Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Fra stormagtens baggårde - E-bog

Bag om Fra stormagtens baggårde

Vibeke Sperling, der var korrespondent i Moskva for dagbladet Information i årene 1981-82, ser i denne bog nærmere på den store forskel, der ofte var på Sovjetunionens officielle facade og den usminkede virkelighed, der udgjorde borgernes hverdagsliv. Ved at gå i dybden med sovjetborgernes vilkår, håb og angst giver hun et indblik i de udviklingsmuligheder, der i begyndelsen af 1980’erne fandtes for stormagten mod øst. Vibeke von Sperling (1945-1977) var en dansk journalist og forfatter. Hun begyndte sin journalistiske karriere på dagbladet Information, blev hurtigt udenrigskorrespondent og senere chefredaktør og arbejdede siden på både DR og Politiken. Vibeke Sperling var stærkt politisk engageret i den danske og europæiske venstrefløj, og hun har skrevet flere bøger om udenrigspolitiske emner.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726345544
  • Udgivet:
  • 8. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af Fra stormagtens baggårde
Vibeke Sperling, der var korrespondent i Moskva for dagbladet Information i årene 1981-82, ser i denne bog nærmere på den store forskel, der ofte var på Sovjetunionens officielle facade og den usminkede virkelighed, der udgjorde borgernes hverdagsliv. Ved at gå i dybden med sovjetborgernes vilkår, håb og angst giver hun et indblik i de udviklingsmuligheder, der i begyndelsen af 1980’erne fandtes for stormagten mod øst.

Vibeke von Sperling (1945-1977) var en dansk journalist og forfatter. Hun begyndte sin journalistiske karriere på dagbladet Information, blev hurtigt udenrigskorrespondent og senere chefredaktør og arbejdede siden på både DR og Politiken. Vibeke Sperling var stærkt politisk engageret i den danske og europæiske venstrefløj, og hun har skrevet flere bøger om udenrigspolitiske emner.
Brugerbedømmelser af Fra stormagtens baggårde


Find lignende bøger
Bogen Fra stormagtens baggårde findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.