Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af William Shakespeare

William Shakespeare var en berømt engelsk digter, skuespiller og dramatiker født i 1564 i Stratford-upon-Avon. Shakespeare var forfatteren under den elizabethanske og jakobeanske tidsalder af britisk teater, hvor han skrev produktivt. Hans klassiske digte forbliver også populære i dag.
Shakespeare har tilsammen 38 skuespil, 2 fortællende digte, 154 sonetter og en række andre digte. Hans originale manuskripter af skuespillene eksisterer ikke, men takket være en gruppe skuespillere fra Shakespeares kompagni, har vi halvdelen af stykkerne. Alle hans skrifter er samlet i forskellige iterationer af “The Complete Works of William Shakespeare”.
Hans sonetter er udgivet af Thomas Thorpe i 1609 og efterfølges af det lange digt “A Lover’s Complaint”, som udkom på samme tid. Seks af hans yderligere populære sonetter optræder i Shakespeares skuespil: “Romeo og Julie”, “Henry V” og “Love’s Labour's Lost”.
Den første udgivne værk af Shakespeare var, “Venus og Adonis”. Digtet handler om en genfortælling af den klassiske myte: Venus, kærlighedsgudinden, som falder for en ung udødelig Adonis, og dør efter angrebet af et vildsvin. Shakespeare fortolker myten komisk og tragisk, og værket betragtes som et eksperiment i delikate beskrivelser.
Med hans skuespil, har Shakespeare affødt utallige tilpasninger, på tværs af flere kulturer og genrer. Vi har både scener og film med hans skuespil. Derfor fortsætter William Shakespeare med at være en af det engelske sprogs vigtigste litterære skikkelser.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - De lystige koner i Windsor / Julius Cæsar / Som man behager / Hamlet / Helligtrekongersaften / Troilus og Cressida
  af William Shakespeare
  43,94 - 256,95 kr.

  Bind 4 indeholder flere af Shakespeares allermest berømte skuespil. De store tragedier Hamlet og Julius Cæsar behøver ingen nærmere præsentation, ligesom komedien De lystige koner i Windsor nok også er kendt af mange. Det er den, hvor den tykke ridder Falstaff ser sine snedige planer krydset af et par borgerkoner, der ganske rigtigt har sans for humor – de får ham både båret ud i en vasketøjskurv og klædt ud som en gammel kælling. De elegante, underfundige komedier Som man behager med skildringen af livet i Ardennerskoven og med Shakespeares mest indtagende ”bukserolle”, den forklædte Rosalinde, og Helligtrekongersaften med narren Feste og den sure hushovmester Malvolio og kærlighedstrekanten mellem grevinde Olivia, hertug Orsino og den unge Viola, hører til Shakespeares bedste i den genre. Og som sjette stykke i bindet kommer Troilus og Cressida, en sjældent spillet, men interessant, bitter tragikomedie om hvordan en langvarig krig, den trojanske, forgifter både heltemod og kærlighed.

 • - Lige for lige/Othello/Når enden er god, er alting godt/Timon fra Athen/Kong Lear/Macbeth
  af William Shakespeare
  43,94 - 256,95 kr.

  Femte og næstsidste bind af Niels Brunses nye, komplette Shakespeareoversættelse, som Gyldendal udgiver i seks bind. De seks skuespil i dette bind V omfatter både nogle af de bedst kendte Shakespeare-tragedier: Othello, Kong Lear og Macbeth, de sjældnere opførte komedier Lige for lige og Når enden er god, er alting godt og det meget sjældent spillede Timon fra Athen, der er en mellemting mellem tragedie og moralsk satire. Alle stykkerne er formodentlig skrevet i tidsrummet 1604-1606, hvor Shakespeare havde nået den fulde udfoldelse af sin dramatiske kunnen og sin sprogkunst, der undertiden udfordrede hans modersmål på helt nye måder. Niels Brunses oversættelser af Kong Lear, Macbeth og Lige for lige har været brugt til diverse opførelser på danske teatre – de er dog alle tre revideret i større eller mindre grad i denne udgave, Kong Lear mest – mens de tre andre i skrivende stund ikke har været opført og altså præsenteres her for første gang.

 • - Richard II / Købmanden i Venezia / Henry IV, 1-2 / Stor ståhej for ingenting / Henry V
  af William Shakespeare
  43,94 - 256,95 kr.

  Bind 3 af Shakespeares Samlede Skuespil i Niels Brunses nyoversættelse indeholder først og fremmest de fire kongedramaer, der handler om Englands stormfulde historie fra Richard II til Henry V. Mellem de to skuespil, der bærer disse kongers navne, ligger de to dele af Henry IV, som ikke mindst er berømte for figuren Sir John Falstaff, den tykke, umoralske og grandiost morsomme ridder. Falstaff er en af Shakespeares mest uforglemmelige skikkelser og måske den mest berømte næst efter Hamlet. Desuden rummer bindet Købmanden i Venezia, et mangefacetteret stykke, hvor den romantiske kærlighedshistorie mellem Bassanio og Portia blandes ind i historien om den foragtede jøde Shylock, der er træt af at blive hundset og hånet og glæder sig, da tilfældet giver ham en chance for at hævne sig på de kristne – men som må se sig overtrumfet af den intelligente Portia, forklædt som dommer. Det sjette skuespil i samlingen er komedien Stor ståhej for ingenting, den elegant og let komponerede fortælling om Beatrice og Benedikt, der nærmest bliver narret til at forelske sig i hinanden (selv om de nok ikke har så meget imod det). Kontrasten til deres kærlighed er forholdet mellem Hero og Claudio, hvor Claudio narres til at forstøde Hero foran selve alteret ved deres bryllup – men også den historie når ad kringlede omveje til en lykkelig slutning.

 • - De to herrer fra Verona / Trold kan tæmmes / Henry VI, 1-3 / Richard III
  af William Shakespeare
  256,95 kr.

  William Shakespeares samlede værker 1-6Bind 1De to herrer fra VeronaTrold kan tæmmesHenry VI, 1-3Richard IIIDette er første bind af seks planlagte, der skal blive til en komplet ny udgave af Shakespeares skuespil på dansk. En del af hans skuespil har været oversat flere gange, men ikke siden 1870’erne er der blevet foretaget en komplet oversættelse af Shakespeare til dansk.Oversætteren Niels Brunse, som allerede har oversat næsten halvdelen af Shakespeares skuespil og fået mange lovord for det, har påtaget sig at fuldføre rækken og dermed skabe en ny, komplet Shakespeareoversættelse til det enogtyvende århundrede. Gyldendal vil udgive værket i seks bind, hvoraf det første er planlagt til udgivelse i efteråret 2010. For første gang vil skuespillene blive ordnet kronologisk og ikke efter genrer – med de tidligste tekster først og de seneste tekster sidst

 • - Titus Andronicus, Tvillingerne, Begær og besvær, En skærsommernatsdrøm, Romeo og Julie, Kong John
  af William Shakespeare
  256,95 kr.

  De seks skuespil i bind II stammer fra Shakespeares unge år, de er formodentlig alle skrevet i midten af 1590’erne. Ligesom i bind I fremgår det, at Shakespeare fra starten skrev i alle genrer mellem hinanden – her er der tre komedier, to tragedier og et historiespil. Niels Brunses oversættelser af En skærsommernatsdrøm og Romeo og Julie har både været brugt ved adskillige opsætninger på danske teatre og udgivet i bogform før; her er de let revideret og forsynet med noter. De fire andre oversættelser er udført til denne udgave og har ikke været opført eller trykt. Bind to indeholder: TITUS ANDRONICUS, TVILLINGERNE, BEGÆR OG BESVÆR, EN SKÆRSOMMERNATSDRØM, ROMEO OG JULIE og KONG JOHN.

 • - Antonius og Cleopatra / Pericles / Coriolanus / Vintereventyret / Cymbelin / Stormen / Henry VIII
  af William Shakespeare
  73,95 - 256,95 kr.

  Sjette og sidste bind i William Shakespeare. Samlede skuespil i ny oversættelse af Niels Brunse. De syv skuespil i dette bind stammer fra den sidste periode af Shakespeares forfatterliv og kan dateres fra ca. 1606 til 1613. Fire af dem er de ”eventyrspil” eller ”romantiske komedier” – genrebetegnelserne er svære og aldrig helt rammende – som Shakespeare udviklede i disse sidste år: Pericles, Cymbelin, Vintereventyret og Stormen; to af dem vender tilbage til det romerske stof, som havde optaget Shakespeare tidligere: Antonius og Cleopatra og Coriolanus; og det sidste, Henry VIII, er en sen tilføjelse til rækken af Shakespeares kongedramaer, dog på en ny måde, idet hovedvægten ligger på historierne om personer i kongens nærhed, der forstødes eller falder fra magtens tinder – dronning Katherine og kardinal Wolsey. Det er rimelig sikkert, at Shakespeare havde medforfattere til Pericles (George Wilkins) og Henry VIII (John Fletcher), men hans egen andel i teksterne er tilstrækkelig stor til, at man medregner de to stykker blandt de 37 ”kanoniske” titler. Antonius og Cleopatra har været opført en enkelt gang, på Det Kongelige Teater; Stormen og Vintereventyret har været benyttet til adskillige opsætninger. Alle tre er blevet grundigt revideret til denne udgave. De fire øvrige dramaer publiceres her for første gang.

 • af William Shakespeare
  123,95 kr.

 • af William Shakespeare
  302,95 kr.

  The Complete Works of William Shakespeare (Barnes & Noble Collectible Editions) is an exquisite compilation of the timeless tales and sonnets penned by William Shakespeare, one of the most revered playwrights in history. This edition, published by Union Square & Co. in 2015, is a must-have for any literature enthusiast. Shakespeare's works, which span various genres from tragedies to comedies, are renowned for their profound insights into human nature and their eloquent language. This collection allows you to immerse yourself in his creative genius, and experience the power of his storytelling in its entirety. It's a testament to Shakespeare's enduring legacy and an opportunity to explore his world in depth. Published by Union Square & Co., this edition is a valuable addition to any bookshelf.

 • af William Shakespeare
  115,95 kr.

  It's 11th century Scotland. Macbeth, Thane of Glamis, is one of King Duncan's greatest war captains. Upon returning from a battle with the rebellious Thane of Cawdor, Macbeth and Banquo encounter three witches, who prophecy that Macbeth will become Thane of Cawdor and then King.

 • af William Shakespeare
  165,95 - 196,95 kr.

  William Shakespeare (1564-1616) excels in plot, poetry and wit, and his talent encompasses the tragedies of "Hamlet", "King Lear", "Othello", and "Macbeth" as well as history plays and the comedies such as "A Midsummer Night's Dream", and "As You Like It". This volume presents his plays in the chronological order in which they were written.

 • af William Shakespeare
  107,95 - 165,95 kr.

  When this volume of Shakespeare's poems first appeared in 1609, he had already written most of the great plays that made him famous. The 154 sonnets - all but two of which are addressed to a beautiful young man or a treacherous 'dark lady' - contain some of the most exquisite and haunting poetry ever written, and deal with eternal subjects such as love and infidelity, memory and mortality, and the destruction wreaked by Time. Also included is A Lover's Complaint, originally published with the sonnets, in which a young woman is overheard lamenting her betrayal by a heartless seducer.

 • af William Shakespeare
  45,95 kr.

  Shakespeare skrev tre såkaldte romerske skuespil, der alle foregår i det gamle Rom med Plutarchs ""Levnedsbeskrivelser"" som kilde. Tragedien Julius Cæsar handler om forholdet mellem magt, idealisme og politik beskrevet gennem sammensværgelsen mod Cæsar, Brutus’ mord på ham, og hvordan dette mord hævnes. ""Julius Cæsar"" var et af de første stykker, der blev opført på Shakespeares oprindelige Globe-teater i London. Skuespillet foreligger her i Henning Krabbes bearbejdning (opr. udg. 1976) af Edvard Lembckes klassiske oversættelse. Ebogen er forsynet med introduktion og noter samt nyt forord af udgiveren. Den engelske skuespilforfatter William Shakespeare (1564-1616) er bredt anerkendt som verdens største dramatiker. Hans skuespil er oversat til alle moderne sprog og bliver opført mere end nogen anden skuespilforfatters stykker. Udover virket som forfatter arbejdede Shakespeare som skuespiller, og han er endvidere en af Englands allerstørste digtere nogensinde. Han står bag 39 skuespil, 154 sonetter og flere andre digte.

 • af William Shakespeare
  117,95 kr.

  This annotated edition of "King Richard II" takes a fresh look at the first part of Shakespeare's second tetralogy of history plays, showing how it relates to the other plays in the sequence.

 • af William Shakespeare
  177,95 - 297,95 kr.

  A compact edition of the complete works of William Shakespeare. It combines impeccable scholarship with beautifully written editorial material and a user-friendly layout of the text. Also included is a foreword, list of contents, general introduction, essay on language, contemporary allusions to Shakespeare, glossary, consolidated bibliography and index of first lines of Sonnets.

 • - Campfire Graphic Novels
  af William Shakespeare
  125,95 kr.

  A concise, highly enjoyable adaptation of the classic Shakespeare drama; one of more than 85 titles Campfire has published since their introduction to North America in 2010.Once upon a time on a dark winter night, a ghost appears on the ramparts of Castle Elsinore in Denmark. It closely resembles the recently deceased king of Denmark. The guards see it first, and then the scholar Horatio confronts it. But it doesn't speak to them. Impatient to know what the ghost's appearance means, they summon Hamlet, the prince of Denmark. Hamlet has returned to Denmark to attend his father's funeral. Yet, he finds himself also attending his mother Gertrude's wedding to his uncle Claudius, who has inherited the throne. What will the ghost tell Hamlet? One of the most intense and intriguing tragedies of all time is built upon the answer to this question. William Shakespeare's Hamlet is not just a story of a mad prince out to avenge his father's death. It is also the story of the struggle of a nation against Fate. It is the story of human willpower battling the odds. It is not only the story of a man at war with the world around him, but also the story of a man in conflict with his own mind. It is the story of a time when something is rotten in the state of Denmark.

 • af William Shakespeare
  92,95 kr.

  Oxford School Shakespeare: Romeo and Juliet is an exceptional piece of literature by the renowned author, William Shakespeare. This classic tale of love and tragedy was published by Oxford University Press on the 12th of September, 2008. The book belongs to the genre of drama and romance, and it beautifully captures the timeless story of two young lovers, Romeo and Juliet, whose families are embroiled in a bitter feud. This edition by Oxford School Shakespeare makes the play more accessible to students with its clear and comprehensive notes. The book is a must-have for Shakespeare enthusiasts and students alike. It provides a deeper understanding of the text and the context in which it was written. The publisher, Oxford University Press, is known for its high-quality educational publications, and this book is no exception. It is a valuable addition to any literature lover's collection.

 • af William Shakespeare
  58,94 kr.

  Edited, Introduced and Annotated by Cedric Watts, M.A., Ph.D., Emeritus Professor of English, University of Sussex.The Wordsworth Classics' Shakespeare Series presents a newly-edited sequence of William Shakespeare's works. The Textual editing takes account of recent scholarship while giving the material a careful reappraisal.Hamlet is not only one of Shakespeare's greatest plays, but also the most fascinatingly problematical tragedy in world literature.First performed around 1600, this a gripping and exuberant drama of revenge, rich in contrasts and conflicts. Its violence alternates with introspection, its melancholy with humour, and its subtlety with spectacle. The Prince, Hamlet himself, is depicted as a complex, divided, introspective character. His reflections on death, morality and the very status of human beings make him 'the first modern man'.Countless stage productions and numerous adaptations for the cinema and television have demonstrated the continuing cultural relevance of this vivid, enigmatic, profound and engrossing drama.

 • af William Shakespeare
  107,95 - 914,95 kr.

  The New Cambridge Shakespeare appeals to students worldwide for its up-to-date scholarship and emphasis on performance. The series features line-by-line commentaries and textual notes on the plays and poems. Introductions are regularly refreshed with accounts of new critical, stage and screen interpretations. This second edition of Macbeth provides a thorough reconsideration of one of Shakespeare's most popular plays. In his introduction, A. R. Braunmuller explores Macbeth's immediate theatrical and political contexts, particularly the Gunpowder Plot, and addresses such celebrated questions as: do the Witches compel Macbeth to murder; is Lady Macbeth herself in some sense a witch; is Macduff morally culpable? A new and well-illustrated account of the play in performance examines several cinematic versions, such as those by Kurosawa and Roman Polanski, as well as other dramatic adaptations. Several possible new sources are suggested and the presence of Thomas Middleton's writing in the play is also proposed.

 • af William Shakespeare
  92,95 kr.

  'The man who of all modern, and perhaps ancient poets, had the largest and most comprehensive soul' John DrydenAntonio, a Venetian merchant, wishes to help his friend get money to impress a rich heiress. But he is forced to borrow the sum from a cynical, abused Jewish moneylender, Shylock, and signs a chilling contract to honour the debt with a pound of his own flesh. An ambiguous, complex and controversial comedy, The Merchant of Venice explores prejudice, marriage, money and the true nature of justice in an unforgiving world.Used and Recommended by the National TheatreGeneral Editor Stanley WellsEdited by W. Moelwyn Merchant Introduction by Peter Holland

 • af William Shakespeare
  167,95 kr.

  A collector's edition of Shakespeare's wonderful Sonnets, based on the Arden Shakespeare edition. All 154 sonnets are included here in this handsome hardback. A must for all Shakespeare and poetry lovers everywhere.

 • af William Shakespeare
  92,95 kr.

  Oxford School Shakespeare: Macbeth is an exceptional literary work penned by the legendary playwright, William Shakespeare. Published by Oxford University Press in 2009, this book is a part of the esteemed Oxford School Shakespeare series. This rendition of Macbeth is a must-have for every literature enthusiast. It delves into the dark and intriguing world of Macbeth, a brave Scottish general whose life takes a dramatic turn when he receives a prophecy from a trio of witches. The book brilliantly captures the essence of human ambition and the devastating consequences it can lead to. The genre of this masterpiece is drama, but it also incorporates elements of tragedy, making it a thrilling read. The Oxford University Press has done a commendable job in publishing this book, making Shakespeare's work accessible and enjoyable for school students and literature lovers alike. This English version of the book is a great addition to any personal library.

 • af William Shakespeare
  92,95 kr.

 • af William Shakespeare
  61,95 kr.

  Blends the supernatural and the mundane, the illusory and the substantial. This work treats love as tragic, poignant, absurd and farcical.

 • af William Shakespeare
  61,95 kr.

  Desdemona's love for Othello, the Moor, transcends racial prejudice; but the envious Iago conspires to devastate their lives. This novel renders racism, sexism, contested identities, and the savagery lurking within civilisation.

 • af William Shakespeare
  45,95 kr.

  Et af litteraturens mest berømte og tragiske kærlighedsdramaer om de to unge elskende, der ikke må få hinanden, fordi deres familier strides. Først med Romeo og Julies alt for tidlige død vågner familiefædrene op og slutter fred. Men stykket handler også om, hvor galt det går, når magt og præstige går forud for ægte kærlighed. Romeo og Julie har inspireret billedkunstnere, filminstruktører, komponister og balletdansere over hele verden.Shakespeares klassiske tragedie foreligger her i Henning Krabbes bearbejdning (opr. udg. 1976) af Edvard Lembckes klassiske oversættelse. Ebogen er forsynet med introduktion og noter samt nyt forord af udgiveren. Den engelske skuespilforfatter William Shakespeare (1564-1616) er bredt anerkendt som verdens største dramatiker. Hans skuespil er oversat til alle moderne sprog og bliver opført mere end nogen anden skuespilforfatters stykker. Udover virket som forfatter arbejdede Shakespeare som skuespiller, og han er endvidere en af Englands allerstørste digtere nogensinde. Han står bag 39 skuespil, 154 sonetter og flere andre digte.

 • - Select Plays and the Complete Sonnets
  af William Shakespeare
  185,95 kr.

  A fine exclusive edition of one of literature's most beloved stories. Featuring a laser-cut jacket on a textured book with foil stamping, all titles in this series will be first editions. No more than 10,000 copies will be printed, and each will be individually numbered from 1 to 10,000.

 • af William Shakespeare
  92,95 kr.

  York Notes Advanced offer a fresh and accessible approach to English Literature. This market-leading series has been completely updated to meet the needs of today's A-level and undergraduate students. Written by established literature experts, York Notes Advanced intorduce students to more sophisticated analysis, a range of critical perspectives and wider contexts.

 • af William Shakespeare
  217,95 kr.

  Set in an enchanted forest, Shakespeare’s A Midsummer Night’s Dream is the ideal subject for artist Marcel Dzama, whose work frequently references dreams, fairy tales, and mythical worlds.Inspired by Ovid’s Metamorphoses, Shakespeare’s celebrated romantic comedy intertwines multiple narratives under the influence of transformation and witchcraft. The play is often staged with actors wearing animal masks, an aspect which appeals particularly to Dzama, whose work is characterized by the fusion of human and animal, fantasy and reality. The second title in David Zwirner Books’s Seeing Shakespeare series revisits the ultimate fairy tale through the eyes of a contemporary artist who feels a special affinity for its imagery. 

 • af William Shakespeare
  43,94 kr.

  MACBETH er Shakespeares store drama om skyld og skæbne. Det er historien om den tapre, men magtsyge soldat, der , drevet af egen ærgerrighed, og hustruen Lady Macbeths ambitioner, myrder sig vej til den skotske trone. Men prisen kan være høj, hvis man tror, man kan vælge sin egen skæbne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.