Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thomas Mann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Bind 2
  af Thomas Mann
  151,95 kr.

  Den unge Hans Castorp besøger i tiåret før 1. Verdenskrig sin fætter på et mondænt, schweizisk tuberkulose-sanatorium, og dette steds egenartede atmosfære er rammen om en række tids- og kulturhistoriske diskussioner.

 • af Thomas Mann
  43,94 - 221,95 kr.

 • af Thomas Mann
  43,94 - 151,95 kr.

  Thomas Manns udødelige klassiker om digteren Aschenbachs rejse til Venedig.

 • - Med forord af Ursula Andkjær Olsen
  af Thomas Mann
  151,95 kr.

  Doktor Faustus er Thomas Manns fascinerende omskrivning af den gamle historie om Faust, der sælger sin sjæl til Djævelen for at opnå udødelighed. I Manns moderne version er det historien om komponisten Adrian Leverkühns tragiske liv og fortællingen om den tyske kulturs dæmonbesættelse og undergang. Et af litteraturhistoriens store værker med inspiration fra Nietzsche, Goethe, Kierkegaard og Shakespeare. I denne nye udgave indledes bogen med et forord af Ursula Andkjær Olsen.

 • - Josef og hans brødre 1
  af Thomas Mann
  43,94 - 151,95 kr.

  Hardback-udgave af Thomas Manns klassiker om Jakobs yndlingssøn, den unge, selvoptagede Josef og hans misundelige og krænkede brødre.

 • af Thomas Mann
  43,94 - 151,95 kr.

 • - Josef og hans brødre 3
  af Thomas Mann
  43,94 - 151,95 kr.

  Josef kommer i vanskeligheder i Egypten, da han efterstræbes af Potifars hustru og selv er med på kærlighedseventyret.

 • - Josef og hans brødre 4
  af Thomas Mann
  43,94 - 151,95 kr.

  I sidste bind af Josef og hans brødre overtaler Josef Egyptens unge farao Amenhotep IV til at udnævne ham til den næstmægtigste mand i Egypten. Josef får hermed magten og kraften til at blive Egyptens redningsmand. Han bliver den, der forener Israel og forsoner gammel strid.

 • af Thomas Mann
  43,94 - 221,95 kr.

  Kongelig Højhed er Thomas Manns anden roman, og har herhjemme stået i skyggen af Manns andre store værker Buddenbrooks, Trolddomsbjerget og Døden i Venedig. Det er første gang, at historien om Klaus Heinrich, der vokser op og bliver Hans Kongelige Højhed, foreligger i en ren dansk oversættelse. Det er histoien om residensbyen Grimmsburg der på tærsklen til det tyvende århundrede kæmper med et omfattende forfald. Jernbanen er urentabel, administrationen gammeldags og universitetet provinsielt. I midten af dette forfald, befinder Storhertugen Prins Albrecht sig, fortvivlet over, at den eneste arving er svagelig, og at næste barn i arvefølgen, Klaus Heinrich, er født med et handicap. Men på trods af sin forkrøblede venstre arm, overtager Klaus Heinrich hertugens forpligtigelser. Kongelig højhed udvikler sig til en kærlighedshistorie, da Klaus Heinrich møder Imma Spoelmann, datter af en amerikansk stålmagnat. Fortællingen om det lille forfaldsramte samfund, ender derfor med en mulig alliance mellem den gamle slidte adel, og den nye borgerlige overklasse.

 • af Thomas Mann
  125,95 kr.

  This European masterpiece from the Nobel prizewinner explores the lure and degeneracy of ideas in an introverted community on the eve of World War I. Hans Castorp is 'a perfectly ordinary, if engaging young man' when he goes to visit his cousin in an exclusive sanatorium in the Swiss Alps.

 • af Thomas Mann
  77,95 - 221,95 kr.

  Gregorius synes fra fødslen dømt til en uhellig skæbne: Han er nemlig barn af et incestuøst søskendeforhold og ender, trods sine forsøg på at hæve sig over sit ophav, med selv at reproducere samme synd. Ganske uvidende om deres familieforhold, bliver han gift og får børn med sin biologiske mor. Men selv denne grotesk-nedarvede, skyldløse synd ændrer ikke ved, at Gregorius er den guddommeligt udvalgte, der ad de mest snørklede stier som pave skal føre kirken ind i en ny højtid.Den Udvalgte er et sent mesterværk af den aldrende Mann. Her gennemspiller han i et lystigt, til tider nærmest komisk tonefald, forfatterskabets grundtema: Skæbnens og de hylende drifters evige triumf over det civiliserede liv. Men også det enestående individs mulighed for med sin charme og kløgt at puste moral og fremskridt ind i verden.Den Udvalgte er en stor og kompleks fortælling om skyld og nåde, synd og tilgivelse. Romanen er skrevet med Manns eminente psykologisk indsigt og skarpe filosofiske blik for at skildre eksistensens brudflader. Bogen er et stilistisk kunststykke i sin sproglige transformation af middelaldereposset til moderne prosa  – mesterligt nyoversat af Per Øhrgaard, der også har skrevet bogens efterskrift.

 • - 1919-1953
  af Thomas Mann
  43,94 - 256,95 kr.

  I oktober 2012 udkom første bind af Thomas Manns samlede fortællinger, "Tidlige fortællinger 1893-1912" til fremragende anmeldelser. Nu kommer så andet bind, "Sene fortællinger 1919-1953", som bl.a. omfatter de store fortællinger "De forbyttede hoveder" (1940) og "Loven" (1943). En del af fortællingerne er for mange år siden udkommet på dansk, men det er først med disse to bind, at alle fortællingerne oversættes og udgives sammen. For opgaven står det rutinerede oversætterpar Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad, som har roste oversættelser af bl.a. Franz Kafka og Joseph Roth bag sig. Thomas Manns fortællinger er formfuldendte, psykologisk skarpe og sprogligt gnistrende. Det vil glæde mange, at de nu alle bliver tilgængelige på dansk.

 • - 1893-1912
  af Thomas Mann
  43,94 - 256,95 kr.

  De fleste kender Thomas Manns store romaner Buddenbrooks og Dr. Faustus - og Døden i Venedig. Men den sidstnævnte er faktisk ikke en roman, men en fortælling. Thomas Mann begyndte sin forfatterkarriere som attenårig i 1893 med en fortælling, og han skrev sin sidste fortælling kun to år før sin død i 1955. 33 publicerede fortællinger blev det til, hvoraf mange har opnået klassikerstatus - det gælder ikke mindst Døden i Venedig, men også historier som Tonio Kröger, De forbyttede hoveder og Loven. Ca. halvdelen af fortællingerne er for mange år siden udkommet på dansk, men det er først nu, alle fortællingerne oversættes sammen. For opgaven står det rutinerede oversætterpar Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad, som har roste oversættelser af bl.a. Frankz Kafka og Joseph Roth bag sig. Døden i Venedig afslutter dette første bind, Tidlige fortællinger 1893-1912, som også byder på perler som Den lille Hr. Friedemann og Tonio Kröger. Andet bind, Sene fortællinger 1919-1953, udkommer i forsommeren 2013. Thomas Manns fortællinger er formfuldendte, psykologisk skarpe og sprogligt gnistrende. Det vil glæde mange, at de nu alle bliver tilgængelige på dansk.

 • af Thomas Mann
  125,95 kr.

  A portrayal of genius possessed, through the biography of the composer Adrian Leverkuhn, narrated by his friend Zeitblom in the years 1943-45, as Germany faces ruin.

 • - En svindlers bekendelser
  af Thomas Mann
  147,95 kr.

  Felix vokser op som vidunderbarn i et hjem, hvor faren begår selvmord efter en fallit, mens moren driver et lille pensionat under beskedne vilkår. Efter at have svindlet sig uden om militærtjeneste går Felix i lære i hotelfaget og ansættes på et stort hotel i Paris. Her charmerer han mænd og forfører kvinder - samtidig med at han nyder den verden af luksus og ansvarsløshed, han lever i.

 • - Forord ved Ursula Andkjær Olsen
  af Thomas Mann
  43,94 kr.

  Doktor Faustus er Thomas Manns fascinerende omskrivning af den gamle historie om Faust, der sælger sin sjæl til Djævelen for at opnå udødelighed. I Manns moderne version er det historien om komponisten Adrian Leverkühns tragiske liv og fortællingen om den tyske kulturs dæmonbesættelse og undergang. Et af litteraturhistoriens store værker med inspiration fra Nietzsche, Goethe, Kierkegaard og Shakespeare.I denne nye udgave indledes bogen med et forord af Ursula Andkjær Olsen.

 • af Thomas Mann
  95,95 kr.

  One day, at dinner, Aschenbach notices an exceptionally beautiful young boy who is staying with his family in the same hotel. Soon his days begin to revolve around seeing this boy and he is too distracted to pay attention to the ominous rumours that have begun to circulate about disease spreading through the city.

 • - The Decline of a Family
  af Thomas Mann
  185,95 kr.

  Thomas Mann's first great novel, written at the age of 25, is an epic study of decadence among the merchant families of Hamburg at the end of the nineteenth century. The novel is based on Mann's own experience as the son of a German merchant prince, but it goes far beyond his own experience in its sweep and comprehensiveness.

 • af Thomas Mann
  125,95 kr.

  A masterpiece of German modernism and one of the greatest novels of the twentieth century. Adrian Leverkuhn is a young man destined for success.

 • af Thomas Mann
  127,95 kr.

  Discover Mann's Nobel Prizewinning semi-autobiographical and sweeping family epic. The Buddenbrook clan is everything you'd expect of a nineteenth-century German merchant family - wealthy, esteemed, established.

 • - Essays om at være forfatter og menneske
  af Thomas Mann
  247,95 kr.

  De fire essays i denne samling bringer os nærmere ind på livet af den tyske forfatter Thomas Mann og redegør for produktionen af fire af hans største romaner: Buddenbrooks, Trolddomsbjerget, Josef og hans brødre og Doktor Faustus.Vi følger skriveprocessens op- og nedture og får indblik i den omfattende læsning af både skønlitterær og videnskabelig art, der er en central forudsætning for Manns kreative arbejde. Vi underrettes om forfatterens helbredsproblemer samt om de konflikter, som hans litterære og politiske virksomhed medfører og belastes af – det være sig med tyske ”emigrationspatrioter” eller folk, der mener sig udleveret i hans fiktioner.Teksterne er overvejende blevet til under Manns eksil i USA og belyser den dannede europæers møde med amerikansk politisk kultur og tilværelsen som kunstner i en krigstid, hvor foredrags- og forfatterlivet konstant afbrydes af intense nyhedsmeddelelser fra den anden side af Atlanten.

 • af Thomas Mann
  132,95 kr.

  Discover Thomas Mann's comic novel of deception and misplaced confidence - back in print for the first time in over twenty years. Waiter by day, man about Paris by night;

 • af Thomas Mann
  132,95 kr.

  Thomas Mann's meditation on the power of literary representation and the tyranny of the writer's imagination, published in Vintage Classics for the first time.

 • af Thomas Mann
  187,95 kr.

  With this dizzyingly rich novel of ideas, Thomas Mann rose to the front ranks of the great modern novelists, winning the Nobel Prize for Literature in 1929.

 • - Novelle (1913)
  af Thomas Mann
  171,95 - 196,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af Thomas Mann
  77,95 - 78,95 kr.

  Hier ist Einfried, das Sanatorium! Weiß und geradlinig liegt es mit seinem langgestreckten Hauptgebäude und seinem Seitenflügel inmitten des weiten Gartens, der mit Grotten, Laubengängen und kleinen Pavillons aus Baumrinde ergötzlich ausgestattet ist, und hinter seinen Schieferdächern ragen tannengrün, massig und weich zerklüftet die Berge himmelan.

 • - Zwei Idyllen
  af Thomas Mann
  194,95 - 315,95 kr.

  This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the "public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.

 • af Thomas Mann
  139,95 - 330,95 kr.

  1928. Mann, German essayist, cultural critic, and novelist, who was awarded the Nobel Prize for Literature in 1929. Among Mann's most famous works are Buddenbrooks and The Magic Mountain. His novels usually explore the relationship between the exceptional individual and his or her environment, the environment of family, or of the world in general. Early Sorrow is among his later writings and are tales about parental love.

 • af Thomas Mann
  193,95 - 314,95 kr.

  This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the "public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.

 • af Thomas Mann
  376,95 - 455,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.