Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thomas Rud Jensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Rud Jensen
  157,95 - 197,95 kr.

  En gruppe landevejsrøvere overfalder et følge og en formodet købmand ved en korsvej tæt på landsbyen Linde Høje på ruten mellem Viborg Tinge og Aros i sommeren 1340. Røveriet går grueligt galt, da følget viser sig at være trænede soldater. To unge landevejsrøvere og venner, Thor og Sigurd, flygter med livet i behold og en skindtaske. Indholdet af tasken viser sig dog hurtigt at være af en værdi, som soldaterne ikke har tænkt sig at opgive så let. Med brutalitet og skræmmende effektivitet får soldaterne på kort tid landsbyidyllen til at blegne, og Thor og Sigurds venskab sat på alvorlige prøvelser. Nu går den dødelige jagt i landsbyerne og landskabet omkring korsvejen, hvor den nye kirke er under opførelse, og hvor de to venner er kendte ansigter. Deres eneste chance for overlevelse er sammenholdet og at forblive i det skjulte med deres værdifulde koster.Tim vender tilbage til sin gamle fødeby, landsbyen Linå, efter nogle år i militæret. Med sin lokalhistoriske interesse og ønsker om at vende landsbyens negative udviklingsspiral, siden kommunalreformen har svedet al økonomi væk under landdistrikterne, finder han ud af, at landsbyens historiske kvaliteter gemmer på flere hemmeligheder og skjulte dagsordener. Der går ikke lang tid, før Tim og barndomsvennen Simon har landsbyens hårdkogte bøller på nakken. Med tråde til historiske begivenheder fra anden verdenskrig og endnu ældre fund får Tim færten af et gammelt trosbånd, der går mange generationer tilbage, og som har sit udspring omkring landsbyens gamle kirke.

 • - Vi, der vogter
  af Thomas Rud Jensen
  167,95 - 197,95 kr.

  I fortsættelsen af Kongeklenodiet vågner lokalpatrioten Tim på hospitalet, ør og forslået efter sit fald fra landsbykirkens tårn, hvor Kongesønnen og hovedpersonen bag vogterne, Jørgen Mason fik sit endeligt. Kongeklenodiet blev ikke fundet. Langsomt forsøger Tim at få hverdagen tilbage med hjælp fra sin kæreste Winnie efter den intense menneskejagt gennemført af vogterne af kongeklenodiet. Det nager ham dog stadig, at han ikke ved, hvor kongeklenodiet er gemt, eller om klenodiet overhovedet findes i kirken endnu. Selvom de øvrige vogtere af kongeklenodiet er i politiets varetægt, begynder der at ske gruopvækkende begivenheder omkring ham. Snart finder Tim ud af, at der stadig er nogen i landsbyen, der bærer nag og det på en meget voldsom måde. Hvem er denne person, der fortsætter jagten på Tim og Tims trofaste ven, Simon og ikke har opgivet håbet om at finde kongeklenodiet? Er der flere? Måske er Tims redning at finde kongeklenodiet og få historien om kongeklenodiet bragt frem i lyset på trods af vogternes modvilje.Det lader heller ikke til, at historien fra dengang kongeklenodiet blev gemt, er helt som fortalt gennem tiderne og gennem generationer. Der er sket noget dengang Danmarks konge hed Valdemar efter den kongeløse periode. Dengang et landevejsrøveri gik grueligt galt og lokale mænd og landevejsrøvere fik fingre i den nye konges særdeles værdifulde klenodie. Der er også sket noget dengang Jørgen Mason var dreng og mistede sine forældre i en skudveksling med tyske soldater under anden verdenskrig. Men hvorfor er det gået så galt i landsbyen, og hvem er til at stole på? Hvem er vogterne og hvem er deres egentlige aner? Kan der være tale om, at historien ikke er genfortalt eller gengivet korrekt, og der er sket noget i landsbyens liv, som kan ændre på fortællingen om landevejsrøveriet og kongeklenodiet? Hvem har egentlig overbragt historien til nutiden?Og hvad nu hvis historien ér sand og kongeklenodiet gemmer sig i landsbykirken?

 • af Thomas Rud Jensen
  137,95 - 216,95 kr.

  Året er 1986. Årets byfest i Linå står for døren og i år er særlig. I år er der nemlig storskærm i teltet og VM i fodbold. 12-årige Tim glæder sig vanvittigt. Glæder sig til de to indledende kampe fra Mexico. Kampe, der begge vises i teltet på storskærm. Men han glæder sig også til den traditionelle byfest, der inkluderer march gennem byen med orkester, boder, skydetelt, andedam, slik, sodavand og pølser, fritter og tyggegummiboblekonkurrence, hoppeborg og flødebollekast. Dette krydres med cykelringridning, babystafet stærkmandskonkurrence og diskofest. Det hele toppes med dilettantskuespil lørdag aften. I år med en overraskelse. Inden festen rigtig kommer igang, sker der et mord i forsamlingshuset. Årets dilettantdronning og hovedrolleindehaver dræbes af en anordning. Det er flødebollemaskinen. Hvorfor dræbes hun? Og ikke mindst af hvem. Nærpolitiet sender en afdanket politimand og dennes assistent, der er kommet til fra det københavnske, til at tage sig af efterforskningen, hvor de gæve landsbyborgere, hver og en kaldes til afhøring. Der må findes en morder. Efterhånden som politiarbejdet skrider frem, dukker flere og flere af landsbyens øvrige skyggesider frem i lyset. Måske er flere i fare. Tim følger efterforskningen på sidelinjen, men gennemfører også sin egen i det skjulte. For hvem af landsbyens kendte ansigter er morder? Det er et godt spørgsmål, som kun en lokalkendt kan afsløre. Sikke en byfest.

 • af Thomas Rud Jensen
  69,95 - 157,95 kr.

  Bogen indeholder 15 korte historier fra mit forfatterværksted. Alle historierne er fortalt ud fra et kast med Rory'S Story Cube(R) terninger. Historierne omhandler lidt af hvert både gys og gru, sjov og spas, tankevækkende og som underholdning.

 • af Thomas Rud Jensen
  81,95 - 172,95 kr.

  17 små historier fra mit forfatterværksted. Historierne handler om lidt af hvert mellem liv og død, mellem himmel og hav. Der er fabler, beretninger af egne oplevelser og læringstrin i forfatterskabet.

 • - En samling af små historier
  af Thomas Rud Jensen
  76,95 - 147,95 kr.

  En samling af 15 små historier fra Thomas Rud Jensens skriveværksted. Med hver historie følger en tegning.

 • af Thomas Rud Jensen
  186,95 - 270,95 kr.

  En gruppe landevejsrøvere overfalder et følge og en formodet købmand ved en korsvej tæt på landsbyen Linde Høje på ruten mellem Viborg Tinge og Aros i sommeren 1340. Røveriet går grueligt galt, da følget viser sig at være trænede soldater.To unge landevejsrøvere og venner, Thor og Sigurd, flygter med livet i behold og en skindtaske. Indholdet af tasken viser sig dog hurtigt at være af en værdi, som soldaterne ikke har tænkt sig at opgive så let. Med brutalitet og skræmmende effektivitet får soldaterne på kort tid landsbyidyllen til at blegne, og Thor og Sigurds venskab sat på alvorlige prøvelser.Nu går den dødelige jagt i landsbyerne og landskabet omkring korsvejen, hvor den nye kirke er under opførelse, og hvor de to venner er kendte ansigter. Deres eneste chance for overlevelse er sammenholdet og at forblive i det skjulte med deres værdifulde koster.Tim vender tilbage til sin gamle fødeby, landsbyen Linå, efter nogle år i militæret. Med sin lokalhistoriske interesse og ønsker om at vende landsbyens negative udviklingsspiral, siden kommunalreformen har svedet al økonomi væk under landdistrikterne, finder han ud af, at landsbyens historiske kvaliteter gemmer på flere hemmeligheder og skjulte dagsordener.Der går ikke lang tid, før Tim og barndomsvennen Simon har landsbyens hårdkogte bøller på nakken.Med tråde til historiske begivenheder fra anden verdenskrig og endnu ældre fund får Tim færden af et gammelt trosbånd, der går mange generationer tilbage, og som har sit udspring omkring landsbyens gamle kirke.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.