Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Dansk Sang

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Susanne Plougheld Lorenzen - Riivo Sarapik
  191,95 kr.

  Tegneserie om musikteori for børn. Sammen med uglen Ozzy og en masse andre dyr som fx Alligator og Hr. Bæver føres børn ind i musikkens verden. På en humoristisk og banebrydende måde introduceres den unge læser for klaviatur, rytme og noder. Hvad hedder tonerne på klaveret? Hvordan fungerer noderne i F-nøgle og G-nøgle? Hvordan skriver man korte og lange noder? Læringen drives af tegneseriens fortælling og farverige illustrationer. Bagerst i bogen findes 20 sider med enkle musikopgaver, som børnene selv kan arbejde med. Bogen giver adgang til en digital ressourceside med endnu flere printvenlige træningsopgaver i basale musikfaglige regler, tegn og symboler. Med til bogen følger et klaver-puslespil i træ, hvor de hvide tangenter med benævnelser udgør 14 brikker.

 • - 12 sange om tal
  af Sigurd Barrett
  123,95 kr.

  12 sjove sange om den lille tabel med tilhørende regneopgaver. 3. bog i ’Sigurds lille skole’. Bogen er flot illustreret, og hver sang er noteret med tekst, melodi og becifring. Hver sang introduceres med et lille digt, som passer til de enkelte tal. Hver tabel har sidst i bogen fået sin egen side med små supplerende træningsøvelser, som kan løses med eller uden hjælp af en voksen alt efter niveau. Bogen er i hårdt omslag og giver adgang til en digital ressourceside, hvor sangene kan høres både med og uden vokal. Bogen og de to øvrige publikationer i ’Sigurds lille skole’ kan bidrage til en god skolestart med tal, bogstaver og verdens lande.

 • af Phillip Faber - Inge Marstal - Henrik Marstal
  175,95 kr.

  Morgensangbogen indeholder 200 sange - gamle og nye - som tekstligt, musikalsk og tematisk er et stærkt bud på Danmarks nye sangbog. Bogen er sammensat særligt med henblik på fællessang i grundskolen. Morgensangbogens inddeling efter temaer gør det nemt at finde frem til netop de sange, der passer ind i en given sammenhæng, uanset om det er årets gang eller mere eksistentielle emner. Sangene er gengivet som becifret melodi og sangtekster, der suppleres med fyldige ordforklaringer samt noter om sangenes baggrund og historie.

 • - Sangene med melodi og akkorder
   
  98,95 kr.

  Alle 8 sange fra børnenes MGP 2021 på DR samt fællessangen. Sangene er gengivet med tekst, melodi og becifring. De fleste sange er i original toneart, mens enkelte sange er sat lidt op eller ned, så de bliver lettere at spille på f.eks. klaver og guitar. Brug materialet i undervisningen, eller spil sangene derhjemme, hvor bogen er oplagt at have stående på klaveret eller foran guitaren. Sangene kan spilles af både børn, forældre eller bedsteforældre, der interesserer sig for børnebørnenes musik i tiden.

 • af Thomas Skov, Martin Sommer & Emilie Bruhn
  123,95 kr.

  Bogen her er fyldt af sangene fra godnatbøgerne Snip Snap Snork – og ambitionen har været at lave nogle rolige, sjove og gode sange til børn ... og voksne.Men hvis en sang ikke bliver sunget – og en melodi ikke bliver spillet, så er det jo bare sorte prikker på et stykke papir. Derfor er vi meget glade for, at du sidder med sangbogen i hånden – for vi håber sådan, at du vil spille og synge sangene – alene eller sammen med andre.De 20 sange foregår i Sovgodtersgade, en fiktiv gade, hvor der bor en hulens masse forskellige børn og voksne, side om side i hyggelige rækkehuse. De nyder alle hinandens selskab, og der hviler en særlig ro og tryghed over Sovgodtersgade – og det er den stemning, vi håber, der går igen i sangene.10 af sangene bringes i enkle korarrangementer.Godnat og syng godt.

 • af Ida Christine Jacobsen & Mathias Madsen Munch
  186,95 kr.

  Historien om trolden Mogens, der bare ønsker sig at få mos på maven. Introduktion til ny orkestermusik gennem fortælling og 9 nye sange. Trolden Mogens har ét ønske: At få mos på maven, så han kan blive ligesom de andre trolde i skoven og være med i de årlige Mosterskaber. Heldigvis møder Mogens pigen Alva, der kan hjælpe ham med at blive mosbefængt. Men noget går galt, for en nat er mosset pludselig væk … Hvem har taget mosset? Og hvad skal troldene nu gøre? Fortællingen om trolden Mogens inviterer børn indenfor i ny orkestermusik. Her får børnene på legende vis skærpet deres lyttelapper og forståelse for symfoniorkesteret og dets mange instrumenter. På bogens digitale ressourceside kan hele fortællingen høres til eventyrlig musik sammen med 9 nye iørefaldende sange. Sangene findes med og uden vokal, så det er let at synge med.

 • - Om at akkompagnere til fællessang på klaver
  af Simon Nielsen
  236,95 kr.

  Akkompagnatøren kan med få virkemidler få fællessangen til at løfte sig! Bogen giver forslag til, hvad pianisten kan gøre, for at fællessangen fungerer godt. Hvor langt skal forspillet være? Hvad gør man mellem versene? Er det nødvendigt at spille melodi? Hvorfor bliver man nervøs? Disse og mange andre emner bliver belyst i en bog, der er meget praktisk funderet. Alle eksemplerne er i 4 forskellige niveauer, der spænder fra den let-øvede til eksperten. Tilmed findes alle eksempler på bogens digitale ressourceside, hvor man kan se eksemplerne blive spillet. Bogen er til dig, der ønsker enten at starte på at spille til fællessang eller blot videreudvikle dit spil.

 • - Sangene med melodi og akkorder
   
  99,95 kr.

  Alle 8 sange fra børnenes MGP 2022 på DR samt fællessangen. Sangene er gengivet med tekst, melodi og becifring. De fleste sange er i original toneart, mens enkelte sange er sat lidt op eller ned, så de bliver lettere at spille på f.eks. klaver og guitar. Brug materialet i undervisningen, eller spil sangene derhjemme, hvor bogen er oplagt at have stående på klaveret eller foran guitaren. Sangene kan spilles af både børn, forældre eller bedsteforældre, der interesserer sig for børnebørnenes musik i tiden.

 • - I Dovregubbens Hal
  af Riivo Sarapik & Susanne P. Lorenzen
  203,95 kr.

  Tegneserie om musikteori for børn. Sammen med uglen Ozzy og en masse andre dyr som fx Alligator og Hr. Bæver føres børn ind i musikkens verden. Anden bog i serien Ozzy er Ny i Musikken. På en humoristisk og banebrydende måde introduceres den unge læser for klaviatur, rytme og noder. Hvad hedder de sorte toner på klaveret? Hvad er en ottendedelsnode? Læringen drives af tegneseriens fortælling og farverige illustrationer. Bagerst i bogen findes 21 sider med enkle musikopgaver, som børnene selv kan arbejde med. Bogen giver adgang til en digital ressourceside med endnu flere printvenlige træningsopgaver i basale musikfaglige regler, tegn og symboler.

 • - 8 sange og danse
  af Janne Aagaard
  203,95 kr.

  Otte sange og danse om Villy, der aldrig tør prøve noget nyt. En billedbog for børnene med noder og noter til de voksne. Heldigvis møder Villy regnbuen, som overbeviser ham om, at det er fedt at fantasere og improvisere. Den gennemillustrerede tilgang gør det oplagt at samtale med børnene om sangenes indhold. Til dansene er der idéer til forskellige enkle kostumer og rekvisitter, som let kan anskaffes – kulørte vifter, vanter, sko osv. Historien kædes sammen af små rim. Oplagt som mini-musical for indskolingen – let at gå til. På bogens digitale ressourceside er der videoer med alle dansene samt instrumentale syng-med-versioner af sangene både med og uden kor. På ressourcesiden kan man også vælge at få hele bogens tekst sunget og rappet.

 • - En sangbog og en billedbog
  af Ingrid Oberborbeck - Lisbet Stevens
  98,95 - 215,95 kr.

  Sang- og billedbog om årets gang. 79 sange med forslag til leg med bevægelser og fagter til brug i børnehave, indskoling samt derhjemme med de voksne. De flot illustrerede sange giver børnene mulighed for at ’læse’ sangene og kan styrke samtalen mellem børn og voksne. Der indgår både kendte og nye samt enkle, lette og lidt sværere sange. De ældre sange danner bro mellem generationerne, mens andre udtrykker fornyelse, inspiration og realisme. Til sangbogen hører en digital ressourceside, hvor alle sangene frit kan høres med og uden vokal. Lær sangene og syng med.

 • - Sangene med melodi og akkorder
   
  99,95 kr.

  Alle 8 sange fra børnenes MGP 2020 på DR samt fællessangen 'Du ved hvad der skal ske' med MGP Allstars 2020. Alle sangene er gengivet med tekst, melodi og becifring. Fem sange er i original toneart, mens fire sange er sat en halv tone op eller ned, så de bliver lettere at spille på f.eks. klaver og guitar. Brug materialet i undervisningen, eller spil sangene derhjemme, hvor bogen er oplagt at have stående på klaveret eller foran guitaren. Sangene kan spilles af både børn, forældre eller bedsteforældre, der interesserer sig for børnebørnenes musik i tiden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.