Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

FORFRA - Anders Langballe i samarbejde med Martin Flink - Bog

- Ti år på tv, to blodpropper og et nyt liv

Bag om FORFRA

En begivenhedsrig fortælling om Anders Langballes travle liv. Lange kontortider, stress og tidsbegrænset familietid. Er det noget vi alle oplever i det tunge erhvervsliv, eller er det valg vi tager? Den usunde arbejdskultur er mere relevant end nogensinde, og det slider på mange mennesker. En bog om Anders, der endte med, at ofre alt. Han vågnede op på et hospital, uden evnen til at tale, og trodsede alle odds for at vende tilbage. Han havde fået sin anden blodprop, og det var prikken over i’et. Fortællingen om den usunde arbejdskultur, vil tage dig gennem et dybere kig i konkurrencen blandt arbejdskulturen, de lange dage og stress. Et andet vigtigt emne vi får taget op, er den belønning, som der gives ud til folk der slider dem selv ihjel. At blive afhængig af sit eget fag, er absolut ikke en ulempe, men alt med måde. Det kræver balance i livet, både i arbejde og privatliv. Vi mennesker kan håndtere meget, men uden pleje, går det ingen vej. En dramatisk historie, der giver os indblik i det travle menneske, hvor højt det kan flyve og hvor dybt det falder. Dog handler det ikke om hvor langt ned du kan falde, men hvordan du står op igen. Balancen mellem arbejde og familie, er ikke nemt og kræver disciplin samt en koordinering af tid. Forfra snakker om ideen bag det vigtige i livet for dig. Hvis du finder dig selv i, at være for længe på kontoret, kunne dette være en kanon bog at læse. Den tager emner op, som giver dig meget stof til eftertanke. To blodpropper og et kollaps af fundamentet i arbejdslivet og privatlivet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793982130
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 240
 • Udgivet:
 • 26. April 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x230x20 mm.
 • Vægt:
 • 364 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af FORFRA

  Beskrivelse af FORFRA

  En begivenhedsrig fortælling om Anders Langballes travle liv.

  Lange kontortider, stress og tidsbegrænset familietid. Er det noget vi alle oplever i det tunge erhvervsliv, eller er det valg vi tager? Den usunde arbejdskultur er mere relevant end nogensinde, og det slider på mange mennesker. En bog om Anders, der endte med, at ofre alt. Han vågnede op på et hospital, uden evnen til at tale, og trodsede alle odds for at vende tilbage. Han havde fået sin anden blodprop, og det var prikken over i’et. Fortællingen om den usunde arbejdskultur, vil tage dig gennem et dybere kig i konkurrencen blandt arbejdskulturen, de lange dage og stress. Et andet vigtigt emne vi får taget op, er den belønning, som der gives ud til folk der slider dem selv ihjel.

  At blive afhængig af sit eget fag, er absolut ikke en ulempe, men alt med måde. Det kræver balance i livet, både i arbejde og privatliv. Vi mennesker kan håndtere meget, men uden pleje, går det ingen vej. En dramatisk historie, der giver os indblik i det travle menneske, hvor højt det kan flyve og hvor dybt det falder. Dog handler det ikke om hvor langt ned du kan falde, men hvordan du står op igen. Balancen mellem arbejde og familie, er ikke nemt og kræver disciplin samt en koordinering af tid. Forfra snakker om ideen bag det vigtige i livet for dig. Hvis du finder dig selv i, at være for længe på kontoret, kunne dette være en kanon bog at læse. Den tager emner op, som giver dig meget stof til eftertanke. To blodpropper og et kollaps af fundamentet i arbejdslivet og privatlivet.

  Forlagets beskrivelse af FORFRA

  FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne tale og om mod alle odds at komme på benene igen.

  FORFRA en en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

  FORFRA handler om at blive opslugt af sit fag - den politiske journalistik på Christiansborg - i en grad, hvor alt andet må vige.

  FORFRA er tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Og ikke mindst overveje hvad det vigtigste i livet er.

  FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

  Brugerbedømmelser af FORFRA  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.