Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ulla Bendix

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ulla Bendix & Jette Helland
  82,95 - 127,95 kr.

 • af Ulla Bendix & Jette Helland
  107,95 kr.

  Ny revideret udgave af Staveprofilen, hæfte 2.Staveprofilen er et system for voksne, der ønsker at forbedre deres stavefærdigheder. Materialet er består af fem hæfter med stigende sværhedsgrad. Staveprofilen, hæfte 2 indeholder:Sprogets lydeVokalerKonsonanterDobbeltkonsonantIkke-lydrette endelser

 • af Ulla Bendix
  66,95 - 139,95 kr.

  "Var der nogen? Hun vendte sig om. Nej, der var ikke nogen. Kun bilerne på Nygade. Lige som hun satte i gang igen, mærkede hun en hånd på venstre skulder. "Pengene, " tænkte hun og knugede tasken. I næste nu havde en eller anden grebet fat og smækket hende op mod muren. Et lille skrig undslap hende. I det samme blev en hånd klasket op i ansigtet på hende... "Ulla Bendix, lærer og forfatter. Står bag "Staveprofilen" – et undervisningsmateriale til hjælp for voksne med staveproblemer. Ud over flere bøger omkring læseforståelse og -læring har hun også skrevet en række letlæste krimier til unge og voksne med læsevanskeligheder.

 • af Ulla Bendix
  66,95 - 139,95 kr.

  Hver dag og hver nat har jeg været plaget af skyld.Dagene blev til uger, ugerne til år. År, som måtte leves med den viden, at jeg er morder.En anden har afsonet min straf, men det var mig, der skød.Det var ikke min mening. Det skete bare. Jeg gik efter penge - ikke efter andet. Jeg blev grebet af panik...Ulla Bendix, lærer og forfatter. Står bag "Staveprofilen" – et undervisningsmateriale til hjælp for voksne med staveproblemer. Ud over flere bøger omkring læseforståelse og -læring har hun også skrevet en række letlæste krimier til unge og voksne med læsevanskeligheder.

 • af Ulla Bendix
  66,95 - 139,95 kr.

  Kniven ramte hende i armen.Lotte skreg af smerte.Hun ville rive sig løs, men Mads havde et godt greb om hende.Igen kom kniven susende.Denne gang ramte den lige under øret.Lotte mærkede, hvordan det varme blod begyndte at løbe ned ad halsen.Ulla Bendix, lærer og forfatter. Står bag "Staveprofilen" – et undervisningsmateriale til hjælp for voksne med staveproblemer. Ud over flere bøger omkring læseforståelse og -læring har hun også skrevet en række letlæste krimier til unge og voksne med læsevanskeligheder.

 • af Ulla Bendix
  29,95 - 66,95 kr.

  "Pludselig så han noget, der stak ud af den frosne bylt. Det var en hånd. Fem fingre - stive som tænderne på en rive – lå som om de greb efter noget i sandet.Et menneske!Et dødt menneske. Han havde fundet en strandvasker... "Ulla Bendix, lærer og forfatter. Står bag "Staveprofilen" – et undervisningsmateriale til hjælp for voksne med staveproblemer. Ud over flere bøger omkring læseforståelse og -læring har hun også skrevet en række letlæste krimier til unge og voksne med læsevanskeligheder.

 • af Ulla Bendix
  66,95 - 139,95 kr.

  Lene gik om på den anden side af huset.Hun kiggede til alle sider.Og der – skjult bag et grantræ – så hun en skikkelse.Det var helt tydeligt.Der var nogen.Lene stod stille.Som frosset fast til jorden.Hun følte sig som is fra top til tå."Leif, er det dig, " sagde hun stille.I det samme trådte Leif frem fra træet.Han sagde ikke noget, men pegede på hende med noget, der lignede et gevær.Ulla Bendix, lærer og forfatter. Står bag "Staveprofilen" – et undervisningsmateriale til hjælp for voksne med staveproblemer. Ud over flere bøger omkring læseforståelse og -læring har hun også skrevet en række letlæste krimier til unge og voksne med læsevanskeligheder.

 • af Ulla Bendix & Jette Helland
  118,95 kr.

 • af Ulla Bendix & Jette Helland
  107,95 kr.

 • af Ulla Bendix
  127,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.