Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Sprog & Leg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sprog & Leg
  134,95 kr.

  Dette er eventyret om De tre Bukke Bruse fortalt til de 3-6 årige. Bogen er skrevet og tilrettelagt, så den støtter den voksne oplæser i at inddrage børnene i læsningen gennem spørgsmål, leg og aktiviteter (dialogisk læsning). Bogen indeholder også sange og aktivister samt en introduktion til dialogisk læsning af eventyret.

 • - Plysdukker
  af Sprog & Leg
  96,95 kr.

  Kaj og Dukkelise til de velkendte Kaj-bøger

 • af Sprog & Leg
  180,95 kr.

  Drenge & piger er et vendespil med fokus på sætningsopbygning, som giver rig mulighed for at øve udsagnsord og synonymer: spiser, gumler, tygger, gnasker.... Spillet giver endvidere mulighed for at arbejde med personlige stedord som: jeg, han og hun. På bagsiden finder I vejledning og ideer til, hvordan I kan spille spillet. Der er 2 x 18 brikker i spillet.

 • af Anne Lindhard, Sprog & Leg
  198,95 kr.

  Dette er eventyret om Guldlok og de tre bjørne fortalt til de 3-6 årige, men yngre læsere kan også sagtens være med. Bogen er skrevet og tilrettelagt, så dn støtter den voksne oplæser i at inddrage børnene i læsningen gennem spørgsmål, leg og aktiviteter (dialogisk læsning). Historien er suppleret med et sæt fortællekort. Bogen indeholder også sange og aktivteter sam en introduktion til dialogisk læsning af eventyret.

 • af Sprog & Leg
  199,95 kr.

  Med dette farverige vendespil og samtaleplade kan man arbejde med sætningsopbygning, tælleremse og udsagnsord.Brikkerne kan bruges som traditionelt vendespil.Indhold: 2 x 10 brikker Fortælleplade

 • af Sprog & Leg
  199,95 kr.

  Med dette farverige vendespil og samtaleplade kan man arbejde med sætningsopbygning, tælleremse og udsagnsord.Brikkerne kan bruges som traditionelt vendespil. Indhold: 2 x 10 brikker Fortælleplade

 • af Lotte Salling
  80,95 kr.

  Rimbog for de yngste børn af Lotte Salling om natdyr som natdyr som flagermus, pindsvin, nattergal og muldvarp. Læs de sjove vers højt og se, om I kan gætte hvilket lille dyr, der gemmer sig bag lågen.

 • af Lotte Salling
  80,95 kr.

  Rimbog for de yngste børn af Lotte Salling om Havdyr som delfin, krabbe, ål og hval. Læs de sjove vers højt og se, om I kan gætte hvilket lille dyr, der gemmer sig bag lågen.

 • af Lotte Salling
  76,95 kr.

  Rimbog for de yngste børn af Lotte Salling om Smådyr som fugl, mus, edderkop og frø. Læs de sjove vers højt og se, om I kan gætte hvilket lille dyr, der gemmer sig bag lågen.

 • af Lotte Salling
  165,95 kr.

  Oplagt til samtale og dialogisk læsning med de 4-7 årige.Fra bibliotekets lektørudtalelse: "Bruges som fornøjelseslæsning og som sprogtræning i børnehaver og i indskoling.. Festlige, farvestrålende, mangfoldige og morsomme store illustrationer, der understøtter teksten og udvider den.. Det kan ikke overvurderes, hvor vigtigt det er at kunne udtrykke sig præcist og varieret. Denne bog er en hjælp til børns sproglige udvikling. Den kan bidrage til, at børn kan tilegne sig et større ordforråd, så de derved får muligheden for at kunne udtrykke sig bedre og mere nuanceret..Layoutet er tiltalende og vil appellere til målgruppen"

 • af Lotte Salling
  80,95 kr.

  Rimbog for de yngste børn af Lotte Salling om husdyr som får, kat og gris. Læs de sjove vers højt og se, om I kan gætte hvilket lille dyr, der gemmer sig bag lågen.

 • af Lotte Salling
  80,95 kr.

  Rimbog for de yngste børn af Lotte Salling om Vilde dyr som tiger, elefant, giraf og zebra. Læs de sjove vers højt og se, om I kan gætte hvilket lille dyr, der gemmer sig bag lågen

 • - ude og hjemme
  af Lotte Salling
  144,95 kr.

  Billedbog med rimet tekst om, hvad er god opførsel.Er det i orden at lyve? Skal man hjælpe hinanden? Og må man godt bande?Ved hver historie findes spørgsmål til samtaler om emnet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.