Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Thomas Alcayaga

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Timm Vladimir & Thomas Alcayaga
    181,95 - 268,95 kr.

    Vil du gerne være dygtigere til at lave mad selv? Velkommen til Timm Vladimirs køkkenskole. Her kan alle være med – store som små, nybegyndere som øvede – børn, unge og de lidt ældre!Køkkenskole er en moderne grundkogebog for alle, der ikke har så meget erfaring med at lave mad, men rigtig gerne vil i gang, så man ikke bare kan lave god mad til sig selv, men også en middag til en man har kær, til familien eller til vennerne på kollegiet.Med bogen ønsker Timm Vladimir at lære unge og også mange voksne at begå sig i et køkken og at vise, hvor let det er at købe mindre take away. Og alle kan være med. Eneste forudsætning for at kunne lave bogens opskrifter er, at man elsker mad. Og som man siger: Øvelse gør mester – men mindre kan også gøre det!Bogens 200 opskrifter har fokus på den gode smag og på, at man hverken bruger mere af sin dyrebare tid end højst nødvendigt eller sprænger budgettet. Opskrifterne er nemme at gå til, og man bliver guidet med udførlig beskrivelse af arbejdsgange og procesbilleder.Der er retter til alle dagens måltider og masser af gode tips undervejs. Opskrifterne er inddelt i kapitlerne: God start på dagen, Snacktime, Asian sensation, Spice up your life, Supergrønt, Tilbage til rødderne, Kål, Italiensk i verdensklasse, Sovs eller sauce, Hønen og ægget, En god bøf, Simremad, Fars dag, Klassikere fra megagamle dage, Dåsemad, Grillbar og endelig Fisk og skaldyr.

  • af Thomas Alcayaga
    139,95 - 220,95 kr.

    En god middag på kun 20 minutter. Det kan godt lade sig gøre med enkle fif til simpel madlavning.I denne bog får du forslag til 70 retter, hvor du kan få maden på bordet på 20 minutter. Her er både opskrifter, hvor det tager 20 minutter fra start til slut og 20 minutter i ovn eller gryde, og opskrifter, hvor du laver dele af retten i forvejen, men kun skal bruge 20 minutter på at gøre den færdig eller bruger en rest fra dagen før til at lave en ny ret - og undgår madspild. Thomas Alcayaga henter inspiration fra alverdens køkkener, og i bogen finder du alt fra en god bøf stroganoff, five spice peking and, pasta- og nudel- og grønne retter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.