Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger udgivet af Klematis A/S

Filter
Filter
Genre
 • (13)
 • (1)
 • (3)
Type
 • (17)
Format
 • (17)
Sprog
 • (17)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Serie
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Claus Dalby
  228,95 kr.

  Claus Dalby har udgivet bogen ‘krukkekøkkenhaven’ d. 29. Marts 2021, og er udkommet indbundet med 320 sider. Den kommer med en størrelse på 200x277x34 mm og vægtes til 1540g. Det er en bog der rammer tidens store trends inden for ‘gardening’ og dyrkningen af den grønne livsstil. AfgrøderDalby kommer ind på at dyrke egne spiselige afgrøder, med hensigten i, at dyrke med sparsom plads. Hele konceptet er at haven er i et, og alt spiller en rolle sammen. Afgrøder er dyrkede planter, som kan stå på marken eller i have f.eks. Urban gardeningDerudover præsenterer Dalby os for konceptet ‘urban gardening’ som er en samfundstendens, hvor det primært er at dyrke haven og naturen bæredygtigt og lokalt i byen. Det er snakken om design af haven, og hvordan du kan få det meste ud af den, har du en altan eller terrasse, har Claus Dalby en masse gode ideer til dig. Har du ikke en, finder du stadig en masse relevant læsestof som kan gavne dig og din have. Udtryk i krukke køkkenhaveKonceptet er endvidere også som titlen beskriver, ‘krukkekøkkenhave’, en have fyldt med krukker hvor hver har sin egen rolle i den store helhed af haven. Det handler om at skabe en smuk have som ikke kun er til at kigge på, men derudover at dyrke afgrøder i, og det mener Dalby kan gøres gennem krukker som beholdning. I takt med at der høstes kan der gennem sæsonerne flyttes rundt og bytte ud, krukken vil fungere som et æstetisk samt praktisk produkt for din have. Det handler om at gøre det nemt og smukt. En kombination med blomster, som kan være spiselige for eksempel, kan du opnå de helt særlige udtryk, som ‘krukkekøkkenhaven’ prædiker. Det bæredygtige element opnår du også gennem det miljø du skaber for både dig selv, og bierne. Muld, gødning og vandingForfatteren går i dybden med sine beskrivelse og giver os den fulde bagtanke ved krukker som plantebeholdere, herunder muld, gødning og vandingen processen samt hvad det kan gøre for dine planter. Såning og plantning af afgrøderDu får også en indsigt i den praktiske del af såning og plantning af afgrøder, også bær, frugt og krydderurter! 

 • af Claus Dalby
  231,95 kr.

  Claus Dalbys første kogebog - Slank. Plantemad fra mit grønne køkken, der udkom i begyndelsen af 2019, blev straks en bestseller. Her fortalte den kendte havemand, hvordan han på et år havde tabt 40 kilo og kom med en mængde grøntsagsbaserede retter. Ikke alene supersunde, men også delikate og smukke retter uden ret mange ingredienser. Snart kommer efterfølgeren - Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken. Man siger, at det er svært at tabe sig, men endnu vanskeligere at holde vægten. Faktisk viser forskning, at rigtigt mange af de mennesker, der taber en masse kilo, snart tager dem på igen. Dette er ikke sket for Claus Dalby. Her, snart et år efter udgivelsen af sin første bog, holder han en stabil vægt. Og han er sikker på, at det er for livet. Det skyldes i høj grad, at Claus Dalby helt fra begyndelsen valgte, at der ikke skulle være tale om en diæt eller en kur. Hemmeligheden er ganske enkel: det handler om en livstilsændring; at tage grydeskeen i den anden hånd og begynde at spise meget mere grønt og groft. Dette fortæller Claus Dalby om i bogen med over hundrede nye opskrifter. Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken udkommer medio november.

 •  
  88,95 kr.

  Hæklestrik er en ny måde at kombinere hækling og strik på. Det er både nemt og sjovt og giver fantastiske resultater, fordi teksturen bliver langt mere fremtrædende.I bogen findes opskrifter på 16 karklude med hver sin variation af hæklestrik samt en introduktion til teknikken. Kludene er så fine, at de også kan bruges som servietter.En spændende nyhed til dem, der i forvejen er bekendt med de mest basale hækle- og strikkefærdigheder.

 • af Claus Dalby
  231,95 kr.

  Det er december, og sneen ligger hvid og fin omkring Claus Dalbys patriciervilla.Hvis man ikke allerede er i julestemning, kan man ikke undgå at komme det!I denne overdådige bog byder Claus Dalby indenfor i sit julepyntede hjem og i det lune drivhus, hvor pejse-ilden knitrer, og lysene stråler.Drivhuset er indrettet til juleværksted, Det er her, Claus Dalby binder julebuketter og laver dekorationer, der kan pynte overalt både ude og inde.De fleste af bogens mange ideer og modeller er enkle og nemme at gå til. Her kan alle være med.

 • af Julia Hansson
  287,95 kr.

  Bitte vil helst bare være i fred. Men på stranden er der liv og ballade, de andre børn skriger og plasker i vandet. Pølse elsker stranden - den styrter ud i vandet, ruller sig i sandet og klør sig på stenene. Mor synes også, at Bitte skal bade. Men så sker der noget væmmeligt! Et held, at Pølse så finder det eneste, der kan få Bitte til at vove sig ned under vandet igen.

 • af Carin Hjulström
  287,95 kr.

  Til dig, som læser:Dette er en anderledes bog. Den spænder over millioner af år, og en lille pige repræsenterer menneskets udvikling gennem tiderne. Læseren og barnet fører handlingen fremad ved sammen at lave forskellige lyde.For selvom alt er anderledes nu i forhold til dengang, så er lyden af plaskende regn eller en hylende vind stadig den samme.Verdens første menneske er en slags tidløs lydbog!

 • af Ewa Malmborg
  287,95 kr.

  Der sker så let en ulykke!Lasse er faldet og har fået hjernerystelse! Mor kører ham på sygehuset, hvor han skal undersøges af en læge. I panden har Lasse fået et stort sår, som skal sys. Lægen beroliger ham og giver ham en indsprøjtning med bedøvelse. Efter et par dage skal mor skifte plaster på Lasses sår, og så har både han og hans storesøster, Mille, en masse spørgsmål om kroppen. Hvorfor har man blod? Hvordan fungerer kroppen egentlig? Hvad er et skelet, og hvad bruger vi alle kroppens dele til? En lettilgængelig introduktion til kroppen for de mindste.

 • af Måns Gahrton
  287,95 kr.

  Kan man have det sjovt uden en skærm?Bo spiller på sin mobil. Bella ser fjernsyn.Far forslår, at de lægger skærmen væk og går ud og leger i stedet for.Det er sjovt at spille fodbold og lege med mor og far.Men så skal far lige tjekke noget på mobilen, og mor går ind til sin computer.En genkendelig og tankevækkende hverdagshistorie.

 • af Annakarin Garham
  287,95 kr.

  Hos tandlægen findes der en stol, som kan lænes så langt tilbage, at Rosa ligger helt fladt. Og en lampe, som lyser så stærkt som solen. Godt, Rosa har solbriller med! Nu kan tandlægen tælle alle Rosas tænder. Men så bliver Rosas mund bitte, bitte lille …En charmerende billedbog med humor og tips om at være hos tandlægen første gang.

 • af Eva Jacobson
  287,95 kr.

  På Morgans Café er der fuld fart på.Tot og Fnug er der hele dagen og spiser kanel snegle og lytter til Morgan, der spiller klaver.En dag dukker der en helt ny gæst op! Han har ingen penge, men en meget kostbar violin.

 • af Per Gustavsson
  287,95 kr.

  Haren kan godt lide sine faste rutiner, som for eksempelhver dag at gå ud på marken for at kigge til sinegulerødder. Det eneste, der forstyrrer tilværelsen, er den lumske ræv, som dukker op en gang imellem, når man mindst venter det. Ellers ligner dagene hinanden. Men en dag får haren øje på noget mærkeligt –et hvidthårstrå i pelsen. Og et til!

 • af Ulf Nilsson
  287,95 kr.

  Laura skal passe naboens kat, Mugge. Hun vil gerne være gode venner med katten, men det er lidt farligt at klappe en kat for første gang. Laura er (ikke) bange er tre små historier for de allermindste om venskab og om at flytte sine grænser og turde noget nyt.

 • af Pija Lindenbaum
  287,95 kr.

  I dag arbejder vi som læger. Og bagefter tager vi på udflugt. Men så kommer heksen.Vi skal på arbejde er et dumdristigt eventyr. En leg, som bevæger sig i rasende fart fra værelset til sygehuset, forbi supermarkedet og med toget til Lortemosen. Og helt ud i skoven, hvor Heksen bor! Pyh!

 • af Anna-Karin Garhamn
  287,95 kr.

  Hvor mange monstre er jeg? spørger Rosa. Hjælp, Ninus kan ikke lide monstre! Ninus vil hellere øve sig med is.God idé! - Hvor mange kugler vil du have? spørger Rosa. Vis det med fingrene.At tælle er det sjoveste i hele verden. Det synes Rosa og Ninus, og de bliver ved og ved ... En sød og humoristisk billedbog om glæden ved at lære at tælle. Læs også de andre bøger om Rosa: Rosa hos frisøren, Rosa skal ud at flyve, Rosa bliver storesøster, Rosa i biografen, Rosa lærer at cykle.

 • af Bengt-Erik Engholm
  287,95 kr.

  Arkæologer har fundet 13.000 år gamle tænder med borehuller! Gad vide, om verdens første tandlæger brugte bedøvelse, og hvordan så den første tandbørste mon ud? Vi tygger og bider med tænderne, og når vi griner, viser vi dem frem. Men snegle har vel ikke nogen tænder eller hva´? Hvilket dyr har flest tænder, og hvilke har de største eller de mindste? Vi ved i hvert fald, at det er godt at passe dem omhyggeligt, for de skal holde længe. Men hvordan kan en mælketand blive til penge?

 • af Pija Lindenbaum
  287,95 kr.

  Dette er eventyret om den lille mand, som bliver lovet en smuk frakke, men som til sidst ikke får noget som helst. Hvem er den lille mand egentlig? Og hvad drømmer han om i de uger, hvor skræddermesteren arbejder? Moderne udgave af folkeeventyr for 3-6 årige.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.