Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
KRABAT

Bøger udgivet af KRABAT

KRABAT er stiftet af Helle Perrier og Tanja R Bisgaard en kold decemberdag i 2019. Siden den dag, er det gået stærkt. Forlaget repræsentere et hav af forfattere, illustratorer, grafikere, redaktører, korrekturlæsere og indtalere. Det lille forlag er vokset med stor fart og med god grund.

Forlaget udgiver bøger til børn og unge fra 8 år. Bøgerne som bliver udgivet af KRABAT vurderes ud fra om de passer til børn. Derfor kan du være sikker på at alle bøger er nøje udvalgt og godkendt af dygtige fagfolk.

Helle Perrier er uddannet i litteraturvidenskab og anvendt visuel kommunikation. Hun har siden sin debut i 2015 udgivet 11 bøger, en række noveller i forskellige antologier og en selvstændig sms-novelle.

Tanja R. Bisgaard er uddannet økonom. Hun har arbejdet med bæredygtig innovation og vækst i Erhvervsministeriet, og senere som selvstændig konsulent for organisationer som FN, EU, Nordisk Ministerråd mm.

Begge stiftere af forlaget har selv udgivet bøger gennem forlaget og spiller derfor en central rolle for forlagets profil.

Forlaget er særligt kendt for deres medrivende fantasy serier. I deres sortiment finder du blandt andet den populære serie ‘Den gule planet’ som er vellidt af mange børn i grundskolen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Krise i kælderen
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 143,95 kr.

  ”Kast en ildkugle på dem!” råbte Noah.De kiggede alle sammen forventningsfuldt på Ali, som stirrede ned ad sin blå troldmandskåbe.”Hvorfor kigger I på mig?””Fordi du er en troldmand, dit fjols,” svarede Oliver.”Hvordan plejer du at gøre?” Noah lød desperat.”Det ved jeg da ikke. Jeg læser bare, hvor meget de giver i skade, og slår med nogle terninger!” Oliver, Noah og Ali skal til at spille rollespil, som de plejer, da de pludselig befinder sig i en mørk kælder fyldt med monstre, der er ude på at slå dem ihjel. Den mystiske pige Mathilde dukker op for at hjælpe dem med at bryde magien. Hun fortæller, at hvis man dør i spillet, så dør man også i virkeligheden. Nu gælder alle tricks, hvis de skal overleve Krise i Kælderen.

 • - Rædsler i rummet
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 143,95 kr.

  Mathilde tacklede ham pludselig med samme fart og kraft som en amerikansk fodboldspiller. De rullede begge et par meter hen ad gulvet og bankede ind i væggen. Robottens skudsalver ramte tilfældigt rundt omkring dem. Den løb rundt om sig selv et par gange og pegede så igen riflerne imod dem.”Indtrængere vil blive elimineret ...” Mathilde og Oliver har fundet den anden af Evighedens Terninger. Sammen med Sebastian og den lille pige Anna må de rejse ud i rummet og bekæmpe onde rumvæsner og robotter for at gennemføre spillet og redde alle tilbage til virkeligheden. Det viser sig dog hurtigt, at skibet er inficeret med giftige rumedderkopper, hvis dronning vil gøre alt for at slå dem ihjel. Kan de overleve Rædsler i rummet?

 • - 24 fortællinger om nordisk folketro
  af 23 forfattere
  175,95 kr.

  Folketroen lever i mange forskellige fortællinger. Krogmanden, der ligger på lur efter dem, der kommer for tæt på vandet. Å-manden, der holder søen fuld af fisk, hvis blot han får et menneskeoffer. Gravsoen, dødsvarslet, der angriber med en knivskarp ryg og gloende øjne. Hyldemor, beskytteren. Hultræet, skiftingen, valravnen, nissen – de er der allesammen i vores fælles bevidsthed, og nu er de også her, hvor 23 forfattere giver 24 nye fortolkninger på ældgamle fortællinger. Hold blot fast, for noget er på vej …

 • af Anne Mia Steno
  59,95 - 151,95 kr.

  "Savner du Danmark?” spørger hendes far pludselig hen over aftensmaden. Anna kan ikke svare, nægter at komme til at græde, så hun nikker bare let og kigger ned på sin tallerken. Ris, ristet fladfisk, syltede grøntsager og sesam. ”Gør det, så godt du kan,” siger han opmuntrende. ”Ganbarimasu,” svarer Anna, og han smiler stort. ”Ja! Ganbarimasu!” Der er så meget, hun har lyst til at fortælle ham om, men hun aner ikke, hvor hun skal starte. 15-årige Anna er flyttet fra Danmark til Japan for at dyrke den japanske kampsport kendo og for at bo sammen med sin far og hans nye kone. Men alting er meget anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun føler sig forkert, fremmed og underlig. Og alene. Sproget især virker helt umuligt, men da Anna får en særlig app, der kan samtale og oversætte for hende, ændrer alting sig, og en farefuld kærlighedshistorie tager sin begyndelse.

 • af René Toft
  59,95 - 113,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • - Surts Rige
  af T R Bisgaard
  70,95 - 113,95 kr.

  ”Hvad laver du?” råbte Odin.”Du må tage med og hjælpe mig!” svarede Erik.”Det kan jeg ikke!” Odin brølede så højt, at det gjorde ondt i Eriks ører.Alligevel greb Erik fat i Odins kappe, inden han lagde en hånd på den ru sten.Nu kunne det ikke gøres om.Astrid er forsvundet ind i Jellingstenen sammen med Magnus. Hun finder snart ud af, atsøsteren blev bjergtaget på hendes sidste mission. Nemlig, da hun skulle finde Surts Sværd.Problemet er bare, at det er nærmest umuligt at slippe ud derfra.Nu er Erik den eneste, som kan få dem hjem igen. Men selv om han gerne vil redde sin bedste ven, er han bange for at gøre det alene.Og når end ikke guderne tør hjælpe, hvad gør man så?

 • - Vølvens Spådom
  af T R Bisgaard
  70,95 - 113,95 kr.

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."Eva Lucia Reviews & Literature

 • - Mekaniske Hjerter
  af Stine Bahrt
  59,95 - 206,95 kr.

  Med tilbageholdt åndedræt rører jeg ved den næsten usynlige cirkel. Det summer i fingerspidserne og i mit hoved. Evnen ligger efterhånden som en forlængelse af mine tanker, og jeg behøver ikke engang koncentrere mig. Portalen åbner sig.Splittelsen mellem urværkere og evneløse vokser. Nil er fanget i konfliktens midtpunkt, og hvis hun skal redde dem, hun elsker, må hun få kontrol over sine feyevner.Dorian har lært, at han må passe på sit hjerte, selv hvis det betyder, at han må give slip på Nil. Og da menneskehedens overlevelse trues, står han over for en skæbnesvanger beslutning.Men Kuppelbyens fjender er langt farligere, end nogen af dem kunne forestille sig.Mekaniske Hjerter er andet bind i den dystopiske steampunkserie URVÆRKERNE.Første bind i serien blev nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

 • - Del 1 af Askens Magikere
  af Anne Spanget-Larsen
  59,95 - 175,95 kr.

  ”Jeg hvisker ikke om magi!” får Mirja fremstammet. Hendes stemme lyder lille og skrøbelig, synes hun.Barden løfter det ene øjenbryn. ”Nej. Du har ret. Magi vil heller ikke hviskes. Magi vil råbes ud i verden som en befaling.”Ingen lægger mærke til Mirja, og hun foretrækker det sådan. Hun vil hellere iagttage mennesker og begivenheder på Askenfjeld. Dette ændrer sig natten før solhverv, hvor vildtmaneren Ravn ankommer til borgen. Han vender op og ned på Mirjas liv, og hun må indse, at hun har en rolle i et skæbnesvangert opgør mellem menneske og natur. Til sidst må Mirja træffe det sværeste af alle valg: Kan hun bryde skovens forbandelse og redde dem alle?Askenfjeld er første del af Askens Magikere.Askenfjeld er vinder af KRABATs fantasykonkurrence

 • af Helle Perrier
  59,95 - 175,95 kr.

  En rumlen og lyden af en motor når ind til dem gennem gitteret. Jakob stirrer ud i mørket. Det er nok en af de der kampvogne, som Gert advarede mod. Gad vide, hvad der er værst? At blive kørt over af 50 ton metal eller blive ædt levende af sin sløjdlærer?Jakob og Ruben er på lejrtur med skolepatruljen, da noget går helt galt. Der er nogen, der hyler ildevarslende i mørket og snart må de løbe for livet i en regn af blod og splat.

 • af Judith Sølvkjær
  59,95 - 175,95 kr.

  “Jeg hiver efter vejret, luften brænder i mine lunger, ild løber gennem mine årer. Langt væk kalder min mors stemme mit navn. Min bevidsthed tumler ned gennem et bundløst svælg. Det er som om, jeg hører selv den mindste organisme krybe under jorden, hver eneste crep hvis ben skraber over træstammer, gyvelkvælernes hjerter der banker i staldene.” Aglyphe har endnu ikke har fundet sin Xiphoideussten. Den sten, der giver forlænget liv og ikke mindst status blandt de andre xiphoider.En dag trænger verden udenfor sig på, da skovfolkets beskyttende portaler bliver brudt, og de livsvigtige sten bliver stjålet. I mødet med mennesket Vidar tvinges Aglyphe til at se sandheden i øjnene, og må ud på en farefuld rejse for at redde sit folk.Aglyphe er poetisk og vild fantasy, som du aldrig har læst det før.Aglyphe er vinder af KRABATs fantasykonkurrence.

 • - Vogternes fald 1
  af Carsten Bossen Christiansen
  59,95 - 206,95 kr.

  Den erfarne dødedanser Raya har lagt sin tid i Alliancens stærkeste eliteenhed, Kandraen, bag sig, men da hendes gamle soldaterkammerat, det godmodige muskelbundt Lynch, opsøger hende forfulgt af ansigtsløse, uhyggelige mænd, tvinges de to ud på en farefuld færd for at finde svar. Hvem er den mystiske troldkvinde, der ledte Kandraen i et blodigt baghold og lader til at kunne kontrollere de ansigtsløse uden et ord? Og kan Raya blive ved med at undslippe den fortid, som drev hende bort fra hæren i første omgang?DØDEDANS er en intens fortælling om venskab i modgang, stolte krigere og fortidens synder, der udspiller sig på det eventyrlige kontinent, Keln, som guderne for længe siden har vendt ryggen.Det er første bind i trilogien ”Vogternes Fald”.

 • - Midgårds Beskyttere 5
  af Tanja Rohini Bisgaard
  59,95 - 73,95 kr.

  En ravn svævede ned og landede på jorden foran Erik. ”Din far, din far,” skræppede den.Erik så forskrækket på den talende ravn.”Din far vil snart narre Odin,” skreg en anden ravn, der sad i træet.Erik forstod ingenting. Hvor kom de talende ravne fra? Og hvad vidste de om far?Eriks far er forsvundet, og Erik må endnu en gang rejse tilbage i tiden i håbet om at finde ham. Astrid og hendes søster, Bodil, tager med. De havner i samernes land i det iskolde nordlige Norge.Odin har stadig brug for hjælp fra Midgårds Beskyttere til at forhindre Ragnarok i at bryde ud. Men er det overhovedet muligt at ændre Vølvens Spådom? Og er Odin egentlig til at stole på?Ragnarok er femte og sidste bind i serien Midgårds Beskyttere.

 • af Dorte Schou
  59,95 - 175,95 kr.

  En hvid tåge siver op fra et aflangt kar på gulvet. Jeg ser ned i det. Indholdet ligner små, runde æg. Lysende pletter pulserer bag den plumrede skal. Det ligner hjerter, der banker i takt inde i hver sin boble af grumset væske. "Hvad er det her?” hvisker jeg.Fox synes selv, han er ret klog. Indtil han møder Martha. Til gengæld har hun først lige fået en krop.Mission menneske er en spændende hybrid af realisme og science fiction for unge.

 • af Helle Perrier
  59,95 - 175,95 kr.

  Lyden er ganske svag, men den er der. Noget tungt rammer taget. Det knuger i brystet, og min mund er pludselig tør. I kanten af mit vindue kommer en mørk hånd til syne. Den famler rundt efter et sted at gribe fat.

 • af Mette Engel-Holm
  59,95 - 206,95 kr.

  “Løb for pokker, knægt,” råbte en stemme. Reef kiggede op i Dennies alvorlige ansigt og vristede sig fri. Han havde ikke tænkt sig at efterlade momse. Hun og Joonie var hans ansvar. Joonie! Erkendelsen ramte ham som en hammer. Han kunne ikke længere mærke hendes små hænder holde fast i sig. Dennie havde endnu engang fat i ham. “Løb,” råbte han igen og pegede insisterende i retning af busserne. Han måtte have slået hovedet, for bloddråber trak røde streger ned over hans nakke og hals. “De har Joonie.”17-årige Reef fra Yderzonen bor kun et stenkast fra den mur, der skal holde hans verden i sikkerhed for sandmasserne.I et tørkeplaget USA i fremtiden regerer de magtfulde Gaias Disciple. Nu lover de et nyt og bedre liv for alle i indkapslede megabyer.Reef og hans familie tvinges væk fra deres hjem. Han opdager dog efterhånden, at der er noget om det, når der hviskes om folk der forsvinder og at der er sandheder, der ikke tåler dagens lys.Sort Storm er en nervepirrende science-fictionfortælling fra en dystopisk fremtid.

 • - Ellebæt 1
  af Kat Lassen
  59,95 - 73,95 kr.

  Det lød som et tordenbrag, og Ellebæt kunne have sværget på, at jorden rystede under dem.”Se,” udbrød Tit bange og pegede.En grøn tåge kom langsomt snigende og omringede dem.Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde og feer. Men gemmer farmor også på en hemmelighed? Hvem tilhører for eksempel den lille stemme, som farmor taler med nede i stuen om aftenen? Og hvordan kan en fodbold pludselig trille helt af sig selv? Emma synes, det er meget mystisk.Ellebæt - Jagten på den stjålne skat, er en sjov og spændende historie, hvor man møder både mosekonen, en kæmpeørn og ikke mindst trolden Grumpe, der kan prutte så grønt og fælt, at næsen visner.Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.Læs mere på bøgernes egen hjemmeside

 • - Ellebæt 2
  af Kat Lassen
  59,95 - 73,95 kr.

  Ellebæt gav et forskrækket hyl fra sig, idet en kæmpestor skællet, blå vinge ramte træet, hun havde gemt sig bag. Vingen trak sig hurtigt tilbage og lagde sig som et skjold om væsnet, så hun ikke kunne se andet end et par store, grove fødder med enorme kløer. ”Hvem er du?” buldrede en stemme fra bag vingen. ”Jeg … jeg hedder Ellebæt … ” stammede hun.Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde, feer og mange andre væsner.Ellebæt – Kampen om trylleplasteret er en sjov og spændende historie, hvor man både møder en lille drilletrold, Mosekonen og et par drager, der ikke kan enes.Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.Læs mere på bøgernes egen hjemmeside

 • af Mette Werner
  59,95 - 175,95 kr.

  Rhea har tre ønsker: Et livsdyr, en bedste veninde og en kæreste.Ingen af delene ser dog ud til at ske i den nærmeste fremtid. Det bliver bestemt ikke lettere, da hun en dag kommer til at ramme en pige fra klassen med en besværgelse, der går helt galt.Det er nemlig strengt forbudt for Rhea og hendes brødre at lave magi udenfor hjemmet.Nu må de rejse til det magiske land Nim Tiar og forsøge at gøre alting godt igen.På deres færd lurer der monstre og farer, men da de først har sat sig i Fitmogimsen, kan de ikke vende hjem igen.Støttet af Statens KunstfondAnmeldelserBibliotekernes materialevurdering: "En vild og farlig rejse ind i en magisk verden. Historien handler om venskab, sammenhold og om at finde ud af, hvad man er god til. Den er også skør og sjov. Anbefales til indkøb."★★★★ Bogrummet.dk.

 • af Malene Fabricius Holm
  59,95 - 149,95 kr.

  ”Vi står i haven på Rosenvej 14 og er ved at afsløre en morder. Vi har netop fundet frem til dette gravsted,” kommenterer jeg og zoomer ind på hullet. ”Jeg hedder Magenta, og spaden med spaden, det er Dines.”Magenta bliver ufrivilligt blandet ind i sin nabos mistænkelige gerninger, da hun ser ham slæbe fyldte, sorte sække fra sin bil. For op af den ene sæk, stikker en hånd!Hun kommer ved et uheld til at indvie sin allermest irriterende klassekammerat, Dines, i sin opdagelse. Sammen må de to undersøge, hvad den skumle psykopatmordernabo mon har gang i.

 • af Teddy Vork
  59,95 - 73,95 kr.

  Grum og uhyggelig gyser om en 7. klasse, som skal arrangere et gyserløb i skolens kælder. Men noget går desværre grueligt galt. For gyserfans fra 12 år

 • - Molois forbandelse
  af Thomas Stordal
  70,95 - 151,95 kr.

  Jeg havde aldrig oplevet, at spillets karakterer så ud på mig. Mine øjne vandrede mellem hans øjne og mit minimap, men ud af øjenkrogen så jeg, at Molois blik fulgte mig. Jeg fik kuldegysninger.Jeg prøvede at styre væk fra ham, men mine kommandoer virkede ikke.13-årige Viktor er bidt af computerspillet Dautanis. En aften under et frygteligt uvejr slår lynet ned, og skærmen går i sort. Ridderen Zarvas fra spillet står pludselig i Viktors værelse. Computerspillet udvikler sig i en uhyggelig og alt for virkelig retning. Viktor er ramt af Molois forbandelse.Målgruppe: fra 10 årFørste bind i serien Dautanis.

 • - Julebukkens hævn
  af Laura Helena Pimentel da Silva
  59,95 - 73,95 kr.

  Luiz og Romeo skal holde brasiliansk jul sammen med deres familie.Mormors kæreste fortæller Luiz gamle historier om Julebukken.Da Luiz og Romeo er gået i seng, larmer det inde fra stuen. Brødrene undersøger sagen nærmere og opdager, at julegaverne er forsvundet sammen med Julebukken af halm og røde bånd …De begiver sig ud på et uhyggeligt juleeventyr for at finde ud af, hvem der har stjålet deres gaver.Mørke væsner 3 – Julebukkens hævn er tredje bind om de dansk-brasilianske brødre Romeo og Luiz og er inspireret af de gamle nordiske fortællinger om Julebukken og af den brasilianske jul.

 • - Ole Lukøjes sorte paraply
  af Laura Helena Pimentel da Silva
  59,95 - 73,95 kr.

  Lobisomem står oprejst som en mand. Men ellers er der ikke meget menneske over ham. Pelsen er mørkegrå, men han er tydeligt muskuløs inden under den. To sorte øjne kigger direkte på Luiz’ brystkasse. Lige der, hvor hjertet sidder.Luiz og Romeo skal på spejderlejr.Luiz ser frem til oprykningen, hvor han bliver ulv. Men er ulve egentlige farlige? Ikke medmindre der er tale om varulve ifølge storebroren Romeo.Om natten hører Luiz, at nogen hyler fra skoven.Snart står Ole Lukøje foran Luiz med sin sorte paraply i hånden.Sammen med Ole Lukøje begiver brødrene sig ind i mørket.Mørke væsner 2 – Ole Lukøjes sorte paraply er andet bind om de dansk-brasilianske brødre Romeo og Luiz og er inspireret af den brasilianske varulv Lobisomem.

 • af Helle Perrier
  59,95 - 175,95 kr.

  I en nær fremtid bor Sam i slumområdet, Makoko, sammen med sin mor og lillesøster Nneka. For at tjene penge har han fået indopereret en mikrochip i hånden. Han bruger den til at smugle data fra sted til sted i verdens største by, Lagos. En dag bliver det med livet på spil. Bagerst i bogen er der fakta om seks af FN's Verdensmål:Mål 1 – Afskaf fattigdomMål 4 – Kvalitetsuddannelse til alleMål 6 – Rent vand og sanitetMål 9 – Industri, innovation og infrastrukturMål 10 – Mindre ulighedMål 11 – Bæredygtige byer og lokalsamfundDen Grå Planet er støttet af Statens Kunstfond.Download gratis undervisningsmateriale på https://forlagetkrabat.dk/undervisningsmateriale/

 • - Legender fra Ishtaija
  af Casper Richter
  59,95 - 149,95 kr.

  Da Nicholas natten til juleaften jages af et monster, overlever han kun takket være den smukke og mystiske Seela. En magisk prinsesse fra et fjernt land bag stjernerne. Snart passerer de indgangen til Seelas fortryllede hjem: Ishtaija, hvor legender stadig findes, og ondskab venter forude. Nu jages de af bitre rivaler, uhyrer og en gammel dødsfjende, der søger blodhævn for et ydmygende nederlag. Kapløbet er startet, og der gives ingen nåde! Sammen er de begge fanget i et mørkt eventyr af gamle profetier, forræderi, sort magi og endeløse drømme.

 • - Mikas bog
  af Helle Perrier
  59,95 - 175,95 kr.

  Mika bor i Nyhafen – den sidste by på Jorden. En by i en iskold verden regeret af voldelige vogtere og strenge love. I Frostbid er det dig, der bestemmer. Havner Mika i fængsel, fryser han ihjel eller venter der ham et nyt liv et andet sted? Du vælger, hvilken vej han skal gå. Om han skal slås eller flygte, og hvem han tør stole på. Er du klar?

 • af Kasper Lapp
  59,95 - 136,95 kr.

  “Jeg bliver nødt til at komme op på Mytopia inden kroningen! Kender I nogen, der kan hjælpe mig derop?”“Kan du ikke bare hoppe?” spurgte busken.“Du har altså ingen sans for højder, kære busk,” sagde træet. “Så højt kan harer ikke hoppe.”“Jeg er ikke en hare,” sagde Vikto. “Jeg er et menneske.”Der lød et knagende udbrud fra træet, og busken udstødte et lille hvin. En underlig stilhed sænkede sig over skoven. Fuglene holdt op med at synge og hakke, og selv insekterne stoppede med at summe.”Den var god!” sagde busken endelig. ”Men du er alt for lille til at være et menneske. Og hvor er din økse?””Ja, enhver ved,” sagde træet, ”at mennesker er mindst ti meter høje og går omkring med økser og fælder uskyldige træer.”---Kronprins Vikto er faldet ned fra sit svævende kongerige. Men var det et uheld? Eller havde hans bror Malto en finger med i spillet?Vikto er havnet i Verdenen Nedenunder, som er et farligt sted for et menneske. Dagen for hans kroning nærmer sig, mens hans ø svæver længere bort. Verdenen Nedenunder er en charmerende og finurlig fabel med skarp humor om at møde det fremmede og lære sig selv bedre at kende.

 • - Kuppelbyens hemmelighed
  af Stine Bahrt
  59,95 - 175,95 kr.

  Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.

 • af Karsten S Mogensen
  59,95 - 116,95 kr.

  ”Jeg trak vejret dybt og lænede mig forsigtigt frem. Jeg fik straks øje på den lille afsats, der stak ud fra klinten. Jeg rynkede panden. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg havde forventet. Men i hvert fald ikke dette.”Lige før daggry cykler Viktor og Sofus gennem den dunkle skov til havet. Sofus vil vise Viktor noget på den stejle klint.Men intet er, som det burde være.Snart finder Viktor og Sofus en række mystiske spor, som de følger. Det er dog ikke helt ufarligt …I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.