Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv af Hanne Aalling Risager

Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv - Bog

- Når anerkendelse kommer fra hjertet

Bag om Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv

Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv - når anerkendelse kommer fra hjertet Forældre og andre voksne fagpersoner vil det bedste for børn, og stiller derfor store krav til sig selv i samværet med børn. Det kan være svært at leve op til, og det medfører ofte følelsen af afmagt og usikkerhed. Fokus kommer derfor hele tiden til at være på det, der ikke virker. Bekymringer, forvirring og misforståelser rykker ind, og følelsen af, at der er noget galt både med en selv og barnet, kommer til at præge og påvirke samværet i dagligdagen. Resultatet er, at der opstår mange unødvendige og opslidende konflikter. De udfordringer og problematikker tager Hanne Aalling Risager fat om i sin bog. Små genkendelige historier åbner op for at forældre og voksne gennem intuition selv finder konkrete anvisninger og løsninger i samspil med barnet. Bogen giver også indsigt i børns verden og deres måde at opfatte ting på, og den hjælper til at stille spørgsmål fremfor at konkludere på noget man som voksen reelt ikke ved noget om. Med sin anerkendende tilgang hjælpes forældre og voksne gennem egne refleksionsprocesser til at flytte fokus væk fra fejlfinderen og det problematiske til at se de gode intentioner og få mere fokus på det, der virker. Forældre, voksne og børn bliver bedre til at kommunikere og forstå hinanden, selvværdet rykker ind, glæden og forståelsen øges, og færre og kortevarende konflikter præger forholdet. Bogen gør glad, den giver håb, og den giver inspiration, overskud og energi. Det er en varm og kærlig bog, som giver stor inspiration og stof til eftertanke. Den er humoristisk, og samtidig bliver du rørt. Bogen er til dig, der vil børn det bedste. Anmeldelser Når man får et barn, burde det være obligatorisk at få Hannes bog. Den er fyldt med guldkorn og konkrete eksempler, der tydeligt viser, hvordan man kan være anerkendende over for sine børn fremfor at hylde Fejlfinderen. Kirsten von Wildenrath – forælder Denne her bog er den største øjenåbner og det bedste simpleste redskab i arbejdet med at skabe børn, der er i balance, børn der bliver set, hørt og anerkendt. Jeg vil anbefale den skønne bog til alle. Maria Hoffmann – forælder og pædagog 6 ud af 6 stjerner Det er noget af det bedste og lettest tilgængelig jeg har læst om anerkendelse. En skøn lille bog de sætter mange tanker i gang. Katrine Swarz – LFS Landsforeningen af Socialpædagoger Bogen udstråler livsfilosofi og faglighed – bogen bidrager til udvikling af det gode liv for både børn og voksne. Berit Jessen – leder af Tandslet Naturbørnehave

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799662203
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 148
 • Udgivet:
 • 15. November 2013
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 150x199x13 mm.
 • Vægt:
 • 351 g.
 • 155,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-2 hverdage
 • 17. April 2021
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 135,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv
Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv - når anerkendelse kommer fra hjertet
Forældre og andre voksne fagpersoner vil det bedste for børn, og stiller derfor store krav til sig selv i samværet med børn. Det kan være svært at leve op til, og det medfører ofte følelsen af afmagt og usikkerhed. Fokus kommer derfor hele tiden til at være på det, der ikke virker.
Bekymringer, forvirring og misforståelser rykker ind, og følelsen af, at der er noget galt både med en selv og barnet, kommer til at præge og påvirke samværet i dagligdagen. Resultatet er, at der opstår mange unødvendige og opslidende konflikter.
De udfordringer og problematikker tager Hanne Aalling Risager fat om i sin bog. Små genkendelige historier åbner op for at forældre og voksne gennem intuition selv finder konkrete anvisninger og løsninger i samspil med barnet.
Bogen giver også indsigt i børns verden og deres måde at opfatte ting på, og den hjælper til at stille spørgsmål fremfor at konkludere på noget man som voksen reelt ikke ved noget om. Med sin anerkendende tilgang hjælpes forældre og voksne gennem egne refleksionsprocesser til at flytte fokus væk fra fejlfinderen og det problematiske til at se de gode intentioner og få mere fokus på det, der virker.
Forældre, voksne og børn bliver bedre til at kommunikere og forstå hinanden, selvværdet rykker ind, glæden og forståelsen øges, og færre og kortevarende konflikter præger forholdet. Bogen gør glad, den giver håb, og den giver inspiration, overskud og energi. Det er en varm og kærlig bog, som giver stor inspiration og stof til eftertanke. Den er humoristisk, og samtidig bliver du rørt. Bogen er til dig, der vil børn det bedste.
Anmeldelser
Når man får et barn, burde det være obligatorisk at få Hannes bog. Den er fyldt med guldkorn og konkrete eksempler, der tydeligt viser, hvordan man kan være anerkendende over for sine børn fremfor at hylde Fejlfinderen.
Kirsten von Wildenrath – forælder
Denne her bog er den største øjenåbner og det bedste simpleste redskab i arbejdet med at skabe børn, der er i balance, børn der bliver set, hørt og anerkendt. Jeg vil anbefale den skønne bog til alle.
Maria Hoffmann – forælder og pædagog
6 ud af 6 stjerner Det er noget af det bedste og lettest tilgængelig jeg har læst om anerkendelse. En skøn lille bog de sætter mange tanker i gang.
Katrine Swarz – LFS Landsforeningen af Socialpædagoger
Bogen udstråler livsfilosofi og faglighed – bogen bidrager til udvikling af det gode liv for både børn og voksne.
Berit Jessen – leder af Tandslet Naturbørnehave
Brugerbedømmelser af Fra Fejlfinder til Ressourcedetektiv


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.