Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Meelbye

Filter
Filter
Genre
 • (5)
 • (7)
 • (10)
 • (3)
 • (2)
Type
 • (21)
 • (6)
 • (5)
Format
 • (21)
 • (6)
 • (5)
Sprog
 • (23)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Tag
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Susanne Meelbye
  148,95 - 164,95 kr.

  “Det perfekte bedrag” hedder bogen af Susanne Meelbye, der river op i den mere end 71 år gamle mordgåde. Den research, der ligger til grund for bogen, roses af politiet og fremhæves som et af de bedste og mest kvalificerede bud på, hvad motivet for dobbeltmordet var. Og som noget helt nyt i sagen retter Susanne Meelbye sigtekornet mod den svenske storbedrager. “Susanne Meelbye er kommet frem til noget, hvor jeg som politimand siger, at det giver mening. Det kunne meget vel være årsagen til, at drabet fandt sted. Jeg er imponeret over det arbejde, hun har lavet. Hun kan dokumentere alt,” siger Vicepolitikommissær hos Station City i København, Kim W. Vammen, der været i Politiet på Frederiksberg siden 1978 og har fulgt Susanne Meelbyes arbejde på tæt hold. Ifølge Susanne Meelbyes oplysninger, hvor aktindsigt i gamle dokumenter og regnskaber ligger til grund, havde Jacobsen havde oparbejdet en vrede og frustration overfor August Schmitz jr., da han hele tiden lavede om på aftaler ift. import. Hvis Jacobsens afslørede over for gruppen, at svenskeren gentagne gange ikke overholdt sine aftaler ville det kunne destruere svenskerens forretning, antyder Meelbye i sine fremlagte beviser i bogen.

 • af Susanne Meelbye
  108,95 - 164,95 kr.

  Den 24. september 1946 bliver den 23-årige syerske Else Langkjær fundet bevidstløs i sit hjem og dør senere på aftenen af sine kvæstelser. Men hvordan kommer dette dødsfald til at spille en rolle for den senere opfattelse af det berømte dobbeltmord på ægteparret Jacobsen?Susanne Meelbye er Else Langkjærs niece og søger i 2011 aktindsigt om hændelsen, og da hun gennemgår sin mosters sag, opdager hun, at den har mange foruroligende lighedspunkter med netop det berømte dobbeltmord på Peter Bangs Vej. Er der tale om tilfældigheder, eller er sandheden en helt anden?Kunne en mere omhyggelig gennemgang af mosterens sag have forhindret mordet på ægteparret Jacobsen? Og hvorfor bliver politiet ved med at hævde, at Else Langkjær begik selvmord? Disse og andre spørgsmål tager Susanne Meelbye under kyndig behandling.

 • af Susanne Meelbye
  131,95 - 149,95 kr.

  Girlpower for teenspigerLærke er en helt særlig og inspirerede pige med masser af girlpower. Selvom hun faktisk ikke ser så godt. Men hun tror alligevel på sig selv og tager kampen op, hvis hun møder modstand. Og modstand, det giver Camilla fra hendes klasse hende. Nærmest hele tiden. Men Lærke har sin egen måde at tackle det på og finde løsninger på, som nærmest gør det at være anderledes til en gave.Vi har jo alle et eller andet, der driller os. Det er ikke altid, at det er synligt, og nogle gange er det synligt. Meget synligt. Vi kan måske ikke se så godt og går med tykke briller, eller vi har tydeligt eksem. Der er også de skjulte. Vi kan have sukkersyge eller være ordblinde. At være anderledes er i Susanne Meelbyes verden en rigtig god ting, og hun har skabt Lærke til teens, som står ved at se dårligt og ikke lader sig knække eller slå ud af det. Men insisterer på stadigvæk at have et godt liv. Måske Camilla også bærer på en hemmelighed, hvor hun er anderledes?

 • af Susanne Meelbye
  103,95 - 122,95 kr.

  “Pigen uden iris” er fortællingen om forfatteren og Tv-journalisten Susanne Meelbye, der som 3-årig diagnosticeres med den sjældne øjensygdom aniridi. Aniridi er en sygdom, der viser sig ved, at øjet mangler den farvede regnbuehinde og derfor ser sort ud. Bogen henvender sig både til sundhedspersonale og forældre til børn med et synshandicap og formidler på pædagogisk og let forståelig vis de udfordringer, både børn og voksne kan møde i dagligdagen. Ligesom den understreger, at et synshandicap ikke betyder, at børn skal pakkes ind i vat og behandles anderledes. Dyk ned i fortællingen om, hvordan pigen og senere kvinden håndterer sygdommen og forfølger ønsket om at blive journalist. Og læs om, hvordan Susanne Meelbye tager springet fra radio til TV og som synshandicappet laver fjernsyn uden skelen til sygdommen.

 • af Susanne Meelbye
  103,95 - 164,95 kr.

  Da Else Langkjær bliver fundet død den 24. september 1946, henlægges sagen hurtigt som et selvmord af ordensmagten. En beslutning, der her mange år senere dog skal vise sig at være både fejlagtig og svigefuld. Alt peger nemlig på, at der var tale om overlagt mord. Susanne Meelbye, der i øvrigt er Else Langkjærs niece, optrevler i denne spændende autentiske krimi alle de spor, som politiet burde have undersøgt til bunds. Både politirapporter, afhøringer og samtidens aviser tages under kyndig behandling, og alt peger på en helt anden konklusion: At Else Langkjær blev tævet ihjel af sin mand. Læs Susanne Meelbyes dragende fortælling om en ordensmagt, der ikke var sin opgave voksen, og om én kvindes ihærdige søgen efter sandheden. Både for retfærdighedens skyld og for familiens skyld.

 • - Håndbog til pårørende i selvmord -/drabssager
  af Susanne Meelbye
  98,95 kr.

  Med bogen “Mistænkelige Dødsfald” har Susanne Meelbye åbnet døren ind til et univers, som du normalt ikke har adgang til. Her får du historien om hendes egne erfaringer med at efterforske et mistænkeligt dødsfald. Da Susanne Meelbye gik i gang med at kulegrave sin mosters sag, blev hun mødt af mange andre mennesker, der havde været udsat for, at drabs- og selvmordssager var blevet lukket på et tvivlsomt grundlag. Derfor giver hun dig her en unik mulighed for at finde ud af, hvilke oplysninger du selv kan få adgang til, hvis du søger aktindsigt i en sag. Bogen henvender sig både til almindelige interesserede læsere og de mennesker, der gerne vil vide mere om, hvordan Susanne Meelbye efterforskede sin mosters sag. For hvordan er din retsstilling egentlig, når det kommer til stykket?

 • af Palle Rosenkrantz
  73,95 kr.

  Efter en konkurs i 1898 opgav Palle Rosenkrantz sin juridiske karriere og valgte en tilværelse som erhvervsforfatter, for at brødføde familien, og udgav efterfølgende over 80 bøger.Palle Rosenkrantz anses som den første forfatter, der etablerede krimien som en selvstændig litteraturgenre i Danmark med romanen Hvad Skovsøen gemte, som udkom i 1903.Flere af hans bøger havde tilsnit til socialkritik.Hans samlede opus hører til samtidens omfangsrigeste, spændende fra roman og drama til aktuel debat og personalhistoriske værker.

 • af Susanne Meelbye
  131,95 kr.

  “Lærke helt tæt på” indeholder farverige illustrationer, der underbygger de små historier om at være teenager og anderledes. Lærke er ikke som alle andre. Hun ved godt hvorfor. Det er, fordi bogstaverne i bogen var så små, at hun var nødt til at have bogen helt tæt på for at kunne læse dem. Udadtil, da hun var lille, lod hun, som om hun var ligeglad med drillerierne. Men indeni var hun ked af det. Og det var lidt pudsigt, for samtidig vidste Lærke også godt, hun var den bedste i klassen til at læse, og det var faktisk vigtigere for hende end lidt sværte på næsetippen. Alle med undtagelse af Camilla accepterer Lærke som hun er. Det bliver ikke nemmere af, at både Lærke og Camilla har et godt øje til Lukas fra klassen, og Camilla er villig til at bruge feje tricks for at “få ham”. Bedst som Lærke er mest vred på Camilla, opdager hun, at Camilla har sine egne ting at slås med. Måske de i virkeligheden ikke er så forskellige, som de selv tror?“Lære helt tæt på” kan benyttes på flere planer.Den kan bruges som hyggelæsning og samtalebog mellem forældre og barn, eller den kan være udgangspunkt for nogle vigtige samtaler og emner i undervisning på skolen eller i den pædagogiske hverdag i daginstitutionen.

 • af Svend Aage Bremer
  88,95 kr.

  Miljøet er københavnsk. De mystiske og uhyggelige begivenheder tager deres begyndelse i Anatomibygningen. Her i salene, hvor de studerende undervises i det menneskelige legemes opbygning, opdages en pludselig ”ukendt” menneskearm i et af præserveringskarrene. Inden længe findes et formolbehandlet ben, og politiet alarmeres. Senere dukker der med korte mellemrum nye led op. Undersøgelsen vier, at de må stamme fra det samme dissekerede legeme, og så udvikler begivenheden sig i hastigt tempo.Kriminalkommissæren og han stab kommer på hårdt arbejde, og nye uventede hændelser syntes stadig at ville spænde ben for opklaringsarbejdet. Handlingen udspilles ikke blot i de dystre kældere under Anatomibygningen, men i kendte københavnske omgivelser og Nordsjælland skove, hvor en vild angorakat på uhyggeligvis spiller ind i begivenhedernes gang.

 • af Ludvig Hammer
  88,95 kr.

  Kontorchef Bure forelsker sig i en ung pige, der næsten kunne være hans datter. Men har kærlighed en alder, og bliver hans følelser gengældt af den purunge kvinde Isabel? Eller er den en anden, hvis hjerte Isabels hjerte banker for? Isabel føler sig splittet mellem de to mænd, da de hver på sin måde kan tilbyde et liv som hun har drømt om. Så er du til kærlighedsromer, så vil du nyde at læse denne bog. Der er skrevet for 100 år siden.

 • af Sigrid Rasmussen
  88,95 kr.

  Vi følger Karens barndom og ungdom i en lille sjællandsk by i nærheden af Holbæk. Hun mister i en tidlig alder sin mor, og det kommer til at præge hendes liv på godt og ondt.Der kom et lille køretøj agende midtvejs nede på bakken. Det var bare en gammel legevogn, hvor karrosseriet var erstattet af en stor sæbekasse. Kassen var fyldt med varer fra »Brugsen«, og der var godt læs på, så den lille husmandstøs. Der var hest, havde svært ved at klare stigningen og den stride vind, der stod lige mod hende.Det var en tidlig martsdag, og i lavningerne lå endnu klatter af snavset sne og anden vintersurhed, men hvor det skrå, gyldne solskin kunne komme til, var det forår. Græsset rakte og strakte sig på de våde   grøftekanter. Ildgule på følfod på korte stængler strittede muntert op af den våde brakjord. Ellevilde lærker skruede sig op i den blå Himmel og sang, så luften dirrede.Den lille pige, der stred sig frem gennem al denne sollyse dejlighed, hverken så eller hørte. Hun havde nok at gøre med at trække sit pibende og knirkende køretøj opefter, og når hun en gang imellem standsede, var det blot for at tage pusten eller rette på læsset, der stadig skubbede sig bagover, og hun fortsatte straks, snart forlæns med læsset efter sig, snart baglæns, trækkende med begge hænder om vognstangen.Karen var fattigfolksbarn, det var tydeligt at se, men hun så rask og glad ud, og der var noget lyst og frejdigt over hende, som hun nu asede sig op ad den lange, seje bakke med sit kørelæs.Først da hun nåede helt op til kilometerstenen på toppen, undte hun sig et hvil. Hun kørte vognen på skrå af rabatten, fiskede et bolsje frem af et kræmmerhus, som Brugsmanden havde givet i tilgift, og krøb op på stenen.

 • af Johanna Spyri
  88,95 kr.

  Den lille forældreløse Heidi bliver sendt op for at bo sammen med sin bedstefar i alperne. Hun trives godt i den fri natur, hvor hun hjælper bedstefar med at passe geder, men en dag ændres alt. Hendes tante kommer for at tage hende med til Frankfurt, hvor hun skal bo hos en familie, der har en handicappet datter, der sidder i kørestol. Bedstefar er ikke glad for at Heidi skal væk fra ham, men han vil heller ikke stå hendes lykke i vejen, så han bøjer sig, og Heidie flytter ind hos den rige familie, og bliver hjerteveninder med datteren Klara. Heidi kan ikke helt slippe savnet af sin bedstefar og det frie liv i naturen, så prøver alt, for at komme tilbage til sin bedstefar. – Vender Heidi hjem igen?

 • af Marie Sophie Schwartz
  73,95 kr.

  Interesserer du dig for sproget, så vil du helt sikkert syntes, det er spændende at dykke ned i denne bog.Bogen er digitaliseret, som forfatteren skrev den for mere end 110 år siden. Den bærer tydeligt præg af, at der ikke har været korrektur og redaktør indover. – Forlaget Meelbye har bevist valgt, at bogen skal stå tro mod forfatteren, så man kan få et indblik i, hvordan skrev forfattere, for mere end 100 år siden.

 • af Sophie Breum
  73,95 kr.

  Om en klog, tapper og energisk kammerherreinde, der i mange år, efter sin mands død omkring 1813, må stride sig gennem sorg, ensomhed og hårde tider og trodse menneskelig ondskab for at bevare sit fynske gods og hjælpe sine folk.Sophie Breum er især husket for sin roman Jul i Købmandsgaarden fra 1917, der året efter hendes død blev bearbejdet til teaterstykke i to akter og i 1951 blev filmatiseret under titlen Fra den gamle Købmandsgaard.Sophie Breums forældre var købmand Ignatz Florian Sebastian Breum og Anna Marie Henriette Rasmussen. Sophie drømte allerede som barn om at blive forfatter. Som datter af velhavende forældre fik hun sin skoleuddannelse på byens bedste privatskole. Efterfølgende rejste hun til København og fik privat undervisning i litteratur, filosofi og kunst, samtidig med at hun fulgte kurser på Borups Højskole.

 • af Bertha Holst
  73,95 kr.

  Spirrevip har det svært i skolen. Hun lider under, at hun ikke er ligeså dygtig som sine søskende. Forældrene stiller store krav til deres børn, derfor har de svært ved at forstå, at de har fået en datter, der er umulig i skolen.Deres syn på datteren ændrer sig, da faderen mister sit arbejde som bankdirektør og pengene bliver små. Pludselig får de øjnene op for de værdier, som Spirrevip besidder.

 • af Bertha Holst
  73,95 kr.

  Bitten, der i virkeligheden hedder Charlotte Amalie, er forældreløs og bor hos sin farfar, godsejer Juel. Godsejeren ved ikke, hvordan han skal tage sig af Bitten og beslutter derfor at sende hende på et skoleophold uden for hjemmet.Bitten kommer hjem igen, men det er ikke altid let at komme overens, når fortiden spøger. Og det ender med, at Bitten bliver sendt til sin tante Cordelia, hvor farfaren håber, at hun vil passe sin skole og begynde at opføre sig ordentligt. Men måske er det ikke lige det, som Bitten har brug for.Her får du en fortælling om, hvordan en pige skal lære at begå sig i en verden, der aldrig er nogen, som har lært hende noget om. For hvordan skal man håndtere tabet af forældre og tabet af gode venner? Og bliver farfaren og Bitten nogensinde gode venner igen?

 • af Bertha Holst
  88,95 kr.

  Tvillingerne havde de samme solbrændte ansigter. Det samme udtryk i de spillende øjne og de samme kraftigt byggede og små skikkelser. Altid var de i bevægelse. Men aldrig dér, hvor man havde brug for dem. I stedet altid dér, hvor de ikke skulle være.Her er historien om tvillingerne Tops og Props, der bor alene med deres far efter moderens død. Som 12-årige sendes de væk for at blive opdraget hos deres strenge faster Anna. Og dette kun fordi de har hjulpet den stakkels Marie med at få hendes kæreste ud af arresten. En god gerning, der tolkes som frækhed.os fasteren går det ikke meget bedre og en række af uheld i den nye skole – blandt andet en hændelse, der involverer en cigar med knald i – fører tvillingerne lige i armene på skolens inspektør. En mand, der dog har mere forstand på børn, end man lige skulle tro.

 • af Christian Gjerløv
  88,95 kr.

  Hotelrotten. Psykologisk triller. En udspekuleret tyv har frit spil, da han slipper godt fra at stjæle smykker fra et hotel. Ingen mistænker ham, da han er god til at spille det perfekte dobbeltspil, - i form af to personer. Men en dag...Mr. Henderson ved det hele, og jeg tror, at du gør klogt i at høre på hans Raad og handle derefter. Han har mere Verdenserfaring, end vi to tilsammen.Han gik langsomt ind i Huset, medens Mr. Henderson tog Plads paa Bænken, hvorfra han, så vidt Mørket tillod det, mønstrede den unge Mand, som vilde han vurdere ham og den Udvikling, Aarene havde bragt. I hans Blik, der havde været saa varmt og inderligt, medens han talte med Ellinor, havde nu igen sin kolde, skarpe Metalglans, og der viste sig Glimt af Ironi i det, medens han fikserede den unge Mand. Blikket blev næsten haanligt og ufølsomt, men Stemmen lød meget venlig, da han sagde:Mr. Henderson, hvad er det for et Raad? Spurgte Ludvig forundret, og hvad er det, De vil have mig til?Have Dem til? vedblev Mr. Henderson. Naturligvis til at bruge Arme, Hjerne, Øjne, Ører kort sagt alt! En mand, der kan det og vil det ham kan ingen Djævel spærre Vejen til det Menneskene kalder Lykke og som ret beset kun er Penge.— Men De sagde: tag Selv!— Ja, selvfølgelig! Tror De, der kommer nogen og giver Dem det?— Jeg ved ikke om det er Deres Hensigt at lede mig i Fristelse, Mr. Henderson, men man skulde næsten tro det. Det Raad, De der gav mig, er hvisket til mig mangfoldige Gange i Fængslet, og der kunde jeg forstaa, at det fremkom. Men at De, en Mand af Ære, kan gentage det, det forstaar jeg ikke. Eller gør De Dem kun lystig over mig?— En Mand af Ære! gentog Mr. Henderson spottende, og der kom at ondt Blink i de kolde Øjne. — Hvad kalder De egentlig Ære?

 • af Bertha Holst
  88,95 kr.

  Blindebuk er fortællingen om den forældreløse dreng Gert, der bor hos sin onkel. Gert er en frisk dreng og har i det hele taget et uproblematisk forhold til livet - men pludselig kommer han ud for en ulykke og mister synet under en leg.Gert er i starten nedtrykt og skal vænne sig til at leve på en ny måde, men langsomt vågner hans sanser op, og han finder ud af, at livet ikke er forbi eller mindre sjovt, blot fordi han ikke længere kan se. For når du skal anstrenge dig lidt mere, bliver du måske meget bedre til at orientere dig i livet? Historien om Gert handler i bund og grund om at acceptere tingenes tilstand og nå en erkendelse af, at livet er meget mere, end du måske ved første øjekast tror. Og som prikken over i’et oplever både onklen og Gert, at ulykken fører dem tættere sammen.

 • af Bertha Holst
  88,95 kr.

  Som lille pige bliver Inger Margrethe overdraget til en plejefamilie, da hendes egen mor ikke kan tage sig af hende. Her vokser hun op og nyder livet sammen med sine plejeforældre og plejesøskende. Men en dag sker der pludselig noget uventet.Hendes biologiske mor er nemlig kommet til penge og er derfor blevet meget rig. Det betyder, at hun nu vil have den 13-årige Inger Margrethe hjem at bo. Moderen opfatter hende som et prestigeprojekt, og i bogen kan du læse om, hvordan Inger Margrethe kæmper en brav kamp for at kunne passe ind i det nye miljø, som er præget af rigdom og fornemme mennesker. Her er en fortælling, der på fineste vis demonstrerer, hvordan voksne mennesker i deres iver efter at tilfredsstille egne behov helt kan glemme at tænke på barnets. Men det er også en historie, der viser, at børn har styrken til at klare det meste.

 • af Palle Rosenkrantz
  73,95 kr.

  Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz (22. april 1867 i Helsingør – 1. oktober 1941 i Charlottenlund) var en dansk baron, jurist, forfatter og oversætter. Palle Rosenkrantz var søn af baron Iver Holger Rosenkrantz (1813-73). Han er opkaldt efter en af sine forfædre, Palle Rosenkrantz (f. 1587),Selvom Palle Rosenkrantz var ud af den danske uradelsslægt Rosenkrantz, var familien ikke af den gren som ejede stamgodset, og børnene måtte derfor vokse op under forholdsvis trange kår økonomisk. Faderen døde da Palle Rosenkrantz kun var 6 år gammel, og moderen, Julia Mackenzie of Tarbat (1840-1911) opholdt sig efterfølgende ofte hos sin familie som var af skotsk højlandsslægt. Børnene blev for det meste derfor opdraget af tjenestefolk og Rosenkrantz blev aldrig knyttet nært til sin familie. I 1868 flyttede familien til amtmandsboligen ved Frederiksborg Slot, men allerede 1870 flyttede de igen til Rungstedgård. Men allerede 2 år efter flyttede familien igen, og således fortsatte det hele Palle Rosenkrantz’ barndom igennem, et liv som han selv kaldte for “min Barndoms Nomadetilværelse”.[1] Denne nomadetilværelse videreførte Palle Rosenkrantz i sit voksne liv.Palle Rosenkrantz’ samlede opus hører til samtidens største, og spænder fra romaner og drama til aktuel debat og personalhistoriske værker.Palle Rosenkrantz slog igennem som dansk krimi-pioner med den historiske roman Mordet i Vestermarie (1902), efterfulgt af bl.a. Hvad Skovsøen gemte (1903) og Barberkniven (1907), samt novellesamlingen Privatdetektiven (1905).

 • - Håndbog til pårørende i selvmords- eller drabssager
  af Susanne Meelbye
  103,95 kr.

  HÅNDBOG HJÆLPER PÅRØRENDE I SELVMORDS- OG DRABSSAGER ”Mistænkelige Dødsfald” er en håndbog til pårørende i selvmords- eller drabssager. Bogen beskriver et privat efterforskningsforløb og klarlægger, hvordan politiet arbejder i disse følsomme sager.Susanne Meelbyes moster, Else Langkjær, bliver i 1946 fundet ilde tilredt og gennemtævet i sin lejlighed på Benzonsvej på Frederiksberg. Hun dør senere af sine kvæstelser uden at være kommet til bevidsthed. – Politiet efterforsker sagen, men til trods for gentagne afhøringer af den hovedmistænkte, Poul Ganzler, som var Else Langkjærs forlovede, lykkedes det ikke at fremskaffe fældende beviser. Uden min families vidende bliver sagen lukket som selvmord, fortæller Susanne Meelbye.Efterspørgsel på privat efterforskningElse Langkjærs død kaster en skygge over Susanne Meelbyes familie i årene efter tragedien. Derfor beslutter forfatteren selv at efterforske sandheden om sin mosters død, og skriver efter fire års arbejde med sagen bogen “Mordet på Moster & Mordene på Peter Bangs vej”.– Mens jeg efterforskede sagen, fik jeg henvendelser fra mennesker, der også var i tvivl om, hvorvidt en sag om en afdød i familien var blevet arkiveret på et mangelfuldt grundlag. Derfor har jeg i ”Mistænkelige Dødsfald” samlet vejledning til aktindsigt, regler og rettigheder i forhold til privat efterforskning i tilfælde, hvor man som pårørende til en afdød har mistanke om, at en sag er blevet lukket på et tvivlsomt grundlag, siger Susanne Meelbye.Efterforskning kræver grundig forberedelseForfatteren understreger, at man skal forberede sig godt, før man går i gang med sin egen efterforskning, for man får sjældent svar på alle spørgsmål. – I en privat efterforskning risikerer man dels at opdage sider af den afdøde, som man ikke havde kendskab til, dels at blive konfronteret med traumatiserende billedmateriale, man ikke havde forventet. Derfor er det en god idé at tale situationen igennem med sin familie først, siger Susanne Meelbye.Om forfatterenSusanne Meelbye er 66 år, og er niece til bogens dræbte hovedperson. Hun har i mange år arbejdet som journalist, primært ved radio og tv, hvor hun blandt andet har produceret dokumentar og undervisningsfilm.

 • af Joachim Kattrup
  88,95 kr.

  Tag med 6000 år tilbage i tiden og oplev livet, som det formede sig for stenalderdrengen Snild, hans far Flis, broderen Glad og søsteren Lys. Her får du et førstehåndsindtryk af de farer og de glæder, der gjaldt for livet på den tid - og du bliver garanteret klogere på dig selv. Snild er hovedpersonen, og du følger ham både i medgang og modgang. Læs med, når kampen om bopladserne mod skovfolket bliver ekstra drabelig, og glæd dig sammen med Snild, når han lærer at svømme ved at iagttage, hvordan frøerne gør i vandløbet. For 6000 år siden skulle du nemlig være snu og meget stærk for at overleve.Bogen om stenalderdrengen, hans familie og liv handler om de mennesker, vi var engang. Det er en fortælling om at klare sig uden iPads og smartphones og alligevel leve et helt og fuldt liv,

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.