Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Linnea

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fra frø til fryd
  af Lotte Bjarke
  200,95 kr.

  Sommerblomster – Fra frø til fryd.Sommerblomster. Prøv at smage på ordet. Det er sådan et ord, man kun kan blive glad af. Der er masser af sommerblomster, du selv kan dyrke fra frø og få stor glæde af i mange, lange sommermåneder. Uanset om du drømmer om at fylde dine bede og krukker med smukke sommerblomster eller om at dyrke blomster til lækre buketter, så er Sommerblomster - Fra frø til fryd fyldt med hjælp til at komme i gang med at gøre drømmene til virkelighed.En lille pose frø indeholder et helt eventyr, der bare skal slippes løs ved hjælp af ilt, vand og kærlighed. Bogen guider dig ind i eventyret med inspiration og gode ideer til at gøre din have ekstra dejlig med sommerblomster. Begyndere kan starte her, og garvede havefolk kan finde ny inspiration. Du får masser af gartnertricks om såning, prikling, knibning og alt det hyggelige arbejde, der skal til for at komme sikkert fra frø til fryd. Du får inspiration til, hvor og hvordan sommerblomsterne kan anvendes i haven. Tjeklister og en strøm af lækre billeder giver overblik og guider dig sikkert igennem processerne.Der er afsnit om skærehave, frøsamling, tørrede blomster og meget mere, og du får selvfølgelig en lang række forslag til, hvilke sommerblomster der passer perfekt til netop dine projekter. Alt sammen krydret med ideer til små, hyggelige gør-det-selv projekter Forfatteren.Med udgangspunkt i en stor kærlighed til haven og alle de planter, der gror i den, og en solid faglig ballast dels som hortonom dels som formidler, deler Lotte Bjarke ud af sin haveglæde. Den favner på uhøjtidelig vis hele haven og alle naturens små mirakler, der også hører med til at være haveejer.Lotte Bjarke er redaktør for fagbladet Gartner Tidende og har gennem mere end 20 år givet gode, jordnære råd i danske magasiner og på havebloggen www.helthenihaven.dk , om hvordan du booster din haveglæde og får mest mulig fornøjelse af din have.

 • - fryd, facts og fiduser
  af Lotte Bjarke
  237,95 kr.

  Slip haveglæden løs.Her er bogen til alle jer, der lige har fået have, til alle jer, der lige har opdaget, at haven kan bruges til meget andet end at slå græs og klippe hæk og til alle jer, der er trætte af havepoliti med løftede pegefingre. For hvem har egentlig bestemt, at der ikke må være tusindfryd i plænen, at der skal være bar jord mellem buskene, og at grønsager skal dyrkes på række og geled? Nej vel? Nu slipper vi haveglæden løs og bestemmer selv, så haven bliver det frirum til nydelse og afslapning, hvor vi for en gangs skyld kan gå offline og bare være os selv. Haveglæde kan nemlig ikke købes for penge. Den skal slippes løs med fingrene i jorden og fuglefløjt i ørerne.Slip haveglæden løs er fyldt med inspiration, brugbare råd og driftssikre løsninger til at komme i gang derude. Der er tips til havens indretning og planteanvendelse, og der er praktiske dyrkningsråd, hvad enten du er til køkkenhave, blomsterbede, krukker eller et dejligt mix af det hele, så du kan blande den havecocktail, der matcher dine havedrømme.Bogen er illustreret med lækre billeder, der viser både hvordan og hvorfor og giver et helt arsenal af ideer til, hvilke planter, du skal vælge til hvilke formål.lip haveglæden løs er illustreret med lækre billeder, der viser både hvordan og hvorfor og giver et helt arsenal af ideer til, hvilke planter, du skal vælge.Forfatteren.Lotte Bjarke deler ud af sin haveglæde, der på uhøjtidelig vis favner hele haven og alle naturens små mirakler, der også hører med til at være haveejer. Hun er hortonom og har gennem 20 år givet gode jordnære haveråd i danske magasiner og på havebloggen www.helthenihaven.dk og er desuden redaktør for fagbladet Gartner Tidende.

 • af Lotte Bjarke
  145,95 kr.

  Skærehaven trin for trin er til dig, der drømmer om at kunne plukke blomster til skønne buketter fra det tidlige forår til langt ud på efteråret lige uden for havedøren. Bogen guider dig hele vejen fra planlægning og etablering af skærehaven til plantevalg og dyrkning fra frø og stikling til høst. Du får ideer til, hvordan du kommer videre med din skære have med toårige planter, stauder og blomsterløg, og du får inspiration til sammensætning af buketter og gode råd om frøhøst, blomstertørring og meget mere.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.