Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Gæstemad med SOUS VIDEaf Peter Friehling

Gæstemad med SOUS VIDE

Bag om Gæstemad med SOUS VIDE

Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: Efterårsmenu bestående afKalvecuvette med tunmousse og syltede tomaterVildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovsPocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs Prisbevidst menu bestående afMuslingesuppe med porreolieFyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovsÆblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740650792
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 148
  • Udgivet:
  • 25. Oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 180x245x20 mm.
  • Vægt:
  • 622 g.
  • 168,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 11. August 2020
Eller spar samlet 14% som medlem
  • 145,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Peter Friehling
Vis alle titler
Beskrivelse af Gæstemad med SOUS VIDE
Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: Efterårsmenu bestående afKalvecuvette med tunmousse og syltede tomaterVildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovsPocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs Prisbevidst menu bestående afMuslingesuppe med porreolieFyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovsÆblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.
Brugerbedømmelser af Gæstemad med SOUS VIDE


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.