Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Theresa Vangsøe

Filter
Filter
Genre
  • (3)
Bogtype
  • (3)
Format
  • (3)
Sprog
  • (3)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
  • - Bagværk helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet. Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter. Theresa Vangsøe (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina.dk med glutenfrie opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Bagværk til højtiden helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Særligt i højtiderne kan det være svært at være den, der ikke kan tåle gluten. Det søde bagværk er en af de største juletraditioner, ikke bare at spise, men også at bage sammen i familien. Nu er der hjælp fra kogebogsforfatter Theresa Vangsøe til dem, der gerne vil både spise og bage med familien, men ikke kan være med på almindelig glutenholdig vis. Glutenfri jul er opskrifter på al det traditionelle bagværk, som kendetegner den søde juletid. Theresa Vangsøe har udviklet glutenfrie versioner af de klassiske opskrifter. Målet har således ikke været nye og eksotiske tilføjelser til julesortimentet – det dur ikke, hvis julegodterne pludselig smager af boghvede eller ris, men de skal smage, som de plejer, og Glutenfri jul er netop klassikere i glutenfri version. Processerne er enkle, og alle ingredienserne er stort set lige så nemme at få fingre i som en almindelig pose hvedemel. Glutenfri jul er Theresa Vangøes anden bagebog, og ligesom i den første, Ægte glutenfrit, er der netop tale om 100 % glutenfri opskrifter. Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri”, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker, er det selvfølgelig bedst at spise ægte glutenfrit – og det er, allergi eller ej, en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ’ægte glutenfri’, samtidig med ’glædelig jul’.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Theresa Vangsøe
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Som glutenallergiker har man brug for en kogebog, der er meget mere end bare en bagebog med glutenfri opskrifter. Dér starter de fleste glutenallergikere, der lige har fundet ud af, at de må undvære alle de lækre brød og kager, de plejer at spise – i hvert fald i de gængse varianter. Derefter opdager man, hvor meget gluten der er i helt almindelig mad lige fra ketchup, madlavningsfløde og leverpostej til frikadeller, dressinger og meget mere.Det er Theresa Vangsøes egen erfaring som mangeårig glutenallergiker, og derfor er hun nu aktuel med kogebogen Ægte glutenfri aftensmad, som opfølger til sine to populære bagebøger med glutenfri opskrifter.Og Theresa Vangsøes opskrifter er ægte glutenfri.Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri” er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man selv laver mad, kan man til aftensmaden få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise ‘ægte glutenfrit’, og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ‘ægte glutenfri’, når man stiller aftensmaden på bordet.Bogens 50 opskrifter spænder vidt fra pizza, madtærter, lasagne, ravioli, frisk pasta, spaghetti carbonara, salater og kyllingenuggets til rødspætter med glutenfri (naturligvis) panering, desserter som jordbærtærte, tiramisu, roulade og meget, meget mere.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.