Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
KRABAT

Bøger udgivet af KRABAT

KRABAT er stiftet af Helle Perrier og Tanja R Bisgaard en kold decemberdag i 2019. Siden den dag, er det gået stærkt. Forlaget repræsentere et hav af forfattere, illustratorer, grafikere, redaktører, korrekturlæsere og indtalere. Det lille forlag er vokset med stor fart og med god grund.

Forlaget udgiver bøger til børn og unge fra 8 år. Bøgerne som bliver udgivet af KRABAT vurderes ud fra om de passer til børn. Derfor kan du være sikker på at alle bøger er nøje udvalgt og godkendt af dygtige fagfolk.

Helle Perrier er uddannet i litteraturvidenskab og anvendt visuel kommunikation. Hun har siden sin debut i 2015 udgivet 11 bøger, en række noveller i forskellige antologier og en selvstændig sms-novelle.

Tanja R. Bisgaard er uddannet økonom. Hun har arbejdet med bæredygtig innovation og vækst i Erhvervsministeriet, og senere som selvstændig konsulent for organisationer som FN, EU, Nordisk Ministerråd mm.

Begge stiftere af forlaget har selv udgivet bøger gennem forlaget og spiller derfor en central rolle for forlagets profil.

Forlaget er særligt kendt for deres medrivende fantasy serier. I deres sortiment finder du blandt andet den populære serie ‘Den gule planet’ som er vellidt af mange børn i grundskolen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Halkjær
  43,95 - 146,95 kr.

  Tobias vågner lørdag morgen til lyden af sin søsters skrig. Der står en edderkop fra Minecraft foran hoveddøren. Luften er fuld af elektricitet, og det går op for Tobias, at hans familie er havnet i den bane, han lige har bygget i Minecraft.Nu gælder det kampen for overlevelse i en verden fuld af blokke, hvor skeletter og creepers er ude efter den lille familie.NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Mekaniske Hjerter
  af Stine Bahrt
  58,95 - 227,95 kr.

  Med tilbageholdt åndedræt rører jeg ved den næsten usynlige cirkel. Det summer i fingerspidserne og i mit hoved. Evnen ligger efterhånden som en forlængelse af mine tanker, og jeg behøver ikke engang koncentrere mig. Portalen åbner sig.Splittelsen mellem urværkere og evneløse vokser. Nil er fanget i konfliktens midtpunkt, og hvis hun skal redde dem, hun elsker, må hun få kontrol over sine feyevner.Dorian har lært, at han må passe på sit hjerte, selv hvis det betyder, at han må give slip på Nil. Og da menneskehedens overlevelse trues, står han over for en skæbnesvanger beslutning.Men Kuppelbyens fjender er langt farligere, end nogen af dem kunne forestille sig.Mekaniske Hjerter er andet bind i den dystopiske steampunkserie URVÆRKERNE.Første bind i serien blev nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

 • - Krise i kælderen
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  73,95 - 164,95 kr.

  ”Kast en ildkugle på dem!” råbte Noah.De kiggede alle sammen forventningsfuldt på Ali, som stirrede ned ad sin blå troldmandskåbe.”Hvorfor kigger I på mig?””Fordi du er en troldmand, dit fjols,” svarede Oliver.”Hvordan plejer du at gøre?” Noah lød desperat.”Det ved jeg da ikke. Jeg læser bare, hvor meget de giver i skade, og slår med nogle terninger!” Oliver, Noah og Ali skal til at spille rollespil, som de plejer, da de pludselig befinder sig i en mørk kælder fyldt med monstre, der er ude på at slå dem ihjel. Den mystiske pige Mathilde dukker op for at hjælpe dem med at bryde magien. Hun fortæller, at hvis man dør i spillet, så dør man også i virkeligheden. Nu gælder alle tricks, hvis de skal overleve Krise i Kælderen.

 • - Kuppelbyens hemmelighed
  af Stine Bahrt
  58,95 - 188,95 kr.

  Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.

 • - Vølvens Spådom
  af T R Bisgaard
  58,94 - 129,95 kr.

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."Eva Lucia Reviews & Literature

 • af Sabine Hein
  129,95 - 147,95 kr.

  ”Hånden af sne strakte sig ud efter mig, og armen under blev gradvist længere. Så kom der en skulder. Derefter endnu en arm. Til sidst kom hovedet med de hadefulde, røde øjne.”Året er 2053. Størstedelen af Jordens is og sne er smeltet, og verdens have er steget så kraftigt, at store dele af Danmark nu ligger under vand.12-årige Sofie er taget med sin mor til den antarktiske forskningsstation Ultima Spe. Her skal hendes mor og de andre forskere komme til bunds i mysteriet om, hvorfor sneen her som den sidste i verden endnu ikke er smeltet.Sofie får dog ikke meget fred til at finde sig til rette. Noget ude i sneen synes at holde øje med dem – og det bryder sig bestemt ikke om at blive forstyrret.Monstret på polarstationen er vinder af KRABATs gyserkonkurrence.

 • - 24 fortællinger om nordisk folketro
  af 23 forskellige forfattere
  172,95 kr.

  Antologi med 24 fortællinger om nordisk folketroForsideillustrator Morten KrebsLæs om forfatterne og se hvilke noveller de har skrevet på forlagets hjemmesideFolketroen lever i mange forskellige fortællinger.Krogmanden, der ligger på lur efter dem, der kommer for tæt på vandet. Å-manden, der holder søen fuld af fisk, hvis blot han får et menneskeoffer. Gravsoen, dødsvarslet, der angriber med en knivskarp ryg og gloende øjne. Hyldemor, beskytteren. Hultræet, skiftingen, valravnen, nissen – de er der allesammen i vores fælles bevidsthed, og nu er de også her, hvor 23 forfattere giver 24 nye fortolkninger af ældgamle fortællinger.Hold blot fast, for noget er på vej …Forord af Lene Vinther AndersenNoveller af Sinus Reuss, Teddy Vork, Thea Marie Munk Pedersen, Nicoline Kjærsgaard Møller, Alexandra Vinther, Rikke Havner Alrø, Thea Astrid, Mette Engel-Holm, Silja Bødker, Signe Fahl, Kat Lassen, Helle Jakobsen, Mariane Mide, Maria Pilh Bengtsen, Summer Ema, Lars Ahn, Rasmus Vestergaard, Malene Fabricius Holm, Andrias Andreasen, Judith Annette Sølvkjær, Pernille Thorenfeldt, Gudrun Østergaard, Barbara Beatrice DavidsenDownload gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmesideAnmeldelserBibliotekernes materialevurdering: "Det er en imponerende samling af meget forskellige historier, som har meget på hjerte, og som alle sværmer for overtroen og det lille gys. Man får lyst til at tage den frem, når mørket lukker sig om os i vintermånederne, og fortidens glemte skabninger synes tættere på en nogensinde. Anbefales til indkøb."★★★★★ Youlooklikeabook. ★★★★ Fantastiske Familiebøger. "Efter første historie var jeg fanget." mydailybookdenmark. "Det her er tale om en kvalitetsudgivelse, både indholdsmæssigt og håndværksmæssigt." Gyseren.dk. "Krabat har formået at samle et stærkt udvalg af litterære kræfter, der igennem samlingens små 400 sider byder på masser af isnende spænding." Litteratursiden.

 • - Rædsler i rummet
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  58,95 - 164,95 kr.

  Mathilde tacklede ham pludselig med samme fart og kraft som en amerikansk fodboldspiller. De rullede begge et par meter hen ad gulvet og bankede ind i væggen. Robottens skudsalver ramte tilfældigt rundt omkring dem. Den løb rundt om sig selv et par gange og pegede så igen riflerne imod dem.”Indtrængere vil blive elimineret ...” Mathilde og Oliver har fundet den anden af Evighedens Terninger. Sammen med Sebastian og den lille pige Anna må de rejse ud i rummet og bekæmpe onde rumvæsner og robotter for at gennemføre spillet og redde alle tilbage til virkeligheden. Det viser sig dog hurtigt, at skibet er inficeret med giftige rumedderkopper, hvis dronning vil gøre alt for at slå dem ihjel. Kan de overleve Rædsler i rummet?

 • af Anne Mia Steno
  172,95 - 197,95 kr.

  "Savner du Danmark?” spørger hendes far pludselig hen over aftensmaden. Anna kan ikke svare, nægter at komme til at græde, så hun nikker bare let og kigger ned på sin tallerken. Ris, ristet fladfisk, syltede grøntsager og sesam. ”Gør det, så godt du kan,” siger han opmuntrende. ”Ganbarimasu,” svarer Anna, og han smiler stort. ”Ja! Ganbarimasu!” Der er så meget, hun har lyst til at fortælle ham om, men hun aner ikke, hvor hun skal starte. 15-årige Anna er flyttet fra Danmark til Japan for at dyrke den japanske kampsport kendo og for at bo sammen med sin far og hans nye kone. Men alting er meget anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun føler sig forkert, fremmed og underlig. Og alene. Sproget især virker helt umuligt, men da Anna får en særlig app, der kan samtale og oversætte for hende, ændrer alting sig, og en farefuld kærlighedshistorie tager sin begyndelse.

 • af René Toft
  129,95 - 147,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • - Surts Rige
  af T R Bisgaard
  58,95 - 129,95 kr.

  ”Hvad laver du?” råbte Odin.”Du må tage med og hjælpe mig!” svarede Erik.”Det kan jeg ikke!” Odin brølede så højt, at det gjorde ondt i Eriks ører.Alligevel greb Erik fat i Odins kappe, inden han lagde en hånd på den ru sten.Nu kunne det ikke gøres om.Astrid er forsvundet ind i Jellingstenen sammen med Magnus. Hun finder snart ud af, atsøsteren blev bjergtaget på hendes sidste mission. Nemlig, da hun skulle finde Surts Sværd.Problemet er bare, at det er nærmest umuligt at slippe ud derfra.Nu er Erik den eneste, som kan få dem hjem igen. Men selv om han gerne vil redde sin bedste ven, er han bange for at gøre det alene.Og når end ikke guderne tør hjælpe, hvad gør man så?

 • - Lokes List
  af T R Bisgaard
  58,94 - 129,95 kr.

  Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fast om øksen.Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet.Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen.I stedet stirrede han direkte mod hende.Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.Det var ikke en viking.Det var Loke. Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave.Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig.Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude.Det bliver alt andet end nemt. Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med action, magi, guder, jætter, trælle, vikinger, intriger, forræderi og venskab. Kan man lide nordisk mytologi, eller vil man gerne vide mere om vikingetiden, så kan denne bog bestemt anbefales. Jeg glæder mig i hvert fald til næste bind i serien udkommer. Og for de 9-13-årige, som er målgruppen, vil bogen være helt perfekt."Læsehest med fantasy

 • af Helle Perrier
  180,95 kr.

  Forfatter: Helle PerrierIllustrator: Mathias Elmose Lui kan ro en båd.Men pas nu på! Lui kan ro en båd er en bog til den allerførste læsning. Ordene har max tre bogstaver.En hyggelig historie med farverige tegninger. Lix: 3Lettal: 6

 • af Gudrun Østergaard
  180,95 kr.

  Forfatter: Gudrun ØstergaardForsideillustrator: Rikke Ella AndrupLæs første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Jon drejer ind bag en mur. De har ikke opdaget ham. Han holder sin riffel parat. Hvis bare han kan finde den sidste. Han klatrer op ad en stige. Oppe på taget lægger han sig fladt ned. Han maver sig hen til kanten. Dér! I en smal gyde får han øje på ham. Det er de andres scout. Yes! Nu har han hele deres trio: en scout, en baiter og en sniper.Jon og Khalil er vilde med at spille Trio Unite. En dag starter en ny pige i deres klasse. Iryna er flygtet fra sit hjemland. Men hun elsker også at game. Men er skydespil en god idé, når man kommer fra et land i krig? Letlæsning for unge Lix 12

 • af Lone Sole
  72,95 - 211,95 kr.

  Den indtrængende angreb mig med en magisk spindel, mr. Hopp. Hun samlede kræfterne fra afgrunden og havde kontakt til noget, der i styrke mindede om vindelementet.” ”Sludder, mr. Algebrah, en tøs fra Hoben kan ikke håndtere en spindel. Det er jo absurd!” Mr. Davids slog afværgende ud med hånden. ”Det er muligt.” Claes’ øjne lynede. ”Men det var, hvad hun gjorde.” ”Umuligt! En latterlig påstand, som du stædigt holder fast i.” Holografien hostede hæst. ”Du af alle burde vide bedre.” Små lyn dansede mellem Claes’ fingre. Han slap kontrollen og kastede dem af sted mod holografien, der gnistrede. Et sus gik igennem forsamlingen, og han råbte over vinden.”Hun var anderledes!” Credokæden er historien om Stef, der ikke giver meget for Londons magiske elite. Hun er aldrig for fin til at tage imod en udfordring. Også hvis det indebærer indbrud i Det Statslige. Helt nede i de allerhelligste gange, hvor Håndtegnsrullerne opbevares. Stedet, magikere har brug for, og som kun kan åbnes med Credokæderne.Men denne gang har hun måske været lige modig nok … Credokæden er dansk fantasy, som du aldrig har læst det før. Det er første bind i serien om Claes og Stef.

 • af Tanja R. Bisgaard
  205,95 kr.

  Forfatter Tanja R. BisgaardGrafiker: Rikke Ella AndrupLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside forlagetkrabat.dk/boegerVidste du, at vi i Danmark smider 100.000 tons elektronikaffald ud hvert år? Og vidste du, at der i det affald ligger værdifulde råstoffer som guld og kobber?Gadgets og genbrug forklarer, hvordan elektronik bliver til. Du får at vide, hvor råstoffer kommer fra, og hvad der sker med vores gadgets, når vi ikke kan bruge dem længere.

 • af Stephan Randahl
  186,95 kr.

  Forfatter Stephan Randahl Forsideillustrator Angelica Inigo

 • af Judith Sølvkjær
  188,95 - 247,95 kr.

  “Jeg hiver efter vejret, luften brænder i mine lunger, ild løber gennem mine årer. Langt væk kalder min mors stemme mit navn. Min bevidsthed tumler ned gennem et bundløst svælg. Det er som om, jeg hører selv den mindste organisme krybe under jorden, hver eneste crep hvis ben skraber over træstammer, gyvelkvælernes hjerter der banker i staldene.” Aglyphe har endnu ikke har fundet sin Xiphoideussten. Den sten, der giver forlænget liv og ikke mindst status blandt de andre xiphoider.En dag trænger verden udenfor sig på, da skovfolkets beskyttende portaler bliver brudt, og de livsvigtige sten bliver stjålet. I mødet med mennesket Vidar tvinges Aglyphe til at se sandheden i øjnene, og må ud på en farefuld rejse for at redde sit folk.Aglyphe er poetisk og vild fantasy, som du aldrig har læst det før.Aglyphe er vinder af KRABATs fantasykonkurrence.

 • - Jagten på den stjålne skat
  af Kat Lassen
  86,95 - 167,95 kr.

  Ellebæt - Jagten på den stjålne skatDet lød som et tordenbrag, og Ellebæt kunne have sværget på, at jorden rystede under dem.”Se,” udbrød Tit bange og pegede.En grøn tåge kom langsomt snigende og omringede dem.Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde og feer. Men gemmer farmor også på en hemmelighed? Hvem tilhører for eksempel den lille stemme, som farmor taler med nede i stuen om aftenen? Og hvordan kan en fodbold pludselig trille helt af sig selv? Emma synes, det er meget mystisk.Ellebæt - Jagten på den stjålne skat, er en sjov og spændende historie, hvor man møder både mosekonen, en kæmpeørn og ikke mindst trolden Grumpe, der kan prutte så grønt og fælt, at næsen visner.Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.

 • - Blodsbånd
  af Carsten Bossen Christiansen
  58,95 kr.

  Guderne er vendt tilbage. Vores helte er nødt til at finde dem og overtale dem til at hjælpe, inden den onde Taratos vågner fra sin dvale og kaster kontinentet ud i et evigt mørke. Men krigsguden Gerrak arbejder stadig imod dem, og resultaterne af de desperate valg, heltene måtte tage for at redde verden, vender snart tilbage for at hjemsøge dem.Blodsbånd er den episke opfølger til Dødedans, hvor tidligere fjender tvinges til at arbejde sammen, og gudernes tilstedeværelse vender op og ned på alt, hvad Raya og hendes venner troede, de vidste om den verden, de lever i.Det er fantasy skrevet til både unge og voksne, med blodige kampe, forræderi, og venskaber, der sættes på prøve.Det er andet bind i trilogien ”Vogternes Fald”.

 • af Jakob Løvgren Leth
  62,95 - 188,95 kr.

  Imod: Et gammelt spøgelse på kirkegården stolede på, at han havde slettet videoen for længst, og havde truet med, at hvis den kom frem, ville det blive ”værst for de levende”.For: Ingen ville tro på, at videoen var ægte.For: Han så ret badass ud blandt de døde. Bastian trykkede upload. Bastian bor i en lille by. Om dagen drømmer han om at være populær på TikTok. Om natten hænger han i al hemmelighed ud med spøgelser og vampyrer på kirkegården. Han ved godt, at han ikke bør kombinere de to ting. Det er alt for farligt at filme de døde. Risikoen for ballade er stor. Fristelsen for at lave seje videoer og få et par hurtige likes er bare større. Det ender med problemer. Store problemer. Hundredvis-af-sultne-zombier-på-gaderne-problemer.

 • af Malene Fabricius Holm
  58,95 - 247,95 kr.

  ”Hvad var det?” Forbrydervikaren tænder lommelygtefunktionen på sin mobil. Lyskeglen glider hen over os. ”Er der nogen?”Keglen glider over os igen.”Løb!” Dines hjælper mig på benene og skubber mig fremad.”Bisse – kom her,” kalder Mulle. ”Fang dem!”Magenta overhører en mistænkelig telefonsamtale, og selvom Dines i første omgang forsøger at tale hende fra det, beslutter de sig for at undersøge sagen nærmere. Det bliver startskuddet til en farefuld redningsaktion.Amatørforbrydervikaren er andet bind i serien om Magenta og DinesMålgruppe: Fra 9 år Genre: Krimi, mysterierSagt om første bindBibliotekernes materialevurdering: "Et uhyggeligt og humoristisk mysterie for tweens. Anbefales."★★★★★ "God underholdning fra start til slut, en sjov og spændende historie."Bogrummet.dk.★★★★★ "Man bliver bidt af historien. Og man kan ikke undgå at få et smil på læben." Anonymous.skolelærerinde"Jeg grinede højt, gispende af bekymring og var ved at begrave mig af pinlighed. Sikke en bog! Den skal jeg have med ud til booktalk." Børnebibliotekar Anne-Mette Sigaard.

 • - En antologi
  af 20 forfattere
  339,95 kr.

  Solarpunk antologi med 20 noveller Solarpunk. Fremtiden er grøn, bæredygtig, fredfyldt. Mennesket lever i harmoni med hinanden, teknologien og naturen. Det er science fiction i en verden, hvor alt er lykkedes.I denne antologi kan du læse tyve forskellige forfatteres bud på, hvordan sådan en verden kan se ud gennem et menneskes øjne. Eller gennem en cyborgs. Et barns. Et fællesskabs.Solarpunk er håbet om en lysende fremtid, og det er første gang, genren præsenteres på dansk. Tag med til verden, som den kunne se ud en dag.Alt er godt i Solarpunk - eller er det? Forfatterne i antologien er: Alexandra Vinther, A. Silvestri, Anne Spanget-Larsen, Barbara Beatrice Davidsen, C.G Valentin, G. H. Sassersen, Gudrun Østergaard, Jane Mondrup, Judith Sølvkjær, Lars Ahn, Lone Sole, Louise Floor Frellsen, Maria Aagaard, Marie Klint Martinsen, Niels Christensen, Nikoline Kaiser, Sabine Baudtler-Vedersø, Stine Bahrt, Tanja R. Bisgaard, Thomas Pedersen

 • - Under angreb
  af Helle Perrier
  373,95 kr.

  Forfatter Helle PerrierIllustrator Aske Schmidt RoseLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Kiribati er under angreb. To gigantiske orme er ved at flå hele kuppelbyen fra hinanden. Keanu forsøger at redde dem derinde. Kora styrer ubåden Tanga helt tæt på mutantormene. Kan hun finde på en plan, der kan redde alle dem, hun holder af? Under angreb er den sidste bog i trilogien om Den Blå Planet.Om bogenDen Blå Planet er klimafiktion. En hæsblæsende trilogi fra en fremtidig verden, hvor mennesker bor i kupler under vandet. Det overordnede tema i serien Den Blå Planet er oversvømmelse. Serien viser, hvad der sker med naturen, når vi ikke passer på den. Målgruppe: fra 9 årIllustreret i farverTrilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 3 er det Mål 5 - Ligestilling mellem kønnene og Mål 17 - Partnerskaber for handling.Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

 • - Døden i dybet
  af Helle Perrier
  222,95 kr.

  Forfatter Helle PerrierIllustrator Aske Schmidt RoseLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/En mutantorm er løs i Kiribati.Ormen har ødelagt strømmen til kuplerne. Uden strøm, ingen ilt. Kora og Keanu må sejle op til overfladen for at redde alle dem, der bor under havet. Keanu styrer ubåden gennem det blå hav, hvor døden ligger på lur. Døden i dybet er anden bog i trilogien om Den Blå Planet.Om bogenDen Blå Planet er klimafiktion. En hæsblæsende trilogi fra en fremtidig verden, hvor mennesker bor i kupler under vandet. Det overordnede tema i serien Den Blå Planet er oversvømmelse. Serien viser, hvad der sker med naturen, når vi ikke passer på den. Målgruppe: fra 9 årIllustreret i farverTrilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 2 er det Mål 3 - Sundhed og trivsel og Mål 14 - Livet i havet.Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

 • - Havet skælver
  af Helle Perrier
  373,95 kr.

  Forfatter Helle PerrierIllustrator Aske Schmidt RoseLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Kora og Keanu bor i kupler under vandet i Stillehavet. De lever i sikkerhed bag hegnet. For i havet lever gigantiske orme, der kan æde en hel ubåd i en mundfuld.En dag er der et jordskælv, der får en kuppel til at revne.Kora og Keanu sejler ud for at se, om der er sket noget med hegnet … Havet Skælver er første bog i trilogien Den Blå Planet.Om bogenDen Blå Planet er klimafiktion. En hæsblæsende trilogi fra en fremtidig verden, hvor mennesker bor i kupler under vandet. Det overordnede tema i serien Den Blå Planet er oversvømmelse. Serien viser hvad der sker med naturen, når vi ikke passer på den. Målgruppe: fra 9 årTrilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 1 er det Mål 7 - Bæredygtig enerig og Mål 13 - Klimaindsats.Illustreret i farverDownload gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

 • af Lone Halkjær
  282,95 kr.

  Forfatter: Lone HalkjærForsideillustrator: Aske Schmidt RoseLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside forlagetkrabat.dk/boegerTobias’ forældre er taget på ferie.Vennerne Will og Jonas overnatter, og dagene skalbruges på at forsøge at komme ind i Minecraft igen.Men alt går galt. Storesøster Caroline kommeruanmeldt hjem, et bjerg af TNT eksploderer og vennerneender med at være strandet inde i Minecraft uden at ane, hvordan de finder ud igen.NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANGMålgruppe: fra 10 år. God til læsere der spiller MinecraftOm bogenTobias spiller Minecraft. En dag havner han og vennerne inde i selve spillet. For at komme ud af det igen, skal de fuldføre en mission.Til læsere af gamerbøger som bl.a. En Minecraft-zombies dagbog.Sagt om bind 1:Bibliotekernes materialevurdering: "Underholdende og spændende historie. Fin humor samtidig med moralen om at man skal holde sammen som familie. Anbefales indkøbt til PLC og folkebiblioteker." Børn og Bøger, Bianca 7. a: "Jeg vil anbefale den til folk, der godt kan lide at spille Minecraft."Nor og far læser: "Det er tydeligt at mærke, at Lone kender Minecraft. Det er en virkelig god måde at samles omkring et barns interesse og få snakket om Minecrafts mange aspekter takket være handlingen." ★★★★ Bogrummet★★★★★ Frk. West

 • af C. G. Valentin
  322,95 kr.

  Forfatter: C. G. ValentinIllustrator: Louise Kamma Jørgensen FoghHector har fået en kampfisk.Men hvad er det egentlig for én?Kan den lide at slås? Er den giftig?Det er kun en lille fisk, men snart kører Hectors tanker i ring og fylder det hele.Og så bliver fisken farlig.Lix 13Den første læsning fra ca 8 år.Om bogenHector har mange tanker inde i hovedet. De bliver helt vilde, og han bliver bange. Heldigvis hjælper det at tale med mor om dem.

 • af Ry Kristensen
  282,95 kr.

  Forfatter: Ry Kristensen Illustrator: Aksel Studsgarth Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/#!/products/doedlaekker-lejrturLukas og Tobias er bedste venner og går i klasse sammen. De skal snart på lejrtur, hvor Lukas håber at score sin drømmepige, Maja.Ved siden af lejrskolen ligger den gamle kirkegård, som er indbegrebet af uhyggelig og ikke-om-jeg-så-fik-en-million-ville-jegmed-derhen-skræmmende.Men selvfølgelig bliver Lukas og Tobias alligevel lokket med, for det er jo Maja, der spørger.Gys for unge fra 10 år.Om bogenEfter et natlig besøg på kirkegården, bliver nogle af Tobias og Lukas' venner forvandlede til zombier. Nu må de redde sig selv og de andre i klassen, inden de alle bliver forvandlede. Kan de nå det, inden det er for sent?

 • af Trine Løve Østerbye
  282,95 kr.

  Forfatter: Trine Løve ØsterbyeIllustrator: Aksel Studsgarth Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/#!/products/doeden-i-kaelderenDer lyder en knirken fra trætte hængsler, der trænger til at blive smurt, og reolen åbner sig som en tung dør.”FUCK! Det er creepy!” gyser Severin. Han stivner og gisper højt, da han vender sig og lyser med sin telefon på reolens bagside. Der er lange, dybe kradsemærker i træet, som om nogen ihærdigt har forsøgt at kradse hul i reolen.Severin er flyttet til en ny by i et gammelt skodhus. Han er ensom og forsøger at blive venner med Gustav. Da Severin viser ham det skjulte rum i kælderen, synes Gustav, det skal være deres hemmelighed. Men alt ved rummet virker sært og uhyggeligt.Gys for unge fra 10 år.Om bogenSeverins nye ven, Gustav, er underlig på mange måder. De andre lader som om, han ikke findes, og Gustav ved ingenting om gaming eller mobiltelefoner. Severin vil så gerne have en ny ven, så han ser igennem fingrene med, at Gustav faktisk ikke er særlig sød. Men at han er direkte ondskabsfuld, havde Severin ikke troet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.