Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger udgivet af detegn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - gå på opdagelse i byen – historie · arkitektur · kunst · kultur
  af Elsebeth Egholm, Michael B. Hansen, Svend Åge Madsen, mfl.
  152,95 kr.

  Ny fortællende malebog Brug skattekortet i bogen og find de spændende steder fra byens historie, arkitektur, kunst og kultur. Læs inspirerende beskrivelser af kendte aarhusianere og kunstnere – oplev skattene i byen og fordyb dig i dem i din farvelægning af tegningerne.Opnå en ekstra dimension af mindfulness.

 • af H.C. Andersen, Johs. Nørregaard Frandsen & Clara Wedersøe Strunge
  122,95 kr.

  Eventyrlig malebogI denne malebog er nogle af de allermest kendte og elskede eventyr af H.C. Andersen i kort og letlæst udgave kombineret med smukke illustrationer til fortællingerne, lige til at farvelægge.

 • af Søren Kierkegaard, Einar Meyer Petersen & Birgitte Stær
  186,95 kr.

 • af H.C. Andersen, Johs. Nørregaard Frandsen & Clara Wedersøe Strunge
  122,95 kr.

  Adventurous colouring book In this colouring book you get some of the most famous and beloved fairy tales by Hans Christian Andersen in a short and easy to read version combined with beautiful illustrations. The book gives you an enjoyable and mindful activity for adults and children of all ages.

 • af Jeppe Aakjær - Johs. Nørregaard Frandsen
  152,95 kr.

  Bogen er en kunstneriskfabuleren over det folkekære digt af Jeppe Aakjær – 27 tegninger med enunderspillet dramatik med udgangspunkt i tekstsekvenser fra digtet. Digtet kanman nærmest betegne som en sokkelsten i dansk lyrik og som en voldsommanifestation af arbejdets hårde vilkår.Denne kunstbog er skabt i et samarbejde mellem Arnt Uhre, Jørgen Strunge og Johs.Nørregaard Frandsen.

 • - Kierkegaard i tegning
  af Ole Bjørn Petersen, Jørgen Strunge & Arnt Uhre
  152,95 kr.

  Kierkegaards liv i bogform – hans kamp, hans trængsler, hans kærlighed og sorger – i en kunstnerisk fortolkning, en serie af tegninger, der siger mere end mange ord og som åbner for en ny forståelse af Kierkegaard. Med afsæt i Kierkegaards liv og skrifter er tegninger og tekst blevet til i samarbejde mellem Arnt Uhre, Jørgen Strunge og Ole Bjørn Petersen. Søren Kierkegaards tekster står for sig selv, bastante, krævende og udfordrende for læseren. Søren Kierkegaard er et kæmpe måltid og et sådan kan gerne nedsvælges med cognac og petit fours. Arnt Uhres stregtegningerne får en ekstra dimension i samspillet med illustratoren Jørgen Strunges farvelægninger. De to tegnere klæder hinanden på til bal. Ole Bjørn Petersen giver en velskreven og yderst indsigtsfuld introduktion til Kierkegaard.

 • af Fichte
  123,95 kr.

  Tankefrihed forudsætter ytringsfrihed – som atter forudsætter mediefrihed!Kampskriftet giver indblik i revolutionstidens tyske kilder til både forskningsfrihed og almen åndsfrihed i det dengang ret tyskprægede Danmark-Norge – og Norden som helhed.Filosoffen Fichtes Tankefrihedens tilbagekrævelse (1793) med indledning af den danske revolutionære Malthe Conrad Bruun (1795) oversat med noter, farveillustreret overblik og efterskrift af filosof & historiker Asger Ousager.

 • - Digte
  af Efraim Espino
  110,95 kr.

  Digtsamlingaf den latinamerikanske maler og digter Efraim Espino

 • - Jacob Abraham Camille Pissarro
  af Efraim Espino
  68,95 kr.

  Et lille vægtigt skrift, der markerer danskeren Pissarros vigtige og oversete rolle i kunsthistorien.

 • - Claire's godnathistorier
  af Jens Leth Pedersen
  102,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.