Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Galskab gør fri - E-bog

Bag om Galskab gør fri

Valentin er en ung mand med problemer. Da han vågner på sin attenårs fødselsdag, opdager han at hans familie ikke er hans rigtige familie, og at de har løjet for ham hele hans liv. På vej til gymnasiet sværmer brændende sommerfugle omkring ham, og inden længe finder Valentin sig selv forrådt og på vej til psykiatrisk afdeling på grund af voldelig adfærd. Mens befolkningens vrede truer med at skylle ind over institutionens mure, må Valentin sande at det vil kræve mere end et mirakel at slippe ud i live: Det vil kræve en pagt med Djævlen. Galskab gør fri er Thorbjørn Haugaard Eriksens debutroman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799687053
  • Udgivet:
  • 31. Maj 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Galskab gør fri
Valentin er en ung mand med problemer. Da han vågner på sin attenårs fødselsdag, opdager han at hans familie ikke er hans rigtige familie, og at de har løjet for ham hele hans liv. På vej til gymnasiet sværmer brændende sommerfugle omkring ham, og inden længe finder Valentin sig selv forrådt og på vej til psykiatrisk afdeling på grund af voldelig adfærd.
Mens befolkningens vrede truer med at skylle ind over institutionens mure, må Valentin sande at det vil kræve mere end et mirakel at slippe ud i live: Det vil kræve en pagt med Djævlen.

Galskab gør fri er Thorbjørn Haugaard Eriksens debutroman.
Brugerbedømmelser af Galskab gør fri


Find lignende bøger
Bogen Galskab gør fri findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.