Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Edition Wilhelm Hansen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Vagn Nørgaard, Jens Povlsen & Jakob Faurholt
  347,95 kr.

  SANGBOGEN GREATEST indeholder de 250 bedste sange fra SANGBOGEN 1-4 inden for emnerne DANSK POP·ROCK·BEAT DANSKE EVERGREENS UDENLANDSK POP·ROCK·BEAT UDENLANDSKE EVERGREENSBecifret melodilinje med underlagt tekst

 • - 72 sange
  af Anne Linnet
  269,95 kr.

  72 sange fra hele karrieren. Becifret melodilinie med underlagt tekst.Indhold:AGENDAAKVARIUMALDRIG FORSVINDERALT I MIGATTER EN DAGBARNDOMMENS GADEBLI’ HVOR DIT HJERTE ERBLINKENDE LYGTERCHA CHA CHADE EVIGE TREDE RØDE DANSESKODEN JEG ELSKERDER BOR EN UNG PIGEDET ER IKKE DET DU SIGERDONNA’ SHE`S GOT EVERYTHINGDU BETYDER LIVDU DRØMMERDU ER MIN DATTEREN BY I SOLENEN ELSKERFORÅR FATALEFORÅRSDAGGADEPIGERGLOR PÅ VINDUERGO’ SØNDA’ MOR’NHAR DU GLEMTHILS DIN MORHJERTETS STEMMEHUN FLETTER SIT HÅRHVOR DU ERI DAG ER DU STARI MORGENINGEN ANDEN DRØMINTROJEG KA’ IK’ SIG’ NEJJEG TOG FEJLKA’ JEG GØRE NOGETKÆRLIGHEDENS FARERKÆRLIGHEDSSANGENLEVENDE HÆNDERLEVER NOK ENDNU EN DAGLILLE MESSIASLIVET DET BEGYNDER NUMAMA USED TO TELL ME STORIESMARQUIS DE SADEMARQUIS(E)MILD, LATTERMILD OG GAVMILDMINE ØJNE DE SKAL SEMISBRUGT OG FORLADTMÅNE, SOL OG STJERNERNATTOGNORDLYS OG REGNBUEROKPIGE TRÆD VARSOMTPÅ STENEDE VEJEROSENS NAVNSANG TIL HJERTETSKYERSMUK OG DEJLIGSOLEN OG MÅNENSOVENDE PIGESVALENSØNDAG I APRILTABT MIT HJERTETAL TIL MIGTIME OG DAG OG UGETUSIND STYKKERTUSINDVIS AF BLÅ LANTERNERVENNERVENUSYOU REALLY GOT MEYOU’RE CRAZY

 • - 120 danske revysange
  af Finn Jørgensen
  247,95 kr.

  EN RYSTEDANS MED JACOBSEN er opfølgeren til BLANDT ØLHUNDE OG MÅNESTRÅLER (2012) og indeholder 120 udvalgte revyviser fra perioden 1890 til vore dage. Tilsammen præsenterer de to bøger således 250 danske revyviser fra årene 1849-2016. Gennem revyviserne oplever vi et stykke danmarkshistorie, og da de her præsenteres kronologisk, kan de samtidig give et indtryk af periodernes skiftende udtryksformer såvel på det tekstmæssige som på det musikalske område.De enkelte viser er forsynet med melodi og becifring samt fyldige noter om skuespillere, komponister og forfattere. Endvidere er mere end 200 fotografier og illustrationer med til at sætte stemningen i vejret og gøre EN RYSTEDANS MED JACOBSEN til en ganske særlig oplevelse for såvel musik- og teaterinteresserede som folk med deres kulturelle nysgerrighed intakt.

 • af Svend Erik Petersen & Peter Sander Andersen
  36,95 kr.

  Danmarks nye Julesang i udgaver for blandet kor SATB og klaver, samt for lige stemmer SSA og klaver. Arrangeret af Phillip Faber.

 • af Mads Pagsberg, Sara Stein, Jonas Wille, mfl.
  172,95 kr.

  Sammenspilsbogen – Spil i kæder fokuserer på musikpædagogik, som tilgodeser elever og underviser: det skal være let, sjovt og udviklende.Flowundervisning, som minimerer pauser og ventetid, er stadig i centrum, og ud over Leadsheet-rolleark- og 1-2-3-rotations-sammenspilsmetoderne, som blev præsenteret i Sammenspilsbogen, bliver der i denne bog præsenteret enny metode, Sammenspil i kæder, som let og enkelt gør det muligt at aktivere store hold og klasser med et minimum af forberedelse.Bogen henvender sig til alle niveauer af sammenspil fra 0. klasse over gymnasier til universitetsniveau. Alle metoder illustreres ved hjælp af lettilgængelige videoer.

 • af Tove Ditlevsen & Michael Bojesen
  26,95 kr.

  For blandet kor (SATB) og klaverTekst: Tove Ditlevsen

 • - 9788759838532
  af Linda Vilhelmsen
  269,95 kr.

  HAR DU ØVET DIG? er et kærligt frispark til den traditionelle musikskoleundervisning med særlig fokus på håndtering af relation, kommunikation, motivation og præstation. Bogen udfordrer den traditionelle musikundervisning og er nyskabende i sin måde at betragte solo- og holdundervisning på. Den henvender sig til alle instrumentfaggrupper, kor- og orkesterledere, musikskoleledere, ældre elever og forældre, men også folkeskolens musikundervisere kan finde god inspiration til mange af musikundervisningens helt særlige udfordringer (...)

 • af Svend Erik Petersen & Peter Sander Andersen
  22,95 kr.

  Danmarks nye Julesang i udgave for henholdsvis blandet kor (SAT) og klaver samt becifret melodilinje med underlagt tekst.

 • af Tormod Vinsand
  112,95 - 227,95 kr.

  Jazzbecifring på klaver - en metodisk indføring i forståelsen og anvendelsen af jazzbecifring på klaver.Mange ikke-pianister (forstået som musikere, som ikke har klaveret som hovedinstrument) har i tidens løb med skiftende held forsøgt at overføre visebecifringens principper til jazzbecifringen. Med 'Jazzbecifring på klaver' giver Tormod Vinsand nogle retningslinjer, som kan afmystificere processen melodi + jazzbecifring. Brugeren kommer her i besiddelse af redskaber, som gør at man kan skabe en klaversats, der fyldestgørende redegør for en kompositions melodik, harmonik og rytmik. Bogen er ikke tænkt som en jazzklaverskole men som en indføring i arbejdet med jazzharmonik og melodispil på klaveret. Dette med udgangspunkt i standardjazzen - her menes jazz, som har sit harmoniske udgangspunkt i II-V-I-forbindelser. Til udgivelsen knytter sig audio tracks, der kan tilgås via nettet - indspillet af forfatteren selv.

 • af Lars Brix Nielsen
  160,95 kr.

  Foruden de 48 sange og melodier, som præsenteres i denne unikke samling, bringes – for første gang – den mest komplette biografi om den danske populærkomponist Sven Gyldmark, som få har set, men hvis sange og melodier kendes af alle danskere: Far til fire, Morten Korch, revy (fx Hvem har du kysset i din gadedør) og meget mere. Gennemillustreret i farver og med sjældne fotos af komponisten i aktion.

 • - Når musik i åben skole skal finde takten
  af Annelise Dahlbæk & Linda Vilhelmsen
  287,95 kr.

  Hvem tæller for? er en ’hands-on’-bog, der i teori og praksis tager hånd om det faktum, at åben skole-samarbejdet i musik rummer store udfordringer både fagligt, didaktisk, pædagogisk, samarbejdsmæssigt, organisatorisk og ledelsesmæssigt. Bogen giver inspiration og anvisning til undervisningsforløb, der retter sig mod ’det fælles tredje’, som netop kun kan effektueres gennem samarbejde mellem de forskellige fagprofessioner i det gensidigt, forpligtende samarbejde – folkeskole/musikskole og folkeskole/ungdomsskole. Hvem tæller for? giver inspiration til eksemplariske undervisningsforløb på klassebasis for både indskoling, mellemtrin, ældste og udskoling, hvor elevernes læring og dannelse er i centrum. Derudover er der inspiration til områder som organisering af samarbejde og forløb, facilitering af mødeprocesser, etablering af teamsamarbejde – f.eks. at lave forventingsafstemning, udøve aktiv lytning og stille åbne, refleksive spørgsmål. Og der er forslag til iværksættelse af arbejdsformer og læreprocesser, planlægning af undervisningsforløb på klassebasis, tværfaglighed, målsætning og evaluering med videre. Hvem tæller for? henvender sig til: • Folkeskolers musiklærere og skolepædagoger. • Musikskolers undervisere inden for alle områder. • Ungdomsskoler. • Konservatorier og professionshøjskoler. • Fri- og efterskoler. • Skolebestyrelser, kommunalbestyrelser, forældre og andre med interesse for åben skole i musik. Hvem tæller for? sigter mod det fælles afsæt, hvor det almenpædagogiske, det innovative og det kunstneriske spiller sammen.

 • - 419 salmemelodier i 3-stemmige satser for klaver/orgel
  af Ole Ugilt Jensen
  337,95 kr.

  419 salmemelodier, som til sammen dækker behovet i Den Danske SalmebogMelodihenvisninger til salmer uden egen melodiDybe tonearterMarkering af linieskift i salmebogenMarkering af midterstemme ved skift mellem de to systemer

 • af Erik Sommer, Michael Bojesen, Rasmus Thaarup & mfl.
  89,95 kr.

  NU HAR VI ALTSÅ JUL IGEN - 14 julesange for blandet kor a cappella. Arrangeret af Rasmus Thaarup, Henrik Metz, Michael Bojesen og Erik Sommer. INDHOLD: 1. Barn Jesus i en krybbe lå - 2. Dejlig er jorden- 3. Der er noget i luften - 4. Det kimer nu til julefest - 5. Højt fra træets grønne top - 6. Julen har bragt velsignet bud - 7. Julen har englelyd - 8. Juletræet med sin pynt - 9. Kimer, I klokker - 10. Lysguirlander - 11. Nu har vi altså jul igen - 12. Peters Jul - 13. Velkommen i Den Gamle By - 14. Vær velkommen, Herrens år.

 • af Svend Erik Petersen & Peter Sander Andersen
  29,95 kr.

  Danmarks nye Julesang af Peter Sander Andersen og Svend Erik Petersen. Arrangeret for blandet kor SATB og klaver af Phillip Faber. Udgave med kontrasterende midterdel, kendt fra DRs Store Juleshow 2015.

 • - Historien om Danmarks Radios Big Band
  af Erik Moseholm
  347,95 kr.

  Danmarks Radios Big Band er internationalt berømt og voksede fra en spæd start i 1924 som cafémusikerensemble til et big band, som siden 1992 har været et af Europas bedste og største. Forfatteren, Erik Moseholm, velkendt primus motor i den danske og internationale jazzverden, præsenterer her en velvoksen buket af danske og internationale jazzmusikere, komponister og dirigenter, som i Big Bandet afløste hinanden i en lind strøm: Thad Jones, Miles Davies, Ib Glindemann, Ray Pitts, Palle Mikkelborg, NHØB (Niels Henning Ørsted Pedersen) og mange, mange flere. Nogle af de udenlandske musikere, f.eks. Ben Webster, fandt sig så godt til rette, at de i længere perioder slog sig ned i København. Alt sammen ledsaget af succeser, dramaer, ansættelser, sparerunder - og fyringer.Danmarks Radios Big Band fejrer i oktober 2014 sit 50 års jubilæum.

 • af Michael Bojesen
  14,95 kr.

  For blandet kor (SATB) a cappella. Tekst af Ellen Heiberg.

 • af Tormod Vinsand
  112,95 kr.

  Denne bog er en opfølgning på "Jazzbecifring på klaver" (Edition Wilhelm Hansen 2011), og det vil derfor være en stor fordel for dig at være bekendt med de teknikker og begreber, som "Jazzbecifring på klaver" gør rede for.Der findes mange måder at spille jazzklaver på. I Jazzbecifring på klaver redegør jeg for nogle retningslinjer i forbindelse med udarbejdelse af akkompagnement og melodispil, men der er selvfølgelig mange andre spillemåder eller teknikker, man kan benytte sig af.Jazzbecifring på klaver 2 fokuserer på fire typiske spilleteknikker:Del 1 - ArpeggiospilDel 2 - 4-stablede akkorder i en klaversatsDel 3 - VenstrehåndsakkorderDel 4 - Overliggende 3-klange i forbindelse med akkompagnemen

 • - For de 3-6 årige
  af Bitten Hylleqvist Weile & Lene Bordorff
  197,95 kr.

  Musikalsk legestue kirkeåret rundt er en praktisk håndbog til alle, der beskæftiger sig med børn og musik i kirken.Materialet knytter sig til fire årlige familiegudstjenester - fastelavn, påske, høst og 1. søndag i advent - så hvert kvartal peger frem imod en familiegudstjeneste. Det har erfaringsmæssigt vist sig at være en rigtig god måde at strukturere året på. Derfor indeholder materialet også, efter hvert kvartal, en fyldestgørende idé til en familiegudstjeneste med en prædiken i børnehøjde.Børnene får en fortrolighed med kirkerummet - det bliver noget særligt at komme i kirke og de forbinder hver kirkegang med noget højtideligt og nærværende.Musikalsk legestue kirkeåret rundt er opstået ud fra et kreativt samarbejde mellem sognepræst Bitten Hylleqvist Weile og organist Lene Bordorff. Det har i sig selv været en inspirationskilde, at kunne skabe et musikalsk tilbud indenfor kirkens rammer. De mange lektioner er nu endt i dette samlede materiale, som vi håber, vil kunne inspirere organister, musikalske medarbejdere og præster til at påbegynde musikalske legestuer i kirker rundt om i landet.

 • - Arrangeret for tenorblokfløjte og mandskor
  af Michael Bojesen & C.E.F. Weyse
  14,95 kr.

  Arrangeret for tenorblokfløjte og mandskor (TTBB) af Michael Bojesen. Tekst af Johan Ludvig Heiberg.

 • - Arrangeret for sopranblokfløjte og blandet kor
  af Michael Bojesen
  22,95 kr.

  Arrangeret for sopranblokfløjte og blandet kor (SATB) af Michael Bojesen.

 • - For lige stemmer (SSAA)
  af Michael Bojesen
  45,95 kr.

  For kor, lige stemmer (SSAA). Korpartitur med klaversats til brug ved indstudering.

 • - Nye sange for blandet kor
  af Michael Bojesen, Ib Nørholm & Matti Borg m.fl.
  73,95 kr.

  13 Nye Højskolesange er et bud på en ny sangskat eller måske snarere et forfriskende supplement til den rigdom af sange, der allerede findes trykt i en af Danmarks måske mest elskede og brugte sangbøger, Højskolesangbogen. Hæftet rummer en samling danske sange, der på mange måder beskriver, hvordan det er at leve som et moderne menneske på overgangen mellem det 20. og det 21. århundrede.Sammen med nodeudgivelsen er udkommet cd'en af samme navn med Kammerkoret Camerata under ledelse af Michael Bojesen. Hør eksempler på musikken på udgivelsens hjemmeside, hvor du også kan se nodeeksempler fra samtlige 13 satser.Der er tale om arrangementer for blandet kor (SATB) af følgende sange: 1. Den første forårsmorgen (Michael Bojesen/Ellen Heiberg)2. Sang om mit hjerteslag (Ib Nørholm/Vagn Lundbye)3. Mit land En stribe grønt (Per Drud Nielsen/Beatrice Vibe)4. Lyset er vendt (Michael Bojesen/Ellen Heiberg)5. For livet, ikke for skolen (Ib Nørholm/Poul Borum)6. Og rammer vilde vinde (Peter Møller/Jens Rosendal)7. I dag skal du løfte dit hoved mod himlen (Peter Møller/Jens Rosendal)8. Skovbal (Vagn Nørgaard/H.C. Andersen)9. Sensommervise (Finn Jørgensen/Kirsten D. Jørgensen og Finn Jørgensen)10. Sommernat Natten ser med milde øjne (Keld Telén/Niels Green-Hansen)11. Nu regner det så stille (René A. Jensen/Niels Brunse)12. Aften Et hav der vugger sig til ro (Matti Borg/Juliane Preisler)13. I dagens sidste soledans (Ole Ugilt Jensen/Jens Rosendal)Alle satser kan bestilles separat i korsæt

 • af Jeppe Aakjær & Erling Pedersen
  43,95 kr.

  6 Jeppe Aakjær-sange arrangeret for lige stemmer, bas og klaver. Indhold: 1. Alle mine længsler, 2. Sneflokke kommer vrimlende, 3. Spurven sidder stum bag kvist, 4. Stille, hjerte, sol går ned, 5. Hej, hvilken herlig vind, 6. Jeg er havren

 • - For blandet kor
  af Edvard Grieg & A.O. Vinje
  14,95 kr.

  Våren (norsk version). Arrangeret for blandet kor SATB af Thomas Beck. Tekst af A.O. Vinje.

 • af Michael Bojesen
  38,95 kr.

  For blandet kor (SATB) og klaver.Tekst: Ellen Heiberg

 • - 17 Christmas Carols
  af Michael Bojesen
  146,95 kr.

  17 Christmas Carolsarranged for mixed voices a cappella and recorder solo (optional)For blandet kor SATB og blokfløjte solo

 • af Phillip Faber
  29,95 kr.

  Version for lige stemmer (SA) og klaver.Partitur.

 • - 8 sange for blandet kor, Op. 11
  af Wilhelm Peterson-Berger
  59,95 kr.

  8 sange for blandet kor (SATB), Op. 11. Redigeret af Søren Birch.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.