Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Tom Horn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tom Horn
  184,95 kr.

 • af Tom Horn & Vivienne Ainslie
  260,95 kr.

 • af Tom Horn
  273,95 kr.

 • - En kulturkritisk analyse - med et eventyrligt udgangspunkt
  af Tom Horn
  131,95 kr.

  Biologien og beslægtede dele af naturvidenskaben anfægter ofte, at vi mennesker skulle være andet og mere end en del af naturen. Bevidstheden anses blot for at være en slags biologisk drøm, som skal fungere som et værktøj, der forbedrer vores chancer for at klare os i evolutionen.Bevidstheden er ud fra denne opfattelse en menneskelig software, der bæres af elektriske og kemiske strukturer og netværk i vores hjerne.Samtidig ser vi i forskningsmiljøer en opblomstring af transhumanismen, som ved hjælp af teknologi, kemi og genmanipulation vil “forbedre” mennesket og på sigt skabe et helt nyt posthumant væsen, der fungerer som en avanceret computer.Ved at anlægge en humanistisk synsvinkel på spørgsmålet om, hvem vi er, og ved at inddrage et folkeeventyr som et redskab for en analyse af det materialistiske menneskesyn, afdækkes i bogen svaghederne i den dekonstruktion af mennesket, som materialismen og transhumanismen er udtryk for.

 • - En kulturkritisk analyse – med et eventyrligt udgangspunkt
  af Tom Horn
  186,95 kr.

  Biologien og beslægtede dele af naturvidenskaben anfægter ofte, at vi mennesker skulle være andet og mere end en del af naturen. Bevidstheden anses blot for at være en slags biologisk drøm, som skal fungere som et værktøj, der forbedrer vores chancer for at klare os i evolutionen. Bevidstheden er ud fra denne opfattelse en menneskelig software, der bæres af elektriske og kemiske strukturer og netværk i vores hjerne. Samtidig ser vi i forskningsmiljøer en opblomstring af transhumanismen, som ved hjælp af teknologi, kemi og genmanipulation vil “forbedre” mennesket og på sigt skabe et helt nyt posthumant væsen, der fungerer som en avanceret computer. Ved at anlægge en humanistisk synsvinkel på spørgsmålet om, hvem vi er, og ved at inddrage et folkeeventyr som et redskab for en analyse af det materialistiske menneskesyn, afdækkes i bogen svaghederne i den dekonstruktion af mennesket, som materialismen og transhumanismen er udtryk for. Uddrag af bogen Dekonstruktionen af mennesket drives af udviklingen af kunstig intelligens, som i stadig højere grad styrer vores samfund. Af den stigende brug af optimering, både medicinsk, genetisk og teknologisk. Af ateismen, som placerer mennesket som et væsen uden referencepunkt udenfor sig selv. Døden skal overvindes, ikke ved troen på et åndeligt liv efter det jordiske eller reinkarnation, som vi kender det fra forskellige religioner, men som fysisk fænomen. Der forskes i livsforlængelse, og for nogen gælder det om at opnå fysisk udødelighed, også selv om det koster vores menneskelige essens, som vi i dag mere eller mindre præcist opfatter den. Om forfatteren Tom Horn (f. 1947) har i mange år undervist på Rudolf Steiner Skolen i Vejle, hvor han bl.a. har været dirigent for skolens store elevsymfoniorkester. Han har desuden været dirigent for diverse ensembler og kor, ligesom han er udøvende jazzmusiker. Han har tidligere udgivet romanen Genpigen og forskellige fagbøger om musik og pædagogik.

 • af Tom Horn
  139,95 kr.

 • - The Chronicles of Vespia Book 1
  af Tom Horn
  176,95 kr.

  Her eyes went to the newspaper. In bold headlines, it read: TWO MIDVALE TEENS FOUND SLAIN NEAR CARNIVAL GROUNDS.Bekka paced nervously in her room while she waited for Patricia Morgan to pick up her cell. "Come on!" she groaned impatiently. She was certain that Maragh's dogs had killed Ginger and Scott. It was only a matter of time before they struck again. She had to move fast. The Gypsy fortune teller had stressed that they were running out of time.Bekka had to convince her friends to cross through a mystical portal to save themselves and everyone they cared about before Maragh struck again. They were going to have to take the fight to him in order to survive....

 • - Government Scout and Interpreter
  af Tom Horn & John C. Coble
  158,95 kr.

 • af Tom Horn
  138,95 kr.

  Hvor langt kan lægevidenskaben gå for at forbedre mennesket?Den dansk-amerikanske videnskabsmand John Sunde er ikke i tvivl. Hans forskning er banebrydende, og det vækker opsigt, da han kommer til Danmark for at slå sig sammen med den danske virksomhed DanGenom.Men der er noget, der ikke stemmer, og da den kendte videnskabsjournalist Maria Lacour får nogle oplysninger, hun meget hellere ville have været foruden, og oven i købet deler sin viden med redaktøren på tidskriftet Menneskesyn, kommer begivenhederne ud af kontrol.Intet er, hvad det giver sig ud for at være, og ingen ved, hvordan det vil ende. Genpigen rejser nogle afgørende spørgsmål i forbindelse med den moderne genforskning. Samtidig er den en sand thriller med al den spænding, man kan ønske sig. Uddrag af bogenDet var her, hun pludseligt lagde mærke til det. Det var mere en fornemmelse end en egentlig iagttagelse, men hun fik en følelse af, at nogen fulgte efter hende. Hendes mærkelige lette stemning forsvandt og blev omgående afløst af frygt. Hun fortsatte med at gå, men satte farten en smule op. Da hun kom til Kongens Have, gik hun igennem Dronningeporten og fulgte stien, men satte sig med ét på en bænk. Hun så sig om, men der var ikke nogen at se. Selvfølgelig ikke. Hun var bare påvirket af hele situationen og så spøgelser. Hun blev siddende lidt, ligesom afventende. Om forfatteren Tom Horn (f. 1947) har i mange år undervist på Rudolf Steiner-skolen i Vejle, hvor han bl.a. har været dirigent for skolens store elevsymfoniorkester. Han har desuden været dirigent for diverse ensembler og kor, ligesom han er udøvende jazzmusiker. Han har tidligere udgivet forskellige fagbøger om musik og pædagogik. Genpigen er hans første roman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.