Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Clare

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Elizabeth Clare Prophet
  135,95 kr.

  Englene er dine beskyttere, vejledere og healere. De kan blive dine bedste venner. Jo mere du lærer om hvordan du kan samarbejde med englene, jo mere effektivt kan de hjælpe dig. De kan vise dig et glimt af dit eget Højere Selv, når de tager dig til lysets højder. Lær om de ti trin, der kan få englene til at blive en del af dit liv og vær forberedt på overraskelser, når de besvarer dine bønner.

 • - at overskride din fortid - at forvandle din fremtid
  af Elizabeth Clare Prophet
  152,95 kr.

  Karma- hvad betyder den virkelig, og hvordan skal vi forholde os til den? Denne bog, som er fuld af indsigt, vil hjælpe dig med at tage fat på dine karmiske forbindelser fra tidligere liv, der er årsag til omstændighederne i det liv, du nu står midt i.Du vil kunne finde ud af, hvordan dine handlinger i et tidligere liv - gode som dårlige - har ""valgt"" den familie, du er født ind i, hvem du er tiltrukket af og hvorfor nogle mennesker gør dig nervøs. Du vil få indsigt i, hvad vi laver mellem jordelivene, og hvad de store adepter fra øst og Vest, inklusive Jesus, har at sige om karma og reinkarnation.Du vil også kunne finde ud af, hvordan du kan vende dine karmiske møder til storslåede muligheder for at skabe den fremtid og det liv, DU ønsker. Elizabeth Clare Propheth har siden 1972, med udgivelsen af sin første bog i serien Climb the Highest Mountain, markeret sig som pioner inden for spirituel litteratur. Blandt hendes bestsellere kan nævnes St. Gernzains Profetier for det Nye Årtusind og de engelske titler: The Lost Years of Jesus, The Lost Teachings of Jesus, The Science of the Spoken Word, Fallen Angels and the Origin of Evil. Igennem mere end 40 år har hun afholdt seminarer og workshops over hele verden. Hun er pioner inden for udviklingen af praktiske, spirituelle teknikker - bl.a. i brugen af den violette flamme - til at opnå personlig vækst og verdens-transformation.

 • - bevidsthedens spejl
  af Elizabeth Clare Prophet
  166,95 kr.

  De Syv Strålers Mestre fortæller historien om syv mystikere som ledte efter og nåede deres mål for selvforvandling på hver af de syv indvielsesveje eller "stråler" for spirituel vækst. Du vil finde vignetter fra disse mystikeres liv fra forsvundne tider og i civilisationer som nu er gemt under tidens sand eller under verdens have. Du vil få inspiration, glæde og nøglen til dit eget livs rejse.

 • - forbavsende indsigter i livet efter døden, livets formål og jordens fremtid
  af Patricia Kirmond
  160,95 kr.

  Efter at hendes mand er gået over på den anden side får Patricia lov til fortsat at have kontakt med ham. Han fortæller om sin overgang og om hvordan han blev modtaget i himlen. Han fortæller om den undervisning han modtager på den anden side, om mestrene og deres retræter, og om den violette flamme. Han uddyber begrebet karma og reinkarnation og dens betydning for vort liv på jorden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.