Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Storyside AB

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Craig Russell
  36,95 - 102,95 kr.

  Mennesker myrdes på grusom vis. Alle mord er udført efter en gammel nordisk henrettelsesmetode kendt som 'Blodørn'. Politikommissær Jan Fabel fra mordefterforskningen i Hamburg er på sagen og modtager mails hvor en 'Søn af Sven' påtager sig skylden og udfordrer Fabel.Jan Fabel og hans team går i gang med opklaringen, og det skal snart vise sig, at der ikke blot er tale om en gal seriemorder og hans værk, men om noget meget mere omfattende.BLOOD EAGLE ©Craig Russell, 2005.

 • af Heather Morris
  128,95 kr.

  Den jødiske mand Lale Sokolov bliver i 1942 sendt til Auschwitz-Birkenau, og da hans fangevogtere opdager, at han taler flere sprog, giver de ham den barske og tunge opgave at tatovere fangenumre på armene af alle nyankomne i koncentrationslejrene. Gennem sit to og et halvt år lange fangenskab er Lale vidne til ubeskrivelig grusomhed, men også til medfølelse og stort mod. Med fare for sit eget liv udnytter han sin privilegerede situation til at bytte myrdede fangers smykker med mad for at holde sine medfanger i live. En julidag beroliger han en ung kvinde, som står i kø for at få tatoveret det frygtede nummer. Hendes navn er Gita, og selvom det er deres første møde, sværger Lale for sig selv, at han vil finde en måde at overleve tiden i koncentrationslejrene og gifte sig med hende. Tatovøren fra Auschwitz er baseret på en sand historie og talrige interviews med den slovakiske holocaust-overlever Lale Sokolov.

 • af Povl Falk-Jensen
  102,95 kr.

  Povl Falk-Jensen (1920-2019) var modstandsmand og medlem af Holger Danske. I denne medrivende bog kommer man helt tæt på modstandsfolkenes hverdag som blandt andet bestod af stikkerlikvideringer, våbentransporter og flugt fra Gestapo og Hipofolk. Man kommer også helt tæt på de tanker, som man gjorde sig som modstandmand under besættelsen.

 • af Peyo
  42,95 kr.

  Smølfine går rundt og er lidt ked af det. Alle de andre smølfer ved præcis, hvem og hvad de er: Brillesmølf er klog, Stærksmølf er stærk, og Klodsetsmølf er, ja, klodset. Men hvad er Smølfine? Hun føler det, som om hun ikke rigtig hører til. Men så en dag får hun øje på en mystisk og fremmed smølf i udkanten af Den Forbudte Skov. Smølfine følger efter den, men hun er ikke den eneste, der er på jagt. Den onde troldmand Gargamel er også på jagt efter den sagnomspundne Forsvundne Landsby, som den mystiske smølf kommer fra.Kan Smølfine og de andre smølfer redde de fremmede smølfer i Den Forsvundne Landsby, eller får Gargamel fat i dem først?Den forsvundne landsby er en novelization og den tredje bog i en serie på tre bøger om smølferne.

 • af Johanne Hildebrandt
  102,95 kr.

  En nordisk Game of Thrones med kærlighed, vold og spænding.Johanne Hildebrandt tager dig med ind i et fantastisk univers i en dramatisk tid fyldt med intriger og kærlighed.Krigen nærmer sig Vanaheim. Gårde brændes ned og plyndres af aser, som er trængt ind i landet østfra. Præstinden Freja rejser over til fjenden for at stifte fred. Men mødet med høvdingesønnen Tor forandrer alt. For en mere forbudt kærlighed har aldrig fandtes.Freja er en åndeløst medrivende beretning fuld af lidelse og magi. Johanne Hildebrandt gør behændigt brug af nordiske myter og sagn i skildringen af de mennesker, som blev vores guder og gudinder: Freja, Tor, Odin, Loke og alle de andre. Følg med tilbage til bronzealderen, til en farlig og sanselig verden fuld af guder, legender og heltinder.'Freja' er første bind i bestseller-serien Sagaen om Valhal.

 • af Craig Russell
  36,95 - 102,95 kr.

  ‘Til evig tid’ er den tredje krimi i serien om Jan Fabel.To kendte mennesker findes myrdes inden for fireogtyve timer. De er begge blevet skalperet. Der findes røde hår på begge gerningssteder, og de retsmedicinske undersøgelser viser, at de ikke tilhører nogen af ofrene. De er dog klippet af det samme hoved – bare tyve år tidligere. Jan Fabel og hans team kommer under voldsomt politisk pres for at finde morderen, som pressen allerede har døbt ‘Hamborg-frisøren’. Morderen tror tilsyneladende, at han er reinkarneret for at kunne hævne sig på dem, der forrådte ham i et tidligere liv. Efterforskningen afslører, at ofrenes fortid er forbundet, og Fabel og hans team må kæmpe en desperat kamp mod tiden for at finde gerningsmanden, før han slår til igen. Før de kan det, må Fabel finde den afgørende forbindelse mellem et ældgammelt mumificeret lig og en for længst opløst terroristgruppe med en berygtet leder. Fabel er fanget i et net af intriger og hævntørst, og gåden er svær at løse. Den ser nemlig ud til at spænde over hele seksten århundreder. ETERNAL © Craig Russell, 2007

 • af Craig Russell
  36,95 - 102,95 kr.

  ‘Karnevallets mester’ er det fjerde bind i serien om Jan Fabel.I dette bind er handlingen flyttet fra Hamborg til Köln. Kriminalkommisær Jan Fabel har forberedt sig på et liv uden for politiet og uden mordopklaringer, men da Kölns kriminalpoliti beder om hans hjælp, kan han ikke sige nej. En seriemorder, Karneval-kannibalen, har i tre år slået til ved det årlige Köln Karneval, så politiet i Köln har brug for Fabels hjælp. Jan Fabels vicekriminalkommisær, Maria Klee, er på sygeorlov efter en traumatisk oplevelse i forbindelse med en tidligere sag, men uden nogens vidende tager hun alligevel også til Köln for at fange en anden morder, hun har en personlig forbindelse til. Ligeledes er Taras Buslenko, en kommandør fra de ukrainske specialstyrker, også på vej til Köln med en specialenhed. Deres mål er at sætte en stopper for en ukrainsk gangsterkonge, der opererer overalt i Europa. De tre spor mødes ved det kaotiske karneval, og Jan Fabel kæmper endnu en gang en kamp med tiden om at fange en bestialsk seriemorder. Det bliver sværere end forventet, da alle bærer masker.THE CARNIVAL MASTER © Craig Russell, 2008

 • af Craig Russell
  36,95 - 102,95 kr.

  Jan Fabel er en hjemsøgt mand. Som leder af Hamborgs mordkommission, har Fabel haft døden tæt inde på livet i næsten to årtier. En rutinemæssig undersøgelse bliver dog både livstruende og livsforandrende og han finder sig pludselig meget tættere på døden end nogensinde før.To år senere kommer Fabels første sag ved mordkommissionen tilbage for at hjemsøge ham: Monika Krones lig dukker op 15 år efter, hun forsvandt. Monika - æterisk smuk, intelligent og ondskabsfuld - var midtpunktet for en gruppe studerende, der var besat af det gotiske.Fabel genåbner sagen. Hvad skete der den nat, da Monika forlod en fest og forsvandt ud i den blå luft? Når de mænd, der havde et forhold til Monika, nu også findes døde, indser Fabel, at han leder efter en hævntørstig morder med smag for det gotiske.Hvad han ikke ved, er, at nogen har hjulpet og plejet en sindsforvirret flygtning som sit eget personlige hævningsværktøj. Et virkelig gotisk monster, der nu går frit rundt.THE GHOSTS OF ALTONA © Craig Russell, 2015

 • af Lene Rode & Torben C-Bohnhardt
  36,95 - 102,95 kr.

  CTRL+Alt+Delete er historien om at skifte identitet 180 grader. For 10 år siden var Torben C-Bohnhardt fuldrygget rocker. Han var officielt en helvedes karl med tyk hud af frygtløs ligegyldighed. Før det var han for længe siden en lille dreng, som ingen passede på eller lærte at træffe de rigtige valg. Som flyttede hjemmefra som 12-årig, blev skudt to gange i hovedet som 16-årig og mistede det ene øje. Som blev rocker som 18-årig for endelig at høre til og være en del af et fællesskab, hvor man passede på hinanden. Men da døren til rockerborgen smækkede bag ham, så det anderledes ud, og bagved fandtes en verden, der ikke bare var fuld af kriminalitet, våben og stoffer, men også knive i ryggen fra de såkaldte brødre. I 30 år traf Torben masser af valg. De fleste var dårlige, og de færreste var bevidste. Og så traf han en ny slags valg. Et valg, der gjorde ham til et omvandrende bytte og kostede ham alle de venskaber, han nogensinde havde haft. Torben Bohnhardt sagde farvel til rockermiljøet og røg i bad standing. Fordi han ville give sin datter en bedre barndom og et bedre liv, end han selv havde haft - før det var for sent. Og fordi han ville skabe sig et liv på den anden side. Men der var tomt derude. Ensomt. Identitetsløst. For hvem er man, når man ikke længere er den, man har været hele livet? Når man er usynlig for alle, man nogensinde har kendt? Derude, hvor det letteste i verden er at blive bitter på alle dem, der har svigtet. Forældrene, systemet, brødrene, samfundet, de såkaldte venner, skæbnen. Lige der gjorde Torben noget helt andet og meget lidt rockeragtigt. Han gik i terapi og hypnose og brugte år på at rydde op i sit hoved og sin sjæl. Han uddannede sig til coach, NLP-terapeut og hypnotisør og fandt en form for ro indeni. Med den følelse af ro spirede et nyt livsformål, og han stiftede nonprofit-foreningen HeadON, lige siden har hjulpet unge mænd med hårdt ydre og skadet indre ud af kriminalitet og ind i livet.

 • af Ian Rankin
  102,95 kr.

  En bestialsk kvindemorder hjemsøger London. Politiet står på bar bund og må hente hjælp udefra. Valget falder på kriminalkommissær John Rebus fra Edinburgh, der noget ufortjent har fået ry for at være ekspert i seriemord. Hårdt presset af sin chef accepterer Rebus jobbet - og bliver kastet ud i et af sit livs værste mareridt. Hans kamp mod Ulvemanden er et kapløb med tiden, og hans ophold i London bliver et personligt opgør med gamle fordomme skotter og englændere imellem. Og det bliver ikke bedre, da en smuk, kvindelig psykologiprofessor tilbyder sin hjælp. Rebus tænker og handler utraditionelt og får i løbet af få dage hele Metropolitan Police på nakken. Imens fortsætter Ulvemanden sin uhyggelige hærgen med uformindsket kraft – hele tiden et skridt foran politiet, indtil Rebus får en vanvittig idé. Alt sættes på ét bræt, og Rebus satser sit job i et sidste desperat forsøg på at stoppe mordene ... "Fremragende moderne krimi, der bekræfter John Rebus’ position som en af de mest fascinerende hovedpersoner i den moderne kriminallitteratur. Rankin fortjener mange læsere." Niels Lillelund, Jyllands-Posten Dette er tredje bog i serien om John Rebus.

 • af Henriette Vesterbak
  102,95 kr.

  “Hvis du fortsat skal være vores PA, er du PA for os alle tre på lige fod. John kommer ikke først, bare fordi han tilfældigvis knalder dig.”22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder det om at bevise for bandets to andre medlemmer, Ben og Mason, at hun kan holde balancen mellem at være deres PA og Johns kæreste. Men Heidi finder hurtigt ud af, at et forhold med rockstjernen John Monro rummer langt flere udfordringer … ”Uofficielt din” er en new adult-roman fuld af intriger, kærlighed og sex – lige til grænsen.Bogen er en fortsættelse til ”14 dage i Austin”, men kan læses som en selvstændig historie.

 • af Clare Mackintosh
  102,95 kr.

  Sunday Times-bestselleren er endelig udkommet på dansk!Thriller udkommet i 31 landeNr. 1 på Amazon.comOver 500.000 solgte eksemplarer i Storbritannien aleneVinder af Theakston's Old Peculier Crime Novel 2016 - Englands største krimiprisVinder af Cognac Prix du Polar-prisen for bedste internationale roman i oktober 2016En tragisk ulykke. Det hele skete så hurtigt. Hun kunne ikke have forhindret det. Kunne hun? På et sekund er Jenna Grays verden blevet til et mareridt. Hendes eneste håb for at komme videre er at efterlade alt hun kender, og starte på en frisk. Desperat efter at flygte flytter Jenna til en isoleret hytte på den walisiske kyst, men hun hjemsøges af frygt, sorg og minder om en forfærdelig aften i november, som ændrede hendes liv for evigt. Langsomt begynder Jenna at skimte muligheden for lykke i fremtiden. Men hendes fortid er ved at indhente hende, og konsekvenserne vil være ødelæggende…

 • af Emma Hamberg
  102,95 kr.

  4 bind i serien om Tessan og byen Rosengädda. Forandringerne vælter ind over Rosengädda. Da Farbod åbner et lægehus i den lille by, udløser det en kædereaktion af initiativer. Nye indbyggere kommer til byen, og pludselig er der flere, der bliver gift end begravet. Halleluja – det skal fejres med et brag af en byfest!Farbods passionerede tro på byen smitter alle. Eller næsten alle. Tessan føler sig nemlig tilovers. Hendes restaurant er lukket på grund af vandskade, Farbod er mere optaget af sit lægehus end af hende, og Marta vil hellere tilbringe tid i Smörkullas gamle bibliotek med godsejeren Charlotte.Det er først, da Tessan støder på et alt for velkendt navn i en restaurantguide, at hun får sit at tænke på. En tanke, der bliver til handling, og som fuldstændig ændrer hendes liv.Hjerteflimmer er fjerde og sidste del af fortællingen om Tessan, Rosengädda og dens indbyggere. Det er en varm historie om, hvor vigtigt det er at oversætte franske sange og endelig finde hjem igen.De andre bøger i serien er: Næste stop Rosengädda, Hjerter i brand og Forårsjagt.

 • af Marianne Monteau
  102,95 kr.

  EN SEN AFTEN I NOVEMBER bliver Bernt Thaulow, en kendt byggematador, skuddræbt på klos hold på sin egen terrasse. I liebhavervillaen på Frederiksberg bliver der stjålet sølvtøj og en mobiltelefon, men er det et tyveri, der er gået helt galt, eller ligger der andre motiver bag mordet? Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns Politi. Hun var så småt på vej tilbage til Aarhus, men bliver hurtigt involveret i skuddrabet og i byggematadorens komplicerede familieforhold. Forhold, som gemmer på flere hemmeligheder og sorger, end man umiddelbart skulle tro. Lucy og hendes kolleger må arbejde i døgndrift for at løse mysteriet om mordet på den magtfulde mand, mens glansbilledet af den ellers så vellidte familie krakelerer. For hvem var egentlig Bernt Thaulows venner? Hvem var hans fjender? Og kan man regne med, at morderen ikke slår til igen? MIT NAVN ER VIKTOR er tredje bind i Marianne Monteaus krimiserie om politiassistent Lucy Kiehl. Det er en bog om håb og sorg, om drømme, der brister, og om det, der betyder allermest, når livet står på spil, nemlig familien.

 • af Emma Hamberg
  42,95 kr.

  Da to folk dukker op i Rosengädda for at tilbyde Tessan deres hjælp på hendes restaurant bliver hun glad. Hvad hun ikke ved er, at de kommer til at vende op og ned på hele Rosengädda.Emma Hamberg står bag bogen ""Forårsjagt"" som er en fortsættelse af historien om Tessan. Hun har alt hvad hun kunne ønske sig - et barn, en lækker restaurant, en bejler og meget mere, men det er for hårdt at stå med alt arbejdet alene, og derfor er hun glad da to fremmede tilbyder deres hjælp.I "Forårsjagt" forandres Tessans liv for altid.

 • af Henriette Vesterbak
  102,95 kr.

  Den 22-årige modeblogger Heidi tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John.I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget – med storm og med magt.14 dage i Austin byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog.

 • af Brandon Sanderson
  128,95 kr.

  Dette er tredje bind i Brandon Sandersons storslåede romanserie En konges vej.Planeten Roshar er en turbulent verden af sten og storme.Kong Galinar, som hersker over riget Alethkar, er blevet snigmyrdet. Hans søn, Elhokar, skal nu forsøge at regere det krigsramte rige. Dalinar, som er kongens onkel, står alene med idéen om, at de evindelige krige ikke er den rette vej.Vi følger også den unge kvinde, Shallan, der forsøger at komme i lære hos en berømt videnskabskvinde, så hun kan stjæle et magisk redskab, der gør det muligt at genoprette familiens formue.Endelig er det også historien om slaven Kaladin, der er søn af en læge, men som i stedet valgte militæret. Her blev han forrådt, taget til fange som slave og må nu tjene den adel, han så indædt foragter.Brandon Sandersons episke murstensroman er planlagt til i alt ti bind.Sanderson hører til blandt de største navne i amerikansk fantasy, ogdette er et mustread for alle fantasylæsere, som har slugt Tolkien,Robert Jordans Wheel of time (som Sanderson i øvrigt har skrevetde seneste to bind til), Terry Goodkinds Legend of the Seeker og selvfølgelig George Martins Game of Thrones

 • af Åke Edwardson
  128,95 kr.

  Han vågnede ved daggry og var tørstig. Han lod rullegardinet glide lidt op og kunne se det halve hav ...Han drak et glas vand og overvejede en slurk whisky, men afstod. En ny dag ventede.Den ville ikke blive som nogen anden dag han havde oplevet.Da han lagte sig igen, tænkte han at denne dag, som nu var begyndt, ville blive den sidste. Hvorfor tænkte han det? Det var som en drøm, hvor sandheder, ingen ville høre fik skikkelse.Kriminalkommissær Erik Winter er på sporet af fortiden. En fisker fra Göteborgs skærgård er forsvundet, og før ham forsvandt hans far i sin tid. Sporene fører langt tilbage i tiden og til landskabet omkring Loch Ness i Skotland. Winter må igen alliere sig med sin gode ven og kollega Steve Macdonald for at komme til bunds i gamle gåder som skyld og straf.Hjemme i Göteborg sover Winters medarbejder Aneta Djanali også uroligt. Hun efterforsker en sag om mulig hustruvold, men kun den unge kvindes far vil tale med hende - hvis han da er hendes far? Er der overhovedet nogen sag? Hvordan er åndemasken forsvundet fra væggen i hendes entré? Og hvorfor viser hendes døde mor sig for hende i drømme?Læsere i tolv lande er allerede fortrolige med Erik Winter, Aneta Djanali og kriminalafdelingens øvrige medarbejdere fra de fem første bind af Åke Edwardsons prisbelønnede politisaga. I Sejl af sten kommer hele holdet igen på overarbejde i kampen mod forbrydelse og ensomhed i det moderne multietniske velfærdssamfund. Og i kampen for selv at leve et liv med kærlighed og familie, kommer de på sporet af deres egen fortid.

 • af Laila Brenden
  128,95 kr.

  Året er 1860, det er den mørkeste tid på året, og de to søstre, Anna på 16 og Rise på 12, er med moderens død blevet forældreløse. De bliver derfor tvunget til at forlade Knatten, gården på fjeldet, hvor de er vokset op og i stedet arbejde på storgården i dalen. Søstrene er fast besluttede på at hjælpe hinanden, og at de kan klare alt, hvis blot de har hinanden. Som den gamle kvinde Amanda siger til dem natten før moderens begravelse; ”I er unge. I har hinanden. Hvis I følger hjertets stemme, vil det gå jer godt. Og I må aldrig give op. Aldrig! Hjertets stemme … det er en stemme, der aldrig lyver. Husk det, børn.”

 • af Laila Brenden
  128,95 kr.

  Livet er hårdt på Torgilstad Övre. Der er ikke meget mad, men uendelige mængder af arbejde. Anna sørger over tabet af den eneste, som var sød mod hende og Rise,men så møder hun den søde og charmerende Viljar. Han bliver hurtigt betaget af den ældste af søstrene fra Knatten, Dog aner han ikke, at der ernogen, som har helt andre planer for ham. Torgil er alt for optaget af Rise, hvilket Ragna ikke er blind for.

 • af Laila Brenden
  72,95 - 128,95 kr.

  I England passer Sommerville-parret godt på Anna, men det begynder at gå op for hende, at ikke alle er lige begejstrede for måden, minen bliver drevet. Månederne på fjeldet er ikke blevet, som Rise drømte om. Og lige som hun føler sig tryg, dukker der en uventet gæst op.

 • af Åke Edwardson
  128,95 kr.

  I en lejlighed i Vasastan finder en politipatrulje en mand i chok. Hans samlever ligger død i dobbeltsengen. Indenfor kort tid finder et tilsvarende mord sted. En ung politiassistent har set noget i begge lejligheder som hun ikke kan få ud af hovedet. Noget som ikke stemmer.Sidste bind i Åke Edwarsons tv-filmatiserede og flere gange prisbelønnede romanserie om Kommissær Winther og hans medarbejdere på politistationen i Göteborg.

 • af Åke Edwardson
  128,95 kr.

  En ung kvinde bliver myrdet på et hotelværelse i Göteborg. Kommissær Winter bliver tilkaldt og indser, at han har været der før. I værelse nummer 10, for atten år siden. Dengang handlede det om en forsvunden kvinde, og sagen blev aldrig opklaret. Winter overså noget dengang, noget som kan have forbindelse til denne sag. Har de to kvinder andet til fælles end værelse nummer 10? Og hvorfor er den unge kvindes ene hånd malet helt hvid?

 • af Laila Brenden
  72,95 - 128,95 kr.

  Ragna er ikke længere på Torgilstad Övre, og Torgil har besluttet, at Rise skal tilbringe hele vinteren alene på fjeldet. Rise glæder sig til at slippe væk fra gården og Torgil, men hun frygter adskillelsen fra Anna.Viljar er i lære som glarmester i Lillehammer, hvor han møder advokaten Valle Dale, der har brug for hjælp. Viljar rejser derfor til hovedstaden, hvor han også får mulighed for at besøge Ragna på sindssygehospitalet.Anna savner Rise og Viljar og ved ikke, hvilken overhængende fare hun svæver i.

 • af Sören Olsson & Anders Jacobsson
  42,95 kr.

  Sune skal på lejrskole med sin klasse, og han glæder sig. Ikke mindst, fordi Sophie, hans store kærlighed, skal med. Men pludselig finder han ud af, at lejrskolen foregår samme weekend som morfars bryllup. Panik! Hvad skal han vælge? Morfars bryllup eller lejrskolen? Eller kan han mon begge dele?Sune er ikke den eneste med et svært dilemma. Hans far tvivler på den kommende bruds hensigter, og hans mor møder en gammel flamme.

 • af Åke Edwardson
  128,95 kr.

  Efterårsblæsten i Gøteborg går gennem marv og ben, men kriminalkommissær Erik Winter forlader kun nødigt byen, da hans far bliver indlagt med hjerteanfald på hospitalet i Marbella. Hjemme er hans kæreste Angela ved at flytte ind i lejligheden, og Winter får anledning til at overveje sin fremtid, nu hvor han selv er vordende far og på vej mod fyrre års fødselsdagens vendepunkt. Men kriminaliteten trænger sig tættere ind på hans eget liv end nogensinde før. Et grusomt dobbeltmord i Gøteborg stiller ham og hans medarbejdere over for en gåde, der bliver mere indviklet jo nærmere, de kommer en opklaring. Winter kan ikke frigøre sig fra mistanken om, at han selv og hans nærmeste lige fra begyndelsen har fået tildelt en rolle i morderens djævelske spil ...Sol og skygge er 3. bog i serien om kriminalkommissær Erik Winter.

 • af Laila Brenden
  128,95 kr.

  Hovedhuset på Øvre brænder, og drengen står fanget ved vinduet fanget af flammerne bag sig. Der er ikke noget at gøre.Nettet begynder at stramme om Torgil, og Rise kommer ned fra fjeldet for at vidne mod storbonden

 • af Laila Brenden
  72,95 - 128,95 kr.

  Torgil lægger skumle planer og drikker Ragna så fuld, at hun ender med at danse på gårdspladsen til alles forundring. Og går Ragna ikke også og glemmer ting og opfører sig mærkeligt?Det er sommer og lord Sommerville og hans følge kommer som vanligt til Torgilstad Övre. Han bliver fascineret af Anna og kommer med et helt uventet og overrumplende forslag.Rise skal mødes med Torgil alene i skoven for at få sit elskede bukkehorn tilbage, men er det klogt?

 • af Laila Brenden
  128,95 - 143,95 kr.

  Anna besøger den store katedral i Durham, hvor hun møder nogen, der ikke har gode hensigter. Rise vender tilbage til Torgilstad Øvre, og det samme gør Ragna. Selvom hun stadig er usikker på fruen, fornemmer hun et venligere blik. Lige indtil Ragna foreslår, at Rise skal bo i Øvrehuset.

 • af Paul Sussman
  102,95 - 128,95 kr.

  Ny spændende politiserie med et historisk perspektiv, Mød Yusuf Khalifa fra Luxor politi i en ny, spændende politiserie med et historisk perspektiv.I år 523 f. Kr. sendte den persiske kejser en armé gennem Egyptens ørken for at ødelægge oraklet i Siwa. Men et eller andet sted ude i ørkensandet blev denne hær overrasket af en sandstorm og levende begravet. 50.000 mand forsvandt sporløst.2500 år senere skylles et lemlæstet lig op på Nilens bred ved Luxor. Samtidig bliver en antikvitetshandler under mystiske omstændigheder brutalt myrdet i Kairo, og en fremtrædende britisk arkæolog bliver fundet død ved udgravningerne ved Sakkara.Serien til dig, der elsker Dan Brown og Tom Egeland.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.