Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Trine Hahnemann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Pernille Kløvedal Helweg, Trine Hahnemann & Ruth von Sperling
    173,95 kr.

    Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. Journalist Ruth von Sperling fortæller levende om både hverdagslivet og madkulturen fra sine rejser i Syrien, og billedkunstner Pernille Kløvedal Helweg har foreviget oplevelserne med sit kamera. Mød syrerne: Kom med på shopping i Den lige Gade, spis på Restaurant Al-Mahab, som serverer retter med alt med lam – og tag med til privat fødselsdagsfest hos Fatima, hvor der både bliver danset og sunget. Ruth von Sperling har indsamlet en række autentiske mezze-opskrifter, som Trine Hahnemann har testet og udviklet sammen med bogens øvrige retter. Både de velkendte falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye og spændende madoplevelser som f.eks. kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable samt et væld af lækre salater. Syriens gryder er blevet til på baggrund af et ønske fra forfatterne og forlaget om at yde et bidrag til hjælpen til de mange syriske flygtninge, der har mistet alt og nu kæmper for en ny tilværelse.

  • af Trine Hahnemann
    236,95 kr.

    Gå med Trine Hahnemann i køkkenet, og oplev glæden ved at lave god, enkel mad til din familie eller dig selv. Trines gastronomiske hjerte banker for bæredygtighed, friske, økologiske råvarer og mad, der følger årstiderne og traditionerne. Hun laver mad med udgangspunkt i vores egen madkultur, men med masser af inspiration fra resten af verden. Mere end 130 af hendes opskrifter, der bygger på og nyfortolker den danske madtradition. Tag forklæde på, åbn køleskabet: det er tid til meningsfuldt og hyggeligt arbejde, for mad skal laves med kærlighed.

  • - 70 ideer til morgen, middag og aften
    af Trine Hahnemann
    161,95 kr.

    70 opskrifter på rugbrødsmadder og smørrebrød, samt et kapitel med grundopskrifter, hvor du finder opskrifter til rugbrød, pålæg, surt, mayonnaiser m.m. Ideer til morgenmad, madpakker og aftensmåltider året rundt samt til, hvordan rester sammen med forskelligt enkelt tilbehør kan blive til velsmagende og indbydende pålæg.I Danmark har vi flere hundrede års tradition for at spise rugbrød og smørrebrød. Trine Hahnemann har om nogen formidlet dette i kogebøger både herhjemme og i udlandet. Hun er nemlig passioneret omkring gode rugbrødsmadder og enkelt, velkomponeret smørrebrød.

  • af Trine Hahnemann
    236,95 kr.

    Med den stigende interesse for at skære ned på kød, handle bæredygtigt, spise sæsonbestemt og være god mod planeten og på den måde tilpasse vores livsstil er Grøn hverdagsmad den perfekte følgesvend i hverdagen.Bogen indeholder 100 vegetariske opskrifter – sæsonbestemte og med fokus på døgnets forskellige måltider.Trine Hahnemann har spist på den måde hele sit liv, og hendes opskrifter er lækre uden begrænsende vægt på diæt, afsavn eller veganisme. Hendes opskrifter er ukomplicerede, og hun gør brug af helt almindelige råvarer, der trives i vores eget område og klima.Bogen er illustreret med Columbus Leths fotooptagelser, der både er skudt udenfor og på lokale gårde samt i studiet i alle måneder af året.

  • af Carsten Kyster, Trine Hahnemann & Søren Ejlersen
    138,95 - 186,95 kr.

    JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden. I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk. Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage.

  • - Simple Ways to Eat Vegetarian, Every Day
    af Trine Hahnemann
    227,95 kr.

    Scandinavian Green celebrates the abundance of produce that each new season brings and the simple ways in which it can be enjoyed in every meal

  • af Trine Hahnemann
    48,95 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele efteråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater – alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • af Trine Hahnemann
    68,95 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender tilbage.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • af Trine Hahnemann
    68,95 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 92 opskrifter – en til hver dag hele vinteren, både hverdag og weekender. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne er beseret på sæsonens råvarer – fx grønt, kål og rodfrugter. Her er både kødretter, supper og gryderetter – alt, det vi godt kan lide at spise i de mørke vintermåneder. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • af Trine Hahnemann
    68,95 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter - en til hver dag hele sommeren. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer - her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater - alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • - Loving Baking at Home
    af Trine Hahnemann
    229,95 kr.

    Authentic Scandinavian recipes with a modern twist, shot on location in Denmark

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.