Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget November ApS

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - en historie om vinkler
  af Karen Schultz
  97,95 kr.

  Dette er historien om Katrine, der bliver soldat i Sønderborg og senere kommer på sergentskole og bliver sergent. Hun er 19 år og fra Jylland og er vant til at klare sig selv på den hårde måde. I Sønderborg finder hun et sted at høre til, en slags familie at have omkring sig. Hun mærker venskab og føler fjendskab, men hun passer ind på en måde. Og både karriere og kærlighed ligger måske lige for?Nordisk Film A/S har købt alle filmatiseringsrettigheder til bogen. En efterfølger til bogen er på vej, og filmselskabet har sikret sig option på denne og evt. yderligere bøger om Katrine Kracke også.Det er bogens store scoop, at den er skrevet indefra og anskuer sit tema med en piges øjne. Det gør fremstillingen komplet. Og bag den stive omgangstone ligger både lune og varme. Ikke mindst pigerne imellem.«- Steffen Larsen, Politiken.Man fornemmer helt tydeligt en kompliceret opvækst, hvor Katrine tidligt har gjort oprør.«- Anny Skov Madsen, Lektørudtalelse.Karen Schultz er selvstændig organisationspsykolog og har en datter og en søn på Katrines alder. Men forfatteren har også selv været soldat: I 1979 kom hun til Sønderborg, i 1980 blev hun sergent og i 1984 premierløjtnant fra Hærens Officersskole. Hun er stadig soldat, men nu i reserven; blev medio 2003 chef for den danske civil-militære koordinations-enhed (CIMIC-ENH), der bl.a. sendte en deling til Irak.Oberstløjtnant-stillingen er et ønskejob, og stillingen og stjernerne ligger helt sikkert langt uden for Katrines fatteevne. Selv om hun er en meget ambitiøs ung dame ...

 • af Karen Schultz
  49,95 kr.

  Fars jul er en lille gave til én, du gerne vil glæde. Det er fortællingen om julen, sådan som den var i de gode gamle dage, hvor mor stod i køkkenet og far selv - ja, hvad lavede han egentlig? Det er hyggelige ord at læse for gammel og for ung. Om dengang kvinderne forstod at varte en mand op, så han nærmest ikke opdagede det, men bare kunne nyde det i fulde drag. Og det er sønnen, en moderne mand, der husker tilbage. En mand der har travlt op til jul! »Julen er hjerternes fest, og mor laver sovsen.« Mand, anno 1908Bogkortene i En Gave fra Karen-Schultz er en serie nummererede små bøger skrevet til mennesker og anledninger.

 • - De psykologiske mekanismer
  af Torben Schmidt & Gitten Hammerberg
  97,95 kr.

  Endelig en klog bog om storytelling. Endelig en bog skrevet ud af både stor praktisk erfaring og ud af studier af andres kloge bøger.Ergoterapeut Gitten Hammerberg og ingeniør Torben Schmidt har begge opnået en mastergrad i organisationspsykologi på RUC.De arbejdede sammen om deres masterafhandling, der blev bedømt til udmærkelse: "Afhandlingen er en meget selvstændig og gennembearbejdet undersøgelse af begrebet storytelling ... både fagligt og praktisk relevant. ..... Analysen især er original og velgennemført".Gitten Hammerberg og Torben Schmidt har siden ført deres samarbejde videre, og resultatet er bl.a. denne bog, der er en gennemredigeret analyse af storytelling:- Hvordan arbejder man i praksis med storytelling i organisationen?- Hvad er det egentlig, der sker indadtil i organisationen, når storytelling tages i brug?- Hvordan virker det på medarbejderne?- Hvorfor kommer storytelling frem netop nu?- Kan storytelling fungere som et ledelsesredskab med det formål at påvirke medarbejderne følelsesmæssigt?- Kan storytelling anvendes manipulerende fra ledelsens side?

 • - Ledelse ud fra en kritisk analyse af coaching
  af Troels Gottlieb
  107,95 kr.

  Den bløde mand er i virkeligheden benhård. Ulrik Wilbek er kendt ud over landets grænser som landstræner og som foredragsholder, der prædiker, at blød coaching er vejen frem.Et helt nyt speciale fra Københavns Universitet peger på, at der psykologisk er noget ganske andet på færde, når håndboldtrænere fører deres tropper til sejr.Forfatteren Troels Gottlieb forklarer: »Den topstyrende lederfigur er fortsat at finde i sportsverdenen, men tør dårligt stå ved dette eller forvirres af vildfarelsen om, at den selvledende udøver både trives og præsterer bedre end den lydige udøver. Specialet sætter spørgsmålstegn ved denne situation. Det kan være, at det normative krav om en coachende leder resultatmæssigt vil være uhensigtsmæssigt. Men hvad værre er, så er det måske det modsatte af humanistisk at ophæve det klare relationelle skel mellem træner og udøver.Specialet indeholder en kritisk analyse af coaching og Human Ressource Management og disse strømningers teoretiske afsæt i den humanistiskpsykologiske teori og dennes fortælling om det smukke menneske.En bedre fortolkning af menneskelig motivation er at finde i den psykoanalytiske teori. Her er egoistiske, hedonistiske og destruktive sider en del af vores narcissistiske natur, og ledelse må derfor fortsat handle om klassiske hierarkiske ledelsesdyder som tydelighed, disciplin, kontrol og magt.«

 • af Karen Schultz
  49,95 kr.

  Alting har en tid udspringer af en tekst, der synes gyldig for alle mennesker - til alle tider. De kloge ord er både til begejstring og trøst, både til glæde og sorg. Ordene vækker eftertanke både ved livets begyndelse og ved dets afslutning – og ved de store anledninger undervejs i livet; – fødsel, dåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, begravelse. Giv bogkortet som bog eller hæng det på en anden gave som kort. ”Alting har en tid, for alt, hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt.” Det Gamle Testamente. Illustrationerne er akvareller af Vordingborg-tegneren Jette Jørgensen. Bøgerne i En Gave fra Karen-Schult er en serie nummererede bøger skrevet til mennesker og anledninger.

 • - Existential dimensions. Organizations and leadership
  af Karen Schultz
  130,95 kr.

  Finally, a book about the existential questions of life with respect to the working life. The lines between "work" and "life" are becoming more and more blurred. Do we live to work or work to live?The job of the future will be complex and will demand that people use both head and heart. When core qualifications are no longer sufficient, competent, authentic people with meaning in their lives will be a must for high standards and excellence."If you have your why? for life, then you can get along with almost any how?" wrote the philosopher Friedrich Nietzsche back in 1888. In a complex world, it is still highly significant to know your why? in life. And it is critical that a person can ""[.] simultaneously [to] be out on 70,000 fathoms of water and yet be joyful."" (Søren Kierkegaard, 1845).Apply this book to your own life:You will meet Frankl, Maslow, McGregor, Argyris, Yalom, van Deurzen, Senge etc. And you will find the book thought-provoking, astute, and enduring.It is ""a very readable, original book about creating space in the workplace for life's more difficult aspects."" (Ib Ravn, Ph.D., Learning Lab Denmark).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.