Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Tekst af Ben Alex

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Jesus forkynder Guds rige
  af Tekst af Ben Alex
  73,95 kr.

  Bibelen som tegneserie vol. 4 om Jesus, der forkynder Guds rige. Vi ser undervejs blot et lille udsnit af de mirakler, som Jesus gjorde her på jorden. Bl.a. hvordan fem brød og to fisk kan mætte 5000 mennesker, hvordan Jesus går på vandet, og hvordan han helbreder folk. Flere af Jesu lignelser bliver også illustreret. Historierne er her genfortalt som tegneserie og det er storslåede, voldsomme og mirakuløse beretninger taget direkte fra Bibelen. Følg med i denne spændene tegneserie, der er lavet over Bibelens tekster og hændelser. Det er en levende måde at fortælle Guds historier på - til unge mennesker og alle andre med hang til tegneserier.

 • - Fra Jesu fødsel til Johannes Døbers død
  af Tekst af Ben Alex
  73,95 kr.

  Bibelen som tegneserie vol. 3Vi følger her Marias besøg af englen, Jesu fødsel og går videre til hvor Jesus kalder disciplene og indtil Johannes Døbers død. Teksten og illustrationerne er tro imod de bibelske fortællinger, og de giver et godt overblik over Bibelens budskab. Det er en levende måde at fortælle Guds historier på - til unge mennesker og alle andre med hang til tegneserier.

 • - Fra Jakob til Moses
  af Tekst af Ben Alex
  73,95 kr.

  Bibelen som tegneserie, vol. 2, softcover.Jakob og Esau.Josef og hans brødre. Moses og den brændende tornebusk. De 10 plager. Udvandringen af Egypten. Overgangen over det Røde Hav. 40 år i ørkenen. Fra 1. Mosebog 29 til 5. Mosebog 34 genfortalt som tegneserie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.