Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Zidrou

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Turk & Zidrou
  172,95 kr.

  En serie af bombeattentater ryster det britiske folk. Angrebene er rettet mod nygifte - netop som de har givet hinanden deres 'Ja' i kirken. Englands fremmeste private opdager, Oberst Clifton, får til opgave at løse mysteriet, og undervejs må han gå på kompromis med sin egen personlige integritet og lægge sin ungkarletilværelse på hylden; Good lord! CLIFTON GIFTER SIG!!!Vil det lykkes Clifton at få has på gerningsmanden, eller risikerer han selv at blive et bombemål på den store dag, hvor Hymens lænker skal smedes?

 • af José Homs & Zidrou
  172,95 kr.

  Jennifer og Kita kaster sig ud i et blodigt hævntogt - og således er organisationen SHI en realitet. Ve dem, der ikke behandler kvinder og børn med respekt; de vil få SHIs vrede at føle! Hævnens time er kommet...

 • af José Homs & Zidrou
  190,95 kr.

  I dette bind planlægger Kita og Jay deres endelige hævn mod ”Den Glorværdige Erie-stamme”, det hemmelige selskab af royalister, som søger at vinde de tabte amerikanske kolonier tilbage med skjult hjælp fra ingen ringere end dronning Victoria selv. I mellemtiden er den hensynsløse politikommissær Kurb på sporet af Kita og Jay, og han får uventet hjælp fra gadetøsen Pickles. Jays familie er på nippet til at falde fra hinanden, men hendes fremmedgjorte mor gør et sidste forsøg på at nå hende. Det skæbnesvangre spil er i gang: forude venter afgrunden - kan nogen nå at ændre kurs, eller er det for sent?

 • af Turk & Zidrou
  172,95 kr.

  CLIFTON ER TILBAGE I EN NY SERIE FRA SHADOW ZONE!Hvorfor begynder respektable engelske bilister pludseligt at køre i højre side af vejen - det er jo det rene VANVID!!! Clifton sættes på sagen, der hurtigt viser sig at være noget mere speget end som så.

 • af José Homs & Zidrou
  216,95 kr.

  London 1851. Under den store verdensudstilling bliver to kvinders liv uigenkaldeligt flettet sammen, da de begge falder i kløerne på en ondskabsfuld hemmelig loge bestående af eks-soldater fra Englands overklasse, der har svoret at forsvare det britiske imperium – og deres egen dekadente livsstil. Den unge rebel Jennifer Winterfield og den mystiske Kitamakura fra Japan indgår en alliance med Jennifers onkel og gadetøsen Pickles. Sammen tager de loven i egen hånd og grundlægger en organisation, der skal slå igen mod herrefolket, finansfyrsterne og alle dem, der forsøger at holde dem nede.

 • af José Homs & Zidrou
  172,95 kr.

  Der er gået syv måneder siden begivenhederne i Crystal Palace. Jennifer og Kita lever i hvert sit helvede: den første gift under tvang, den anden tvunget ud i prostitution. Dag efter dag er de opslugt af had - de forbander deres skæbne og det samfund, der træder kvinder og fattige under fode. Men hævnens time er nær. Og den kunne meget vel komme i form af kompromitterende fotografier, som risikerer at omstyrte det britiske imperium. Dæmonens opvågnen nærmer sig. Lad ham udgyde sin magt og sin vrede over denne hykleriske verden. Lad Dæmonkongens tid komme! Er dette oprindelsen til ”SHI” - terrororganisationen, der hævner enker og forældreløse børn?

 • af Zidrou & Van Liemt
  96,95 kr.

 • af Zidrou & Jordi Lafebre
  183,95 kr.

  Min baby! Min baby er kommet tilbage. Det er englene i himlen, der har bragt hende tilbage til mig. Jeg var overbevist om, at Vorherre ikke kunne beholde min baby ved Hans side!Lille Lydie overlever ikke fødslen i en navnløs by. Alligevel oplever hendes mor, at hun vender tilbage et par måneder senere. Kvarterets beboere ender med at spille med og tage kærligt del i Lydies opvækst. Ingen har hjerte til andet, og hvis de kan bringe glæde i stedet for smerte, så hvorfor ikke?Lydie er egentlig en tragedie, men også en smuk fortælling om medmenneskelighed og viljen til at skabe lykke for et sårbart menneske.Skrevet af belgiske Zidrou (’Shi’, ’Allan Falk’, ’Borneos lys’) og tegnet af spanske Jordi Lafebre der herhjemme har fået stor opmærksomhed og modtaget Ping-prisen for kærlighedshistorien ’En dag - altid’.

 • af Zidrou & Van Liemt
  186,95 kr.

  Kommissær Lavall er på udveksling i Senegal, og kommissær Ousmane Dior har taget hans plads på kriminalpolitiets kontor i Paris. En sort kommissær, hvad er nu det? Mens Dior og Falk bekæmper de spæde halvfjerdseres fremmedangst, terroriserer en grusom seriemorder storbyens gader …

 • af Zidrou
  165,95 kr.

 • af Zidrou
  165,95 kr.

 • af Zidrou
  121,95 kr.

 • af Zidrou & Van Liemt
  213,95 kr.

  En mystisk forbryderorganisation har fundet nøglen til at vinde i hestevæddeløb hver gang. De skyder hestene og afpresser tipstjenesten! For at optrevle netværket må Allan Falk ty til hjælp fra sin fængslede far og satse alt i et spil med livet som indsats …

 • af José Homs & Zidrou
  216,95 kr.

  Efter de seneste begivenheder i London bliver Jay og Kita mere end nogensinde betragtet som terrorister af det velmenende borgerskab. Men takket være "Angry Mothers", en lille gruppe af aktivistiske mødre grundlagt af de to unge kvinder, har deres kamp spredt sig som en steppebrand. Så meget, at SHI-mærket aldrig har været mere synligt i hele London. Ved Jays grav begynder det at gå op for Apolline, hvad det var for et liv, hendes biologiske mor førte...

 • - Kurs sydpå!
  af Zidrou
  161,95 kr.

  Sommerferien er for mange familier årets højdepunkt. Også for familien Faldérault, far Pierre og mor Nado, døtrene Nicole, Julie og Paulette samt sønnen Louis, der med tasker og kufferter presser sig sammen i en rød Renault 4L Estérel for at drage mod sydens varme.Året er 1973, og den lille kernefamilie er på randen af opløsning, da Pierre og Nado har erkendt, at ægteskabet ikke længere står til at redde. De er dog enige om at holde endnu en sommerferie sammenmed deres børn, og så derefter … men alt kan ske, når man drager ud i det blå, hvor sød musik måske igen kan opstå …Tegnet af Jordi Lafebre, der også står bag “En dag – altid”, der i 2022 vandt Pingprisen for bedste udenlandske tegneserie.

 • af Zidrou
  217,95 kr.

  Beautifully illustrated and rivetingly written, Emma G. Wildford is a character that will imprint herself on your mind and memory forever!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.