Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Yrsa Sigurdardóttir

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 - 151,95 kr.

  Hvalfjödur, en kold vinteraften. En bekymret nabo banker på hos familien ved siden af, som ingen har set eller hørt fra i en uge, men får intet svar. Da han endelig får tvunget sig adgang gennem en bagdør, møder der ham et grumt syn. Efterforskerne Týr og Karó og retsmedicineren Idunn kaldes til gerningsstedet for at undersøge en forbrydelse, som har udslettet en hel familie. Som opklaringen skrider frem, kommer isnende hemmeligheder om familien frem i lyset.Sort is er første bind af fire i serien af samme navn. Titlen henviser til det dødsensfarlige vejrfænomen, der opstår, når smeltet is eller sne igen fryser til og lægger sig som et usynligt, spejlglat lag på asfalten. I Sort is lurer farerne lige under overfladen, og hemmeligheder kommer frem i lyset – alt sammen med Islands natur og afsidesliggende samfund som drabeligt bagtæppe.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 - 85,95 kr.

  En ung kvinde bliver brutalt myrdet i sit hjem i Reykjavk. Det eneste vidne er hendes syvrige datter. Da endnu en kvinde kort efter bliver myrdet på bestialsk vis, står politiet uden andre spor end en mistanke om, at samme gerningsmand står bag begge mord. En radioamatør modtager kort efter en besynderlig og skræmmende melding, som knytter ham til begge ofre, og nysgerrigt begynder han at efterforske sagen på egen hånd. Huldar leder efterforskningen, og han står uden konkrete spor. Det skaber frustration og konflikter internt i politiet, og sagen kompliceres yderligere af, at han for nylig under en bytur har løjet om sig selv over for psykologen Freyja, som bistår det syvrige øjenvidne i sagen. Nervepirrende pageturner fra Islands krimidronning Yrsa Sigur?ardóttir, som endnu engang viser sin mesterlige flair for at skabe intelligente plot og effektivt fortalte historier med et rigt og spændende persongalleri. DNA er første bog i krimiserien om politibetjenten Huldar og psykologen Freyja, og bogen blev kåret til årets krimi i Island i 2014. "En af de mest spændende nye stemmer i krimi- og thriller-verdenen." – Bestsellerforfatter Peter James Yrsa Sigur?ardóttir (f. 1963) er den prisvindende islandske bestsellerforfatter bag adskillige krimier og thrillers, bl.a. krimiserien om Thóra Gu?mundsdóttir.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  28,95 - 93,95 kr.

  "Yrsa Sigurðardóttir skriver sig langt ind under huden på sine læsere.? - Sara Blædel, forfatter En otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet. En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år tidligere, og i kølvandet på dette finder først et, så to makabre mord sted i Reykjavik. Og politiet er på bar bund. Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja trækkes længere og længere ind i sagen og ind i morderens verden - men det viser sig, at intet er, som de tror. Hævn er andet selvstændige bind i den islandske krimidronning Yrsa Sigurðardóttirs spændingsfyldte serie om Huldar og Freyja. ?Yrsa Sigurðardóttir ligger øverst på listen over nordiske krimiforfattere.? - Sunday Times ?Yrsa Sigurðardóttir er på højde med Stephen King, når det handler om at skabe uhygge og få det til at løbe koldt ned ad ryggen på læseren.? - The Independent "Yrsa Sigurðardóttirs bøger tåler sammenligning med de bedste internationale krimier." - Times Literary Supplement

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 - 85,95 kr.

  Et redningshold bliver sendt ud i det afsidesliggende islandske højland for at finde en gruppe forsvundne personer. Hvad fik dem til at bevæge sig ud midt om vinteren, ud i mørke og snestorme? Og hvorfor forlod de det lille shelter de havde, uden ordentligt overtøj og helt udsatte? Samtidig sker der mærkelige ting ved den isolerede radarstation i Stokksnes. Intet er hvad det ser ud til. Om det er blodpølen fundet i den uberørte sne langt fra civilisationen, en lille barnesko der har fundet vej til overfladen efter at have været begravet i årtier, eller det gabende sorte hul i klippegrunden ved havet, som har en dragende effekt på mennesker ? Under sneen er en hårrejsende og foruroligende roman, som får dig til at gyse. I denne fantastiske stand-alone thriller beviser Yrsa Sigurðardottir endnu engang, at "hun er frygtens frembringer, præcis så behændig som forfattere som Stephen King." (The Independent)

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 - 89,95 kr.

  Ódinn bliver sat til at undersøge mistanken om overgreb mod børn på Krokur, en behandlingsinstitution for drenge, der fandt sted i 1970’erne. Undersøgelserne afdækker et umenneskeligt regime på institutionen, og to teenagedrenge døde under brutale omstændigheder.Efter ekskonens Láras død har Ódinn haft ansvaret for deres datter Rún. Det ligger ham meget på sinde at udfylde sin rolle som far, og som opklaringen af de to dødsfald udvikler sig, og ikke mindst afdækningen af de grusomme begivenheder på Krokur, bliver hans eget liv voldsomt påvirket.Ódinn indser gradvis, at ekskonens død slet ikke var en ulykke, som man hidtil har troet. Men mens han desperat forsøger at finde svar på sine spørgsmål om hendes død, tager ondskaben omkring ham til med lynets hast.Yrsa Sigurdardottir er Islands ubestridte krimidronning. På dansk findes også Jeg skal huske dig, Isblå spor og Den der graver en grav.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 - 92,95 kr.

  "It was once said that the Inuit natives of Greenland have no religion - only fear."Matthew, der nu er bosat i Island og ansat som sikkerhedskonsulent hos banken Kaupþing, bliver bedt om at undersøge to mænds forsvinden på Grønland. Mændene arbejdede for et islandsk firma, der har fået til opgave at etablere et laboratorium på Østgrønland, hvor mulighederne for at begynde minedrift skal undersøges. En "task-force" bestående af Matthew, Thóra og hendes sekretær Bella tager af sted sammen med fire eksperter – en mandlig computerspecialist og en kvindelig geolog, som begge tidligere har arbejdet på stedet, en mand med kendskab til lokalforholdene i kraft af sin erfaring med opbygning af grønlandske redningskorps, og en mandlig læge, der også er garvet grønlandskender.Det er altså vores hold, som forfatteren ubarmhjertigt placerer ude i isørkenen, hvor de fuldstændig afskåret fra omverdenen (deres muligheder for kontakt bliver hurtigt efter ankomsten saboteret) skal forsøge at kaste lys over, hvilke hårrejsende begivenheder her har fundet sted, og hvad der ligger bag."En bog, der koster nattesøvn, fordi man ikke vil lægge den fra sig." - Arktiske anmeldelser

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  85,95 - 138,95 kr.

  En fiskekutter fanger en dukke i sit net. Dukken har ligget lang tid i vandet og er fuld af tang. Alligevel tager en kvinde om bord på båden den med hjem til sin datter, som længe har ønsket sig en dukke.Fem år senere finder man resterne af et menneskeskelet på havets dyb. Skelettet er i ekstrem dårlig forfatning og identifikation er næsten umulig. I et land, hvor alle kender hinanden, er det svært at forestille sig, at der er tale om en forsvundet person. Samtidig med at mysteriet om det uidentificerede lig vokser, kaster Huldar sig ind i udredningen af mordet på en hjemløs narkoman, og Freyja efterforsker en sag om børnemishandling på et børnehjem. De tre sager bindes sammen af et enkelt vidne, som desværre er forsvundet: Den lille pige, der ønskede sig en dukke fem år tidligere ..."Dukken" er femte selvstændige bog i krimiserien om efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja.Yrsa Sigurdardóttir er prisbelønnet islandsk forfatter. Hun skriver krimier, thrillers og børnebøger, og hendes bøger er oversat til 25 sprog. Hun bor i Reykjavik, hvor hun ved siden af sit forfatterskab har en karriere som civilingeniør.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  The first in a thrilling new crime series from international bestseller and prizewinning author Yrsa Sigurdardottir.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  63,94 kr.

  Plottet tager udgangspunkt i virkelige hændelser: Vulkanudbruddet på Vestmannaøerne i 1973. Selve historien indledes med et mord – og læseren kan ikke umiddelbart afgøre, om det foregår i fortid eller nutid. Straks efter klippes der til Vestmannaøerne, hvor en noget usædvanlig arkæologisk udgravning er i gang: ’Nordens Pompei’ hedder projektet, der går ud på at udgrave udvalgte huse, der blev lagt i aske under udbruddet på Vestmannaøerne, og derefter lave en udstilling af de ting, der blev efterladt ved evakueringen. Thóras klient Markús Magnússons barndomshjem er et af de huse, der skal graves ud, men han har gjort indsigelse og forlangt at få lov til at gå alene ned i husets kælder, inden arkæologerne tager fat. I kælderen ligger et hoved og ligene af tre mænd, der er blevet banket til døde. Markús hævder ikke at kende til sagen, men bliver ikke desto mindre mistænkt og senere sigtet for drab og varetægtsfængslet. Markús’ veninde findes snart efter død i sit hjem. Det formodede selvmord viser sig hurtigt at være mord, og de to mordgåder flettes nu sammen i en forrygende opbygget intrige.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  1.378,96 kr.

  Et redningshold bliver sendt ud i det afsidesliggende islandske højland for at finde en gruppe forsvundne personer. Hvad fik dem til at bevæge sig ud midt om vinteren, ud i mørke og snestorm? Og hvorfor forlod de det lille shelter uden ordentligt overtøj eller udstyr? Samtidig sker der mærkelige ting ved den isolerede radarstation i Stokksnes. En blodpøl i den uberørte sne langt fra civilisationen, en lille barnesko, der har fundet vej til overfladen efter at have været begravet i årtier, og det gabende sorte hul i klippegrunden ved havet, som har en dragende effekt på mennesker … ”Under sneen” er en hårrejsende og foruroligende roman fra Islands krimidronning, Yrsa Sigurðardóttir. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  1.378,96 kr.

  Ódinn bliver sat til at undersøge mistanken om overgreb mod børn på Krokur, en behandlingsinstitution for drenge, der fandt sted i 1970’erne. Undersøgelserne afdækker et umenneskeligt regime på institutionen, og to teenagedrenge døde under brutale omstændigheder. Efter ekskonens Láras død har Ódinn haft ansvaret for deres datter Rún. Det ligger ham meget på sinde at udfylde sin rolle som far, og som opklaringen af de to dødsfald udvikler sig, og ikke mindst afdækningen af de grusomme begivenheder på Krokur, bliver hans eget liv voldsomt påvirket. Ódinn indser gradvis, at ekskonens død slet ikke var en ulykke, som man hidtil har troet. Men mens han desperat forsøger at finde svar på sine spørgsmål om hendes død, tager ondskaben omkring ham til med lynets hast. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  1.378,96 kr.

  Kriminalassistenten Huldar og børnepsykologen Freyja arbejder på en indviklet sag, hvor meget står hen i det uvisse, og en uhyggelig og ubrydelig tavshed lader til at have lagt sig over alle de involverede …Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  1.378,96 kr.

  En fiskekutter fanger en dukke i sit net. Dukken har ligget lang tid i vandet og er fuld af tang. Alligevel tager en kvinde om bord på båden den med hjem til sin datter, som længe har ønsket sig en dukke. Fem år senere finder man resterne af et menneskeskelet på havets dyb. Skelettet er i ekstrem dårlig forfatning og identifikation er næsten umulig. I et land, hvor alle kender hinanden, er det svært at forestille sig, at der er tale om en forsvundet person. Samtidig med at mysteriet om det uidentificerede lig vokser, kaster Huldar sig ind i udredningen af mordet på en hjemløs narkoman, og Freyja efterforsker en sag om børnemishandling på et børnehjem. De tre sager bindes sammen af et enkelt vidne, som desværre er forsvundet: Den lille pige, der ønskede sig en dukke fem år tidligere … Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 - 180,95 kr.

  A banker hanged from Gallows Rock... An unknown child discovered in his flat... Iceland's Queen of Crime is back with a chillingly dark murder mystery.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  103,95 - 147,95 kr.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  94,95 kr.

  A time capsure is unearthed from a school playground - containing a threat of deaths to come. As Freyja and Huldar look for the writer, the murders start...

 • - Thora Gudmundsdottir Book 2
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  A chilling crime novel from the Queen of Icelandic crime and author of the highly-acclaimed LAST RITUALS.If I die before I wake . . .A grisly murder is committed at a health resort situated in a recently renovated farmhouse, which turns out to be notorious for being haunted. Attorney Thora Gudmundsdottir is called upon by the owner of the resort - the prime suspect in the case - to represent him. Her investigations uncover some very disturbing occurrences at the farm decades earlier - things that have never before seen the light of day . . .MY SOUL TO TAKE is a chilling, dark and witty crime novel, and a welcome return for Thora, the heroine of the highly-acclaimed LAST RITUALS.

 • - Thora Gudmundsdottir Book 1
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  The first Thora Gudmundsdottir novel from Yrsa Sigurdardottir - 'Queen of Icelandic crime'.'Yrsa is one of the most exciting new voices in the crime thriller world.' - Peter JamesA young man is found brutally murdered, his eyes gouged out. A student of Icelandic history in Reykjavik, he came from a wealthy German family who do not share the police's belief that his drug dealer murdered him. Attorney Thora Gudmundsdottir is commissioned by his mother to find out the truth, with the help - and hindrance - of boorish ex-policeman Matthew Reich. Their investigations into his research take them deep into a grisly world of torture and witchcraft both past and present, as they draw ever closer to a killer gripped by a dangerous obsession...

 • - Thora Gudmundsdottir Book 4
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  A chilling new case for Thora Gudmundsdottir, from Iceland's answer to Stieg Larsson.When all contact is lost with two Icelanders working in a harsh and sparsely populated area on the northeast coast of Greenland, Thora is hired to investigate. Is there any connection with the woman who vanished from the site some months earlier? Why are the locals so hostile? And could one of the team staying at the site with Thora be responsible for the disappearances?Already an international bestseller, this fourth book to feature Thora Gudmundsdottir ('a delight' - Guardian) is chilling, unsettling and compulsively readable.

 • - Thora Gudmundsdottir Book 3
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  The third crime novel from international bestseller Yrsa Sigurdardottir, ASHES TO DUST is tense, taut and terrifying - not to be missed for fans of Nordic Noir. Thora peered at the floor, but couldn't see anything that could have frightened Markus that much, only three mounds of dust. She moved the light of her torch over them. It took her some time to realize what she was seeing-- and then it was all she could do not to let the torch slip from her hand. 'Good God,' she said. She ran the light over the three faces, one after another. Sunken cheeks, empty eye-sockets, gaping mouths; they reminded her of photographs of mummies she'd once seen in National Geographic. 'Who are these people?''I don't know,' said Markus...Bodies are discovered in one of the excavated houses at a volcanic tourist attraction dubbed 'The Pompeii of the North'.Markus Magnusson, who was only a teenager when the volcano erupted, falls under suspicion and hires attorney Thora Gudmundsdottir to defend him - but when his childhood sweetheart is murdered his case starts to look more difficult, and the locals seem oddly reluctant to back him up . . .

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  94,95 kr.

  The Sunday Times top crime read of the year. A journalist on the track of an old case attempts suicide. An ordinary couple return from a house swap in the states to find their home in disarray and their guests seemingly missing. Four strangers struggle to find shelter on a windswept spike of rock in the middle of a raging sea. They have one thing in common: they all lied.And someone is determined to punish them...WHY DID YOU LIE is a terrifying tale of long-delayed retribution from Iceland's Queen of Suspense.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  105,95 kr.

  A chilling modern horror novel from the author of THE SILENCE OF THE SEA, winner of the 2015 Petrona Award - perfect for fans of Let the Right One In.The light spilling in from the corridor would have to do. Though weak, it was sufficient to show Ald s a boy sitting in the gloom at the furthest table. He had his back to her, so she couldn't see who it was, but could tell that he was one of the youngest. A chill ran down her spine when he spoke again, without turning, as if he had eyes in the back of his head. 'Go away. Leave me alone.''Come on. You shouldn't be here.' Ald s spoke gently, fairly sure now that the boy must be delirious. Confused, rather than dangerous.He turned, slowly and deliberately, and she glimpsed black eyes in a pale face. 'I wasn't talking to you.' Aldis is working in a juvenile detention centre in rural Iceland. She witnesses something deeply disturbing in the middle of the night; soon afterwards, two of the boys at the centre are dead.Decades later, single father Odinn is looking into alleged abuse at the centre following the unexplained death of the colleague who was previously running the investigation. The more he finds out, though, the more it seems the odd events of the 1970s are linked to the accident that killed his ex-wife. Was her death something more sinister?Yrsa Sigurdardottir is a huge European bestseller both with her crime and horror novels. You might want to sleep with the light on after reading THE UNDESIRED . . .

 • - Thora Gudmundsdottir Book 6
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  WINNER OF THE 2015 PETRONA AWARDA Sunday Times '100 best crime novels and thrillers since 1945' pick!The most chilling novel yet from the Queen of Nordic Noir, not to be missed for fans of Jo Nesbo and Stieg Larsson.'Mummy dead.' The child's pure treble was uncomfortably clear. It was the last thing Brynjar - and doubtless the others - wanted to hear at that moment. 'Daddy dead.' It got worse. 'Adda dead. Bygga dead.' The child sighed and clutched her grandmother's leg. 'All dead.' A luxury yacht arrives in Reykjavik harbour with nobody on board. What has happened to the crew, and to the family who were on board when it left Lisbon?Thora Gudmundsdottir is hired by the young father's parents to investigate, and is soon drawn deeper into the mystery. What should she make of the rumours saying that the vessel was cursed, especially given that when she boards the yacht she thinks she sees one of the missing twins? Where is Karitas, the glamorous young wife of the yacht's former owner? And whose is the body that has washed up further along the shore?

 • - Thora Gudmundsdottir Book 5
  af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  A creepy, compelling thriller, SOMEONE TO WATCH OVER ME is the fifth Thora Gudmundsdottir novel from Yrsa, 'Iceland's answer to Stieg Larsson' (Daily Telegraph). A young man with Down's Syndrome has been convicted of burning down his care home and killing five people, but a fellow inmate at his secure psychiatric unit has hired Thora to prove that Jakob is innocent. If he didn't do it, who did? And how is the multiple murder connected to the death of Magga, killed in a hit and run on her way to babysit?

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  97,95 kr.

  A terrifying ghost story from the Queen of Icelandic crime, Yrsa Sigurdardottir, author of the Thora Gudmundsdottir novels.'Yrsa is one of the most exciting new voices in the crime thriller world.' - Peter JamesThe crunching noise had resumed, now accompanied by a disgusting, indefinable smell. It could best be described as a blend of kelp and rotten meat. The voice spoke again, now slightly louder and clearer: Don't go. Don't go yet. I'm not finished.In an isolated village in the Icelandic Westfjords, three friends set to work renovating a derelict house. But soon they realise they are not alone there - something wants them to leave, and it's making its presence felt.Meanwhile, in a town across the fjord, a young doctor investigating the suicide of an elderly woman discovers that she was obsessed with his vanished son.When the two stories collide the terrifying truth is uncovered . . .

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  92,95 kr.

  Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gammle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk genvinst. Katrín er modvilligt taget med sin mand, og den tredje person er Lif, som netop er blevet enke. Katrín har ikke været mange minutter på den mennesketomme ø, før hun ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset. Snart hører de også fodtrin inde i huset, og kun på øens højeste punkt er der mobildækning.På den anden side af øen bliver psykiateren Freyr kaldt ud til et hærværk. Gerningsmandnen virker syg. Freyr kæmper mod sine egne dæmoner, efter hans lille søn forsvandt tre år tidligere. Freyr bliver også trukket ind i efterforskningen af et selvmord. Afdøde er en ældre kvinde, som synes at have været besat af Freyrs søn. Under efterforskningen opdager Freyr ligheder mellem den aktuelle sag og noget, der fandt sted ti år tidligere. Noget gentager sig. Nogen begynder at råbe efter far..."... højspændt univers af nervepirrende uhygge" - Berlingske"Isnende uhygge kryber over siderne på denne nervepirrende gyser med effektive cliffhangere." - Litteratursiden

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  46,95 - 92,95 kr.

  Fascinerende roman, der tager læseren med på en rejse tilbage i tiden til 1600-tallets Island, hvor heksejagter, magi og overtro herskede. I 2005 bliver liget af en tysk udvekslingsstudent fundet på universitetet i Reykjavik. Alt tyder på, at han er blevet tortureret til døde – blandt andet mangler hans øjne, og en gammel islandsk tryllerune er blevet ristet på hans brystkasse. Offerets familie hyrer en kvindelig advokat til at forestå en efterforskning, og hun finder ud af, at den tyske udvekslingsstudent havde en gruppe venner, der alle delte hans interesse for trolddomskunst, tortur og henrettelser – og det ser ud til, at de sammen har eksperimenteret med stoffer og forskellige former for seksuelle udfoldelser. Men har gruppens medlemmer noget med den tyske students død at gøre? Først da advokaten begiver sig til Islands nordvestkyst, som siges at være heksekraftens vugge, begynder der at ske et skred i efterforskningen.

 • af Yrsa Sigurdardóttir
  1.378,96 kr.

  Ved det gamle henrettelsessted Galgeklippen finder man liget af en ung, rig investor. Han har tilsyneladende hængt sig, men så finder politiet resterne af en besked, der er blevet sømmet fast til hans brystkasse med en sømpistol.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.