Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Character Publishing

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Videnskabshistorier for børn
  af Gertrude Kiel
  187,95 - 235,95 kr.

  Børneroman for de 7-12-årige, der inviterer børn og voksne ind i videnskabens fantastiske verden. Mød nogle af de største videnskabsfolk i historien, og hør om, hvordan vi fandt ud af, at verden og universet ser ud, som den gør Fra bagsiden: Mor er på kursus. Far er på rejse med arbejdet. Alle andre er på ferie, så 8-årige William ender hos tante Gunvor. Han kender hende ikke så godt, men han ved, at hun IKKE bryder sig om børn (og vistnok heller ingen andre). Og dér skal han være en HEL uge – måske den værste uge i Williams liv.Men sådan går det slet ikke, for tante Gunvor er nemlig vild med videnskab! Hun får vakt Williams nysgerrighed, så ugen går med fantastiske historier om planeter og stjerner, videnskabsfolk og teleskoper, tøvende lys og faldende æbler.Gertrude Kiel (f. 1983), kulturhistoriker. Har tidligere udgivet Lagkageulykken samt den filosofiske børnekrimi Tidsjagten.

 • - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  47,95 - 81,95 kr.

  Mød Zack.Zack er 12 år gammel, og han er en zombie. En Minecraft-zombie. Som skriver dagbog. Om venner og fjender. Om kærester og kadavere. Om grise og golemer.”På godt og ondt” er første bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med! En uofficiel Minecraft-bog

 • - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  67,95 - 81,95 kr.

  Zombier holder også ferie. Vammelferie! Med hele familien. Og alle vennerne. Og et tivoli med et ægte hjemsøgt hus?”Når naturen kalder” er tredje bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med!

 • - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  67,95 - 81,95 kr.

  Livet som 12-årig zombie i Minecraft er ikke altid let. Der er dræberkaniner og store drenge, som driller. Slipper Zack mon helskindet gennem ugen?”Venner og fjender” er andet bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med!

 • - Historier fra den danske spilbranche
  af Jesper Krogh Kristiansen & Mikkel Lodahl
  147,95 kr.

  Fra bagsiden:#dkgame er der, du møder den danske spilindustri på de sociale medier. Denne bog er en lang række møder med de mennesker, som arbejder med at lave computerspil i Danmark. Hør historierne fra spiludviklerne selv. Lær mere om den danske og nordiske spilbranche. Bliv introduceret til uddannelsesmuligheder, og læs om den typiske produktionsgang i spiludvikling – fra de helt små virksomheder, hvor få personer stykker en forretning sammen af drømme og hårdt arbejde, til de store, hvor mange mennesker sammen skaber de store AAAproduktioner.

 • - Klodser, pixels og kunsten at lave kassen
  af Linus Larsson & Daniel Goldberg
  67,95 - 73,95 kr.

  Minecraft: Klodser, pixels og kunsten at lave kassen er historien om, at intet er umuligt. Miraklet med Minecraft er spændende for alle, der elsker både Minecraft og computerspil generelt, for det er ganske enkelt utroligt, hvordan den unge svenske programmør og nørd Markus ”Notch” Persson fra den ene dag til den anden skabte en af de største spilsucceser nogensinde – endda helt uden at ville det! Markus ”Notch” Persson er ikke født til succes. Han er faktisk helt ligeglad med, hvad andre tænker, og undgår helst opmærksomhed. Han brænder bare for at lave spil, og det er kernen i historien: I en tid, hvor profit styrer spilverdenen, stjæler en enkelt mand rampelyset, fordi han elsker at lave spil uden at interessere sig for pengene.Minecraft: Klodser, pixels og kunsten at lave kassen fortæller den enestående historie om manden, der på ganske få år gik fra at være ganske almindelig programmør til at stå bag et af de bedst sælgende spil i nyere tid og fuldstændig dominere Facebook, YouTube, Reddit og en lang række sociale internetmedier med sit spil. At Minecraft er et globalt fænomen, understreges yderligere af, at magasinet Time i slutningen af april medtog Markus Persson på deres liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.Minecraft: Klodser, pixels og kunsten at lave kassen er historien om, hvordan Markus Persson pludselig skal forholde sig til, at hans hjertebarn på rekordtid udvikler sig til et internationalt megafænomen. Om, hvordan hele verden pludselig henvender sig til ham for enten at udnytte hans evner eller få en bid af kagen. Om, hvordan Markus forsøger at finde tid til sine komplicerede familieforhold oven i alt arbejdet og de fristelser, de store spiludgivere lokker med.

 • - - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  67,95 - 81,95 kr.

  Zack må snart indse, at sommerlejr ikke er for børn og sarte sjæle – slet ikke, når man bor i hytte med wither-skelettet Niels! Men hvad gør man ikke for sin ven Krybe? Og en eller anden skal jo spille luftguitar i bandet.”Sommerlejren” er sjette bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med! Anbefalet fra 8 år af bibliotekerne.

 • - - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  67,95 - 81,95 kr.

  Mor og far vil sende Zack på sommerlejr – men Zack vil ikke. Han gør alt, hvad han kan, for at klare sig så dårligt i skolen, at de ikke vil sende ham af sted. Men af en eller anden grund går det helt galt ... eller rettere, helt godt?”Mønster-eleven” er femte bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med! Anbefalet fra 8 år af bibliotekerne.

 • af Majken Astrup
  222,95 kr.

  Det skulle egentlig bare være en køretur fra Nordjylland og hjem til Ørestad. En hyggelig dagstur med morfar. Og Gerda, selvfølgelig. Morfars gamle, røde sportsvogn. Men morfarelsker at tage på afveje. Og han elsker huse. Så pludselig befinder Maya sig i alle mulige hjem. Hvor konger, købmænd, bønder og arbejdere har boet eller sat deres ben. Morfar viser Maya et væld af måder, vi har boet og bygget på – og stadig gør det i dag. Og undervejs får hun nye venner. Nogle med mere i bagagen end hun aner. Det bliver en sommer, Maya sent vil glemme.De magiske mursten er et tempofyldt roadtrip gennem arkitekturhistorien. Hvordan boede vi før, hvordan bor vi nu,og hvordan bor vi i fremtiden?

 • af Thomas Knuth-Winterfeldt
  164,95 kr.

  En ordløs fortælling om et samfund, der har overgivet sig til livet bag skærmen. Hvad sker der, når vi glemmer vores nærmeste - når vi "uden at se det mister synet"? Idéen til bogen kom under pandemien, hvor store dele af vores liv pludselig blev online - også børnenes - og hvor vi måske mistede kontakten til det virkelige?I en flot, grafisk fortælling undersøger Thomas Knuth-Winterfeldt et muligt udfald og øjner samtidig et håb for noget andet - for noget virkeligt uden for skærmen.

 • af Morten Brunbjerg
  157,95 - 197,95 kr.

  Sophie kæmper for sit liv i de iskolde gange under Fox Glacier i New Zealand. Der må være en vej ud. Kulden gnaver, og noget forfølger hende i mørket. Snart kan hun ikke adskille fantasi og virkelighed. Vil hun overleve, må hun konfrontere sin fortid og tilgive sig selv for det, hun har gjort. Men kan hun det?

 • af Jane Killick
  206,95 - 247,95 kr.

  En asteroide slår ned i en forskningsstation på Mars’ overflade og slår en tekniker ihjel. Er det en ulykke – eller foregår der noget mere dystert blandt de magtfulde koncerner, der arbejder på at gøre den røde planet beboelig?Terraforming Mars – I skyggen af Deimos er skrevet af den britiske forfatter Jane Killick, der tidligere har arbejdet med bl.a. Babylon 5 og Red Dwarf.Romanen bygger på Terraforming Mars’ realistiske forskning og teknologier og udvider på den måde oplevelsen for spillerne med et ekstra lag historiefortælling. Den forudsætter imidlertid ikke kendskab til spillet og kan fint læses af alle med interesse for rumforskning og klassisk krimi-underholdning.

 • - Mønster-eleven
  af Zack Zombie
  117,95 kr.

  Mor og far vil sende Zack på sommerlejr– men Zack vil ikke. Han gør alt, hvad hankan, for at klare sig så dårligt i skolen, atde ikke vil sende ham af sted. Men af eneller anden grund går det helt galt ... ellerrettere, helt godt?

 • - Sommerlejren
  af Zack Zombie
  117,95 kr.

  Zack må snart indse, at sommerlejr ikke erfor børn og sarte sjæle – slet ikke, når manbor i hytte med wither-skelettet Niels! Menhvad gør man ikke for sin ven Krybe? Og eneller anden skal jo spille luftguitar i bandet.

 • - Forklædt som menneske
  af Zack Zombie
  117,95 kr.

  Zack og Steve har byttet kroppe! Det visersig hurtigt, at mennesker er mindst lige såsære som zombier – og ret svære at blivekloge på. Og hvordan mon Steve klarer sig iSkræmmeskolen?

 • - På godt og ondt
  af Zack Zombie
  72,95 kr.

  Mød Zack. Zack er 12 år gammel, og haner en zombie. En Minecraft-zombie. Somskriver dagbog. Om venner og fjender.Om kærester og kadavere. Om grise oggolemer.

 • - Venner og fjender
  af Zack Zombie
  102,95 kr.

  Livet som 12-årig zombie i Minecraft erikke altid let. Der er dræberkaniner ogstore drenge, som driller. Slipper Zack monhelskindet gennem ugen?

 • - Når naturen kalder
  af Zack Zombie
  117,95 kr.

  Zombier holder også ferie. Vammelferie!Med hele familien. Og alle vennerne. Og ettivoli med et ægte hjemsøgt hus?

 • - - En Minecraft-zombies dagbog
  af Zack Zombie
  67,95 - 81,95 kr.

  Zack og Steve har byttet kroppe! Det viser sig hurtigt, at mennesker er mindst lige så sære som zombier – og ret svære at blive kloge på. Og hvordan mon Steve klarer sig i Skræmmeskolen?”Forklædt som menneske” er fjerde bind i serien om Zack og hans venner – Slimbold, Krybe og Knogle – og alle de skøre ting, de oplever. Tag med på eventyr, og oplev Minecraft fra en helt ny side.En Minecraft-zombies dagbog er målrettet nye læsere, så kom og vær med! Anbefalet fra 8 år af bibliotekerne

 • af Thomas Berger
  37,95 kr.

  Denne udgivelse er en opsamling af artikler og anmeldelser omhandlende onlinerollespillet Star Wars: The Old Republic, som er udviklet af det amerikanske spilstudie BioWare og udgivet af Electronic Arts i december 2011. Artiklerne har været trykt i spilmagasinet Gameplay (tidligere PC Player) i perioden 2010-2014.

 • af Thomas Berger
  18,94 kr.

  Denne udgivelse er en opsamling af artikler og anmeldelser omhandlende spil fra det amerikanske spilstudie Blizzard, der udover at stå bag verdens mest populære onlinerollespil World of Warcraft også har skabt de lige så klassiske spilserier Diablo og StarCraft. Artiklerne har været trykt i spilmagasinet Gameplay (tidligere PC Player) i perioden 2008-2014.

 • af Thomas Berger
  37,95 kr.

  Denne udgivelse er en opsamling af artikler og anmeldelser omhandlende spil fra det danske spilstudie Io Interactive, der blandt andet har stået bag actionspillene Kane & Lynch og ikke mindst den succesfulde Hitman-serie. Artiklerne har været trykt i spilmagasinet Gameplay (tidligere PC Player) i perioden 2008-2014.

 • af Thomas Berger
  32,95 kr.

  Denne udgivelse er en opsamling af artikler og anmeldelser omhandlende spil fra det amerikanske spilstudie Maxis, der er bedst kendt for spilserierne SimCity og The Sims. Artiklerne har været trykt i spilmagasinet Gameplay (tidligere PC Player) i perioden 2008-2014.

 • af Thomas Berger
  32,95 kr.

  Denne artikelsamling er en opsamling af artikler og anmeldelser om onlinerollespillet Wildstar, som er udviklet af det amerikanske spilstudie Carbine Studios og udgivet af NC Soft i juni 2014.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.