Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Dreamlitt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jesper Rais & Dennis Rafn
  145,95 - 206,95 kr.

  Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.

 • - En let og lækker madplan
  af Casper Sobczyk
  145,95 - 203,95 kr.

  God madlavning behøver ikke være svært, uanset om man er begynder eller mesterkok.Hverdagen kan let blive uoverskuelig, når man står for både planlægning af indkøb, forberedelse af råvarer og så selvfølgelig den egentlige madlavning. Og al den tid trækkes fra de i forvejen korte stunder, du har tilovers med familien og vennerne. Men sådan behøver det ikke at være.Det er netop derfor, Casper Sobczyk har lavet denne bog. Til trods for mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen og arbejdet som folkekendt kok fra TV 2 har Casper aldrig mistet blikket for hverdagen og hjemmekøkkenet. Nu kæmper han for, at vi alle kan få del i den høje kvalitet og standard, uden at lade den travle hverdag tage pusten fra os.I Vintermad finder du ikke kun lækre og overskuelige opskrifter (én til hver dag i måneden), men også færdige indkøbslister for hver uge, gode råd til madlavningen og masser af tips og tricks fra det professionelle køkken, samt et væld af ekstra opskrifter, inklusive Caspers legendariske ”smørbøf”.Vintermads forudfattede månedsplan gør det nemt og hurtigt at danne overblik i hverdagen med lækker vinterkost til hele ugen, så du og familien får mere tid til nærvær, køkkensjov og glade madstunder.Når Casper Sobczyk kokkererer, er kvalitet, friske råvarer, god smag og den lækre præsentation altid i højsædet. Men vigtigere end noget andet er det fællesskab, vi oplever i køkkenet og rundt om spisebordet – forud for alt andet går nemlig, at det skal være sjovt at lave mad – for ligesom god mad fortjener det gode selskab, er det det gode selskab, der skaber maden.Med Vintermad – en let og lækker madplan har det aldrig været nemmere.

 • af Jack Cramer
  215,95 - 387,95 kr.

  Historien om Ruths Hotel startede for mere end 100 år siden og er på mange måder en fortælling om Skagen selv. I dag byder det idylliske badehotel traditionen tro sine gæster velkommen i vindblæste Gammel Skagen, blandt karakteristisk smukke, gule huse badet i det navnkundige Skagenslys.Under ledelse af køkkenchef Jack Cramer, der i 2022 blev nomineret til Årets kokkeprofil ved Den Danske Spiseguide, i samarbejde med sin lidenskabelige køkkenstab, er hotellet i dag kendt for de velrenommerede og nyskabende smagseventyr, som hver dag finder vej til gæsternes borde på Ruths Brasserie og Okê. Bag de hjertevarme serveringer bærer Jack en kompromisløs vision for badehotellets gastronomi, og her udvælges kun de bedste smage og råvarer, hvad end de bringes hjem fra fjerne egne eller lokale landmænd – en vision, Jack har opbygget gennem lange rejser verden rundt, og som i dag varetages i fællesskab med nøje udvalgte samarbejdspartnere.Et ophold på Ruths Hotel er mere end blot en ferie, og for mange er stedet så kærkomment, at når først man har slået sine folder i Dagmars gamle stuer, bliver det uundgåeligt ikke at lægge anker hver sommer.Dette er historien om Ruths Hotel – en historie lige dele om dette særlige sted og de mennesker, der udgør dets sjæl, og en historie fortalt gennem smage, dufte og uforfalsket kulinarisk kærlighed.Velkommen til Ruths Hotel.

 • - En sag for afdeling H.U.S.
  af Vagn Grønkilde
  89,95 kr.

  Afdeling Q er faktisk bygget på Afdeling H.U.S.Den vanvittige danske politiafdeling, der arbejder med helt umulige sager er nu igen på stikkerne. Først løste de sagen om Den Sadistiske Gourmet og nu er det sagen om Askepot fra P, som er præcis samme sag som Flaskepost fra P. Eller er det?Mystikken er stor, når Afdeling H.U.S og de kendte karakterer igen prøver at løse politiopgaver på alternativ manér.

 • af Jesper Rais
  166,95 kr.

  Jesper Rais er ivrig bruger af naturen både som fotograf og som friluftentusiast. På sine ture er han optaget af at tage smukke billeder og nyde samværet med sin familie og sine venner, gerne samlet omkring et måltid.Det er ikke altid, at vejret eller tiden er til at lave mad over bål, hvorfor Jesper har taget initiativ til denne kogebog, der præsenterer 30 opskrifter, som alle kan laves på et stormkøkken.Det giver frihed til at pakke let på den længere tur ud i vildmarken, men også muligheden for blot en eftermiddag at tage familien med ud i naturen og spise for at samles om måltidet på en anden måde end i hjemmet.Ud over bogens mange opskrifter er der også forslag til apps, der kan være givende at have på sin telefon, samt en oversigt over de væsentligste regler for færdsel i naturen.God appetit.

 • - Perlemønstre til store og små
  af Anja Takacs
  145,95 kr.

  Perlebog med dyremotiver til både store og små. Er du vild med at lave perler, så er denne bog med søde dyreunger lige noget for dig. Bogen indeholder 25 mønstre, der alle kan bruges i hjemmets indretning og på børnenes værelse. Saml familien og giv jer i kast med denne skønne hobby og mød de mange søde perlevenner!Bogen er lavet af Anja Takacs, der er Danmarks mest fulgte perleven på Instagram og Facebook.

 • - Skaberens Våben 3
  af Marie-Louise Rønning
  145,95 - 239,94 kr.

  Noget så ubetydeligt som dødenvil aldrig kunne skille os ad.Efter et skæbnesvangert opgør må Victoria Engelbrandt sande, at det værste bedrag er det, der sker i egne rækker. Samtidig er de alliancer, som Matthew satte ud for at genoplive, ikke længere gældende. Drevet af ønsket om retfærdighed rejser hun og Matthew afsted for at forhindre Rådets nedslagtning af Folket og de forsvarsløse Tusmørkebørn i Sverige. En rejse, der fører dem tættere på Skaberens Våben og det uundgåelige opgør med Den Sorte Heks – et opgør, der ikke kun handler om, hvem der vinder eller taber, men om hvem der overlever.

 • af Andy Weir
  145,95 - 247,95 kr.

  EN ENLIG ASTRONAUT. EN UMULIG MISSION.EN VEJ, HAN ALDRIG HAVDE FORESTILLET SIG.Ryland Grace er den eneste overlevende på en desperat, sidste-chance-mission – og hvis han fejler, vil menneskeheden på Jorden selv gå til grunde. Bortset fra at han ikke er klar over det lige nu. Han kan ikke engang huske, hvad han hedder, og endnu mindre hvad hans opgave går ud på, eller hvordan han skal udføre den. Det eneste, han ved, er, at han har sovet i meget, meget lang tid. Og at han netop er blevet vækket, blot for at opdage, at han befinder sig millioner af mil hjemmefra, uden andet end to lig som selskab. Hans besætningsvenner er døde, hans hukommelse vender tåget tilbage, og Ryland indser, at han nu står overfor en umulig opgave. Mens han drøner gennem det tomme rum på sit lille skib, er det op til ham at lægge et umuligt videnskabeligt puslespil – og overvinde truslen om udryddelse af vores art. Og mens uret tikker, og de nærmeste mennesker er lysår væk, er han nødt til at gøre det alene. Eller er han?Project Hail Mary, et uimodståeligt interstellart eventyr, som kun Andy Weir kan finde på, er en fortælling om opdagelse, spekulation og overlevelse, der er en rival til The Martian – samtidig med at den tager os med til steder, vi aldrig havde drømt om.

 • af Iben Schrader
  215,95 - 289,95 kr.

  Kernelæder – New Look indeholder mere end 20 opskrifter på læderprodukter, der passer perfekt ind i hjemmet eller som gave til ham, hende eller dig selv. Samtidig viser bogen en mere feminin side af håndværket.New Look indeholder også en udførlig introduktion til håndværkets metoder og redskaber samt detaljerede mønstre og vejledninger, så alle kan være med.Iben Schrader er uddannet indenfor modedesign samt stifter og ejer af Made in Denmark Workshops i Randers, hvor hun underviser i at arbejde med kernelæder.Kernelæder – New Look er anden bog i Iben Schraders bogserie om kunst og håndværk i kernelæder.

 • af Liselotte Kira Gregers Andersen
  198,95 - 203,95 kr.

  Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden.Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet.Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler, og i denne bog får du indblik i hendes verden, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal ender på tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter … scenen er din.Go bananas!

 • af Redigeret af George R. R. Martin
  145,95 - 278,95 kr.

  I kølvandet på 2. verdenskrig rammes Jorden af en virus fra rummet. En håndfuld af de overlevende udvikler ekstraordinære kræfter. Nogle bruger deres kræfter i menneskehedens tjeneste. Andre i ondskabens. Wild Cards er deres historie.Vi følger disse helte og skurke gennem de turbulente 1980’ere, både så lig og ulig vores egen tid. Nu, efter at have rejst århundreder gennem rummet, er et udenjordisk væsen kaldet Sværmen på vej mod Jorden. Samtidig planlægger en sammenslutning af esser at tage kontrollen over den menneskelige verden. De to parter er på kollisionskurs … og udfaldet kan være katastrofalt.Dette er bind 2 i serien Wild Cards.

 • af Nicolaj Møller
  318,95 - 330,95 kr.

  Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i verdensklasse, hvor eksklusive råvarer og unikke sanseindtryk er i højsædet.'Nicolaj Møller – Mit køkken' er den unge køkkenchefs første kogebog, hvor han deler sine mest indtagende kreationer, der til stadighed vækker begejstring blandt kritikere og i kokkefagets rækker.Bogen byder på mere end 30 smukt fotograferede luksusretter med forslag til anretning og er tilegnet både den erfarne kok og den kulinariske lystlæser, der nyder at få indblik i den moderne gastronomis hemmeligheder.

 • af Redigeret af George R. R. Martin
  145,95 - 278,95 kr.

  Den 15. september 1946 blev wild card-virussen sluppet fri og spredte sig som en bølge af mutationer over hele verden. Esser fik ekstraordinære kræfter, mens jokere blev forbandet med bizarre misdannelser. Nu er den 15. september Wild Card-dag. For hvert år der går, bliver festlighederne større og vildere – og 1986, 40 år efter virussen blev sluppet fri, tyder på at blive den største Wild Card-dag nogensinde.Men det er ikke alle i New York City, der fejrer dagen: Astronomen, et forskruet og magtfuld geni, og et es, har lagt sine egne planer for denne Wild Card-dag – han vil tage hævn over alle, der har trodset ham …Dette er bind 3 i serien Wild Cards.

 • - Anekdoter om Roskilde Festival, stjerner og mad - Fortalt til Lennart Kiil
  af Lennart Kiil & Knud Erik Damgaard
  145,95 kr.

  Superligaen af den internationale og danske rockbranche, tællende navne som Bob Dylan, Neil Young, The Who, Lou Reed, Black Sabbath, Metallica og D-A-D, har i 15 år nydt godt af Knud Damgaards kogekunst ved grillen bag Orange Scene under Roskilde Festival.Udover livet som frivillig i festivalkøkkenet fortæller Knud Damgaard ligeledes om et liv som musiker og rejsende repræsentant for det legendariske guitarfirma Fender, hvor han mødte markante personligheder som Roger Waters, Jack Bruce og The Who-bassisten John Entwistle.Kok´n´roll er fyldt med muntre, spektakulære og til tider nærmest besynderlige anekdoter ommegastjerner, musik og mad.

 • af Per Holbo
  145,95 kr.

  Udgårds Porte fortsætter, hvor Skrymers Handske slap:Tjalfe og Røskva vågner forvirrede op på Alfheim.Balder er forsvundet efter en test af det nye Aseskib, Mjølner.Under eftersøgningen bliver de kontaktet af jætten Trym, der forlanger at blive gift med Freja på sin hjemplanet Muspelheim ved Udgårds Porte.Hvordan kan de befri Balder, skaffe Mjølner tilbage og samtidig sikre, at Freja ikke ender som jættekone?Og hvorfor er Trym så besat af Freja?

 • af Eva Egeskjold
  145,95 - 247,95 kr.

  Han slap hende og greb ind ved sit bælte. God og sund appetit, skrev han på stentavlen. Hun skal nok vokse sig stor og stærk. Kvinden smilede, og der var stille lidt, mens barnet diede. „Hvad er der i din ransel, Jack?“ Han så på hende og sukkede. Så rystede han på hovedet. Sandheden var, at han ikke vidste det. Han vidste blot, at det, den rummede, var noget, der var hans, og hans alene. At det var noget, han ville gøre alt for at beskytte. Om så det var med sit liv.’… endnu et spændende bind i serien, som lægger godt op til det sidste bind i trilogien… en rigtig fin efterfølger …’- DBC, lektørudtalelse‘Suveræn dansk fantasy på internationaltniveau’- MarkmedviljeVaals hær-trilogien er en efterfølger til Næslandet, men kan læses uden forudgående kendskab til denne.

 • - 34 julemønstre
  af Betina Houlind Kruse
  145,95 - 206,95 kr.

  Det er vinter, og udenfor er det mørkt og koldt. Men heldigvis varmer julen med sine mange lys, fine pynt og hyggelige stunder med julebagning, juleklip og ikke mindst juleperlerier. Bogen indeholder 34 julemønstre, som er perfekte til at pynte hjemmet op, give i gave eller dekorere julegaver og -kort med. Så tænd stearinlysene, skru op for julemusikken, og perl derudad sammen med familie og venner i julens tegn.Juleperler er Betina Houlind Kruses tredje perlebog.

 • af Søren Staal Balslev
  145,95 - 166,95 kr.

  Frederik har det hele: en smuk kone, en sund og selvfed teenager, succesfulde rødvinsvenner, en fremtidssikret tilværelse som IT-sikkerhedskonsulent og et middelklasseslot midt i Jægerspris … og han hader det.Til trods for bevidstheden om en alarmerende global fremtid fortsætter danskerne uanfægtet livet, som det altid har været, bedøvet af småborgerlige problemstillinger, åndelig dovenskab og meningsløse pensionsdiskussioner. Men hvad kan en enkelt mand gøre for at vække livsgnisten i en hel nation?Frederik har en idé, og bevæbnet med sin viden om IT-infrastrukturen og et drabeligt gåpåmod påbegynder han det store arbejde – koste, hvad det vil.

 • af Mads Schack-Lindhardt
  145,95 - 247,95 kr.

  Netop som Sebastian har accepteret tabet af Thiyaranah, er et spinkelt håb dukket op. En spæd flamme i mørket, der kan rive hende ud af dødens kløer.Men det kræver en rejse tilbage til den verden, hvor Tir-Nâzral blev skabt. For kun den voldsomme og kaotiske magi, som det mægtige træ blev født i, kan bringe en elver tilbage fra de døde.Den farefulde rejse fører ham ikke kun til en verden på randen af udslettelse, men også til et møde med de to familier, hvis magiske fejde gennem århundreder i sidste ende nær førte til deres egen undergang. Illiéndirs Flamme er femte bind af den episke fantasyserie Stjernekrønikerne.

 • af Mikala Rosenkilde
  145,95 - 239,94 kr.

  Morten Lange er kryptozoolog med drømmen om at finde verdens sidste flyveøgler. Han rejser derfor ud for at lede efter kongamatoerne, øglefugle, der siges at hærge et afsidesliggende område af Afrika.Samme sted har dyreværnsorganisationen Lion & Lamb et shelter for aflivningstruede, eksotiske kæledyr som løver, næsehorn og giraffer. Dyr, der enten er blevet tilovers eller er blevet for store og farlige at omgås for deres tidligere ejere. Nu rehabiliteres de til et nyt liv som frie dyr. 27-årige Anna Wahlin fra Nørrebro skal være frivillig dyrepasser i tre måneder på shelteret, og hun glæder sig til en oplevelse for livet.Men intet er, hvad det udgiver sig for i den afrikanske ødemark, og det viser sig snart, at Lion & Lamb har helt andre og skjulte agendaer end at rehabilitere eksotiske kæledyr. Både dyreværnsorganisationen og den afrikanske savanne og jungle skjuler mere, end de åbenbarer, og snart truer farerne, både de menneskeskabte og de naturlige, Anna og Morten fra alle sider. Før de får set sig om, er jagten gået ind på dem begge.

 • af Martin Petersen
  89,95 kr.

  In 1945 flüchteten mehr als zwei Millionen Menschen aus dem osten Deutschlands. Manche von ihnen kamen nach Dänemark. Viele von denen waren Kinder. „Mit dem Feuer im Rücken“ erzählt über eines von denen. Klaus und seine Familie sind auf der Flucht von dem Krieg. Sie möchten von einem zerstörten Deutschland, wo russische Truppen schon vor der Tür stehen, weg. Deshalb suchen sie nach norden um via den Ostsee weg vom Krieg zu kommen.Nicht alle Deutschen waren Nationalsozialisten (Nazis) und nicht alle waren Soldaten, die zu kämpfen bereit waren. Deutsch sein war auch Kind zu sein und versuchen in einer Welt von Sinnlosigkeit und voller Grausamkeit und Hass, zu überleben. Ein Hass der Leute auf der Flucht schickt. Klaus endet hinter der Sahnefront, in ein Dänemark, wo auch nicht alles zuckersüß ist, und wo deutscher Kriegsflüchtling zu sein tatsächlich kein Tanz auf Rosen ist.Als der Roman in Dänemark erschien waren viele Dänen nicht im Klaren wie die Rolle Dänemarks in den letzten Tagen des Krieges war und wie deutsche Flüchtlinge nach dem Krieg behandelt wurden. Der Schriftsteller Martin Petersen war einer der ersten Dänen, der das Thema beschrieb. Darüber kann im „Med Ilden i Ryggen“ (auf Deutsch Mit Feuer im Rücken) gelesen werden.

 • af Sune B. Godsk
  145,95 kr.

  Skab fantasifulde perleformer og få idéer til brug af perleplader i nye og sjove sammenhænge. Hvad med en frisbee af perler, som kan tåle et fald fra 5. sal? Eller en mobilholdertil telefonen?Dyk ned i en helt ny dimension af perler med perlekunstneren Sune B. Godsk, der gennem et årti har udviklet et væld af 3D-perleteknikker, som gør det muligt at bruge perleplader på helt nye måder. Med mere end 30 unikke mønstre bliver du trygt guidet igennem de forskellige teknikker, hvor perlepladerne bliver klikket, flettet og bøjet på kryds og tværs.Mønstrene har varierende sværhedsgrader, og den grundigt beskrevne teknik er en god begyndelse til at designe dine helt egne kreationer og former.

 • af Finn Wiedemann
  203,95 kr.

  Det kom bag på mig, at jeg tog afsted. Man kan vel sige, at jeg snød mig selv. Imens den ene halvdel af mig var uopmærksom, bestilte den anden halvdel rejsen. Nu sad jeg så her i lufthavnen med en hvid porcelænskop fyldt med dampende filterkaffe og kiggede på de mennesker, som jeg formodede skulle være mine rejsefæller den kommende uge.Torben Juhl, pensioneret efterforsker, privatdetektiv og inkarneret pladesamler, har været enkemand i et år, da hans datter får ham overtalt til at tage på en guidet ferie til Toscana. På rejsen oplever han et intenst møde med kunstneren Beatrice og mærker blodet rulle i sine årer for første gang siden tabet af sin kone.Efter nogle dage forsvinder Beatrice. Torben hvirvles ind i en række mystiske begivenheder og må støve sin gamle efterforskningsteknik af, da han opdager, at sagen trækker spor fra Toscana til hjembyen Odense.Er Beatrices forsvinden en tilfældighed, eller er der et større komplot i gang?Blodbøg er første bind i serien om den pensionerede efterforsker Torben Juhl.

 • - Eventyr i selvhærdende ler
  af Linette Harpsøe
  145,95 kr.

  Eventyrlige væsner og fortællinger i selvhærdende ler Det behøver ikke være kedeligt at være kreativ. Lerlandet kombinerer sjove fortællinger med trin-for-trin guides til udformning af mystiske og finurlige væsner. Slip fantasien løs, og lad dig inspirere undervejs. Byg dit eget univers med dine egne fortællinger, og lad ikke bogens indhold begrænse – alt er muligt i et eventyrligt land. Byg dit eget kongedømme med den onde Kong Skoskuffe, eller sammensæt dit eget paradis sammen med Fie Fehår.Lerlandet indeholder 15 unikke guides og historier – så det er bare om at komme i gang. Børn og voksne udfordres motorisk, imens bogen bidrager til øget familietid med mange timers underholdning. Selvhærdende ler henvender sig specielt til børn. Det er let og smidigt, smitter ikke af på hverken tøj eller hænder, og det kræver ikke bagning for at hærde. Lad det blot lufttørre i 2-24 timer.

 • - Smukkere hud, mere energi og en fordøjelse i topform
  af Tina Lykkegaard
  145,95 kr.

  Skønhed starter indefra. I denne bog får du opskrifter, der bidrager til en skønnere hud, og lærer, hvad der er godt og skidt for fordøjelsen, og hvordan den påvirker din hud. Samtidig giver Tina Lykkegaard en introduktion til de bedste fødevarer og mest nødvendige kosttilskud. Bogens råd og vejledninger er ikke et quickfix, men et redskab,du kan bruge for at komme eksempelvis bumser, rynker, sensitiv og tør hud til livs.Tina Lykkegaard er holistisk hudterapeut og arbejder til daglig med kostvejledning. Hun er oprindeligt uddannet materialist i Matas og har siden udvidet sit kendskab til kroppens mange processer gennem kurser og ekstra uddannelser.

 • af Jannie Aaen
  145,95 kr.

  Det vilde vestens cowboys, havets pirater, middelalderens troldmænd i Europa og Østens ninjaer er bogens fire temaer.Hvert tema har sin egen historie, som kan give inspiration til leg med diverse figurer.Bogens hæklede figurer henvender sig primært til drenge, men ændrer du lidt på farverne, kan de bestemt også bruges til piger.Hæklebogen er tænkt til de øvede eller de begyndere, der gerne vil kaste sig ud i en lidt større udfordring.

 • - Skovhuggerens saga - bind 2
  af Birthe Skov Midtiby & Thorkild Skov
  239,94 kr.

  “Lue har fundet sin plads og slået åren ud. Han prøver at orientere sig i halvmørket, men han kan kun se mørke skygger inde mod kysten.Og nu kan han mærke strømmen … Det kan de alle. De driver sidelæns – sidelæns ind mod brændingen! Den brusende lyd kommer nærmere, og de kan se lyse skumsprøjt, hvor havet slår mod klipperne.De ikke længere driver, de bliver trukket ind mod brændingen – og det går stærkt! Ran har dem i sit net!Årerne rammer vandet, og Bølgekløver begynder at vende stævnen, men bliver stadig suget ind mod klipperne.Årerne pisker i vandet. De har ingen rytme. Lues åre rammer Thyges, og de mister begge deres tag. Lyden af træ, der rammer træ, og urytmisk plasken får panikken til at brede sig som en hedebrand. Ran har dem i sit net. Det er kun et spørgsmål om tid, før Bølgekløver bliver splintret mod klipperne …”

 • af Bodin Madsen
  145,95 kr.

  En mumie vågner til live på British Museum midt i London. Det er kaosguden Seth, der er kommet retur for at skabe rædsel omkring sig. Med sig har han to uheldige ”livvagter” – Hoth og Toth. De havde aldrig forudset, at de skulle være livvagter, og de er ikke specielt gode til at være det.Under London høres mystiske lyde, og en sur gas kommer op fra undergrunden. Noget stort bevæger sig rundt dernede …Bygning for bygning begynder byen at falde fra hinanden. Kaos er på vej.Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre har kun et par dage til at stoppe Seth, før hele London ligger i ruiner.Bog nummer 3 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil.

 • af Stephan Garmark
  239,94 kr.

  Han følte sig usikker på, om motivet forrådte ham. Var det et af malerierne? Blikket søgte nedad mod det firkantede stykke celluloid i hånden. Det vendte sig i ham, og han udstødte et kort grynt, da den rædselsfulde virkelighed gik op for ham, og han smed fotoet fra sig, som om det var dækket af gift. Underlæben bævrede ukontrollabelt. Dødningehovedet vurderede hastigt afstanden til døren. Chris satte sig opgivende på gulvet og smed teleskopstaven fra sig. Tårerne føltes som en syndflod, der skyllede øjnene væk. Han tørrede dem, overvældet, i ærmet, før han så op igen. Spøgelset var, som spøgelser har for vane, væk. Nu var han efterladt alene med liget, Syndefaldet, billedet af den parterede pige og de blafrende stearinlys.ET SPØGELSE HJEMSØGER Århus og spreder frygt blandt byens kriminelle miljøer. Uden noget mønster og uden at efterlade spor af sine forbrydelser slår det forbrydere ihjel, så det ligner naturlige dødsfald. Af samme grund står politiet på bar bund. Da nogle af dødsfaldene sker blandt rockerklubben Eagels Renegades’ medlemmer, kontakter gruppens præsident Chris Rantzau Cortes og beder ham undersøge sagen. Præsidenten er på ingen måde overbevist om, at dødsfaldene er naturlige, og han ønsker hurtigst muligt at finde og få udleveret en syndebuk. Samtidig hyres Chris til at stå for sikkerheden ved en kunstudstilling, der arrangeres af den excentriske millionær og godsejer Horst Arthur. En simpel opgave, der hurtigt kompliceres af gårdens sikkerhedschef Vera Bielke og sikkerhedskonsulenten Jannick Storm, der begge har deres egne dagsordner, både hvad angår udstillingen og Chris Rantzau Cortes selv.

 • af Peter V. Brett
  145,95 kr.

  Ørkenspyddet – del 2Mørket sænker sig over menneskehedenNatten regeres af hungrende dæmoner, der næres af den svindende befolkning, som er tvunget til at skjule sig bag halvglemte beskyttelsesruner. Legenderne fortæller om en Forløser: en general, der engang forenede alle folkeslag til én kraft, som besejrede dæmonerne. Men er Forløserens genkomst blot endnu en myte?Måske ikke.Ahmann Jardir rider ud af ørkenen. Han har trænet ørkenstammerne til en dæmondræbende hær og har udråbt sig selv Shar’Dama Ka, Forløseren. Han bærer mytiske våben, et spyd og en krone, som retfærdiggør hans krav på titlen. Men nordboerne har udråbt deres egen Forløser: den tatoverede mand, en mørk, hemmelighedsfuld skikkelse. Engang var Shar’Dama Ka og den tatoverede mand allierede. Nu er de bitre fjender.Gamle alliancer sættes på prøve, og nye opstår. Alt imens dukker en ny race dæmoner op – mere intelligente og mere dødbringende end nogensinde før.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.