Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Tine Waast

Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (2)
Bogtype
 • (2)
 • (1)
Format
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (3)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • - Relationer, mestringsoplevelser og transfer i det nye pædagogiske landskab
  af Frans Ørsted Andersen, Lisbet Nørgaard, Lise Mølgaard & mfl.
  329,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Turboforløb og intensive læringsforløb som DrengeAkademiet, MOVE og Plan T spreder sig på det pædagogiske landkort med tilbud om et alternativ til og et pusterum fra den folkeskole, som mange elever ikke trives i. For de elever, som befinder sig på kanten af uddannelse, og som er fagligt og socialt udfordret på hjemskolen, kan intensive læringsforløb tilbyde noget andet. Sideløbende med intensiv undervisning i fag lægger forløbene vægt på elementer som styrkebaseret pædagogik, growth mindset og trivselsfremme, så der ikke blot er fokus på læsning og matematik, men så eleven udvikler sig både fagligt, socialt og personligt. I denne bog formidler folkene tilknyttet forskningsenheden Pædagogik på kanten fra DPU ved Århus Universitet, hvordan de intensive læringsforløb adskiller sig fra folkeskolens undervisning, hvad dette medfører for deltagerne, og hvorfor effekterne ikke kun synes at vare ved. De kommer også med bud på, hvordan hjemskolen kan medvirke til at sikre transfer, så den gode udvikling fra det intensive læringsforløb ikke går i sig selv i den vanlige kontekst, og de peger på, hvordan pædagogikken fra de intensive læringsforløb kan inspirere til en udvikling i folkeskolen. Bogen henvender sig til lærere, skolepædagoger, skoleledere, ressourcepersoner, pædagogiske konsulenter og alle andre, der har folkeskolen og elever på kanten af uddannelse på sinde. Den er primært skrevet af Frans Ørsted Andersen, Lise Mølgaard, Tine Wåst og Lisbet Nørgaard, men også Cathrine Bonderup, Toke Lund-Laursen og Daniel Wilson har bidraget med perspektiver og beskrivelser af de forskellige intensive læringsforløb.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • - Relationer, mestringsoplevelser og transfer i det nye pædagogiske landskab
  af Frans Ørsted Andersen, Lisbet Nørgaard, Lise Mølgaard & mfl.
  283,95 kr.

  Turboforløb og intensive læringsforløb som DrengeAkademiet, MOVE og Plan T spreder sig på det pædagogiske landkort med tilbud om et alternativ til og et pusterum fra den folkeskole, som mange elever ikke trives i. For de elever, som befinder sig på kanten af uddannelse, og som er fagligt og socialt udfordret på hjemskolen, kan intensive læringsforløb tilbyde noget andet. Sideløbende med intensiv undervisning i fag lægger forløbene vægt på elementer som styrkebaseret pædagogik, growth mindset og trivselsfremme, så der ikke blot er fokus på læsning og matematik, men så eleven udvikler sig både fagligt, socialt og personligt.I denne bog formidler folkene tilknyttet forskningsenheden Pædagogik på kanten fra DPU ved Århus Universitet, hvordan de intensive læringsforløb adskiller sig fra folkeskolens undervisning, hvad dette medfører for deltagerne, og hvorfor effekterne ikke kun synes at vare ved. De kommer også med bud på, hvordan hjemskolen kan medvirke til at sikre transfer, så den gode udvikling fra det intensive læringsforløb ikke går i sig selv i den vanlige kontekst, og de peger på, hvordan pædagogikken fra de intensive læringsforløb kan inspirere til en udvikling i folkeskolen.Bogen henvender sig til lærere, skolepædagoger, skoleledere, ressourcepersoner, pædagogiske konsulenter og alle andre, der har folkeskolen og elever på kanten af uddannelse på sinde. Den er primært skrevet af Frans Ørsted Andersen, Lise Mølgaard, Tine Wåst og Lisbet Nørgaard, men også Cathrine Bonderup, Toke Lund-Laursen og Daniel Wilson har bidraget med perspektiver og beskrivelser af de forskellige intensive læringsforløb.Omtale af bogen'En meget interessant bog, hvor man får et godt indblik i, hvad og hvordan der arbejdes med eleverne, når de deltager i et turboforløb eller et intensiv læringsforløb . En bog, der varmt kan anbefales, hvis man ønsker at vide mere om dette og forsøge at integrere dette i den daglige undervisning.' - Anne-Marie Meller, lærer, Ringkøbing-Skjern'Bogen giver et helheds vue over intensiv læring. Den forklarer det hele klart og struktureret, hvilket gør bogen let at læse - og læseværdig. Har man beskæftiget sig med et eller flere af de intensive læringsforløb, er det godt at få forklaret, hvad der er op og ned, og hvor det, man selv har beskæftiget sig med, befinder sig i sammenligningen. Forfatterteamet består af et firkløver, og hele firkløveret står bag alle bogens kapitler - det har jeg ikke set før. En helstøbt bog.' - Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad'Jeg synes, bogen er et vigtigt og inspirerende bidrag til at udvikle og understøtte arbejdet med inklusion og opgaven med at skabe en skole for alle. En bog, der kommer med konkrete metoder og teoretiske perspektiver i en fin og forståelig helhed.' - Folkeskolen

 • - Turboforløb og intensiv læring for børn og unge
  af Frans Ørsted, Lise Mølgaard & Tine Waast
  42,95 kr.

  I denne artikel beskriver vi baggrunden for de mange nye, såkaldteturboforløb, hvor man ved intensive læringsforløb i afgrænsede perioderog miljøer forsøger at sætte tryk på udvalgte børn og ungeslæring og udvikling. Vi ser også på nogle af de teoretiske afsæt, fxDwecks mindset og Wahlgrens transfer, som det er relevant at inddrage.Undervejs omtales to konkrete turboforløb, nemlig Camp BUog Drengeakademiet, som forfatterne arbejder med at forske i/evaluere.Turboforløbene er konkrete aktuelle eksempler på, hvordan mani dag forbinder kognition og pædagogik.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.