Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Månelys

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - Naturens Tænketank
  af Elo Kirkegaard
  153,95 kr.

  Det var en ret uoverskuelig og ekstraordinær situation, da Lene døde, og jeg skulle videre. Det blev til denne dagbog, som dokumentererfjorten måneders arbejde på redaktionen i Naturens Tænketank.Som et koldt pust i nakken kom pandemien og holdt mig til ilden.Det har været en befriende og berigende proces, og nu lyser Lene.Generalsekretæren for NAFO, Naturens Forsvarsalliance, anbefalerbogen til alle naturvenner.Danmarks Naturspredningsforenings fjerde vice-præsident ser lystog "poesi-tivistisk" på fremtiden og forudser et kæmpe oplag.Ene-professoren ved Instituttet for Intuitiv Tænkning kalder projektetfor et flerstrenget kunstgreb.Forkvinden for foreningen Højere Åndelig Bevidsthed kneb en lille tåre.Hun stod Lene nær. Hendes gemal, overforbrugsombudsmanden, kannæsten ikke få armene ned.- Således er alt godt her på redaktionen. Rødhalsen beder mig hilse!

 • - Skab din egen kakaoceremoni
  af Metta Myrna
  143,95 kr.

  Med denne bog bliver du grundig indført både teoretisk og pratisk i at facilitere kakaoceremoni for dig selv og andre.Du får indblik i ceremoniel kakaos historie, virkninger og anvendelse, lærer om det ceremonielle rum og dets faser og får forståelse for det shamanistiske verdenssyn.Bogen er udført som en praktisk håndbog, så du bliver guidet igennem alle faserne i at afholde en kakaoceremoni, fra at blive bevidst om din intention, at skabe rammerne, at vælge og bruge redskaberne, at hele og at holde, at forberede kakaoen og at manifestere ceremonien.God fornøjelse!

 • - Forstå dit energisystem
  af Metta Myrna
  143,95 kr.

  Forstå dit energisystem!Med denne bog får du indblik i de 7 centrale chakras, som er en grundlæggende del af kropsforståelsen i yogatraditionen. Du lærer om, hvordan du kan bruge dem til at forstå og balancere din væren i verden .Chakrasystemet er en uvurderlig kilde til selvindsigt og et brugbart redskab i din personlige udvikling. Metta Myrna tilbyder her en letforståelig og tilgængelig guide til denne ældgamle videnskab, sammen med konkrete eksempler og fif til, hvordan du selv kan bruge den i praksis.

 • - Fødselsforberedelse for dig og din partner
  af Metta Myrna
  143,95 kr.

  Fødslen af dit barn bliver en af de største begivenheder i både dit og dit barns liv. Forbered dig på, at det også bliver en af de bedste!Med denne bog får du viden og redskaber til at gøre din fødsel til en god oplevelse.Du lærer om, hvad der sker i kroppen under fødslen, om smerter og naturlig smertelindring, fødslens faser, om veer og vestillinger og hvordan du får en god oplevelse på hospitalet.Fødselspartneren har sit eget afsnit i bogen, med tips og råd til at hjælpe under fødslen.Man kan tænke på fødslen som en rejse til et eksotisk sted: Du ved ikke præcis, hvordan rejsen bliver, men du ved, at det både bliver hårdt, spændende og helt fantastisk. Og der er stor sandsynlighed for, at rejsen vil blive en bedre oplevelse, hvis du forbereder dig på den.Denne bog er dine kort, din parlør og din rejseguide til din næste destination: Fødsel.

 • - Meditationskursus for alle
  af Metta Myrna
  143,95 kr.

  Meditation er et vidunderligt enkelt og virksomt redskab, til at få et mindre stresset og mere meningsfuldt og lykkeligt liv.Lær med denne bog at meditere selv og bliv støttet i at komme i gang med at gøre det i din hverdag.Du bliver introduceret til forskellige teknikker, så du kan finde ud af hvad der virker bedst for dig, og får råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge dem selv.Bogen er meget velegnet til nybegyndere, men hvis du er erfaren og søger fornyet fordybelse og inspiration og/eller støtte til at komme i gang med din praksis igen, er den også meget brugbar.Du bliver grundigt indført i de praktiske øvelser og får beskrevet baggrunden for teknikkerne, så du får god forståelse for, hvordan og hvorfor de virker.Efter kort tid vil du mærke den positive effekt meditation har på dit liv. God fornøjelse!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.