Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Artur

Filter
Filter
Genre
 • ()
Type
 • (6)
Format
 • (6)
Sprog
 • (6)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (0)
 • (4)
 • (6)
 • (6)
Sorter efterSorter Populære
 • - et digt
  af Lone Munksgaard Nielsen
  150,95 kr.

  Lone Munksgaard, f. 1968, er uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede som lyriker i 1993 med Afvikling og har siden udgivet en række anmelderroste digtsamlinger. I de senere år har hun også markeret sig som børnebogsforfatter, bl.a. med Vinden jeg kaldte Isbjørn, der har illustrationer af Knud Odde.Hvis du møder en ensomhed består af en række stærke prosalyriske tekster, der tilsammen danner en lyrisk fortælling eller langdigt om et af de store eksistentielle temaer i livet og litteraturen: ensomhed.

 • af Per Aage Brandt
  150,95 kr.

  Per Aage Brandt, f. 1969, er sprogforsker (semiotiker) og forfatter. Dr.phil. ved Sorbonne i 1987. Debuterede som lyriker i 1969 og har siden udgivet en lang række digtsamlinger. I 1987 var han sammen med Poul Borum med til at starte Forfatterskolen, hvor han siden har undervist løbende. Brandt har modtaget flere priser for sit forfatterskab og øvrige virke (han har bl.a. oversat digte af Prins Henrik!) Brandts nye digtsamling består, som titlen antyder, af en række septetter og oktetter, dvs. syv- og ottelinjede digte. Teksterne omhandler en vifte af forskelligartede emner: politiske, sociale, religiøse, eksistentielle – og sprogligt-poetologiske temaer. Klassisk Per Aage Brandt!

 • - om kærlighed og andet
  af Pablo Neruda
  150,95 kr.

  Denne fantastiske samling af hidtil ukendte digte er fundet af arkivarer på Pablo Neruda Foundation i Chile. I 1986 overdrog Pablo Nerudas enke Matilde Urrutia kasser med Nerudas manuskripter til The Pablo Neruda Foundation, som er ansvarlig for vedligeholdelse og bevaring af Neruda hus, der i dag er museum. Og i mange år har manuskripter, bøger og notater ligget uberørt i arkivet. Men i 2011 påbegyndte The Pablo Neruda Foundation et stort arbejde med at lave et komplet katalog over alle Pablo Nerudas digte, både håndskrevne og maskinskrevne. Undervejs i dette arbejde opdagede arkivarerne en række hidtil ukendte og ikke offentliggjorte digte i Pablo Nerudas gemmer. Digtene har været skrevet på servietter, teaterplakater, kvitteringer og i stilehæfter og notesbøger. Nerudas hidtil ukendte digte er fulde af eros og hjertesorg, komplekse ordspil og dyb undren og indsigt. og lægger sig dermed i forlængelse af Nerudas kendte poesi, der overvinder fortvivlelse og fejrer det levende, ligesom digtsamlingen er fuld moden fantasi, kærlighedsdigte, oder og anekdoter. Digtene er blevet samlet i digtsamlingen ’21 digte om kærlighed og andet’ af Pablo Neruda med forord af biblioteks- og arkivdirektør Darío Oses for The Pablo Neruda Foundation og med efterskrift af noter, der beskriver hvor digtene er blevet fundet, og hvordan de relaterer sig til hans offentliggjorte arbejde. Denne digtsamling på dansk indeholder fuldfarve reproduktioner af de håndskrevne digte.

 • af Rolf Gjedsted
  150,95 kr.

  Rolf Gjedsted har siden 1967 skrevet omkring 60 bøger, deriblandt 12 romaner, 5 novellesamlinger, flere fagbøger om ridning og karate, samt over 30 digtsamlinger. KÆRLIGHEDENS SORTE KUNST er resultatet af 16 års arbejde. Den første bog, han har udgivet siden 2002. Den store digtsamling har et hovedtema omkring kærligheden: den første, den store kærlighed, kærligheden til en skizofren søn, kærligheden til det stadig at være i live trods alt, og følelsen af afmagt over den tabte kærlighed. Grusomheden i yderkanten af livet, døden, der kommer af sig selv, og som et vilkår, hvis man fx. befinder sig i Hiroshima under atombomben, eller i en af Hitler-Tysklands koncentrationslejre … Og ikke mindst om kærligheden til poesien som et væsentligt udtryksmiddel.

 • - noun samp-le
  af Camilla Hjørnholm Olsen
  150,95 kr.

  SAMPLE er en punktroman, der i fem suiter følger en kvindes dannelses-og udviklingshistorie gennem hendes forhold til fem meget forskellige mænd –fem ’samples’: musikeren, narkomanen, den ældre fraskilte, den klassisk dannedeog den arabiske indvandrer.Om forfatteren:Camilla Hjørnholm Olsen, f. 1975, har gået på Vesterbro Forfatterskole og Gladiatorskolen. Hun fik sine første tekster trykt i det litterære tidsskrift Slagtryk og har modtaget Slag-tryks honorar, der tidligere er tildelt bl.a. Caspar Eric og Olga Ravn. SAMPLE er hendes debut i bogform.

 • af Annemette Kure Andersen
  150,95 kr.

  Annemette Kure Andersen, f. 1962, debuterede som lyriker i 1991. Hun har siden udgivet en række anmelderroste digtsamlinger, og hendes digte er oversat til adskillige sprog. I 1996-2002 var hun redaktør for det navnkundige lyriktidsskrift HVEDEKORN. Annemette Kure Andersens ny digtsamling handler, som titlen antyder, om menneskelige reaktionsmønstre, samtidig med at teksterne i deres grafiske opsætning i sig selv danner visuelle mønstre. Digtsamlingen er båret af en maritim metaforik med både, hav og strand som gennemgående ledemotiver.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.