Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Wolf Erlbruch

Filter
Filter
Genre
 • (4)
Type
 • (4)
Format
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (3)
 • (1)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
Tag
 • (3)
Sorter efterSorter Populære
 • af Werner Holzwarth & Wolf Erlbruch
  110,95 kr.

  Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved udkom første gang på dansk i 1991 og er blevet en moderne klassiker for børn - og kultbog for mange unge og voksne. Muldvarpen fås også som plysdukke - med "lort". Selve bogen findes i tre formater: Som papbog, i en handy mini-udgave, så den kan puttes i lommen og medbringes alle vegne. Og endelig i det klassiske billedbogsformat.

 • af Wolf Erlbruch
  113,95 kr.

  Den store tyske billedbogskunstner, Wolf Erlbruch, har før behandlet tabuemner i sine illustrationer. Den allermest kendte af hans bøger er Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved med tekst af Werner Holzwarth. I billedbogen And, Døden og tulipanen står Erlbruch både for tekst og billeder, og billedbogen er rost til skyerne af anmelderne for sin enkelhed, nænsomhed og humor."En bog, der rager op!" skrev Steffen Larsen i Politiken. "And, Døden og tulipanen" handler om And, der pludselig får en mærkelig fornemmelse: ”Jeg holder mig i nærheden af dig, så længe du lever – bare for en sikkerheds skyld,” sagde Døden.”For en sikkerheds skyld?” spurgte And.”Ja, hvis nu der skulle ske dig noget. En slem forkølelse, en ulykke – man ved jo aldrig, hvad der kan ske.”Mødet med Døden ændrer Ands forhold til den. Faktisk er Døden rigtig venlig - og pæn, hvis man glemmer, hvem han er – og som And kan varme Døden, da han fryser, kan Døden hjælpe And i den allersidste kulde.Pressen skriver:»En bog, der rager op!« - Steffen Larsen, Politiken.

 • af Wolf Erlbruch & Oren Lavie
  248,95 kr.

  Der var engang en kløe, der kløede så meget, at den kradsede sig mod en træstub, og så blev den så småt til en bjørn.Alt det her skete, inden der var så meget af nogen som helst ting. Men i sin lomme fandt bjørnen en lap papir, hvorpå der stod: »Er du mig?« Det var da et godt spørgsmål, tænkte bjørnen for sig selv. Og så gik han ud i verden for at finde svaret.Bjørnen der ikke havde været der før er en legende og lommefilosofisk billedbog om bjørnens tilbliven. Fantastisk og rigt illustreret af Wolf Erlbruch.Pressen skriver:»Her er ingen svinkeærinder. Og det er umuligt ikke at blive berørt af den klarhed og varme, som vokser op af bjørnen Bjørns vandring igennem den dunkle skov og den lysende erkendelse, der fører frem til selve lykken.«****** – Steffen Larsen, Politiken»”Bjørnen, som ikke havde været der før” er som skabt til at gøre en glad i hovedet, og dens humor er absolut ikke kun for voksne […] ”Bjørnen, som ikke havde været der før” fortjener et langt lykkeligt liv i både daginstitutionen og i de mange små hjem.«– Søren Fanø, bogbotten.dk»En usædvanlig smuk, livsglad og poetisk billedbog om en "meget sød, lykkelig og rigtig flot" bjørn, der går ud i verden for at finde ud af, hvem han er […] Jeg er vild med denne bog!«– Marianne Agger, Lektør»Det er en sød og poetisk historie, som man ikke kan undgå at blive rørt af, når bjørnen erkender at han både er sød, lykkelig og flot med slående enkelthed.«– Ida Fredericia, finespind.dk »Det er sjovt og uforudsigeligt - og filosofisk på den uforcerede måde, hvor man som voksen læser føler, at man er lige så meget i gang med at opdage verden for første gang som Bjørnen og det barn, man læser højt for. «(5/6 stjerner) – Marie Theilmann, Jyllands Posten, 25.8.2015»… det er en finurlig og interessant børnebog. «**** – Simon Staun, Fyens Stiftidende, 04.09.2015

 • af Wolf Erlbruch
  80,95 - 124,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.