Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thorbjörg Hafsteinsdottir

Thorbjörg Hafsteinsdottir er en islandsk forfatter og er kendt for sine livsstilsændrende værker. Hun er opvokset på Island, men er nu bosat i Danmark og bruger nu sine kræfter på at rådgive og inspirere andre mennesker.

Bogen ‘10 år yngre på 10 uger’ af Thorbjörg Hafsteinsdottir, udgivet tidligere på året, har været en stor medvirken til hendes succes.

Thorbjörg har gennem hele sit liv arbejdet med kroppens fysiologiske behov. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, life-coach og yogalærer og har derfor en enorm ekspertise indenfor området. Find alle Thorbjörg Hafsteinsdottir bøger udvalget nedenfor.

“Maden du vælger at spise kan ændre dit liv”
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Forny din krop på fire uger
  af Thorbjörg Hafsteinsdottir
  187,95 - 231,95 kr.

  I bogen Ketoflex rådgiver Thorbjörg Hafsteinsdottir dig til en alternativ livsstilsændrende kur, på blot 4 uger. Keto har for alvor slået igennem på verdensplan og der utrolig effektiv måde at tabe sig på. Ketoflex er bygget op omkring 3-3-1 princippet, som bygger på fleksibilitet. Efter en kort tilpasningsperiode bliver selve ketosen brudt; tre dage i ketose, tre dages restitution efterfulgt af en fridag. Med Ketoflex vil du hurtigt opleve en fornyet livsglæde, bedre søvnrytme, pænere hud, bedre humør og færre kilo på kroppen.  Thorbjörg Hafsteinsdottir er ekspert og deler nu ud af sit kendskab i netop “Ketoflex”. Bogen indeholder en overskuelig teoridel med et fire ugers program. Dertil et hav af simple samt indbydende opskrifter, på sund mad med få kulhydrater ingen sukker, som alle kan lave. Køb Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir som fysisk bog eller e-bog.

 • - Stærk, vital og i god balance med ketoflex
  af Thorbjörg Hafsteinsdottir
  187,95 - 207,95 kr.

  Sundhedsbog til den voksne kvinde med en revitaliserende sundhedsplan og 60 superskønne madopskrifter.Thorbjörg Hafsteinsdottir, kendt fra bestsellerne 10 år yngre på 10 uger og KETOFLEX – forny din krop på fire uger, er fyldt 60 og er blevet mormor for første gang. Nu kommer hun med en sundhedsbog til alle voksne kvinder, der drømmer om mere energi og vitalitet, bedre balance i blodsukker og hormoner, færre smerter og mindre fedt om maven. For selvfølgelig skal vi ikke slå os til tåls med, at ”det bare er alderen”, når vi er trætte og energiforladte, huden hænger, hormonerne driller, og leddene værker.Med bogen får man nyttig information om aldring, gener, hormoner og blodsukker. Thorbjörg har også lavet en revitaliserende sundhedsplan i fire trin, som man kan følge i sit eget tempo. Der er et træningsprogram, man kan udføre hjemme i stuen, forslag til hvordan man optimerer sin sundhed samt brugbare råd om søvn, hud og fordøjelse. Hvis man er nysgerrig på, hvilke kosttilskud, der findes til en sund biologisk aldring, får man også svaret på det. Sidst, men slet ikke mindst, får læseren over 60 superskønne og nemme madopskrifter, som er designet specifikt til at reducere inflammation i hele kroppen, gøre én glad og energisk, balancere blodsukker, styre insulin og øge fedtforbrænding. Og bare rolig: Der er selvfølgelig også hyggemad og søde lækkerier.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.