Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fri - Mikuna - Bog

- Vegansk mad fra Café Mikuna

af Mikuna
Bag om Fri

Bogen er opstået i forlængelse af det veganske madunivers, som Sigrid, Mette og Line, kvinderne bag cafeen Mikuna i Aarhus, har skabt, både i cafeen, på festivaller og diverse street food-arrangementer med stor succes landet over. Opskrifterne er simple og slår et kæmpe slag for brug af plantekød i lækre retter med masser af bid, krydderier og frem for alt smag. Smagen er i centrum, og bortset fra dogmet “altid vegansk” er der ingen regler.Opskrifterne bevæger sig jorden rundt og tilbage igen til mormorretter med jyske rødder. Man finder selvfølgelig opskriften på "Danmarks bedste burger”– en titel, som Mikuna vandt i 2018 – men også plantemagi som aubergine-ansjoser, marengsdrømme og hønseFRIsalat. Der er inspiration at hente for alle, både veganere og vegetarer, men i høj grad også alle dem, der ønsker at leve mere plantebaseret, men ikke vil gå på kompromis med nydelsen. Med Mikunas bog i hånden bliver vegansk mad let tilgængeligt og ikke så fremmed. Samtidig gives gode bud på, hvordan alle de nye typer af plantekød, som findes i supermarkederne, kan bruges. Bogen er fuld af mundvandsfremkaldende fotos af mad, som ingen vil tro er vegansk, tilsat fotos af glade, dejlige mennesker med mad på tallerknen og i munden. Madbillederne er smukke og portrætterne fulde af humor.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740658576
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 244
  • Udgivet:
  • 26. Oktober 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 206x270x26 mm.
  • Vægt:
  • 1114 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 1. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Fri

Bogen er opstået i forlængelse af det veganske madunivers, som Sigrid, Mette og Line, kvinderne bag cafeen Mikuna i Aarhus, har skabt, både i cafeen, på festivaller og diverse street food-arrangementer med stor succes landet over. Opskrifterne er simple og slår et kæmpe slag for brug af plantekød i lækre retter med masser af bid, krydderier og frem for alt smag. Smagen er i centrum, og bortset fra dogmet “altid vegansk” er der ingen regler.Opskrifterne bevæger sig jorden rundt og tilbage igen til mormorretter med jyske rødder. Man finder selvfølgelig opskriften på "Danmarks bedste burger”– en titel, som Mikuna vandt i 2018 – men også plantemagi som aubergine-ansjoser, marengsdrømme og hønseFRIsalat. Der er inspiration at hente for alle, både veganere og vegetarer, men i høj grad også alle dem, der ønsker at leve mere plantebaseret, men ikke vil gå på kompromis med nydelsen. Med Mikunas bog i hånden bliver vegansk mad let tilgængeligt og ikke så fremmed. Samtidig gives gode bud på, hvordan alle de nye typer af plantekød, som findes i supermarkederne, kan bruges.
Bogen er fuld af mundvandsfremkaldende fotos af mad, som ingen vil tro er vegansk, tilsat fotos af glade, dejlige mennesker med mad på tallerknen og i munden. Madbillederne er smukke og portrætterne fulde af humor.

Brugerbedømmelser af Fri

  • M. W. 25. April 2020

    Fantastisk oplevelse - hurtig, billigt o god service - kan vamt anbefales :)

  • Lene J. 24. April 2020

    Bogen Fri er spækket med de skønneste opskrifter og med udtalelser omkring bogens tilblivelse fra de ansatte på restaurant Mikuna.
    Denne bog beviser at veganere ikke blot spiser rå grøntsager døgnet rundt. Opskrifterne er lækre og indbydende i enhver forstand.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.