Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Olufsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Spis lidt mindre, men meget bedre
  af Jacob Ludvigsen & Jens Slagter
  237,95 kr.

  Jens Slagter er søn af landslagteren i Fjenneslev og indehaver af den sidste slagterforretning i det gamle København. Gennem mange år har den været 100 % økologisk og repræsenterer ægte håndværk frem for industrimad, Hans viden og erfaring lægges frem til glæde og inspiration for kunder, kolleger, landmænd, restauratører og kokke. Vi kommer hele vejen rundt fra slægtens opskrift på medisterpølse til slagterfamiliens private juleshow med and, gås og flæskesteg. Grundlaget for godt kød er førsteklasses råvarer, og Jens Slagter tager sammen med fotograf Torben Dragsby ud til økologiske avlere af okser, svin, lam og fjerkræ. Glade og samvittighedsfulde landmænd.Kom med ind i værkstedet bag butikken på Kultorvet og få et indblik i slagterfagets finesser og delikatesser, der er tørret, røget og speget og forvandles til smørrebrød eller restaurant Mothers romerske Spaghetti Carbonara med den Guanciale, som man skal til Kultorvet for at købe. ”Det gode kød” er et afgørende bidrag til den aldrig standsende debat om ernæring, krydret med kulturhistorie og citater. Rasmus Kofoed fra Geranium med tre Michelinstjerner har skrevet forordet. Man bliver sulten, glad – og kritisk. Skrevet af Jens Slagter i samarbejde med Jacob Ludvigsen, forfatter til bl.a. Den fulde sandhed om Spiritus (2014)

 • - Erindringer
  af Stig Fogh Andersen
  187,95 kr.

  Med en blanding af selvironi og åbenhjertig ærlighed fortæller Stig Fogh Andersen den fantastiske historie om en enestående opera-karriere fra ung lovende ”altmuligmand” til en international karriere som Wagner heltetenor.Oplevelser af både mere og mindre festlighedsgrad deles med den undrende læser, der med Stig Fogh Andersen ved hånden får et sjældent indblik i det spændende, men også ofte eksentriske og ubarmhjertige internationale operamiljø.Dette er både beretningen om kunstneriske triumfer og om de menneskelige afsagn dage, uger og måneder på ensomme hotelværelser betyder for kunstneren selv - og ikke mindst familien.Bogen er et varmt og humoristisk selvportræt af et stadigt søgende musikalsk menneske, der trods en lang karriere med appetit og glæde søger mod nye opgaver og livsudfordringer.296 s. softcover med flapper. Gennemillustreret med masser af farve- og dort hvid fotos.

 • - Illustreret af Henrik Monved - Udvalgt af Erik Harbo
  af Steen Steensen Blicher
  157,95 kr.

  Steen Steensen Blicher – Ak! Hvor forandret! og 17 andre noveller. Illustreret af Henrik Monved, Udvalgt og redigeret af Erik Harbo. Hardcover 292 sider. Ved siden af H.C. Andersen er Blicher en af de kendteste guldalderdigtere.Steen Steensen Blicher blev født i Vium ved Viborg i 1782, hvor hans far Niels var præst.Han var først præst i Thorning fra 1819 og derefter i Spentrup fra 1825 til sin død i 1848. Han var meget stavns¬bundet pga. sit embede, men nåede dog på to udenlandsrejser, og opholdt sig også i København i flere perioder. Han studerede her med store afbrydelse fra 1799 -1809. Det var Napoleonskrigene der var den forstyrrende årsag, men det gav samtidig digteren inspiration til emnerne i hans noveller. Ti år før var han debuteret med Digte I, men det var hans første novelle En Landsbydegns Dagbog, der blev hans gennembrud og banede vejen for 94 andre noveller han skrev de næste 23 år. De udgør mere end 3000 tryksider og gør ham til en af de danske forfattere, der har skrevet mest.Hans værker er udgivet i tusindvis af eksemplarer, ofte illustreret af berømte danske kunstnere.Denne udgave med 18 noveller, kendte og mere ukendte blandt hinanden, har vi bedt tegneren Henrik Monved om at illustrere.Bogen tager udgangspunkt i den type noveller som Blicher så ofte skrev under indflydelse af barndoms- og ungdomserindringer.Novellerne udgives i et samarbejde mellem Blicher-Selskabet og Peter Olufsen. Samarbejdet indledtes sidste år med Erik Harbos bog Rejselyst, der skildrer Blichers rejser, virkelige og fiktive, sådan som det kommer frem i hans noveller.

 • - Komponisten bag De fire Årstider
  af Mogens Wenzel Andreasen
  138,95 kr.

  Antonio Vivaldi - Komponisten bag De fire Årstider - Bog + CD - Mogens Wenzel Andreasen - Første biografi om Vivaldi på dansk. Hardcover. 132 s. illustreret. CD indlagt. Indeholder Vivaldi - De fire Årstider - Den berømte I Musici indspilning fra 1956 + Koncert for Lut, RV 69 (Dus med dyrene) + Nisi Dominus RV 608 - Motet for sopran, kor og orkester. Et kæmpe hul i dansk musiklitteratur udfyldes med denne fascinerende beretning om Vivaldi, 1700 tallets Venedig og de samtidige komponister, der sammen med Antonio V. var med til at skabe den vidunderlige italienske barokmusik.

 • - Monsieur Bolero
  af Mogens Wenzel Andreasen
  157,95 kr.

  Ravel var en på mange måder ejendommelig personlighed. Hans sårbarhed som kunstner er interessant. Han følte, at musikken var hans kald, og at han aldrig havdekunnet beskæftige sig med andet. ”Det er min store lykke, at jeg var i stand til at komponere musik, for jeg ved udmærket godt, at jeg aldrig ville have været i stand til at gøre noget andet,” sagde han engang. I dag står Maurice Ravel så som et af debetydeligste og mest virtuose, opfindsomme og populære navne i det tyvendeårhundredes musik. Mogens Wenzel Andreasen bringer os tættere på mesteren! 126 sider illustreret!

 • - Fra the Big Bang til Bach, Beethoven, Boulez &The Beatles
  af Mogens Wenzel Andreasen
  217,95 kr.

  Få alt at vide om klassisk musik. Lige fra middelalderens munkesang til den moderne klassiske musik. Mogens Wenzel Andreasen er den ultimative rejsefører ind i den klassiske musiks verden og samtidig en levende og engageret stofformidler.Læs om alle de største komponister og deres liv og musik.Bliv klogere på den klassiske musiks udtryksformer, kompositionsteknik, satsbetegnelser, stilarter og instrumenter.Og få frisk inspiration til nye musikalske oplevelser.Du får det hele her leveret i en personlig, engageret og inspirerende form.Med fyldigt stikordsregister.Bogen er gennemillustreret med Anne-Marie Steen Petersens muntre tegninger af klassiske komponister og udøvere.220 sider i A 4 format med flapper

 • - En konservativ romantiker
  af Mogens Wenzel Andreasen
  165,95 kr.

  Holder De af Brahms? Det gør Mogens Wenzel Andreasen, Johannes Brahms er karakteriseret af romantiske tonesprog og harmonik, og på mange måder var han en tilbageskuende og konservativ komponist. Det gør ham ikke til en mindre betydningsfuld komponist, for han er som skabende musikalsk kunstner en af de største i sidste halvdel af det 19. århundrede.Johannes Brahms var på mange måder en splittet personlighed. Han voksede op i et hjem fra den lavere middelklasse med en mor, der var mange år ældre end faderen, som var musiker på et meget jævnt plan, men begge forældrene var opmærksomme på sønnens musikalske evner. Da Brahms ret tidligt blev en kendt pianist og senere komponist, især i Tyskland og Østrig, rykkede han op i de højere sociale lag, hvad der kunne være vanskeligt for ham på grund af hans opvækst og manglende dannelse og sin, bortset fra musikken, beskedne uddannelse. Det kunne ofte få ham til at være afvisende og ligefrem uforskammet, når han følte sig misforstået eller blev kritiseret på en for ham uacceptabel måde. Lær både personligheden og den store komponist at kende i Mogens Wenzel Andreasens gode selskab.Softcover med flapper. 160 sider. Gennemillustreret.

 • - Doktor Nikola
  af Guy Boothby
  147,95 kr.

  Doktor Nikola - Hvorledes Dr. Nikola fik den vidunderlige stok. Klassisk krimi-gys! Mød den skrupelløse men karismatiske Doktor Nikolas i en hæsblæsende jagt efter forbudte hemmeligheder. 188 s.Læs det andet bind af Guy Boothbys spændende saga om den mystiske, karismatiske Doktor Nikola og hans skånselsløse jagt på livets gåder med djævelsk list, hypnose og parapsykologiske evner. Samtidig en skarp forbryderhjerne – et værdigt alternativ til Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes, der lige som Nikola optrådte i føljetoner i bladet The Strand til gys og glæde for forlystelsessyge læsere

 • af Guy Boothby
  147,95 kr.

  Klassisk krimi-gys! Mød den skrupelløse men karismatiske Doktor Nikolas i en hæsblæsende jagt efter forbudte hemmeligheder. 188 s.Læs det første bind af Guy Boothbys spændende saga om den mystiske, karismatiske Doktor Nikola og hans skånselsløse jagt på livets gåder med djævelsk list, hypnose og parapsykologiske evner. Samtidig en skarp forbryderhjerne – et værdigt alternativ til Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes, der lige som Nikola optrådte i føljetoner i bladet The Strand til gys og glæde for forlystelsessyge læsere

 • - Historier fra Roskilde
  af Lokalhistoriegruppen Syd for Banen
  138,95 kr.

  Syd for Banen – Historier fra Roskilde. 140 s. Gennemillustreret i farver.Det begyndte med bacon og racerbane, det fortsatte medgrus, beton og rock. Der var madrasfabrik, garverier ogen hofjægermester. Der kom skoler og skaterbaner, derkom Rådhus og Retten i Roskilde, og en kreativ bydelvoksede frem, sydbyen i Roskilde.Den lokalhistoriske forening Syd for Banen, der nu har eksisteret i 10 år, dykker ned i beretningerne om dengangog giver et bidrag til den kollektive hukommelse.Fascinerende bog om en bydels udvikling. Kan læses med glæde af alle med interesse for levende historie!

 • - Den store russer
  af Mogens Wenzel Andreasen
  147,95 kr.

  Mogens Wenzel Andreasen – Tchaikovsky – Den store russer (Olufsen Bøger 2020) 168 sider illustreret.Fascinerende portræt af russisk musiks største romantiske komponist er historien om en sent modnet komponist med en helt ekstraordinær sans for såvel kompositionsteknik som melodi.Alle de vigtigste værker gennemgåes, og Wenzel trænger samtidig ind til personligheden bag denne store kunstner.

 • - 4 Cder med alle Kjeld Petersens pladeindspilninger og sjældne liveoptagelser 1945-62
  af Peter Olufsen & Just Bidstrup
  197,95 kr.

  LE OG GRÆD MED EN AF DANMARKS STØRSTE KOMIKERE!4 CD’ER I FLOT HARDCOVER-BOX32 S. BOOKLET I FARVERCD1 & 2 indeholder ALLE grammofonpladeindspilninger med Kjeld PetersenCD3 & 4 indeholder sjældne liveoptagelser med Kjeld PetersenNaturligvis også masser af materiale med Kellerdirk Bros – Petersen & Dirch Passer!Både de kendteste som Tømmerflåden og mindre kendte sketches!En uundværlig guldgrube for revyvenner – og andre medborgere med humoristisk sans!Over 5 timers grin og gråd – mest grin!

 • af Mogens Wenzel Andreasen
  140,95 kr.

  Tag med musikspecialisten og forfatteren Mogens Wenzel Andreasen ind i operaens vidunderlige verden. Operaguiden fortæller alt, hvad du har brug for om operaen, dens komponister og udøvere. Her er handlingsreferater af alle de mest elskede operaer. Alt om operaens historie, form og udvikling. Krydret med herlige anekdoter. Forfatteren er et af Danmarks klogeste hoveder, når det drejer sig om klassisk musik.

 • af Mogens Wenzel Andreasen
  124,95 kr.

  Der er musik, og så er der dansk musik – en del af sidstnævnte også af internationalt format, for Carl Nielsen og Rued Langgaard er blandt dem, vi ikke har eneret på. Men mange af de danske komponister, udlandet ikke kender til, kommer os ved, fordi de har noget at fortælle, som kun vi kan forstå. Og så er historien om dansk musik fængslende og overraskende – og den strækker sig langt tilbage i tiden, fordi Danmark roser sig af at være verdens ældste kongerige, og fordi den ”store” musik kræver penge, og i ældre tider lå pengene i kongehusets og adelens lommer. Mange af vore store navne var indvandret fra udlandet, især fra Tyskland, men blev hurtigt lige så danske, som de indfødte: Schulz, Kunzen, Weyse og Kuhlau. Der er mange originale personligheder i dansk musik, fra de ældste til de nyeste navne, og derfor mange gode historier at fortælle. Dansk musik har nogle kendetegn, som kan være vanskelige at beskrive, men de er der og gør musikken vedkommende for os og spændende for andre. Her er historien om dansk musik fra guldhornene til i dag, fuld af gode historier og med et seriøst forsøg på at finde frem til hemmeligheden bag det danske.

 • - Klaverets Konge og en revolutionært fornyende komponist
  af Mogens Wenzel Andreasen
  147,95 kr.

  Mogens Wenzel Andreasener vild med Liszt og anserham for en af de mest banebrydendebrobyggere mellemdet romantiske og detmoderne.Der har aldrig været enighedom Liszts position somkomponist i musikhistorien.Holdningen har skiftet opgennem tiden, fra hansyngre år til i dag, og meningerneom hans værkersværdi og originalitet haraltid været splittet blandtsamtidens og eftertidenskomponister, musiklærde og”almindelige” musikelskere,ligesom der i forskelligelande har været – og stadiger – forskellige holdningerat finde i alle kredse.Liszt blev af nogle betragtetsom en musikkens fornyer,en komponist som bragtemusikken fremad i en nyudvikling, hørt med samtidensører: moderne.Liszt var vidunderbarn, klavervirtuosog samtidig komponistmed en personlighedog en kompositorisk bredde,som er kendt af de færreste.Mogens Wenzel Andreasenbringer denne særprægedepersonlighed til live på enmåde, så man bliver glad forat lære ham at kende og fårlyst til at lytte til hans storeog afvekslende produktion.168 s. softcover. Illustreret

 • - 24 låger: Et essay til hver dag
  af Peter Dürrfeld
  157,95 kr.

  Peter Dürrfeld – PETERS JULekalender – 168 sider illustreret i farver – Softcover med flapper!En helt ny version af den gode gamle lågekalender – her blot med et essay til hver dag i julen.En fantastisk for-julegave. Veloplagt fortæller Dürrfeld om klassiske musikalske oplevelser og barndomserindringer fra København i 50’erne relateret til julen. Men også om skak, rejser og andet godt. Alt fortalt med glæde og lune! Man hygger sig – og bliver ind i mellem lidt klogere i Peter Dürrfelds selskab! Hele 24 gange!

 • - Der grosse Däne
  af Mogens Wenzel Andreasen
  147,95 kr.

  Mogens Wenzel Andreasen – Diderik Buxtehude – Der grosse Däne – Bog + CDEndelig en biografi på dansk om Danmarks første store komponist Diderik Buxtehude, der fra en opvækst i Helsingborg og et virke i Helsingør lagde hele Europa for sine fødder gennem sit lange arbejdsomme liv i Hansestaden Lübeck.Mogens Wenzel Andreasen bringer Buxtehude og hans musik frem i lyset og giver læseren appetit på et nærmere studie af denne komponists udødelige værker.Læseren kan gå i gang allerede på den indlagte CD, hvor Morten Hein har renset en række optagelser af Buxtehude-værker fra Jürgen Balzer-samlingen med bl.a. Mogens Wøldike og Finn Viderø. 112 s. illustreret. Inkl. komplet fortegnelse over Buxtehudes værker!

 • - Den store barokkomponist
  af Mogens Wenzel Andreasen
  147,95 kr.

  Endelig en Bach-biografi og -håndbog på dansk. Det bliver en bestseller!Værker som Brandenburg Koncerterne,Violinkoncerterne ogde store kirkeværker som MatthæusPassionen, Johannes Passionen,H Mol messen ogJuleoratoriet er elsket af alle.Men hvem var manden selv?Mogens Wenzel Andreasenprøver at samle trådene til enuundværlig håndbog om personen,komponisten og de mangeværker. 176 sider. Gennemillustreret.

 • - Kjeld Petersen, Lily Weiding, Ghita Nørby
  af Antoine de Saint-Exupery
  97,95 kr.

  Hør Kjeld Petersen som fortælleren i dette storslåede eventyr for børn og voksne. Antoine de Saint-Exupéry’s Den lille Prins – Kjeld Petersen, Lily Weiding,Ghita Nørby, Karl Stegger, Buster Larsen, Victor Montell, Viggo Brodthagen, Henry Nielsen, Ego Brønnum-Jacobsen og Poul Müller – Instruktion: Hans-Henrik Krause – Radioteatret 1959 - Elegant digipak!

 • - Heltetenoren Lauritz Melchior
  af Morten Hein
  227,95 kr.

  Lauritz Melchior var en stor Wagnersanger – ikke blot af fysisk format menogså med sin stemmes format. Det er snart 70 år siden han forlod Metropolitan Opera efter næste 25 sæsoner. Selv om det er længe siden, må nye heltetenorer finde sig i at blive sammenlignet med den store dansker og blive fundet for lette. Der er før skrevet om Melchior, men her er der nye indfaldsvinkler og et forbløffende og ret ukendt billedmateriale. Læs Morten Heins fantastiskeMelchior Biografi 200 sider i storformat. Gennemillustreret med sjældnefotos – mange i farver!

 • - Klaverets mester
  af Mogens Wenzel Andreasen
  139,95 kr.

  Chopin fornyede sammen med Liszt klavermusikken. Det virtuose har en fremtrædende plads, men er aldrig dominerende, altid et middel til at udtrykke det, han ønsker at fortælle sine tilhørere, og til at udnytte det for hans tid moderne instruments muligheder til det yderste. Han kan i sine værker også høres som musikhistoriens første nationalromantiker, for allerede hans tidligste kompositioner, som stammer fra drengeårene, fortæller om hans kærlighed til hjemlandets, Polens, folkemusik. Som altid tegner Mogens Wenzel Andreasen et levende portræt – også af Chopins meget sammensatte personlighed. Og ikke mindst hans kærlighed til forfatterinden George Sand. Alle de vigtigste værker omtales i bogens bageste del. 134 sider. Illustreret.

 • - Wienerklassicismens grundlægger
  af Mogens Wenzel Andreasen
  140,95 kr.

  Så er den her! Den ultimative Haydn-biografi. 164 sider gennemillustreret bog med indlagt CD med kendte og mindre kendte kompositioner. Mogens Wenzel Andreasen bringer os tær på en komponist med en overraskende sprælsk personlighed og gennemgår de vigtigste værker - også alle symfonierne og fortæller om Haydns store betydning for den videre udvikling i den klassiske musik. Hardcover.

 • - En stor barokkomponist
  af Mogens Wenzel Andreasen
  162,95 kr.

  Endelig en biografi på dansk om Georg Friedrich Händel - manden der gav os Messias, Water Music og meget andet. Mogens Wenzel Andreasen fortæller levende om denne lidt underbelyste gigant og kommer tæt på både manden og hans fantastiske musik. Bogen indeholder således også en gennemgang af hans vigtigste værker.. Softcover. 120 s. Gennemillustreret.

 • - En klassisk romantiker
  af Mogens Wenzel Andreasen
  147,95 kr.

  Mogens Wenzel Andreasen får i denne medrivende biografi vidunderbarnet og det musikalske geni Felix Mendelssohn-Bartholdy til at stå lyslevende foran os. Hans værker står som højdepunkter i den tyske romantik, men han er også inspireret af rejseoplevelser, der kommer til kunstnerisk udtryk i værker som Symfoni 3 og 4 Den Skotske og Den Italienske og i koncertouverturen Hebriderne. I bogen ses også et udvalg af Mendelssohns fremragende tegninger.Denne bog udfylder virkelig et hul i musiklitteraturen på dansk.

 • - Jeppe Aakjær 150 år - Indlagt CD + DVD
  af Erik Harbo
  130,95 kr.

  Erik Harbo fejrer Jeppe Aakjærs 150 års dag med en biografi, en CD med sange og en DVD optaget på Aakjærs gård Jenle!En ny lidt alternativ bog om Aakjær. Han var en af de helt store digtere i første halvdel af det 20. årh. Vi behøver blot at sige sange og viser, som alle kender og synger endnu – vi taler om heden og hvem der ville beskytte den – vi taler om de fattiges og undertryktes kår, og vi ved, hvem der støttede dem helhjertet. Navnet er Jeppe Aakjær og i bogen skrives der om hans liv og gerning, ikke mindst på hans gård Jenle i Salling, om hans hustru Nanna og hans datter Solvejg, om hans store forbillede Blicher og det arbejde han gjorde for at udbrede denne digters ry. Der skrives især om hans poesi, og hvem er nærmere til det end en sanger, der har sunget hans sange hele livet – operasangeren Erik Harbo, der ud over en stor karriere på Det Kongelige Teater har rejst Danmark rundt med digterens og hans digterkollegers sange gennem mere end 40 år og indspillet mange af dem på cd.Indlagt CD Erik Harbo synger Jeppe Aakjær 33 viser og sange og DVDen En sommerdag på Jenle. Bogen er på 148 sider og gennemillustreret - delvis i farver!

 • - Fotograferet af Christian Sievert
  af Peter Olufsen & Christian Sievert
  197,95 kr.

  Træerne i Dyrehaven - Fotograferet af Christian Sievert - Tekstet af Peter Olufsen. Årets smukkeste fotobog i coffee table hardcover kvalitet. Tag på en anderledes lystrejse i Jægersborg Dyrehave nord for København og se de mange gamle træer på en helt ny måde.I smukke fotos i sort hvid og farve kommerdu tættere på træerne - menneskets bedste ven Samtidig fortælles historien om dette usædvanlige naturområde, hvor træerne får lov at blive gamle i fred og til gengæld skaber plads for en frodig biodiversitet. Christian Sievert har i over 40 år fotograferet de mest fascinerende træer i Dyrehaven. Nogle står der endnu. Andre er døde.128 sider smuk bog på lækkert papir i flot trykkvalitet!

 • - Lyt til Mozart og få et rigere liv
  af Peter Dürrfeld
  97,95 kr.

  Mozarts musik kan give dig et rigere liv. Den kan ikke alene glæde dig ved sin blotte skønhed, den kan også gøre dig til et sundere menneske, både på det mentale og fysiske plan. Mozarts musik kan give dig mere livsglæde og større overskud i hverdagen.I Mozartkuren stifter du nærmere bekendtskab med en række musikstykker af Mozart, der er særligt velegnede hertil – læs og lyt og berig din tilværelse.

 • - Lille komponist med stor indflydelse
  af Mogens Wenzel Andreasen
  197,95 kr.

  Erik Satie er både som kunstner og som menneske vanskelig at beskrive. Der er stadig delte meninger om hans musik, og det er kun hans ”Trois Gymnopé-dies”, der kan kaldes et standardværk. Disse tre korte klaverstykker er kendt af forbavsende mange mennesker, men det er de færreste, der kender mere til hans musik.I anledningen af 150 året for Saties fødsel har Mogens Wenzel Andreasen skrevet en medrivende biografi om denne farverige begavelse, der var en sær blanding af bohème og borgerlig moralist. En stor komponist er han måske ikke, konkluderer Mogens Wenzel Andreasen, men han er dybt original og har haft større betydning for musikkens udvikling fra 1890 til i dag end de fleste andre af tidens komponister. Han fortjener at blive husket. 144 sider gennemillustreret!Hardcover med indlagt CD.CDen indeholder næsten 80 min. musik: Trois Gymnopedies - Gnossiennes - Cabaret Songs - Aperçus désagréables - Choses vues à droite à gauche (sans lunettes) (violinsonate) - Frank Glazer, piano, Elaine Bonazzi, mezzo-sopran, Millard Taylor, violin, Richard Deas, piano - Parade Orchestra of Radio Luxembourg - Louis de Froment, dirigent - Relâche - Entr’acte cinematographique - La belle excentrique - Les pantins dansant - Ensemble “Die Reihe” - Friedrich Cerha, dirigent

 • - En håndbog
  af Peter Olufsen
  167,95 kr.

  Grafikeren Salvador Dali - Peter Olufsen - Første bog nogensinde på dansk om den store surrealistiske kunstner. En håndbog for interesserede i Dalis grafik - men også en mini biografi, der ser Salvador Dali i et nyt lys nu 27 år efter hans død. Gennemillustreret i farver. Illustrationer, der ALDRIG har været publiceret før.Masser af tips og links til nye store oplevelser. De Luxe Hardcover. 112 s.

 • - Syd for Banen
  af Lokalhistoriegruppen Syd for Banen
  173,95 kr.

  Lægen,som blev verdensberømt som skeletforskeren fra Roskilde. Frøforsyningen med sine markante bygninger langs Østergade, virksomheden, som er blevet en gigant på verdensplan. Naturområdet Hedelands fascinerende historie, fra hedestrækninger og de dyrkede marker i bondesamfundet over industrisamfundets behov for sand og grus til fritidssamfundet rekreative udfoldelsesmuligheder.Den lokalhistoriske forening Syd for Banen præsenterer en samling beretninger,der fortæller om fortid og nutid i sydbyen i Roskilde. Her mærker man historiens vingesus. 124 sider. Illustreret i farver.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.