og interessant historie, og regionen er hjemsted for en række forskellige folkeslag. Sven Skovmands bog fra 1983 fortæller om Mellemøstens historie fra de tidligste bosættelser og frem til de mange krige, der prægede området mellem jøder og arabere samt arabere imellem i anden halvdel af det tyvende århundrede. Bogen fortæller om islams indtog i regionen, om kolonitiden og dens følger, om det komplicerede forhold mellem jøder og muslimer, og hvordan de store oliefelter har ændret Mellemøstens skæbne for bestandigt.Sven Skovmands bog er oprindeligt skrevet til unge fra 13 år og opefter, men kan læses af alle, der interesserer sig for emnet.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  174,95 kr.

  Tyskland har gennem tiden haft stor betydning for Danmark. Nogle vil mene, at Anden Verdenskrig og striden om grænsen i Sønderjylland er det altoverskyggende i forholdet til Tyskland, men i virkeligheden har vi gennem århundrederne også fået mange gode ting fra den store nabo mod syd. Mange af vores mest elskede traditioner som konfirmationen, juletræet og adventskransen kom til Danmark fra Tyskland, og det var også derfra Reformationen banede sig vej til Danmark."Tysklands betydning for Danmark" fortæller om de mange måder, hvorpå Tyskland på godt og ondt har sat sit præg på det danske samfund og den danske kultur igennem de sidste mange århundreder. Bogen beskriver også de historiske begivenheder som krig, besættelse og grænsestrid, der har haft indflydelse på forholdet mellem vores to nationer. Bogen er skrevet til undervisning af elever fra 7. klasse, men kan læses af alle, der interesserer sig for Tyskland.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  "Grundloven bevarede kongen. Han kunne ikke længere styre alene. Men han valgte ministrene, og han skulle skrive under på alle love. Faktisk kunne han sige nej til love, han ikke brød sig om. Men det regnede man ikke med, at han ville.Det enkelte menneske fik rettigheder. Grundloven fastslog, at der var frihed til at tro, hvad man ville, og at der var frihed til at mødes og sige sin mening."Grundloven er en af det danske samfunds vigtigste hjørnesten. Det var et afgørende vendepunkt for landet, da Grundloven blev indført, og uden den ville landet se meget anderledes ud. Sven Skovmand fortæller om Grundlovens historie og betydning i et nemt og levende sprog, som både store og små kan forstå.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Første bind af "Den danske historie" fortæller om de første danskere, der slog sig ned i landet og dannede et jæger-samlersamfund. Bogen fortæller om samfundets udvikling til et agerbrugssamfund, om begravelsesritualer, vikingetogter, nordisk mytologi samt de tidligste konger og deres betydning for landet. Sven Skovmand beskriver også, hvordan Margrethe I samlede Norden i ét rige, og hvordan dette rige gik til grunde i det stockholmske blodbad.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Andet bind af "Den danske historie" fortæller om tiden mellem 1500 og 1700, hvor nogle af de mest skelsættende begivenheder i danmarkshistorien fandt sted. Reformationen gjorde den danske kirke fri af Paven og Vatikanet, og i samme omgang kom kongen til at besidde en tredjedel af hele den danske jord. I løbet af det sekstende og syttende århundrede foregik der også en masse opdagelsesrejser rundt om i verden, hvilket kom til at ændre magtforholdene i Europa. Det danske territorium udvidede og indskrænkede sig i takt med, at Sverige fik mere magt.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Tredje bind af "Den danske historie" fortæller om tiden mellem Oplysningstiden i det attende århundrede og slutningen af Første Verdenskrig, der på trods af Danmarks neutralitet, kom til at få store konsekvenser for landet. Bogen beskriver også den vanvittige kong Christian VII, hvis sindssyge satte enevælden på prøve, landboreformerne, der gavnede nogle dele af samfundet, men skadede husmændene katastrofalt meget, Danmarks rolle i Napoleonskrigene, de to slesvigske krige og tabet af Norge.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Fjerde og sidste bind af "Den danske historie" fortæller om tiden mellem afslutningen af Første Verdenskrig og 2004. Bogen beskriver de trange kår i mellemkrigstiden, folkeafstemningen i 1920, der gav os Sønderjylland tilbage, den tyske besættelse under Anden Verdenskrig og striden om EU, der kom til at præge landet i sidste halvdel af det tyvende århundrede.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  191,95 kr.

  Striden om den danske grænse mod Tyskland går mange år tilbage i tiden, og endnu den dag i dag bor der dansksindede mennesker på den tyske side af grænsen og tysksindede mennesker på den danske side. "Det danske mindretal i Sydslesvig" fortæller om livet på den anden side af grænsen og danskernes forsøg på at bevare deres kultur og sprog i en verden, der er præget af tysk sprog og tysk kultur.Bogen ser også på det tyske mindretal i Danmark og på andre mindretal rundt om i Europa. Bogen spørger, hvad der kendetegner et mindretal, og hvilke udfordringer man som mindretal står over for."Det danske mindretal i Sydslesvig" henvender sig primært til elever fra 6. klasse og opefter, men bogen kan læses af alle, der interesserer sig for emnet.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  228,95 kr.

 • af Sven Skovmand
  106,95 kr.

  Bogens tegninger viser, hvordan en dansk by har set ud i 2014, 1975, 1925, 1870, 1550 og 1250, og hvordan folk har levet i den. Tegningerne er lavet af Stig Weimar, mens Sven Skovmand har skrevet teksten.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  "Grundloven bevarede kongen. Han kunne ikke længere styre alene. Men han valgte ministrene, og han skulle skrive under på alle love. Faktisk kunne han sige nej til love, han ikke brød sig om. Men det regnede man ikke med, at han ville.Det enkelte menneske fik rettigheder. Grundloven fastslog, at der var frihed til at tro, hvad man ville, og at der var frihed til at mødes og sige sin mening."Grundloven er en af det danske samfunds vigtigste hjørnesten. Det var et afgørende vendepunkt for landet, da Grundloven blev indført, og uden den ville landet se meget anderledes ud. Sven Skovmand fortæller om Grundlovens historie og betydning i et nemt og levende sprog, som både store og små kan forstå.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  Tyskland har gennem tiden haft stor betydning for Danmark. Nogle vil mene, at Anden Verdenskrig og striden om grænsen i Sønderjylland er det altoverskyggende i forholdet til Tyskland, men i virkeligheden har vi gennem århundrederne også fået mange gode ting fra den store nabo mod syd. Mange af vores mest elskede traditioner som konfirmationen, juletræet og adventskransen kom til Danmark fra Tyskland, og det var også derfra Reformationen banede sig vej til Danmark."Tysklands betydning for Danmark" fortæller om de mange måder, hvorpå Tyskland på godt og ondt har sat sit præg på det danske samfund og den danske kultur igennem de sidste mange århundreder. Bogen beskriver også de historiske begivenheder som krig, besættelse og grænsestrid, der har haft indflydelse på forholdet mellem vores to nationer. Bogen er skrevet til undervisning af elever fra 7. klasse, men kan læses af alle, der interesserer sig for Tyskland.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  Striden om den danske grænse mod Tyskland går mange år tilbage i tiden, og endnu den dag i dag bor der dansksindede mennesker på den tyske side af grænsen og tysksindede mennesker på den danske side. "Det danske mindretal i Sydslesvig" fortæller om livet på den anden side af grænsen og danskernes forsøg på at bevare deres kultur og sprog i en verden, der er præget af tysk sprog og tysk kultur.Bogen ser også på det tyske mindretal i Danmark og på andre mindretal rundt om i Europa. Bogen spørger, hvad der kendetegner et mindretal, og hvilke udfordringer man som mindretal står over for."Det danske mindretal i Sydslesvig" henvender sig primært til elever fra 6. klasse og opefter, men bogen kan læses af alle, der interesserer sig for emnet.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  Mellemøsten har en lang og interessant historie, og regionen er hjemsted for en række forskellige folkeslag. Sven Skovmands bog fra 1983 fortæller om Mellemøstens historie fra de tidligste bosættelser og frem til de mange krige, der prægede området mellem jøder og arabere samt arabere imellem i anden halvdel af det tyvende århundrede. Bogen fortæller om islams indtog i regionen, om kolonitiden og dens følger, om det komplicerede forhold mellem jøder og muslimer, og hvordan de store oliefelter har ændret Mellemøstens skæbne for bestandigt.Sven Skovmands bog er oprindeligt skrevet til unge fra 13 år og opefter, men kan læses af alle, der interesserer sig for emnet.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Fjerde og sidste bind af "Den danske historie" fortæller om tiden mellem afslutningen af Første Verdenskrig og 2004. Bogen beskriver de trange kår i mellemkrigstiden, folkeafstemningen i 1920, der gav os Sønderjylland tilbage, den tyske besættelse under Anden Verdenskrig og striden om EU, der kom til at præge landet i sidste halvdel af det tyvende århundrede.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

 • af Sven Skovmand
  47,95 kr.

  Danmark har en lang og spændende historie, der strækker sig mange tusind år tilbage i tiden. Gennem fire bind fortæller Sven Skovmand om landets historie, helt fra dengang isen trak sig tilbage og gjorde det muligt for mennesker at slå sig ned i landet og op til det tyvende århundredes verdenskrige og politiske spændinger og ind i det nye årtusind.Første bind af "Den danske historie" fortæller om de første danskere, der slog sig ned i landet og dannede et jæger-samlersamfund. Bogen fortæller om samfundets udvikling til et agerbrugssamfund, om begravelsesritualer, vikingetogter, nordisk mytologi samt de tidligste konger og deres betydning for landet. Sven Skovmand beskriver også, hvordan Margrethe I samlede Norden i ét rige, og hvordan dette rige gik til grunde i det stockholmske blodbad.Sven Skovmand (f. 1936) er en dansk journalist, forfatter, historiker, forlægger og politiker. Han var i mange år aktiv i Det Radikale Venstre og repræsenterede endvidere Folkebevægelsen mod EF i Europaparlamentet fra 1979-1984. Sven Skovmand har udgivet en lang række bøger om blandt andet dansk, tysk og sovjetisk historie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.