dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Tom Nielsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - gå på opdagelse i byen – historie · arkitektur · kunst · kultur
    af Elsebeth Egholm, Michael B. Hansen, Svend Åge Madsen, mfl.
    152,95 kr.

    Ny fortællende malebog Brug skattekortet i bogen og find de spændende steder fra byens historie, arkitektur, kunst og kultur. Læs inspirerende beskrivelser af kendte aarhusianere og kunstnere – oplev skattene i byen og fordyb dig i dem i din farvelægning af tegningerne.Opnå en ekstra dimension af mindfulness.

  • af Tom Nielsen
    356,95 kr.

    90% af danskerne bor og bevæger sig på 10% af landets areal. Bogen BYEN DANMARK giver en beskrivelse af hvordan byerne i Danmark har udviklet sig fra midten af 1800-tallet frem til i dag. For at forstå de danske byer som de ser ud i dag må man forstå den lange udviklingshistorie, der har formet dem. I dag er grænserne mellem by og land opløst, byerne er flydt ind i hinanden og de ikke længere kan defineres enkelt som modsætning til resten, ’landet’. Byen Danmark er den mere eller mindre sammenhængende struktur af bydele og infrastruktur som 9 ud af 10 af danskerne lever i. Byen Danmark er hverken ny eller gammel. Den er vokset frem med industrialiseringen af samfundet og er det uomgængelige udgangspunktet for de fremtider vi kan forestille os for livet i Danmark.

  • af Karen Olesen, Tom Nielsen, Sidse Martens Gudmand-Høyer, mfl.
    414,95 kr.

    Bogen Gellerup fortæller historien om udviklingen af et af de mest ambitiøse og kontroversielle byudviklingsprojekter i danmarkshistorien. Med Gellerupplanen i Brabrand opstod en helt ny bydel med inspiration i den modernistiske totalplanlægning, der forandrede byer verden over. Bogen følger udviklingen, fra de tidlige planer om Gellerup begyndte at tage form i 1950’erne, til første spadestik og helt frem til vores tid, hvor bydelen er blevet et symbol på de boligsociale udfordringer, der fulgte i kølvandet på datidens planlægning. Bydelen er i dag under kraftig forvandling, og en helt ny fortælling om den aarhusianske bydel er ved at tage form. Gellerup kan bruges som en prisme til at forstå dansk arkitektur- og boligpolitik, før som nu.Bogen Gellerup giver et dybtgående portræt af den arkitektur og bytænkning, der skabte Gellerup. Den skildrer de begivenheder og forestillinger, der har været med til at præge vores blik på planen, og de udfordringer og muligheder, den rummer.

  • af Karen Olesen, Tom Nielsen, Sidse Martens Gudmand-Høyer, mfl.
    597,95 kr.

    Gellerup tells the story of one of the most ambitious and controversial urban development projects in Danish history. Gjellerupplanen was launched as a brand-new urban district, modelled after the modernist planning ideals that transformed cities all over the world. The book follows the plan, from the 1950s when the visions surfaced, to the point when the first turf was cut, and all the way up to the present, when the area has come to epitomize the social challenges associated with modernist large-scale planning. Today, the district is undergoing a dramatic transformation aimed at redefining the place and installing a different narrative about this troubled part of Aarhus. This means that Gellerup may be used as a prism to shed new light on the varying Danish architecture and housing policies.The book takes an in-depth look at the architectural and urban visions that shaped Gellerup in the first place and then goes on to examine the events and ideas that led to the present perception of the area, including its problems and potentials.

  • af Tom Nielsen
    181,95 kr.

    Gode intentioner og uregerlige byer er en gennemgang af de vigtigste udviklinger inden for by- og arkitekturteori de sidste 50 år, sat i perspektiv af debatten om politisk teori og om æstetik og etik. I bogen stilles alle de prekære spørgsmål, som rejser sig for den aktuelle bybygning: Hvordan skal vi fortsat udvikle velfærdssamfundets byer, når alle visioner er enten udtømte eller har afsløret sig som hule postulater? Repræsenterer byerne i nutidens velfærdssamfund allerede den bedste af alle verdener, hvorefter opgaven for den urbanistiske planlægning alene vil være at opretholde og justere denne tilstand? Bevæger arkitekturen sig blot mellem forskellige stilretninger, hvis formål er at iklæde det markedsdrevne samfund forskellige overflader og attributter? Findes der aktuelt alternative modeller for, hvordan byernes udvikling kan tænkes?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.