Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Baggaardsbaroner

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Rasmus Choudari
  165,95 kr.

  La mort du cosmopolite er en digtsamling, der i 5 hovedafsnit tematisk behandler faderskab, kærlighed, død, eksil, sygdom og selvmord.Vi møder kosmopolitten, det kamæleonagtige digter-jeg, og følger dennes rejse gennem metropoler, ruiner og hele skønheden ved den menneskelige patologi.

 • af Dunk Wognal
  48,95 kr.

  ★ ★ ★ ★ ★ ★”Det hele emmer af samme besættelseslignende kærlighed og detaljesans som Langkow lagde i skabelsen af sine mønter og breve”- BogmarkedetDa den fordrukne Mikkel hidkaldes til øen Vandholt for at deltage i sin fars begravelse, aner han ingen uråd om det sindsopslidende mareridt, han snart skal gennemleve. Mikkel arver sin fars glædeshus, hvor velbetalende turister kan få stillet selv de mest bizarre lyster. Men bag lokalsamfundets joviale naivitet og aparte seksuelle eskapader skjuler sig mørkere hemmeligheder. For hvilke okkulte gerninger værner det sammensvorne lokalsamfund om? Går de døde rundt blandt de levende på Vandholt, eller er Mikkel ved at miste forstanden? Dunk Wokgnal, Alice Mandragora, Knud Langkow, Klaus Rifbjerg – sært barn har mange navne. Wokgnal var manden bag Satankulten på Anholt og de 13 opsigtsvækkende offersteder, der satte satanismen på danmarkskortet og spredte rædsel og gru hos den danske befolkning op gennem 70’erne. Wokgnal var i alle sine provokerende projekter iklædt Satans klæder, og konfronterede os med det skæve og bizarre, som ikke passer ind i systemets excel-ark. Med brændende helvedesild tvang Wokgnal det lyssky frem i lyset, så vi for en gangs skyld fik rystet hverdagsposen og vendt tingene på vrangen. Nat over Vandholt fungerer som en introduktion for okkultisten in spe til Dunk Wokgnals bizarre univers og oversete litterære virke. Og for satanist-aficionadoen den forsvundne brik i puslespillet om danmarkshistoriens største performancekunstner.

 • af Nilas RD
  177,95 kr.

  - Vinder af årets bedste bogarbejde- Nomineret til Ping Prisen”Det de laver er både genialt og originalt”- Troldspejlet★ ★ ★ ★”Nu siger jeg noget, der nok skal tiltrække de rette undergrundsfans og samtidig frastøde de, der alligevel er uinteresserede: Übermensch er en grim, grim tegneserie… Jeg er solgt”- Nummer 9En superhelte-tegneserie, spækket med bekymringer, depression og visdom kun overgået af motivationsplakater. Her kan du møde den tyske superhelt Übermensch, der kæmper med opvasken, livets meningsløshed og den simple opgave bare at komme ud af sengen. Så find dig selv til rette, og sørg for at være i en position, hvor du normalt ikke ville falde i søvn. Mærk dig selv, spørg dig selv hvordan har jeg det? Tag nu en lang, dyb indånding og hold den i et stykke tid, og ånd så ud. Fokuser kun på din vejrtrækning. Bliv ved med at fokusere. Tænk ikke på det faktum, at du stadig kommer tættere på din uundgåelige undergang, og at alt og alle, du nogensinde har holdt af, vil forsvinde på et tidspunkt og gøre hele dit liv meningsløst.

 • - ELLER OTTE NOTER FRA TRIBUNEN
  af Jonas Villumsen
  97,95 kr.

  Under covid-19 lukkede fodboldstadioner over hele verden ned. Men de traditionsrige danske divisionsklubber fik på mirakuløs vis lov til at holde åbent. Her fandt Jonas Villumsen fristed fra en uoverskuelig verdenssituation og genfandt kærligheden til en sportsgren og et fællesskab, der ofte drukner i millionkontrakter, korruption og slavelignende forhold på eliteniveau. Villumsen dokumenter den lavmælte danske folkeånd med vittige og kærlige stemningsportrætter fra den lokale grønsvær, hvor selv uindviede får et særligt indblik i en søndags helligdom.

 • af Julia Werup
  97,95 kr.

  Digtsamlingen skildrer overgangen fra at være sit helt eget væsen til at blive ansvarlig for en andens eksistens. En linedans mellem fødsel og død, en balancegang mellem egoistisk drift og altomfattende omsorg. For hvad vil det sige at være mor, når man har mistet sin egen og står uden ledetråde?

 • af Anna Schmidt Andersen
  97,95 kr.

  En lille, fortættet roman om manipulation, om selvskade og om, hvor meget man vil ofre for kærligheden. For hvem kan man stole på, når man kun er to mennesker i et klaustrofobisk forhold, og ingen har patent på sandheden?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.