Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger udgivet af Arkimedes

Filter
Filter
Genre
 • (15)
Type
 • (15)
Format
 • (15)
Sprog
 • (15)
Pris
DKK
Tag
 • (15)
 • (13)
 • (13)
 • (10)
 • (6)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Hao Xianing
  315,95 kr.

  Det er forår i skoven, og alt blomstrer og springer ud. Et uglepar er klar til at stifte familie. De finder et sikkert sted, der skal være deres nye hjem. Kom med ned i reden og følg tre ugleungers første levetid. Hvordan mon de klarer sig? Skoven er fyldt med farer. Det er udfordrende at være en lille ugleunge. Fotografen Hao Xianing har med sit kamera dokumenteret uglers liv. Nu kan du komme helt tæt på de fantastiske fugle.En flot bog med unikke fotografier, der egner sig godt til alle natur- og dyreglade børn fra 4 år og op.Bogen kan også bruges som fagbog i skolesammenhæng.

 • af Zhu Chengliang
  315,95 kr.

  Intet slår en mor, der vil beskytte sit afkom. Heller ikke i denne rørende billedbog med fart over feltet om ræven Flamme, hvis unge bliver fanget i en jægers fælde. Flamme opsøger jægernes hjem og møder deres glubske hunde, som jager hende op ad bjerget. Flugten ender på et togspor, og den modige Flamme undslipper hundene og får hjælp af andre ræve til at blive genforenet med sin unge.Billederne er malet med akvarel og udtrykker på effektfuld vis både dramaet, tempoet og kærligheden i historien.

 • af Wei Jie
  315,95 kr.

  Er der noget mere irriterende end en far, der råber og retter på en hele tiden? Og som konstant ser ned i sin telefon? I denne humoristiske historie for de ældste børnehavebørn vælger hovedpersonen til sidst at gøre sin far usynlig. Hun gider ikke mere. Noget må gøres. Historien lægger op til en god snak om, hvordan voksne egentlig behandler børn, og hvorfor børn nogle gange siger fra. Alle børn vil kunne genkende sig selv i pigen.Billedbogen er holdt i et nutidigt univers med klare farver og fine detaljer.Historien er skrevet af Wei Jie, der i 2009 fik Kinas største pris for børnelitteratur, nemlig The Chen Bochui Children’s Literature Award.

 • af Dai Yun
  315,95 kr.

  Verdens byer vokser. Træer fældes. I denne kinesiske billedbog møder vi Pil, der bor i en by med platantræer overalt. Hun bliver venner med drengen Ravn. De to vokser op, og Ravn flytter. Da Pil som voksen opdager, at mange træer på en gade skal væk for at give plads til en metro, skriver hun til Ravn. Han sender et grønt bånd tilbage, og så går Pil i gang med en stille redningsaktion.En poetisk bog om samspillet mellem by og natur, det nye og det gamle.Illustrationerne rummer mange smukke nuancer af grønt, og det giver en fin sammenhæng mellem form og indhold.

 • af Helena Läks
  315,95 kr.

  En charmerende, fantasifuld og lidt tosset historie om to katte der starter et hemmeligt bageri inde i væggen bag deres menneskers køkken. Det går godt, indtil det viser sig, at der er en konkurrerende bager-kat i den anden ende af byen, og han synes ikke der er plads til mere end et bageri! Heldigvis hjælper deres menneske til, og man kommer langt med venskab og tålmodighed.Illustrationerne er farverige og fulde af detaljer, og deres varme og finurlige udtryk understøtter historien fornemt.Velegnet til højtlæsning for de ca. 5-8 årige.

 • af Lana Vatsel
  315,95 kr.

  En poetisk og sød historie om det lille pindsvin der keder sig indenfor, og ikke vil vente på forår og på at blive større, før han kan gå udenfor. Da hans mor er ude efter æbler, sniger han sig ud og har en vidunderlig dag i skoven. Desværre farer han vild og man frygter det værste da han falder i søvn i sneen. Heldigvis finder hans mor ham, og sammen går de hjem og venter på foråret.Illustrationerne er fantasifulde og understøtter historiens blide og smukke tone.Velegnet til oplæsning for ca. 3-6 år.

 • af Kristi Kangilaski
  315,95 kr.

  En sød og sjov historie om en due, der elsker is. Helst helt kold og med drys, og i et bæger så man nemt kan spise af den. En dag møder duen en pige der opfylder dens vildeste drøm – en helt frisk is, vanilje med drys, i et bæger. Duen spiser hele isen, får ondt i maven og må erkende at man godt kan få for meget af en god ting.Illustrationerne er søde og romantiske, blyant med akvarel, og understøtter historien smukt.Velegnet til oplæsning for 3-6 år.

 • af Da Wu
  315,95 kr.

  Jorden rummer mange forunderlige ting. Også selv man ikke lige kan se dem. Med fantasien som følgesvend kan man få blik for det fantastiske i ens nærmeste omgivelser. Det er budskabet i denne smukke billedbog, hvor to brødre går tur i et landskab. Lillebror håber på, at der er underjordiske kilder, fossiler og guldklumper under jorden. Storebror afviser gang på gang, at disse ting findes lige her. Men bogens rige billedside viser noget andet. Under overfladen og bag stenene gemmer det hele sig!En poetisk bog til børn der godt kan lide at gå på opdagelse i billeder.

 • af Anti Saar
  315,95 kr.

  Per er ude at handle med sin far, men bliver efterladt alene i køen, fordi far lige skal hente noget gær. Tiden går, køen rykker fremad og Per ved ikke hvad han skal gøre. Kurven er tung, der er både øl og bleer i den, som er pinligt at købe, men pludselig er det hans tur og han er nødt til at lægge varerne op på båndet. Hans sparegris er derhjemme, og der er sikkert ikke nok i den alligevel. Heldigvis dukker far op i sidste øjeblik.En genkendelig hverdagshistorie for de 4-7 årige om mod og selvstændighed.Illustrationerne er livlige og understøtter historien fint.

 • af Reeli Reinaus
  305,95 kr.

  Sussie kan ikke sove og går ned i stuen til resten af familien. Her bliver hun opfordret til at tælle får eller katte. Eller måske slanger eller drager? Eller måske skal Ole Lukøje komme med sin sæk med drømmestøv – eller er han i virkeligheden en politimand der holder øje med om mødre læser godnathistorierne uden at springe noget over? Sussies familie er meget hjælpsomme og har mange historier om, hvad der skulle få børn til at sove i gamle dage. Til sidst bliver Sussie træt – af alt deres snak.En morsom og kun lidt uhyggelig historie om at have svært ved at sove. Flot illustreret, i drømmeagtig collage.Velegnet til oplæsning for 4-7 år.

 • af Els Heinsalu
  305,95 kr.

  Nogen gange kommer der noget godt ud af både at være glemsom og sjusket, lærer vi, i denne sjove og anderledes billedbog om forskellige forskere og hvordan de opdagede forskellige ting som penicillin, sakkarin og tyngdekraften. Og hvad de udbrød da de opdagede det – Aha, Heureka eller Det var da pudsigt. Børn er nysgerrige og i denne billedbog møder de nysgerrige voksne, der gjorde en forskel for os alle sammen.Illustrationerne er både morsomme og smukke, i blyantstegning og collage.Velegnet til oplæsning for ca. 4-7 år.

 • af Kristi Kangilaski
  305,95 kr.

  En enkel og varm historie til alle der nogensinde har drømt om bare at være en kat! Solen vil gerne på ferie, og intet ser ud til at være mere afslappet end at være en kat. Så Solen flytter ind hos en familie, som en lille gul, og meget varm, kat. Men verden udenfor er ikke den samme uden Solen, det bliver mørkt og koldt og folk forstår ikke, hvad der foregår.Illustrationerne er meget smukke, i grå og gule toner der understøtter fortællingen på bedste vis.Velegnet til oplæsning for 4-7 år.

 • af Hilli Rand
  305,95 kr.

  To katte skal være alene hjemme, mens familien er ude at rejse. Men det er intet problem – de får leveret mælk og fisk på klokkeslæt, og har en travl dag med at holde øje med alt hvad der sker på vejen. Det er en drømmende og mærkelig historie, set fra kattenes perspektiv. Og så kan man snakke om klokken også, da tiden og ure har en fremtrædende plads i fortællingen.Illustrationerne understøtter handlingen med blide, afdæmpede farver og sjove detaljer.Velegnet til oplæsning for de 5-8 årige.

 • af Piret Mildeberg
  305,95 kr.

  En sjov og enkel historie om en sulten lille gris. Han besøger alle i opgangen i håb om at blive inviteret på middag, men alle har andre planer. Til sidst lykkedes det dog grisen at få sin vilje ved hjælp af lidt hidsighed. En historie mange mindre børn vil kunne genkende og elske.Illustrationerne er eventyrlige, farverige og anderledes.Velegnet til oplæsning for ca. 2-5 år.

 • af Tatsuya Miyanishi
  305,95 kr.

  Pandaer er superstjerner i zoo. Alle vil se dem, tage fotos og have deres opmærksomhed. Det er hårdt!I denne skønne og humoristiske pegebog bliver pandaen træt af at være panda. Derfor går den med sort og hvid maling i gang med at forvandle alle de andre dyr i zoo til pandaer. Mon det lykkes? Kan man blive til noget andet, end det man er? Det viser sig, at zoo-gæsterne ikke er så nemme at narre.Bogens illustrationer er holdt i en stram grafisk stil med klare farver og sort-hvide dyrebilleder. Bogen er god til børn i vuggestuealderen, der elsker at se og sætte navne på alverdens dyr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.