dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
GivingTales

Bøger udgivet af GivingTales

Danmarks suverænt største spiludviklings virksomhed Kiloo (Play ApS) med Jacob Møller i spidsen, og Klaus Lovgreen fra Tech investeringsselskabet Evershift, er drivkraften bag forlaget GivingTales. Forlaget har udgivet en samling af H. C. Andersens mest elskede eventyr i fysiske bøger, tilsat krydderi fra teknologiens verden, nemlig QR-koden. Derfor er GivingTales ikke et forlag i gængs forstand, da Kiloo står bag flere populære spil, blandt andet Subway Surfers der med over 3 milliarder downloads er det næstmest downloadede mobilspil i verden. GivingTales’ eventyr er udviklet til børn og GivingTales tror på at den traditionelle bogverden kan tilpasse sig den teknologiske tidsalder og dermed give vores tids børn et format, som kan skabe kærlighed til fysiske bøger, men ligeligt tale til deres teknologiske bevidsthed. Bøgerne er skabt i samarbejde med en lang række kendte danske skuespillere, som ikke kun læser eventyrene højt men også er illustreret som fortællere i bøgerne. GivingTales kom til verden som et velgørenhedsprojekt og derfor har GivingTales forpligtet sig til at donerer 30% af det årlige overskud til velgørenhedsorganisationer, som arbejder med fremme af børns leve- og uddannelsesstandard.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • ()
Type
 • (7)
Format
 • (7)
Sprog
 • (7)
Pris
DKK
Serie
 • (2)
Sorter efterSorter Populære
 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad "Røde fra Matador" læse eventyret højt for dit barn
  98,95 kr.

  Eventyret om den forfængelige Kejseren, der lader sig bedrage, indtil en lille dreng fortæller ham sandheden. Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Kurt Ravn fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad skuespiller Jens Jørn Spottag læse eventyret højt
  98,95 kr.

  Snedronningen er et af H.C. Andersens bedste eventyr. Det er en fortælling om ondt og godt. En klassisk historie alle børn bør kende. Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i flotte illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Jens Jørn Spottag fortælle det. Jens Jørn Spottag er især kendt fra tv-serierne Bryggeren, Taxa, Rejseholdet, Krøniken, Ørnen, og Arvingerne.

 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt
  98,95 kr.

  Det romantiske eventyr om prinsen, der drømmer om at finde en rigtig prinsesse. Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Cecilie Stenspil fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad Bubber læse eventyret højt for dit barn
  98,95 kr.

  Et af H.C. Andersens sørgeligste, men mest populære eventyr. En lille, fattig pige sælger svovlstikker, og for at få varmen stryger hun en svovlstik, og drømmer sig til et bedre og varmere sted. Læs selv eventyret højt eller lad Bubber fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad Sofie Gråbøl læse eventyret højt
  98,95 kr.

  En smuk kærlighedshistorie om den lille havfrue, der forelsker sig i en prins. Det verdenskendte eventyr efter H.C.Andersen er fortalt med farverige illustrationer, som bringer nyt liv i en gammel og elsket fortælling. Læs eventyret højt eller som lad skuespiller Sofie Gråbøl fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  98,95 kr.

  Det klassiske eventyr om den standhaftige tinsoldat, der bliver forelsket og står fast igennem alle prøvelserne. Det verdenskendte eventyr efter H.C.Andersen er formidlet i farverige illustrationer, som bringer nyt liv i en gammel og elsket fortælling. Læs eventyret højt eller lad den kendte skuespiller Nikolaj Coster-Waldau fortælle.

 • - Efter H.C. Andersen
  af Lad Alexandre Willaume, kendt som Wupti Pede & læse eventyret højt
  98,95 kr.

  Det verdenskendte eventyr efter H.C. Andersen om den grimme ælling, der må gå grueligt meget igennem for at blive til en smuk svane. Eventyret er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en elsket og gammel fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Alexandre Willaume fortælle det. Alexandre Willaume er en dansk skuespiller, der har været med i flere internationale film, herunder ’Tomb Raider’ og ’The Last Kingdom’. Men de fleste af os kender ham bedst som Hustleren ’Wupti Pede’ fra wupti.com-reklamerne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.