Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forfattersind - Steen Langstrup - E-bog

- Interviews og tanker om drømmejobbets bagsider

Bag om Forfattersind

Livet som fuldtidsforfatter er en uopnåelig drøm for de fleste - og solsiden er også noget særligt, men der følger meget andet med, skyggesider, som alt for mange af os holder for os selv, ja, måske ligefrem tror kun sker for os selv. Depressioner, misbrug og i værste fald selvmord har altid været følgesvende for kreative mennesker, men er det det følsomme, kreative sind, der spøger, eller rummer forfatterlivet sider, som bare er svære at håndtere menneskeligt? I Forfattersind interviewer forfatter Steen Langstrup ti meget forskellige forfatterkollegaer om deres erfaringer med jobbets svære bagsider og deler imellem disse interviews egne tanker om jobbets snubletråde. Forfattersind indeholder interviews med Katrine Marie Guldager, Jussi Adler-Olsen, Peter Øvig, Anne-Marie Vedsø Olesen, Lars Kjædegaard, Sara Skaarup, Eva Maria Fredensborg, Agnete Friis, Anette Ellegaard og Helle Hedegaard Hein. Det er håbet med denne bog at kaste lidt lys på skyggesiderne, så vi måske kan undgå de værste af dem eller i det mindste opdage, at vi er alt andet end alene med dem. Forfattersind handler om forfattere, men mange andre kunstnere, freelancere og selvstændige vil sikkert kunne genkende problemstillingerne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779940819
 • Udgivet:
 • 21. Januar 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Forfattersind

  Beskrivelse af Forfattersind

  Livet som fuldtidsforfatter er en uopnåelig drøm for de fleste - og solsiden er også noget særligt, men der følger meget andet med, skyggesider, som alt for mange af os holder for os selv, ja, måske ligefrem tror kun sker for os selv. Depressioner, misbrug og i værste fald selvmord har altid været følgesvende for kreative mennesker, men er det det følsomme, kreative sind, der spøger, eller rummer forfatterlivet sider, som bare er svære at håndtere menneskeligt?

  I Forfattersind interviewer forfatter Steen Langstrup ti meget forskellige forfatterkollegaer om deres erfaringer med jobbets svære bagsider og deler imellem disse interviews egne tanker om jobbets snubletråde. Forfattersind indeholder interviews med Katrine Marie Guldager, Jussi Adler-Olsen, Peter Øvig, Anne-Marie Vedsø Olesen, Lars Kjædegaard, Sara Skaarup, Eva Maria Fredensborg, Agnete Friis, Anette Ellegaard og Helle Hedegaard Hein.
  Det er håbet med denne bog at kaste lidt lys på skyggesiderne, så vi måske kan undgå de værste af dem eller i det mindste opdage, at vi er alt andet end alene med dem. Forfattersind handler om forfattere, men mange andre kunstnere, freelancere og selvstændige vil sikkert kunne genkende problemstillingerne.

  Brugerbedømmelser af Forfattersind

  • Anette E. 29. September 2021

   FORFATTERSIND er én af de bedste bøger om forfattergerningen, jeg nogensinde har læst. Jeg ville ønske, jeg havde haft mulighed for at læse den for 30 år siden, og jeg håber, den bliver obligatorisk læsning på alle skriveuddannelser. Den er velskrevet og logisk bygget op med en naturlig vekslen mellem forfatterinterviews og refleksioner over forfatterlivet.

   Det, der gør bogen til noget særligt, er den kombination af grundighed og hudløs ærlighed, som Steen Langstrup behandler emnet med. Han sætter ord på ting, som sjældent bliver sagt højt, og der er ikke den skyggeside, som han ikke kommer ind på. Personligt kunne jeg relatere til stort set alle emnerne, og det var befriende at opdage, at jeg ikke er alene om at tænke og føle, at det godt kan være svært at være skrivende menneske indimellem.

  • Krimiormen s. 24. September 2021

   Da jeg sagde ja til at læse og anmelde ”Forfattersind”, gjorde jeg det ud fra en tanke om, at det kunne være interessant at komme ind bag en forfatter. Derudover blev jeg interesseret da jeg så, at een af mine absolutte favoritforfattere deltog medet lille interview i bogen.

   Ikke mindre end 10 forfattere deltager med et bidrag i form af et interview, deriblandt Jussi Adler-Olsen. Et andet argument er at bøger er mit hjerteblod. At læse bøger er ikke bare en hobby for mig. At læse bøger er virkelig noget jeg brænder for og det betyder utroligt meget for min mentale sundhed.

   Forfatteren af ”Forfattersind” giver et noget uventet og helt andet billede af det at sætte sig for at skrive en bog eller flere og komme til at leve af sin hobby eller sit hjerteblod. I ”Forfattersind” får du en snert af livet som forfatter.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.