Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Museum Astrologicum

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - De kosmiske hemmeligheder for tiden fra vintersolhverv hen over nytår
  af Reinhardt Stiehle
  189,95 kr.

 • af Carl V. Hansen
  146,95 kr.

 • - Astrologien og hans levnedsløb
  af Sven F F Svensson
  162,95 kr.

 • af Ove vin Spaeth
  338,95 kr.

 • af Robert Carl Jansky
  159,95 kr.

  ERNÆRINGSASTROLOGI er en del af den moderne tilgang til medicinsk astrologi. Her nøjes man ikke med kropsdelenes astrologiske betydning, men anskuer også proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler og meget mere. Janskys bog er et pionerskrift og i dag en klassiker på sit felt. Nu for første gang på dansk.

 • af Lars Thor Smith
  185,95 kr.

 • af Sigvard Mahler Dam
  241,95 kr.

  REJSENDE I FIXSTJERNER er resultat af forskning i stjernernes indflydelse i det astrologiske billede. Det passer fint med det nye millenniums astrologi at se tilbage på astrologiens oprindelse og bruge den gamle viden i den nye tidsalder. Denne bog er det første værk på dansk om stjernernes eller rettere 300+ fixstjerners indflydelse i den astrologiske tolkning. Bogen giver læseren såvel symbolerne, der kan arbejdes videre med terapeutisk, som indsigten i de klassiske kulturers billedsprog. Bearbejdelsen af bogen blev følt som en rejse gennem tiden. Deraf titlen. Det er forfatterens håb, at læseren vil få samme oplevelse.

 • - Arvelighed i nyt lys
  af Paul Choisnard
  132,95 kr.

  SLÆGTSASTROLOGI er et hidtil ubeskrevet emne i den danske faglitteratur. Denne bog er unik som den første moderne undersøgelse af ’stjernearv’, dvs. genealogisk astrologi. Den rummer mange eksempelhoroskoper – og findes nu for første gang på dansk. Franske astrologer har siden slutningen af 1800-tallet været de ubestridte pioner inden for anvendelse af videnskabelig metodik i både astrologisk tænkning og praksis. Den store pioner på dette område var forfatteren, den ingeniøruddannede astrolog Paul Choisnard (1867-1930), som ofte skrev under pseudononymet Flambart. Han var ikke den første – men han var uden tvivl den, som effektivt satte dagsordenen for hele det 20. århundredes videnskabelige forskning i astrologi.

 • af Lars Steen Larsen
  118,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.